Deze 16 landen hebben een inreisverbod op Israëli’s, maar daar kan politiekcorrect links zich niet druk om maken

Het is volkomen terecht dat Donald Trump bekritiseerd wordt vanwege zijn recht uitgevaardigde inreisverbod voor mensen uit zeven islamitische landen hoor, maar hoe komt het dat de islamitische landen in het lijstje hieronder de dans steeds weer ontspringen. Zij zijn namelijk al vele jaren discriminerend en zelfs ronduit antisemitisch bezig. Waarom mag dat dan wél?

De Britse vlogger Pat Condell heeft een bijzonder goed punt:

Bekijk die lijst eens goed. Valt je iets op? Juist: het zijn allemaal islamitische landen. Verder hebben ze nog iets gemeen met elkaar: stuk voor stuk hebben ze een inreisverbod voor mensen met een Israëlisch paspoort. Israëli’s — lees: joden — komen die landen dus gewoon niet in.

Op de lijst staan maar liefst zes van de zeven landen voor wie Trumps inreisverbod in Amerika geldt: Irak, Iran, Libanon, Syrië, Sudan, en Jemen. Die landen huilen tranen met tuiten nu hún burgers niet welkom zijn in Amerika, maar ze doen dit zelf al jaren met Israëli’s. Waar halen zij het botte lef vandaag om Amerika te bekritiseren voor iets wat ze zelf al jaren en jaren doen? Stel hypocrieten! Verwijder eerst die balk in je eigen oog voor je een ander bekritiseert!

Oh wacht, dat komt natuurlijk uit de Bijbel; alweer zo’n boek dat niet welkom is in de veel van de landen in het rijtje hierboven. Daardoor kennen ze die wijsheid ongetwijfeld niet. Helaas voor die radicaal-islamitische hypocrieten zijn wij daar wél mee bekend en hebben we dus totaal geen sympathie met ze en hun krokodillentranen nu ze zélf een keer het kind van de rekening zijn. Schaf dat systematische antisemitisme eerst maar af, heren haatbaarden, dan mogen jullie daarna commentaar leveren op het immigratiebeleid van Amerika en Europa.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

29 reacties

 1. HaZ

  Nou,nou Michael, we worden wel op onze wenken bedient met dit actie op reactie-bericht.

  1. werkloze generaal

   ” Die landen huilen tranen met tuiten nu hún burgers niet welkom zijn in Amerika, maar ze doen dit zelf al jaren met Israëli’s. Waar halen zij het botte lef vandaag om Amerika te bekritiseren voor iets wat ze zelf al jaren en jaren doen? Stel hypocrieten! ”

   Ja maar die Joden zijn nog veel erger ! Die pikken land in dat niet van hun is , en ze plegen op grote schaal genocide op het Palestijnse volk. Het zijn een stelletje Hitlers die Joden, DDS & trawanten houden ze de hand boven het hoofd…

   Wat hebben jullie toch met die besneden pikkies ?

   1. Pjotter

    Hier spreekt een gore antisemiet en even gore leugens.

   2. swetsnek

    blah blah blah blah je lult uit je nek leer de geschiedenis eens

 2. maarjuna

  Inderdaad ook dit inreisverbod is idioot, de VS voegt zich in een fraai rijtje.

  1. Wim

   In een oorlog moet je terug vechten.
   Of mag men van jou niet terug schieten.

   1. maarjuna

    Terug schieten gebeurt nogal eens, de vraag is meer wanneer gaat het eens stoppen. Als het met dit soort flauwigheden al een probleem is……

 3. van Urk

  Volgens mij is anti-christelijk links met die wijsheid ook niet bekend want ze janken het hardste mee met de moeslims. De meeste moslims mogen nog gewoon naar de VS reizen van landen die niet op het lijstje staan. Dat hele hypocriete gejammer moest inderdaad maar eens afgelopen zijn en dat er eens tijd wordt om de harde feiten (wat betreft het discrimineren van het Joodse volk) op tafel neer te leggen.

 4. Ritter

  De lijst die Trump heeft gebruikt is samengesteld door Obama.

  Natuurlijk zal je de media daarover niet horen. Geen enkel protest.

  Friendly Reminder: Obama Selected The List Of Muslim Countries in Trump’s Executive Order
  http://townhall.com/tipsheet/mattvespa/2017/01/29/news-bulletin-the-list-of-muslim-nations-in-trumps-socalled-muslim-ban-are-ones-obama-choose-n2278021

  1. Beukman

   @Ritter
   Van dezelfde link:

   “I have reviewed and read the legislation. You are right in saying that the executive order doesn’t state specific countries but instead refers to a grouping of countries stated in the bill by Obama. However, that is not the issue. I am stating that Trump, not Obama, created an executive order to ban citizens from those nations from entering the US. Obama required that they had visas; Trump completely banned them. They are two different actions.

   And if Trump’s true interest is in protecting the US from radical Islamic terrorists, then it is more than a little suspect that he didn’t add countries that also support and harbor terrorists to that list, made even more suspect by the fact that he does business with those countries that are again, not on his current ban list.”

 5. Wim

  Ik begrijp wel dat je bv als Moslim uit andere landen gewoon kan in reizen. Alleen niet uit landen met een hoog risico.
  Wat is het probleem nu eigenlijk

 6. monach

  Vijf Arabische landen menen geen Syrische vluchtelingen op. Waarom Niet? vanwege het gevaar voor het opnemen van Terroristen.

  http://www.breitbart.com/london/2015/09/05/gulf-states-refuse-to-take-a-single-syrian-refugee-say-doing-so-exposes-them-to-risk-of-terrorism/

 7. hans-e-pans

  Denk niet dat Israëli’s er echt behoefte hebben om naar dit soort landen te gaan.

 8. Mar

  Onderdeel van Arabische boycot van Israel:

  https://nl.wikipedia.org/wiki/Arabische_boycot_van_Isra%C3%ABl

  1. zomaar

   ja en?, pleit dit deze 16 islamitische landen vrij .

   1. Mar

    Iran erkent Israel niet. Nogal logisch dat men met een Israelisch paspoort niet Iran inkomt.
    Van de andere landen weet ik niet of zij Israel erkennen.

    1. zomaar

     ik denk dat er niet veel islamitische landen er zijn die Israël erkennen , wel weet ik zeker dat er veel (bijna alle) moslims een bloedhekel hebben aan Joden !, iets met hun islamitische geloof vandoen .

     afin dit verklaart dus nog niet waarom onze linkse ruiters nooit veroordeeld hebben , dat Joden in islamitische landen geweerd worden , dus waarom staan zij nu wel op hun achterste poten te gillen?.

     Trump is president van Amerika , en hij is tevens verkozen met de belofte om moslims en verder alle illegalen te weren uit Amerika.

     voor de verandering en daar kan links niet aan wennen is er een iemand, die zijn verkiezingsbelofte nakomt .

     zal wel (is gebleken) een hele schok zijn op links .

     1. robmdw

      Heeft Trump beweert moslims te weren uit de US? Bedoelt u de 3.000.000 Amerikaanse Moslims?

 9. Nasrani

  Afgezien van je eerste zin, een goed artikel!

 10. Mar

  Een reactie op de tweet van Condell:

  @patcondell @agriprof I can see what you mean but as civilised nations don’t we hold ourselves to a higher standard? Let them be the haters?

  Een nadenkertje.

  1. Noodluik

   Geen nadenkertje Mar, maar een onzin-tweet die precies past binnen het moreel verheven denken dat de linkse goedmens zichzelf zo graag toedicht. De islam heeft lak aan de ‘higher standards’ die het Westen zo graag inzet.

   1. Floris

    Inderdaad!

    Abjecte figuren zoals Mar, de NSBers van deze tijd, pleiten ervoor dat het westen het islamitische barbarisme op “ridderlijke” wijze bestrijdt. Het liefst nog met 2 handen op de rug gebonden en zonder harnas.

    Zouden ze in hun hart willen dan het westen het onderspit delft?

    Daar lijkt het namelijk verdacht veel op. Dit soort mensen zijn een nagel aan de westerse doodskist.

 11. zomaar

  tja waarom zou je deze figuren op willen nemen ,en hun levenlang verzorgen, in je samenleving?.

  http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/01/politie-meldde-misdaden-bij-berucht-azc-schalkhaar-niet-442257/

  zijn zij een aanwinst ?, voor ons .

  Trump heeft voor de volle honderd procent gelijk , ook als hij de eerste (eerste ambt) vier jaar geen moslim meer binnen laat .

 12. Wim

  Massa demonstratie bij Schiphol.

  Zo’n zeventig activisten op Schiphol hebben geprotesteerd tegen het inreisverbod dat president Donald Trump heeft ingesteld voor inwoners van zeven moslimlanden

 13. Wim

  Niet te lezen in de Nederlandse media.

  Tschechien lobt Trump: „Er schützt sein Land“

  Veröffentlicht: 29.01.17 02:04 Uhr

  Der tschechische Präsident Zeman sieht in US-Präsident Trump einen Verbündeten im Kampf gegen die Flüchtlingspolitik der EU.

 14. Wim

  De telegraaf is helemaal gek geworden lijkt het wel. Maar goed die waren ook al klaar met de Cimtons voor barbarossa 2. Komt die verdoemde Trump om de hoek.

  http://www.telegraaf.nl/prive/27521297/__Ivanka_Trump_krijgt_de_wind_van_voren__.html

  Tijdens de links gekkies protesten mag de familie Trump niet op de foto.

 15. Bes Tolen

  Van Urk. Er zit op links ook heel veel christelijk en juist die uit vanouds christelijke organisaties. Zowel Rooms als protestants. Die organisaties zijn al sinds lang onfris en extreem maar ze hebben wel ministers, staatssecretarissen, Kamerleden en burgemeesters van grote steden geleverd. Het is één van de groepen, die binnen de PvdA hebben overleefd. [Veel van die lieden hielden er een liederlijke leefwijze op na]. Trouwens uw christendom wordt door de hoofdstroming van het christendom, de Rooms katholieke kerk niet eens erkend. Die zal ook nooit haar excuses aanbieden wegens het eeuwenlang terroriseren van Europa en al helemaal niet aan echte protestanten. Echte: veel van wat zich nu protestanten noemt, heeft m.i. niets met het oude protestantisme vanuit de zestiende eeuw te maken.

 16. Bes Tolen

  Anti zionisme is wat anders dan antisemitisme. Antisemitisme van de koran is anders dan vormen van antisemitisme als in Europa en Amerika voor komen.
  Waar sprake is van oprechte maatschappelijke kritiek of kritiek op personen moet dat wel kunnen maar dat mag van veel lieden ook al niet en dat gaat te ver. Kortom overgevoeligheid is niet goed. Dat geeft ook ongelijke behandeling. Ook bij de overheid zo weet ik uit eigen waarneming.

  Ik beschouw godsdiensten als door de overheid begunstigd. Het komt er op neer dat ze in de maatschappij van een voorsprong mogen uit gaan op andersdenkenden. De overheid verzwijgt ook veel. Zoals bij onroerendgoedtransacties.

  Een euvel en dat wordt steeds erger, is ondertussen al en mogelijk al erger, aanwezig bij politieke correctheid. De politiek correcten hebben al een automatische voorsprong op andersdenkenden gekregen van de overheid als het om vrijheid van meningsuiting betreft. Zeker ook bij de overheid als werkgever, die volop discrimineert naar mijn idee. Het politieke klimaat is fout.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.