Nederlandhater Tunahan Kuzu ziet de verkiezingen vol vertrouwen tegemoet

Tunahan Kuzu/Facebook
Foto: Tunahan Kuzu/Facebook

De Nederlandhaters van DENK hebben maar wat zin in de verkiezingen van maart. Tunahan Kuzu en co. zijn ervan overtuigd dat ze een behoorlijk aantal zetels gaan binnenslepen. Grootspraak of is het écht mogelijk?

Op Facebook laat de opper-Nederlandhater van DENK — ik heb het natuurlijk over Tunahan Kuzu — weten dat hij met bijzonder veel vertrouwen uitkijkt naar de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart. Ja, ja, het Lammetje (wat zijn naam betekent in het Turks) heeft er écht zin in.

“Met 18 kandidaten, honderden vrijwilligers over het hele land, inmiddels bijna 4000 DENK-leden en duizenden sympathisanten kan ik niet wachten op 15 maart 2017. Laat die verkiezingen maar komen!” aldus de man die om voor mij volstrekt onbekende redenen actief is in de Nederlandse politiek, in plaats van in de Turkse, waar hij natuurlijk veel beter op zijn plaats is.

Ook de rest van zijn anti-Nederlandse club heeft er maar wat zin in:

Nou jongens, dat vrede op aarde of zelfs maar in Nederland zal echt niet gebeuren zolang jullie een factor van belang zijn in de Nederlandse politiek. Jullie doen immers niet anders dan het stelselmatig tegen elkaar opzetten van mensen — allochtonen versus autochtonen. Als iemand verantwoordelijk is voor de toegenomen spanningen in ons land dan is het Kuzu. Die man gaat steeds verder, en dat alles in de hoop dat maatschappelijke onrust hem een zetel of twee, drie bezorgt.

Kuzu mag zich in zijn handjes knijpen dat hij in Nederland woont. Als hij in een bepaald ander land woonde en zich zo opzichtig tegen de heersende cultuur en politiek verzette zou hij er namelijk al lang uitgekegeld zijn. Vreemd genoeg lijkt hij die ironie zelf niet te begrijpen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

14 reacties

 1.   

  Moet die hand onder de kin van die toneelspelers aangeven dat ze denken?

 2.   

  Helaas komen ze niet verder als denken.

  Ze moeten NADENKEN en niet polariseren.

 3.   

  Ja natuurlijk zo kan de overname van Nederland beginnen dan in maart. Bedankt PVDA dat u dit allemaal mogelijk gemaakt heb voor de import in dit land. Hier om moet ik als Nederlander dan toch zeggen hoop dat de PVDA de totale afrekening hiervoor krijgt, wat ze aangericht hebben en op gaan naar 0 de zetels. Al die andere partijen die ook import in hun partij hebben zou een echte Nederlander die om zijn of haar land geeft ook vermijden moeten en geen stem aan moeten geven.

  1.   

   Jennifer begon vandaag al vroeg te drinken. Ze krijgt geen lopende zin meer uit haar pen.

   1.   

    Met zoiets moois als denk zou ik ook meteen beginnen te drinken.
    Sukkel

 4.   

  U en ik en nog veel Nederlanders maken zich wel druk om deze partij, maar de partijen in de Tweede Kamer niet hoor, met uitzondering van de PVV dan.
  Momenteel bestaat de aanpak van het opkomend geweld uit lapmiddeltjes en zoethoudertjes, de wortels zitten al veel te diep dankzij de slappe houding van de regering. Ik denk dat zij het zo gewild hebben. Denken alleen maar om hun mooie baantje.

 5.   

  Droef zit vast wat woorden betreft. Heb je , je hand onder je kin weggehaald?
  Nou ja , met hand of zonder hand, is denken sowieso moeilijk voor islam aanhangers.

  1.   

   Je ziet wel bij droef komt er nooit wat zinnigs uit. Omdat hij zelf niet in staat is iets naar waarheid te onderbouwen hier, vind hij het als een kleuter leuk om anderen aan te vallen met niets.

 6.   

  Meerdere paspoorten kan ik nog wel accepteren, maar in diverse landen kunnen stemmen vind ik eigenlijk onacceptabel temeer dat steeds duidelijker wordt dat veel dubbel-stemmers een zeer sterke band hebben met het land van herkomst. In diverse landen kunnen bepalen hoe de regering eruit gaat zien vind ik zeer onwenselijk. En vergis je niet uiteindelijk kunnen dit soort partijen bij coalities de richting bepalen. M.i. in meerdere landen kunnen stemmen heroverwegen en niet toestaan dat lange armen uit bijvoorbeeld Turkije en Marokko hier de baas gaan spelen.

  1.   

   Lees maar eens op YouTube. Het bericht van Das merkel plan von George Soros , das ist das plan fur Europa. Dan wordt je veel duidelijk ineens en blijkt wel hoe de verontrusting onder Europese burgers terecht is.

 7.   

  Als Geert straks aan de macht is komen er verboden op :

  – dubbele nationaliteiten in het parlement

  – islamitische uitwassen in het parlement

  Alleen als je 100% Nederlands bent kun je ook 100% loyaal aan het land & staat zijn nietwaar ?

  Verder gaat de kiesdrempel dan naar 5% ( 8 zetels ), wat op zich al een aanwinst zou zijn.

  Want zeg nou zelf , buiten het lachertje DENK om , wat heb je nou aan een SGP of CU ? Die kunnen zich makkelijk verenigen in het CDA. Wie interesseert het nou of ze gereformeerd of protestants zijn ?

 8.   

  Als een onschuldige kuzu in de wei.

 9.   

  Nederlanders, let op:
  Denk Krijgt 2 zetels en Niet meer, want onze allochtone broeders gaan Niet stemmen. Hebben ze geen tijd voor of ze vergeten het.
  Als ze meer zetels zouden krijgen, bijvoorbeeld net als die onzin partij als die van Miss Thieme dan krijg Je hetzelfde als wat de PVV de afgelopen jaren is Gebeurt,ze worden kompleet genegeerd.
  Née, ik ga voor Sylvana, dat is pas een vrouw met een visie en als PM zal ze het be slits Niet gek doen.

  1.   

   Vrouwe Sylvana aan het stuur, bloed aan de muur.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!