Nederlandhater Tunahan Kuzu ziet de verkiezingen vol vertrouwen tegemoet

Geen categoriejan 02 2017, 12:00
De Nederlandhaters van DENK hebben maar wat zin in de verkiezingen van maart. Tunahan Kuzu en co. zijn ervan overtuigd dat ze een behoorlijk aantal zetels gaan binnenslepen. Grootspraak of is het écht mogelijk?
Op Facebook laat de opper-Nederlandhater van DENK -- ik heb het natuurlijk over Tunahan Kuzu -- weten dat hij met bijzonder veel vertrouwen uitkijkt naar de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart. Ja, ja, het Lammetje (wat zijn naam betekent in het Turks) heeft er écht zin in.
"Met 18 kandidaten, honderden vrijwilligers over het hele land, inmiddels bijna 4000 DENK-leden en duizenden sympathisanten kan ik niet wachten op 15 maart 2017. Laat die verkiezingen maar komen!" aldus de man die om voor mij volstrekt onbekende redenen actief is in de Nederlandse politiek, in plaats van in de Turkse, waar hij natuurlijk veel beter op zijn plaats is.
Ook de rest van zijn anti-Nederlandse club heeft er maar wat zin in:
Nou jongens, dat vrede op aarde of zelfs maar in Nederland zal echt niet gebeuren zolang jullie een factor van belang zijn in de Nederlandse politiek. Jullie doen immers niet anders dan het stelselmatig tegen elkaar opzetten van mensen -- allochtonen versus autochtonen. Als iemand verantwoordelijk is voor de toegenomen spanningen in ons land dan is het Kuzu. Die man gaat steeds verder, en dat alles in de hoop dat maatschappelijke onrust hem een zetel of twee, drie bezorgt.
Kuzu mag zich in zijn handjes knijpen dat hij in Nederland woont. Als hij in een bepaald ander land woonde en zich zo opzichtig tegen de heersende cultuur en politiek verzette zou hij er namelijk al lang uitgekegeld zijn. Vreemd genoeg lijkt hij die ironie zelf niet te begrijpen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten