Nederturk leest politiekcorrect links de les: 'Wilders heeft gelijk en tuigrapper Boef moet uitgezet worden!'

Geen categoriejan 12 2017, 15:00
Een verslaggever van de Volkskrant noemt Geert Wilders maar weer eens "doodeng." Want de PVV-leider wegzetten als de reïncarnatie van Adolf Hitler wordt natuurlijk nooit saai. Niet in de ogen van politiekcorrect links tenminste.
Daarom gooide Nadia Ezzerolli deze tweet op Twitter:
Jawel, mevrouw de Volkskrant-Journalist vindt het "doodeng" dat Wilders aangeeft dat de fundamentalistische denkbeelden van 45% van de Nedermarokkanen fundamentalistisch is. Een weldenkend mens vindt het natuurlijk juist "doodeng" dat er zoveel fundamentalistische Marokkaanse moslims in ons land wonen, maar Nadia niet. Want Nedermarokkanen zijn allochtonen en daardoor automatisch zielig. En onderdrukt. Helaas voor mevrouw de mainstream media-pop denkt een andere Twitteraar daar heel anders over. Deze man is zélf van Túrkse afkomst, en maakt duidelijk dat Wilders in zijn ogen juist helemaal gelijk heeft:
Vervolgens gaat deze Twitteraar nog even door:
Oeps, een 'allochtoon' zegt het zowaar eens te zijn met Wilders, gaat zelfs op de PVV stemmen, en zegt er voor de goede orde ook meteen even bij dat tuigrappers als Boef onmiddellijk uitgezet moeten worden naar Marokko, waar ze thuishoren. Daar sta je dan als Volkskrant-scribentje met je bek vol tanden.
Lullig hoor.
Het mooiste hieraan is dat deze Nederturkse twitteraar alles behalve de eerste Turk (of Nederlanders van Turkse afkomst) is die zoiets zegt. Privé hebben veel meer Nederturken vergelijkbare uitspraken tegen mij gedaan, en keer op keer geven ze toe dat ze helemaal niets hebben met het Marokkaanse tuig dat hele volksbuurten tegenwoordig terroriseert. Tunuhan Kuzu en Selçuk Öztürk doen net alsof ze de Nederturkse gemeenschap geheel vertegenwoordigen, maar dat is absoluut niet waar. En ja, dat mag ook best eens gezegd worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten