Nederturk leest politiekcorrect links de les: ‘Wilders heeft gelijk en tuigrapper Boef moet uitgezet worden!’

Een verslaggever van de Volkskrant noemt Geert Wilders maar weer eens “doodeng.” Want de PVV-leider wegzetten als de reïncarnatie van Adolf Hitler wordt natuurlijk nooit saai. Niet in de ogen van politiekcorrect links tenminste.

Daarom gooide Nadia Ezzerolli deze tweet op Twitter:

Jawel, mevrouw de Volkskrant-Journalist vindt het “doodeng” dat Wilders aangeeft dat de fundamentalistische denkbeelden van 45% van de Nedermarokkanen fundamentalistisch is. Een weldenkend mens vindt het natuurlijk juist “doodeng” dat er zoveel fundamentalistische Marokkaanse moslims in ons land wonen, maar Nadia niet. Want Nedermarokkanen zijn allochtonen en daardoor automatisch zielig. En onderdrukt. Helaas voor mevrouw de mainstream media-pop denkt een andere Twitteraar daar heel anders over. Deze man is zélf van Túrkse afkomst, en maakt duidelijk dat Wilders in zijn ogen juist helemaal gelijk heeft:

Vervolgens gaat deze Twitteraar nog even door:

Oeps, een ‘allochtoon’ zegt het zowaar eens te zijn met Wilders, gaat zelfs op de PVV stemmen, en zegt er voor de goede orde ook meteen even bij dat tuigrappers als Boef onmiddellijk uitgezet moeten worden naar Marokko, waar ze thuishoren. Daar sta je dan als Volkskrant-scribentje met je bek vol tanden.

Lullig hoor.

Het mooiste hieraan is dat deze Nederturkse twitteraar alles behalve de eerste Turk (of Nederlanders van Turkse afkomst) is die zoiets zegt. Privé hebben veel meer Nederturken vergelijkbare uitspraken tegen mij gedaan, en keer op keer geven ze toe dat ze helemaal niets hebben met het Marokkaanse tuig dat hele volksbuurten tegenwoordig terroriseert. Tunuhan Kuzu en Selçuk Öztürk doen net alsof ze de Nederturkse gemeenschap geheel vertegenwoordigen, maar dat is absoluut niet waar. En ja, dat mag ook best eens gezegd worden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Mar

  Euh

  Boef werd geboren in Aubervilliers in Île-de-France (agglomeratie Parijs). Hij heeft Algerijnse ouders en een Frans paspoort.

  1. van Urk

   Algerijn, Marokkaan of Turk allemaal een islamitisch pot nat. In het verleden hebben ook veel Turken en zelfs Marokkanen op de PVV gestemd. Waarom? Het dus geen typische autochtone “rechts” fenomeen om op de PVV te stemmen wat links altijd beweert. Links is het probleem en niet de PVV of een goed geintegreerde moslim.

  2. Floris

   Ach gut, Marretje heeft weer een slakje gevonden waar ze zout op kan strooien. Wat is het toch een zeikwijf.

  3. jennifer

   Maakt dat wat uit waar dit ongedierte geboren is??? Laten we eerlijk zijn dit soort inteelt zou beter niet geboren zijn, zou beter voor iedereen zijn.

 2. ikweetwatikwil

  Maar daarom blijft ‘boef ” wel een boef . Waar die ook geboren mag zijn. Hij hoort hier niet thuis Mar.
  Waarom zit je hier op de site? Om vliegen te vangen?

  1. s.a.r.k.o

   Op dit knettergekke extreem rechtse blogje voel jij je wel thuis.
   Je kunt je hier elke dag weer opladen.

   1. van Urk

    Blij dat je weer terug bent s.a.r.k.o! Kennelijk voel jij je hier ook thuis.

    1. Floris

     Hij kan er geen genoeg van krijgen…

 3. Floris

  Om S.a.k.k.o even bij te praten: extreemrechts bestaat niet. Of het zou de SGP moeten zijn.

  Sluwe cultuurmarxisten hebben het etiket extreemrechts op met name het nazisme geplakt, maar dat is een leugen. Het nazisme was overwegend links, hetgeen ook duidelijk blijkt uit het partijprogramma van de NSDAP: http://nl.metapedia.org/wiki/Programma_NSDAP_(25_punten)

  1. van Urk

   Floris@ Ik denk eerder dat de rollen omgedraaid zijn of nooit is geweest wat het lijkt. Links gedraagt inderdaad zelf als extreemrechts. Laten islamitische nazi,s ons land binnen, Mein Kamp moet volgens Plasterk gewoon vrij verkrijgbaar zijn, gedragen zich antisemitisch als het over Israel gaat, monden worden op een kinderachtige manier gesnoerd als het niet volgens hun plaatje past en zijn geen vrienden meer met moedertje Rusland. Zeg nu zelf waar onze zekerheden gebleven zijn? Vroeger was je juist links als je voor Rusland bent en tegen vrije handel bent. Nu is het andersom.

   1. Floris

    @ Van Urk:

    Het was de nazi’s ernst met hun versie van het socialisme. Dat is gewoon aantoonbaar. Ook in Nederland hebben ze sociale wetgeving ingevoerd.

    Om dat dan af te schilderen als (extreem)rechts is één van de grootste leugens uit de naoorlogse geschiedenis. Linkse historici (verreweg de meesten zijn links) hebben geen moeite om te liegen. Net zo min als linkse sociale wetenschappers. De leugen regeert.

    http://www.meervrijheid.nl/?pagina=1199

 4. Ni28

  Politieke correctheid snoert mensen de mond. Sindsdien deze als het nieuwe normaal beschouwen wordt zij mensen bang om te zeggen wat zij willen zeggen. En wie dat toch zegt is gelijk aan Hitler. Zo ver zijn wij gedaald. Dit mag je geen vrijheid meer noemen.

  1. jennifer

   Ze durven natuurlijk niet toe te geven met dat wat links allemaal heeft aangericht in dit land door massaal import te importeren wat tuig van de richel is,dat juist hun de Nazies de fascisten zijn, dan is het makkelijker voor hun om snel de vinger naar rechts te wijzen en die gene die dit aankaarten en burgers die het zat zijn gelijk voor Nazie uit te maken.

   1. jimmy banks

    Het simpele gewijs naar het is rechts zijn schuld het is links zijn schuld begint wel erg vermoeiend te worden.

    De algehele politiek is een gezwel incl de PVV ik heb destijds op Wilder gestemd omdat hij luid riep dat 65 65 was en dat dit een keihard punt voor hem was.
    De stembussen waren nog niet gesloten of meneer verkondigde doodleuk op RTL4 dat over de leeftijdsgrens gepraat kon worden.

    Toevallig zijn de meeste kabinets periodes verlopen met partijen met een semi rechtse dan wel midden insteek dus die vlieger gaat ook niet op.
    Hou bv de programma;s van Sp en de PVV eens naast elkaar op het immigratie beleid na verschilt het niet zoveel.

    Elke politieke partij heeft wel raakvlakken waar je je in kunt vinden het probleem is je stemt op een partij maakt niet uit welke en ze komen hun belofte niet na.

    Linksom or Rechtsom de politiek is gewoon verrot waar je ook op stemt uiteindelijk wordt je genaaid.

 5. spac3fly

  Erg mooi allemaal maar de tweets van meneerdeuil staan niet op volgorde.
  En gelukkig bestaan er meer mensen zoals meneerdeuil.

  1. denktenk

   @ spac3fly

   Lijkt me logisch, meneerdeuil is allang ” dood “.
   Of we gelukkig moeten zijn met meer van dit soort “Sinterklazen”, betwijfel ik.

   Wiegel zei het al, Sinterklaas bestaat, daar zit hij.

 6. Bes Tolen

  Ondertussen is Nederland sinds 2004 sterk verarmd. Veel Nederlands bezit is ook in handen van het grootbezit in de VS en ook wel Engeland geraakt. De massa immigratie kostte en kost goudgeld (en tenslotte zal het ons alles afnemen). Ontwikkelingshulp wordt verkeerd besteed en juist wel op de manier dat het de grote rovers het beste uit komt. De Filippijnse president Duterte gaf al aan wie dat het beste uit komt.

  Wat er aan vermogen bij Nederlandse particulieren zit is verbazend weinig. Voor box 3 van de inkomstenbelasting gelden de eerste woning en de schulden daarop niet mee. Maar dan! Voor 2017 slechts 600 belastingplichtigen met boven de 10 miljoen euro bezit en 1600 tussen de 5 en 10 miljoen. 2.375.500 mensen vormen de laagste laag betalers. Zij betalen in totaal € 482 miljoen met hun vermogen van nul tot 100000 euro bezit boven de lage drempel. Als je ook nog na gaat dat hun beperkte vermogen meest is belegd in banksaldi dan moet die belasting ook als onrechtvaardig worden aangemerkt. Als je de drempel waarboven betaald moet worden met € 100000 verhoogd, blijven er slechts ruim 900000 belastingplichtigen over. Die zouden dan in totaal € 200 miljoen minder betalen. Nou, als je de massa immigratie op nul zet dan kun je die laagste groep van zeventig procent van de belastingplichtigen voor box 3, van deze belasting vrij stellen. Je zou ook dadelijk de miljard euro’s, die de studenten per jaar meer moeten bijdragen, kunnen laten vervallen. Je kunt eindelijk eens het belastingstelsel veranderen en veel meer geld bij de particulieren kunnen laten. Wat gezond zal werken. Verder zou je lieden als Bussemaker in de gevangenis kunnen gooien, wat ze verdiend hebben gezien bewezen prestataties.
  Het meeste vermogen zit bij instellingen waaronder de pensioenfondsen en in bedrijven waar tegenwoordig geen box 3/vermogensbelasting over het vermogen meer wordt geheven. Dat is ook veel beter. De langste tijd na de oorlog heeft vermogensbelasting op ondernemingsvermogen er toe geleid dat kapitaalintensieve bedrijven voorzover eigendom van Nederlanders woonachtig in Nederland, werden uigehold.

 7. FreddyGanglbau1

  Als Een Turk Dit Al Zegt Moeten Bij ons de ogen open gaan toch

 8. NederNederlander

  Ik was totaal geen PVV fan, Maar naar alle Bedreigingen, Intimidatie, omdat Ik een andere mening deel en daar door als PVVer wordt uitgemaakt voor mijn mening.
  De vrijheid van meningsuiting is hierin de mond wordt gesnoerd, dan voor alles en vies wordt uitgemaakt, continu druppels olie op de kokende plaat gooien waardoor onze Moslim broeders er mee voor zorgt dat racisme wordt gevoed mijn tot inkeer gebracht heeft toch maar voor Wilders te gaan.
  Het word tijd dat er een flinke bezem door heel dat zooitje gaat!!
  Een Racist wordt niet geboren maar gemaakt en helaas ben Ik een van hun product die ze zelf geproduceerd hebben.
  Als je goed bij alle discussies bekijkt op Facebook dan zijn de negatieve reacties grotendeels van de moslim gemeenschap en dan nog zo grof mogelijk!!
  Dat noemen hun vrijheid van meningsuiting!!
  Zelfs Facebook doet hier aan mee om mensen die iets tegen deze mensen heeft om welke reden dan ook de mensen voor 30 dagen blokt als ze iets over moslims zeggen pure discriminatie van Facebook!!
  Het zal mijn dan ook niet verbazen dat het moslims zijn die bij Facebook werken die dit bewekstellen!!
  En ja ik weet dat is de jongeren gemeenschap die het nodig vinden om zo grof mogelijk mensen in discussies te beledigend en zo dat de goede moslims mensen hier van het slachtoffer van worden!!
  De jongeren zorgen hier voor dat er een oorlogje wordt uitgelokt.
  En dan nog durven stellen dat we alles over een kam scheren.
  Ze laten zelf zien dat ze lijnrecht tegen over de Nederlanders staan.
  En dan vinden ze het gek dat mensen zich zeer onveilig voelen.
  Want oei geef geen tegenspraak want de agressie rijst gelijk op.
  En wat is de Nederlandse bevolking toch racistisch en zouden geen tolerant volk.
  Nou ik geloof dat Nederland te tolerant is terwijl er continue olie op de kokende plaat word gegooid.
  Dat het lontje nog niet brand is zeer verwonderlijk maar vrees dat eendaags dat lontje begint vlam te vatten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.