Terrorisme-juicher Abou Jahjah doet jankieboeboe omdat de EO hem afzegt

De bekendste terrorisme-juicher van België, Abou Jahjah, is hartstikke boos en teleurgesteld. De reden? De EO had hem uitgenodigd om gisteravond aan tafel te schrijven bij het programma De Tafel van Tijs, maar helaas pindakaas voor meneer de geweldsverheerlijker werd die uitnodiging op het laatste moment ingetrokken.

De reden? De hoofdredacteur van het programma had de uitnodiging aan Jahjah gevetoed. Anders dan zijn gewone redacteuren heeft hij namelijk wél normen en waarden, en begrijpt hij dus dat het volstrekt belachelijk is om een man die het stelselmatig opneemt voor Palestijnse terroristen aan het woord te laten.

Het hilarische gevolg van die afzegging is dat Abou Jajajajajaja op Twitter zijn beklag deed over deze ‘vreselijke’ behandeling:

Afgeblazen? Ha. Ik zou het lieven ‘opgeblazen’ willen noemen. Dat is immers een term die Abou pas écht begrijpt.

Op de radicaal-linkse, politiekcorrecte website Joop.nl (een website van de door u gesponsorde VARA) mag Jahjah vervolgens uitleggen waarom hij dit zo ontzettend vervelend vindt. Bij Joop hebben ze namelijk nog nooit een terrorisme-goedprater gezien die ze niet mochten:

De uitnodiging kwam gisteren binnen. Ze hebben me gevraagd om deel te nemen aan de uitzending. Ik ben op basis daarvan naar Nederland vertrokken. Heb wat afspraken moeten verzetten. Rond 5 uur belden ze mij dat het niet doorgaat. Volgens de redactie heeft de hoofdredacteur een veto tegen mijn deelname uitgesproken, op basis van mijn recente uitspraken over Palestijns verzet. Hoe ze het aan mij hebben uitgelegd is dat het bij de hoofdredacteur van de EO vandaan komt. De redactie zelf was erg apologetisch.

Los van het feit dat het niet respectvol naar mij toe is, om mij een paar uur voor de uitzending af te zeggen, terwijl ik mijn schema heb moeten aanpassen. Dat is een gebrek aan professionaliteit en respect. Ik heb bovendien niet om deelname gevraagd, zíj hebben mij gevraagd, maar ook inhoudelijk is het problematisch. Ze geven iemand een platform die pseudo-wetenschappelijke verhalen vertelt (Ruud Koopmans, red). Ik zou in staat zijn om hem op zijn plek te zetten en van repliek te dienen. Het verhaal van Koopmans is een islamofobisch verhaal dat mensen stigmatiseert. Het is typerend van hoe mainstream (media, red) aan het evolueren is. De uitgesproken veto is bovendien op basis van mijn legitieme positie. Mijn steun aan het verzet is op basis van het internationale recht legitiem.

Joop.nl vindt dat hartstikke triest en geeft de hoofdredacteur van het programma een paar keer een flinke sneer. Daarbij wordt ook Ruud Koopmans, de wetenschapper die becijferde dat 50 miljoen moslims geweld tolereren, niet gespaard. Want Koopmans heeft namelijk weleens iets kritisch gezegd over de islam. Zo iemand verdient het natuurlijk, aldus onze vrienden van de linkse media, om afgebrand te worden — het liefst letterlijk, maar op zijn minst toch figuurlijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. Wachteres

  http://www.ad.nl/dossier-nieuws/achter-islamisering-zit-een-plan~a88e1806/?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_campaign=socialsharing_web

  ‘Achter islamisering zit een plan’

  Sharia-onderzoek. De islamisering van Europa gaat volgens een bepaalde strategie, geeft Machteld Zee aan in haar boek Heilige Identiteiten dat vandaag verschijnt. ,,Pas als je de kennis bezit, zie je wat er gaande is.”

  Onderzoek naar de shariarechtbanken door Machteld Zee: Een artikel van 4 -10 -2016 Blijft actueel!

  Links helpt om de sharia hier te vestigen.

  1. denktenk

   Sharia meteen invoeren, maar uitsluitend voor moslims.

   Bij “overtredingen” meteen de rechterhand afhakken, hebben ze de linkerhand nog over, om hun gat mee schoon te vegen.
   En volgens goed islamitisch gebruik, ook de linker voet afhakken.

   Het moet wel een beetje in balans blijven natuurlijk.

  2. Syntha

   Gooooooossssiiiiiieeeeee…. Wachteres.

   Eindelijk. Aan alle kanten kun je zien dat dat zo is. En eindelijk begint men de waarheid te zien. En daarvoor hoef ik niet eens het boek te lezen, maar uit mijn ogen te kijken en je komt er vanzelf achter.

   Eindelijk.

   1. jennifer

    Wat wachters hier zegt is al jaren bekent, en heeft een sluipend vervolg in Europa gekregen met de plannen van Soros en Merkel en de EU. Dit zijn vanaf het begin de plannen geweest .Dit is ook een reden waarom de EU er zo nodig moest komen. Zolang de burgers op links blijven stemmen zitten deze gasten sterk in het zadel en kunnen gewoon doorgaan met hun plannen. Wat ik als burger wel raar vind is dat het merendeel van de burgers dit niet zien of niet willen zien, en met hun stem deze criminaliteit tegen de westerse bevolking in stand houden. Als het nu nog zo zou zijn als in de jaren 40 waar de mensen amper berichtgeving ergens over hadden, zou ik het een ander verhaal vinden. Daarom hebben toen ook het merendeel van de burgers overal mee ingestemd. Maar nu is het toch anders, men zou zich de moeite eens moeten nemen om meer hierover te lezen en er achter zien te komen wat werkelijk de plannen voor iedereen zijn die geen Islam aanhangt. En als wapen gebruikt links dan nu tegen partijen die zich wel verzetten tegen hun, de uitspraken van fascisme en racisme. Terwijl juist hun de zelfde methoden toepassen op de burgers, wat toen Hitler en zijn compagnons deden.

 2. Adriaan

  Dat er een plan achter zit, riep ik in de jaren tachtig al. Daarvoor hoef ik geen onderzoek te doen. Ik maak het niet meer mee, maar straks lopen alle vrouwen in de wereld met een hoofddoekje om. In Engeland zijn er al dorpen waar alleen moslims wonen. Zij denken dat Engeland een islamitsch land is. We staan erbij en kijken er naar.

 3. Gustaafff

  Het is uiteraard een goede zaak dat de EO een gederadicaliseerde moslim op de buis liet zien. Deze moslim gaf toe dat moslims massaal openlijk afstand moeten nemen van islamitisch terrorisme, zoals Duitsland afstand heeft genomen van de Nazi’s en Nederland van de slavenhandel. Een terrorisme-knuffelaar als Jajaja zou daar niet op ingegaan zijn.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.