Baudet lacht VVD uit vanwege Immigratiefiasco: ‘Logisch dat Ybeltje Berckmoes zich daar niet meer thuisvoelt!’

De VVD zet zichzelf vreselijk te kakken door Kamerlid Berckmoes publiekelijk af te vallen. Thierry Baudet heeft dat ook door en zit er terecht bovenop. 

De lijsttrekker van Forum voor Democratie, één van de snelst groeiende partijen van het land (samen met GeenPeil en VNL), vindt het duidelijk wel vermakelijk dat er opeens controverse is bij de VVD door een paar niet-politiek correcte uitspraken van een zittend liberaal Kamerlid. Zoals lezes ondertussen ongetwijfeld weten zei Parlementariër Ybeltje Berckmoes onlangs dat het verstandig zou zijn om de grenzen (tijdelijk) dicht te gooien voor jongemannen uit het Midden-Oosten. Je zou denken dat dit tegenwoordig toch niet meer zo controversieel als het een jaar of tien gelezen zou zijn, maar blijkbaar is er toch minder veranderd dan we denken.

Kort na publicatie van haar uitspraken liet VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra — die in een ver verleden rechtsliberaal en zelfs conservatief was, maar zich nu met huid en haar heeft overgeleverd aan de linksliberale en eurofiele Mark Rutte — namelijk weten dat hij het totaal oneens met haar was. Sterker nog, voor de goede orde vernederde hij haar maar even publiekelijk door te stellen dat dit dus is waarom ze niet op de nieuwe kieslijst van de partij staat. Schandalig natuurlijk, maar zo rolt Zijlstra tegenwoordig blijkbaar.

Natuurlijk is deze controverse — en de belachelijke reactie van de VVD-top op de uitspraken van Berckmoes — bijzonder goed nieuws voor échte rechtse partijen zoals VNL, (qua immigratie) de PVV en, jawel, Forum voor Democratie. De lijsttrekker van die laatste partij heeft dat ook door en lacht de VVD dan ook publiekelijk uit:

Natuurlijk heeft Baudet 100 procent gelijk. Echt rechtse mensen hebben al tijden niets meer te zoeken bij de VVD. Ja, toen Frits Bolkestein het voor het zeggen had bij de club was anders. Helaas heeft Mark Rutte de partij fundamenteel veranderd. Het is nu een eurofiele en politiekcorrecte middenpartij van principeloze opportunisten. Dat is immers wie en wat Rutte is. De VVD is nu hervormd in zijn evenbeeld; het evenbeeld van een 80% D66’er.

Blijkbaar denkt Rutte dat hij op die manier verkiezingen kan winnen — of in ieder geval met genoeg partijen door één deur kan om alweer een coalitie in elkaar te puzzelen, ook als de VVD fors zetels inlevert. Het is aan de rechtse kiezer om die strategie op 15 maart hard af te straffen door de VVD zo klein te maken dat Rutte — en al diens interne bondgenoten, de mensen incluis die zich met huid en haar aan hem hebben overgegeven — geen andere optie heeft dan op te stappen.

Het partijkartel móét op zijn knieën gedwongen worden. De elites hebben ons — het volk — jaren geleden al de oorlog verklaard, het is tijd dat we die oorlogsverklaring beantwoorden. Weg met Rutte, weg met de VVD, en weg met de politieke correctheid!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Peter Selie

  Baudet lacht VVD uit vanwege Immigratiefiasco: ‘Logisch dat Ybeltje Berckmoes zich daar niet meer thuisvoelt!’ Mooi hé lekker tegen het arrogante heilige VVD-huisje trappen dat doet mij enorm goed, tevens begin ik Thierry steeds beter te vinden in zijn weloverwogen commentaar aan het adres van de reguliere policoristen, goed zó Thierry geef deze elitaire VVD fascisten maar een sigaar uit eigen doos.

  1. jennifer

   Zeker ben het er mee eens , nu nog afwachten of de kiezer dit inmiddels ook door heeft en op 15 maart met dit gebeuren rekening gaat houden, dat de VVD helemaal niet voor de eigen burgers is.

  2. Dam

   Peter Selie, helemaal mee eens. Ook ik vind Thierry erg goed. Maar uit respect voor Wilders, hou ik het toch nog voorlopig op hem. Reden: Jarenlang is hij verketterd, niet geloofd, uitgelachen, met moord bedreigd. Maar KAARSRECHT overeind gebelven en dat zegt wel een en ander over zijn karakter.
   Nu Pechtold. De man die een tijdje geleden heeft gezegd, als ik geen premier kan worden nu verlaat ik de Kamer. Onangs werd hem die bewering voorgelegd, hij stond te stoethaspelen toen. Hij weg? Kom op zeg, verdient lekker beetje tegen alles ingaan voor de toon en show, z.g.n. verdedigen. Maar altijd en altijd op het allerlaatst, kun je de klok erop gelijk zetten, draait hij weer om en gaat met alles mee wat de regering beslist. BUMA idem, met het Oekraine verdrag. het was NEE NEE NEE, ook op het allerlaatste moment zei hij ja met een rotsmoes van jewelste. Anders was het kabinet gevallen. Weg met VVD en CDA. Weg met de EU. Terug naar de EEG. En ieder land zijn eigen gewoontes en souvereiniteit.

   1. nick

    Idem!

   2. Peter Selie

    Geheel mee eens Dam, niets op af te dingen.

    1. PitbullLover

     FvD is toch wat genuanceerder dan de PVV. Ook krijgt FvD (nog) geen financiële steun uit het buitenland. Bovendien zijn de plannen van FvD wel uitvoerbaar!

     1. Kodi

      Dus als ik middels I-deal vanuit het buitenland geld overmaak aan de PVV, dan heet dat financiële steun uit het buitenland?

      Giften kan U overmaken op bankrekeningnummer NL78RABO0107138158 t.n.v. St. Vrienden van de PVV, Den Haag

 2. Joshua

  Hoe meer mensen te weten komen over deze corrupte gekkenpartij des te beter.

 3. Ria

  Ik stem PVV al vanaf het eerste uur, Geert Wilders is na Pim Fortuyn de eerste en enige die het durfde en nog steeds durft op te nemen tegen de gevestigde orde, zet zich voor 200% ( met gevaar voor eigen leven) in om zijn doel, Nederland weer terug te geven aan de Nederlander en uit handen te houden van de elite hier en in Brussel en van de islam.
  Daarom zal ik nooit overstappen naar een andere partij maar zal de PVV trouw blijven, want de PVV met Geert Wilders blijft trouw aan zijn medeburgers en dat kun je van de rest van de politici niet zeggen.

 4. Gustaafff

  Baudet was zelf de man die toezegde niet de politiek in te gaan. Hoe kun je hem – jawel, de man die aan Trump om een tweede MH17-onderzoek vroeg – nog serieus nemen? FvD verdiend een andere lijsttrekker; geen elitaire BMW-rijder, maar iemand die écht begrijot wat er zich onderaan de ladder afspeelt.

 5. dapperedodo

  Ik zie nou die griezel van Denk weer, die aparte politie wil voor racisme.Ik vind ze met de dag enger worden. In de toekomst dus voortdurend oppassen met wat je zegt. Naar het grote voorbeeld van de grote leider Erdogan, Mijn hemel als die 5 zetels krijgen. Wat een nachtmerrie,

  Ik hoop zo op veel zetels voor FvD, omdat die de enige zijn waar ik nog een goed gevoel bij krijg. Ik hoop dat als ze het voor het zeggen krijgen dat ze direct een wet maken dat mensen met dubbele paspoorten niet meer mogen deelnemen aan de regering. Ik hoop ook dat er weer leuke dingen op tv komen waar je wat van leren kunt. Mooie documentaires en niet die ordinaire Bners die niets te melden hebben. Dat ze die hele groep ontslaan. Weg ermee.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.