wildersspijkmedia

De Telegraaf besmeurt Geert Wilders: "Hij wil niet naar RTL-debat omdat hij dan over de AOW moet debatteren!"

Geen categoriefeb 21 2017, 13:00
De media schuwen dit jaar echt geen enkel middel om Geert Wilders te ondermijnen.
Ja hoor, daar gaan we weer: onze vrolijke vrienden (kuch, ahem) van het mediakartel hebben een nieuw verhaal verzonnen om Geert Wilders eens lekker te beledigen. Volgens de 'verlichte' dames en heren van de media besloot Wilders namelijk alleen maar om het RTL-debat af te zeggen omdat hij anders moest debatteren over de AOW-leeftijd. En dat zou hij niet durven. Daarom blijft hij maar liever lekker thuis.
Hoe De Telegraaf dat 'weet'? Nou, sommige concurrenten zeggen dat -- en dus moet het wel zo zijn.

De uitgelekte debatopzet die De Telegraaf nu online publiceert, laat zien dat de PVV aanvankelijk over dit onderwerp de degens zou moeten kruisen met de collega’s. Inmiddels is bekend dat de Partij voor de Dieren de plek van Wilders zal opvullen, dus de debatopzet zal ook veranderd moeten worden.

Meedere strategen bij concurrerende partijen wijzen er op dat de afzegging van Wilders dus erg goed uitkwam. De PVV’er was bang om slechter uit de strijd te komen, schatten zij in.

Vervolgens staat daaronder de hele debatopzet (goh, waarom zouden ze deze informatie toch in handen hebben gekregen? Kan het er iets mee te maken hebben dat RTL Nieuws graag wraak wil nemen op Wilders?). En ja hoor, Wilders moest inderdaad debatteren over de AOW-leeftijd.
Gossie, jawel, ongelooflijk.
Natuurlijk heeft Wilders de afgelopen jaren de tijd gehad om zijn houding ten opzichte van de AOW duidelijk te maken en te formuleren. Ook heeft hij ongetwijfeld al jarenlang een antwoord paraat op kritiek van de andere lijsttrekkers. Een kind kan dat nog begrijpen.
Helaas hopen de professionele propagandisten van het partijkartel (de juiste term voor dit incestueuze genootschap, gebruikt door Thierry Baudet) en hun lakeien in de 'mainstream media' (oftewel: het mediakartel) dat de Nederlandse kiezer zo onnozel is als een koe. Henk en Ingrid (Jan en Elina, Ton en Esther) zijn vást achterlijk genoeg dat ze hierin trappen. Een belachelijk, asociaal en lafhartig interview met Paul Wilders, Geerts broer, heeft hier niets mee te maken. Echt niet! Nee, nee, Wilders is gewoon een wegloper die doodsbang is voor de illústere debatvaardigheden van de andere lijsttrekkers! Die zijn namelijk ongenaakbaar en hebben zelf nog nooit een verkiezingsbelofte gebroken!
Toch, Rutte met je 1.000 euro, geen cent naar Griekenland, en beperkte immigratie?
Oh. Shit.
Nou ja, laat maar.
Het is begrijpelijk dat het partijkartel en het mediakartel onderhand in paniek beginnen te raken -- de PVV domineert immers nog steeds in de peilingen -- maar je zou denken dat ze op een gegeven moment toch iets van échte journalistiek zouden bedrijven. Helaas. Blijkbaar is het gewoon te verleidelijk voor ze om de PVV weer een duw te geven om die impuls te weerstaan. En eigenlijk zegt dat alles over hun houding, hun vooroordelen, en hun visie op 'journalistiek.'
Fake news, anyone?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten