Doorgedraaide RTL-journalist eist stemverbod voor ouderen: 'Ze denken niet aan wat ze kunnen bereiken op de dood na'

Geen categoriefeb 20 2017, 11:00
Die mensen hebben Nederland weliswaar welvarend gemaakt, maar hé, ze hebben zogenaamd "geen toekomst meer." En dus mogen ze hun politieke mening ook niet meer uitdrukken bij verkiezingen.
Je zou denken dat het een grap is, maar nee, RTL-journalist Maarten Veeger meent het serieus:

Ouderen, laten we zeggen 55-plussers, moet verboden worden nog te stemmen bij landelijke verkiezingen in Nederland. Dat fluisterde de bestuursvoorzitter van een groot Nederlands bedrijf me laatst toe. Hij vindt dat het stemrecht iets is dat voorbehouden zou moeten zijn aan mensen met een toekomst. En ik ben het roerend met hem eens.

Zijn redenering is gewoonweg schokkend te noemen:

Waarom? Omdat die ouderen inderdaad de toekomst niet meer hebben. En er terecht dan ook niet meer zo aan denken. Een ouder wordend mens heeft zijn of haar idealen bereikt of weet dat hij die nooit meer zal bereiken. Hij denkt meer aan wat hij heeft en kwijt kan raken, dan wat hij ooit nog kan bereiken. Op de dood na dan wellicht. En dat valt hem of haar - nogmaals - helemaal niet kwalijk te nemen.

Ik hoop van harte dat Maartens ouders -- aangenomen dat ze nog leven -- zijn verschrikkelijke artikel niet zullen lezen. Je zou maar zo in elkaar zitten zeg, dat je denkt dat mensen van 55 jaar of ouder niets meer hebben om naar uit te kijken of geen doelen meer hebben. Nou zijn mijn ouders relatief jong (mijn leeftijdsverschil met ze is maar 24/25 jaar), maar ook zij zijn de 55 ondertussen gepasseerd. Ik kan u verzekeren dat zij wel degelijk nog altijd doelen hebben, actief zijn, werken (harder dan ooit zelfs!), en nog lang niet bezig zijn met "de dood." Dat is ook niet zo gek, natuurlijk: we moeten tegenwoordig allemaal langer doorwerken en worden stukken ouder dan vroeger. De kans is groot dat mijn ouders de 80 gaan passeren -- en als ze op mijn opa lijken zelfs ruimschoots de 90. Stel je voor dat ze dat inderdaad halen; dan hebben ze allebei nog zo'n 24/25 jaar te gaan!
Dat zijn dus 25 jaren waarin ze van meneer de RTL-journalist niet zouden mogen stemmen omdat ze in zijn ogen volstrekt nutteloos zijn (oh ja? Kunnen ze nu dan ook ophouden met het betalen van belasting?) en alleen maar bezig zijn met "de dood."
Voor de duidelijkheid benadrukt de man die voor de zender werkt die Geert Wilders en zijn PVV stelselmatig ondermijnt nog maar eens:

Daarom: weg met stemmers die het ouderenbelang voorop stellen. Ze zijn een gevaar voor het land en voor de vooruitgang. Laat ouderen niet meer stemmen. In hun eigen belang.

Zoals Forum voor Democratie terecht stelt op Twitter is deze zelfde man ongetwijfeld van mening dat deze mensen wél naar zijn zender mogen kijken. Dan verdient hij immers grof geld aan ze. Maar stemmen, ho maar!
https://twitter.com/fvdemocratie/status/832858594345418752
Gezien dit soort idioterie en de hetze van het linkse mediakartel tegen alles wat ouder dan 50 en/of rechts is kom ik met een heel ander voorstel: laten we het nepjournalisten van de linkse nepmedia verbieden om voortaan nog te stemmen. Aangezien de overgrote meerderheid van die propagandisten knetterlinks zijn kan Nederland daar alleen maar beter van worden.
Iedereen voor? Mooi, motie aangenomen!
Oh, voor iedereen die Veeger graag een liefdestweet wil sturen: dit is zijn account op Twitter. Laat hem maar rustig even weten wat je van zijn wanstaltige voorstel vindt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten