Doorgedraaide RTL-journalist eist stemverbod voor ouderen: ‘Ze denken niet aan wat ze kunnen bereiken op de dood na’

Die mensen hebben Nederland weliswaar welvarend gemaakt, maar hé, ze hebben zogenaamd “geen toekomst meer.” En dus mogen ze hun politieke mening ook niet meer uitdrukken bij verkiezingen.

Je zou denken dat het een grap is, maar nee, RTL-journalist Maarten Veeger meent het serieus:

Ouderen, laten we zeggen 55-plussers, moet verboden worden nog te stemmen bij landelijke verkiezingen in Nederland. Dat fluisterde de bestuursvoorzitter van een groot Nederlands bedrijf me laatst toe. Hij vindt dat het stemrecht iets is dat voorbehouden zou moeten zijn aan mensen met een toekomst. En ik ben het roerend met hem eens.

Zijn redenering is gewoonweg schokkend te noemen:

Waarom? Omdat die ouderen inderdaad de toekomst niet meer hebben. En er terecht dan ook niet meer zo aan denken. Een ouder wordend mens heeft zijn of haar idealen bereikt of weet dat hij die nooit meer zal bereiken. Hij denkt meer aan wat hij heeft en kwijt kan raken, dan wat hij ooit nog kan bereiken. Op de dood na dan wellicht. En dat valt hem of haar – nogmaals – helemaal niet kwalijk te nemen.

Ik hoop van harte dat Maartens ouders — aangenomen dat ze nog leven — zijn verschrikkelijke artikel niet zullen lezen. Je zou maar zo in elkaar zitten zeg, dat je denkt dat mensen van 55 jaar of ouder niets meer hebben om naar uit te kijken of geen doelen meer hebben. Nou zijn mijn ouders relatief jong (mijn leeftijdsverschil met ze is maar 24/25 jaar), maar ook zij zijn de 55 ondertussen gepasseerd. Ik kan u verzekeren dat zij wel degelijk nog altijd doelen hebben, actief zijn, werken (harder dan ooit zelfs!), en nog lang niet bezig zijn met “de dood.” Dat is ook niet zo gek, natuurlijk: we moeten tegenwoordig allemaal langer doorwerken en worden stukken ouder dan vroeger. De kans is groot dat mijn ouders de 80 gaan passeren — en als ze op mijn opa lijken zelfs ruimschoots de 90. Stel je voor dat ze dat inderdaad halen; dan hebben ze allebei nog zo’n 24/25 jaar te gaan!

Dat zijn dus 25 jaren waarin ze van meneer de RTL-journalist niet zouden mogen stemmen omdat ze in zijn ogen volstrekt nutteloos zijn (oh ja? Kunnen ze nu dan ook ophouden met het betalen van belasting?) en alleen maar bezig zijn met “de dood.”

Voor de duidelijkheid benadrukt de man die voor de zender werkt die Geert Wilders en zijn PVV stelselmatig ondermijnt nog maar eens:

Daarom: weg met stemmers die het ouderenbelang voorop stellen. Ze zijn een gevaar voor het land en voor de vooruitgang. Laat ouderen niet meer stemmen. In hun eigen belang.

Zoals Forum voor Democratie terecht stelt op Twitter is deze zelfde man ongetwijfeld van mening dat deze mensen wél naar zijn zender mogen kijken. Dan verdient hij immers grof geld aan ze. Maar stemmen, ho maar!

Gezien dit soort idioterie en de hetze van het linkse mediakartel tegen alles wat ouder dan 50 en/of rechts is kom ik met een heel ander voorstel: laten we het nepjournalisten van de linkse nepmedia verbieden om voortaan nog te stemmen. Aangezien de overgrote meerderheid van die propagandisten knetterlinks zijn kan Nederland daar alleen maar beter van worden.

Iedereen voor? Mooi, motie aangenomen!

Oh, voor iedereen die Veeger graag een liefdestweet wil sturen: dit is zijn account op Twitter. Laat hem maar rustig even weten wat je van zijn wanstaltige voorstel vindt.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

43 reacties

 1. Ni28

  Hier wordt je van stil. Onze samenleving stelt met deze mensen echt niet veel voor. Fijn dat RTL zulke mensen in dienst heeft. Maar daar is ook de kwaliteit aan inherent.

 2. Mr. Charles

  Dit is wat ik dus al geruime tijd aanduidt met de term ROOD FASCISME. Daartoe behoort deze pruljournalist, zijn gehele RTL, en het totale Mediakartel en Politieke kartel. Over ruim drie weken kan de rotzooi opgeruimd zijn, maar ik ben er niet zeker van, gezien de smerigheid waartoe het links gespuis zich in staat toont. Ik heb niet zo’n hoog mensbeeld, vandaar. Nederlanders zijn zo nonchalant in het bestrijden van linkse luchtfietserijen.

 3. Wim

  Maar wel tot 70 jaar werken om de jongeren aan het vreten te houden.
  Maar ik neem aan dat dit figuur aangeklaagd gaat worden voor leeftijdsdiscriminatie.
  Wat is dat RTL een modderschuit geworden. Niets meer kopen van de reclame op die zender .

 4. RS

  schandalig.!!!!!!!!!!!!!!

  Niemand moet eigenlijk meer naar dat RTL 4,5,6,7 of 8 kijken.

  1. jennifer

   Oproepen op welke manier dan ook dat niemand meer deze fascistische zender RTL nog maar kijkt.

   1. Wim

    Daar pak je ze niet mee. Niet meer kopen van de reclames op die zender die deze rotzooi steuren.

    1. jennifer

     Een beter idee nog ja,al die winkelketens die hun reclame bij de RTL dumpen mijden in de toekomst maar RTL zap ik bij mij ook gelijk door.

     1. Ria

      Ik heb nooit naar die pulpzenders gekeken.

  2. Peter Selie

   Goed zo Ria, RTL-pulp is het smerigste pulp wat er bestaat op de treurbuis, en voor de ander reguurders; een consumenten staking of boycot heeft nog NOOIT iets positiefs opgeleverd voor verontwaardigde burgers die deze RTL-klootzak niet zien zitten met zijn leeftijd discriminerende uitlatingen die hem werden ingefluisterd door z’n globalistische, corporatistische smeerlap uit het verdomde bedrijfsleven. Ja want het asiel en immigratiebeleid van de Europese Unie staat zeer ter discussie, waarander moeten deze corporate klootzakken hun goedkope werkkrachten vandaan halen dan?

 5. EllyD19

  Snap niet dat dit ongedierte niet wordt aangeklaagd.
  Wilders moet ieder woord op een weegschaaltje afwegen en dit ongedierte mag alles zeggen.

 6. Ritter

  RTL is ook de omroep die Zwarte Piet in de ban heeft gedaan en continu bezig is om Geert Wilders te demoniseren.

  Misschien kan RTL nog wat leren van verstandige woorden van Derk Jan Eppink over de Nederlandse media.
  http://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/video/q/onderwerp/derk_jan_eppink/id/2079

 7. HaZ

  Maarten Veeger: de Erdogan van de Lage Landen
  Posted on 17 februari 2017 byStephan Olmert Krates
  http://www.meditatione-ignis.org/maarten-veeger-de-erdogan-van-de-lage-landen/

 8. poldi

  Hij zegt het, maar alle partijen doen het op een slinkse manier muv 50plus, SP en de PVV.
  Kijk maar hoe ze de ouderen tot nu vwb de pensioenuitkeringen en zorg behandelen.

 9. B. van Dokkum

  Al gelet op de gelaatsuitdrukking van Veegers? Of hij heeft geestelijke nood, of hij zit net in zijn broek te poepen. Ben trouwens erg benieuwd naar de rest van zijn geschoolde ideeën.

 10. jennifer

  Hier kan ik mij zo kwaad over maken. RTL is nu zeker een zender geworden die geboycot dient te worden, Wat een walgelijke journalisten werken er bij RTL. Het is de schaamte voorbij, en dit dient per direct aangepakt te worden. RTL is dus inderdaad een fascistische zender geworden in dit land, grote schande dat men zulke uitspraken in dit land moet dulden van zo n riool zender als RTL. Nu kan ik Wilders zeker goed begrijpen dat hij klaar is met deze Fascistische riool zender. De ouderen die dit land hebben opgebouwd worden mede door een zender als RTL op deze manier benaderd dan ben je niet meer voor de Nederlandse burger en dien je van TV te verdwijnen met je riool zender vind ik. Het is als de beesten af in dit land wat er aan de hand is nu.

 11. Ome Ga

  Ik dacht dat dit een grap was! Het fascisme penetreert – slowly but surely – de mindsets van de linkse rioolgeesten.

  Dit soort dingen spraken tien jaar geleden NWOers, Vrijmetselaars en Jezuïten uit, hoewel ik las dat Bill Gates het nu openlijk verklaart (zoals minimaliseren van wereldpopulatie, verachting van ouderen en zieken, enz)!

  Maarten weet nog niet dat er al een plan uitgevoerd wordt, dat de wereldbevolking wil decimeren. Dit gebeurt volgens de hegeliaanse dialectiek: Creëer een probleem, wacht op de reactie, stel een oplossing voor. Probleem – reactie – oplossing. Probleem creëen naar een wereldwijde reactie, oplossing gepresenteerd… maar wel een dodelijke oplossing.

  http://www.wijwordenwakker.org/content.asp?m=P861

 12. Gustaafff

  Wat D66 betreft zetten we de ouderen helemaal bij het grofvuil.

  Kuch, voltooid leven-pil, kuch.

  1. Bart

   Ja dat is helemaal ziek.

   Ja weet je, je bent nu al zo oud is het leven niet een keer af?
   Hier neem dit pilletje maar zodat je niemand meer tot last bent.

   1. jennifer

    Hij zal wel een D66 stemmer zijn dan dat jij dit zegt.

 13. Alessandra Pechvolt

  Ja, deze uitspraak kan zondermeer schokkend worden genoemd. En nog schokkender, of beter, het schokkendst van alles is dat er zo weinig reactie op komt.
  Hoe dan ook, mijns inziens is deze kwiebus een even gevaarlijk sujet als die van de IS. Omdat hij in zekere mate een van hun ideologen blijkt te zijn. En tussen haakjes, het gaat niet zozeer om “rood-fascime”, maar om een totalitaire denkwijze. Eigen aan figuren uit het verleden zoals “den Dolf”, Jef Stalin, de “Caudillo”, “Il Duce”.
  En waren er niet de twee blunders van een veertiental dagen geleden geweest, Wilders & Cº zouden met zulke tegenstanders de overwinning voor het grijpen hebben gehad.

 14. Adriaan

  Dat is het mooie van Nederland. Iedereen mag alles zeggen (behalve Wilders natuurlijk). Zelfs deze onbenul van een riooljournalist. Zijn idee grenst aan het psychopathische. Hij is waarschijnlijk ook zelf geestelijk gestoord. Maar ja, dat zijn er wel meer bij dat hufterige zootje bij RTL. Ik begin het haast komisch te vinden wat RTL allemaal uitbraakt. En ik denk dat de rest van Nederland dat nu toch wel door begint te krijgen. Vroeger geloofde je alles wat de media je voorkauwde, nu zijn we wel wijzer.

 15. Gustaafff

  Overigens, er wordt zovaak gedaan alsof alle ouderen kasplantjes zijn die al dementeren. Veel ouderen zien het leven nog best wel zitten en moeien zich ook in de politiek. Geef die ouderen weer eens een gezicht. Schrijf ze niet af. Leer van hen.

  Dat is niet aan de Bejaardenvermoor… eh, aan de linkse lobby besteedt.

  1. jennifer

   Guustaaf en weer sla je de plank behoorlijk mis met je reactie hier, wat heeft dit wat jij zegt in godsnaam te maken mett de uitspraak wat deze riool journalist zegt? Niets toch. Hiermee heeft RTL duidelllijk laten zien wat voor een fascistische zender ze zijn en schijnbaar hebben ze alleen maar riool journalisten in dienst. Je wordt er verdrietig van hoe men hiermee omgaat. Je omzeilt tevens weer dat waar het omgaat steeds te horen van jou dat Wilders door weg te blijven bij RTL zijn kansen verspeelt slaat nergens op.Het is juist Wilders die dan de enige politicus is in dit land doe fatsoen heeft om een zender die zo met mensen omgaat te vermijden dan toch. Als al die anderen politicus ook fatsoen zouden hebben zouden ze na dit bericht van die riool journalist klaar moeten zijn met RTL en ook het fatsoen hebben om deze zender te mijden en dat ze het dan maar bekijken met hun debat toch. Maar schijnbaar hebben ze dat niet want er neemt niemand stelling tot dit soort afval van RTL:

   1. Gustaafff

    Geert Wilders heeft hier helemaal niets mee te maken. Deze domme D66-riooljournalist, behandelt ouderen of ze oud vuil zijn. Sinds wanneer hebben ouderen geen zeggenschap meer? Waarom zet hij ouderen zo weg? Die hebben de toekomst niet meer. We kunnen niet toestaan hoe ouderen langzaam worden weggetreiterd. Eerst pakken ze hun zorg af, dan hebben ze geen stemrecht meer en vervolgens zet ’66 ze tegen de muur.

    1. jennifer

     Je zegt wel dat dit niets met Wilders te maken heeft, maar dit klopt ook niet helemaal want het is wel weer een riool journalist van RTL en weer de zender RTL die dit dan toestaat dus waar is het verschil dan volgens jou?

 16. Wim

  Het is in de Hiter stijl, die hielt het nog op gehandicapten en mensen die geestelijk niet in orde waren. Die vond deze mensen ook nutteloos en kwam je er niet mee vooruit. Die was Veeger even in zijn enthousiasme vergeten.

 17. buitenbeentje

  dankzij de automatische koppeling aan de levensverwachting ligt de AOW leeftijd voor 2022 momenteel op 67 jaar en drie maanden. Wetten voor ouderen worden gemaakt in Den Haag en dan komt er zo´n fascist die vindt dat je niet over je eigen toekomst mag meestemmen. Misschien heeft hij nog ideeen voor kampen voor 55 plussers. ouderen zijn de nieuwe joden.

 18. ikweetwatikwil

  Als je naar zijn gezicht kijkt, weet je genoeg. En zo zijn er veel bij links en RTL. Van die weke bekkies. Het is goed dat we weten wat voor wind er uit die richting komt. Lucht vervuiling.

 19. HaZ

  Ondertussen stroomt zijn Twitter account vol mat met anti reacties. Meermalen de vraag aan hem wie die bestuursvoorzitter van dat grote Ned. bedrijf dan is, echter 0,0 response van deze volidioot. Ik hoop voor hem dat zijn beide ouders nog leven en dat ze dit hun zoon nog mogen zien doen en het artikel laten lezen. Dat ouders van zo’n randdebiel kunnen houden lijkt mij onmogelijk.

 20. Pedrito

  Als 70+er jeuken mijn handen om deze linkse journalistieke nepper Maarten Veeger een paar fikse draaien om de oren te geven, waardoor de chaos in zijn weer enigszins geordend wordt. Overigens doe ik dit soort klussen vrijwillig en met blote handen. Misschien wordt het tijd dat van dit soort radicaliserend oproeptuig in het vervolg ook even de adressen worden gepubliceerd. Eerst dan ondervinden dit soort leeghoofden aan den lijve hoe bedreigend hun nutteloos gezwets is.

 21. Wim

  En weer heeft Wilders gelijk dat hij niet in dit fascistisch riool wil.

 22. Timo

  Deze NSBér heb ik een privé bericht gestuurd met onder andere de mededeling dat als ik hem tegenkom hij een heel groot probleem heeft.
  Schuim van de maatschappij die ik gelijk stel aan ISIS aanhangers. RTL heb ik ook een bericht gestuurd.
  Ik ga kijken of een boycot door 55+ mensen in Nederland gerealiseerd kan worden voor RTL.

  1. jennifer

   Ik hoop dat je hem helemaal neermaait en RTL ook, heb geen twitter account anders zou ik ze wel wat anders zegen deze ratten .Wat RTL toch voor een bagger zender is en die bagger journalist kan men vergelijken met een IS aanhanger.

 23. loes530

  rtl heb nu een groot probleem

  1. jennifer

   Ik vind dat RTL gewoon verdwijnen moet van de ned TV ze zijn een fascistische zender en als Nederlander wens ik niet met zulke zender geconfronteerd te worden,of is dit de bedoeling in Nederland dat we allemaal zo gaan denken zoals ze bij RTL doen. Het wordt tijd dat die hele beerput van RTL open getrokken wordt zodat de burgers in Nederland eens weten wie er achter deze smerige zender zit.

 24. Pjotter

  Dit komt aardig dicht bij een voorspelling die ik jaren geleden deed, we gaan steeds meer de richting in dat als je 55 ben je een brief op de mat krijgt van de gemeente, ma. 8.00 uur melden op het gemeentehuis koffertje met benodigdheden meebrengen, daarna hebben we nooit meer iets van hen vernomen.
  Deze eikel zit op dit pad.! kotsen van dergelijke lui.

 25. Ria

  Die koekwaus vergeet wel even dat hij zijn toekomst en vrijheid te danken heeft aan diezelfde ouderen.

 26. J.C.

  Dit is (oproepen tot) groepsbelediging van RTL. Benieuwd of het OM hier in actie komt, of zou de context ook hier weer meteen duidelijk zijn voor het OM?

  1. jennifer

   logich ook die zijn links en pikken misschien nog wel een graantje mee van al die figuren die achter de RTL Fascisten zender zitten.

 27. van Urk

  Hij heeft niet in de gaten dat de stem van deze ouderen ook meetelt voor de toekomst van hun kinderen,klein en achter kleinkinderen.

 28. HW

  Als er dan toch uitsluitingen voor de verkiezingen zouden moeten plaatsvinden dan als volgt:

  Ik zou eerder zeggen, dat politiek geëngageerde mensen, ambtenaren en journalisten geen stemrecht meer zouden mogen hebben, want hun bestaansrecht is afhankelijk van de uitkomst van de verkiezingen. Zij hebben allen een financieel belang.
  Dus hebben zij er voor de verkiezingen alle belang bij andersdenkenden negatief neerzetten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.