Een terecht boze Geert Wilders tegen DDS: “Mijn familie heeft niets met de campagne te maken. RTL bekijkt het maar”

“Waar zijn de negatieve interviews in campagnetijd met de nicht van Pechtold, de oom van Rutte of de zus van Roemer?”

Geert Wilders is terecht woedend op het wangedrag van RTL Nieuws dat vandaag een interview online zette met Paul Wilders, Geerts broer, die er nogal andere politieke denkbeelden op nahoudt. Normaal gesproken laten de media zo’n familielid dan met rust — er is immers een scheiding tussen de politiek en de persoonlijke levenssfeer van politici. Helaas worden dat soort regels keihard overboord gegooid als het Wilders betreft. Die willen ze namelijk ten koste van alles kapotmaken. Daarbij schuwen ze geen enkel middel, niet eens het tegen elkaar opstoken van zijn eigen familie.

Schandelijk.

Tegen De Dagelijkse Standaard bevestigt de PVV-leider dat hij door dit misselijk makende gedrag van RTL Nieuws besloten heeft om niet op te komen dagen bij het grote verkiezingsdebat van RTL.

“Ik kreeg net een sms van [RTL adjunct-hoofdredacteur] Pieter Klein of ik er alsjeblieft nog een nachtje over wilde slapen en morgen met hem erover wilde praten. Bekijk het maar heb ik geantwoord.”

En terecht, natuurlijk. Klein kan nu wel met hangende pootjes terugkomen bij Wilders, maar hij en zijn ‘redactie’ hadden dit wanstaltige interview nooit en te nimmer mogen plaatsen. Ze hadden zich van te voren moeten afvragen of dit wel kon (antwoord: neen). Achteraf liefjes vragen of Wilders er nog een keer over wil nadenken?

Neen. Zoek het maar uit. Nepmedia met hun nepnieuws.

Wilders gaat verder:

Ik heb al ruim tien jaar bijna geen privacy meer en dit laatste stukje ervan – familie – te grabbel gooien kan ik niet accepteren.”

Daarin heeft hij natuurlijk honderd procent gelijk. Wilders wordt al jaren opgejaagd. De man kan nergens heen of hij wordt achtervolgd door een meute nepjournalisten. En dat is niet alles; hij moet ook nog eens 24/7 beschermd worden omdat islamofascisten hem al jarenlang op hun dodenlijsten hebben staan.

Dat is al vreselijk genoeg, en dan komt RTL Nieuws daar nog eens overheen door zijn familieleden te gebruiken om hem te ondermijnen. Het is dieptriest en volkomen onacceptabel.

Daarnaast zegt Wilders tegen DDS dat het hem opvalt dat de media met twee maten meten: één voor alle andere politici en één voor hem.

“Mijn familie heeft niets met de verkiezingscampagne te maken. Het is smerig dat RTL daar lak aan heeft. En alleen bij mij natuurlijk, want waar zijn de negatieve interviews in campagnetijd met de nicht van Pechtold, de oom van Rutte of de zus van Roemer (als hij die heeft dat weet ik niet eens)?”

Ik kan hier écht niet over uit. Dit is stemmingmakerij pur sang van RTL Nieuws. Natuurlijk weten we al jaren dat het mediakartel er alles aan doet om Wilders te beschadigen, maar dat ze zo ver gaan door zijn eigen broer naar voren te schuiven? Dat is echt een grof schandaal.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

84 reacties

 1. blabla

  Wat een hilarische krokodillentranen! De heer Wilders gebruikt zelf vrij agressieve retoriek, net als de dagelijkse standaard trouwens. En dan krijg je zelf een keer wat op je bordje en dan ga je lopen janken. Huilie huilie doen in jullie jargon toch? 🙂

  1. Wim

   Domme opmerking de familie laat je buiten spel. Wat heeft deze broer ontvangen aan geld. Dat zou nog smeriger zijn.
   Gezien je reactie ben je een links figuur in totale ontbinding die de moord op P.F ook geweldig vond.

   1. Floris

    Hij heet niet voor niets blabla…

    1. Kodi

     Zit ene Wim Hutten hier weer te kutten?

   2. jennifer

    Hij heet niet voor niets Bla bla daar kan je niet van verwachte dat er iets zinnigs uitkomt dan.

  2. van Urk

   O ja, blabla? Het koste in het verleden zelfs een been van een vrouw die getrouwd was met een politici die ook belaagd werd door een gelijksoortige gestoorde hetze van links! En dat noemen van zichzelf DE beschaafde mensen van ons land. Ga toch weg man!

   1. Kodi

    Opdat wij nooit vergeten!

  3. Anna

   blabla. RTL neemt wraak. Zelf eerst afspraken maken en later afspraak niet nakomen. Dan een broer gebruiken die altijd al zijn eigen broer heeft gedemoniseerd.RTL is een minderwaardige en goedkope zender. Waar de top schatrijk is, overal grote huizen met grote omheiningen en zwaar beveiligd. Waarom eigenlijk?

  4. Anna

   blabla. Als er iemand “hulie hullie” deed was het wel RTL. Als je de broer van Wilders nodig hebt om je wraak te spuien is er echt wat mis met je zender. RTL deugt niet.

   1. Kodi

    https://opiniez.com/2016/10/27/wat-heeft-rtl-met-bertelsmann-en-soros/

    Hier haalt RTL dus z’n vieze geld vandaan.

    1. jennifer

     Dat zegt toch al meer als genoeg dan toch dit. RTL is een zender die aan een gast als Soros vast zit en daar mee samen werkt zou door niemand in Nederland bekeken zou moeten worden, Je gaat als Nederlander toch niet meewerken aan de islamitisering van Europa wat Soros aan het doen is samen met de EU en Merkel. Bij mij nooit meer RTL op tv dat weet ik zeker.

    2. nick

     Wees op je hoede voor RTL, ik heb de verandering zien en horen gebeuren. Het is tegenwoordig een zeer media manipulatief geheel en misschien wel erger dan de NPO en dat zegt heel wat! “Follow teh Money”… het gaat hier ook helemaal op!

  5. Peter Selie

   Tot dat jijzelf eens flink wordt afgezeikt hier op dit forum, wedden dat je gaat janken. Je mag Dhr. Wilders zijn politiek stijl en gedachtegoed niet goed vinden maar je blijft met je poten van zijn familie af, linkse griezel.

  6. Adriaan

   @Blabla, je naam zegt het al. Je kraamt onzin uit. Je begrijpt kennelijk niet dat politiek en privé strikt gescheiden moeten blijven. Wat RTL nu doet kan niet door de journalistieke beugel. Onfrisse praktijken die door onfrisse figuren leuk worden gevonden.

   1. Wieb

    Als ik je goed begrijp, mag de een famillielid van een politicus geen mening geven in het openbaar? Volgens mij moet jij eens een inburgeringscursus gaan volgen.

 2. NederNederlander

  Dat heeft links van de moslims geleerd die halen ook je famiie er bij met alle verwensingen naar hun toe als ze het niet kunnen winnen!!

 3. Ni28

  Blabla zegt het al met zijn nickname. Bla bla!

 4. ikweetwatikwil

  Goed zo Geert Wilders. Zet ze op hun nummer. Je familie laat je er buiten. Het was al erg genoeg wat Samsom deed met zijn kinderen.

  1. Wim

   Dat was erg maar zijn eigen zet. Dat hij ze vlak daarna verliet voor een jong donsje is natuur misselijk en de kiezer misleiden.

 5. Michael van der Galien

  Ach wat sneu nou toch, nou is blabla geband. He. Man. Jammer.

  1. Ni28

   Hopelijk kon hij nog mijn reactie meenemen.

   1. Wim

    Terecht er mag hier best veel ,maar zoveel vuiligheid goed praten is van de gekke.

  2. Wieb

   Tot zoover vrijheid van meningsuiting bij DDS. Er is schijnbaar ook voor jullie een grens. Wist ik ook wel.

 6. Ni28

  Goede en enige mogelijke reactie van Wilders. Vieze linkse spelletjes kosten kijkcijfers, zal RTL straks moeten constateren. Je strikt de beste acteur niet met vuiligheid over zijn familie rond te strooien. De RTL gaat met Wilders om als met een stuk vuil die a.u.b. een podium zoekt. Dus niet, dat moge nu duidelijk zijn.

 7. Peter Selie

  Blablablabla lik op stuk beleid werkt blijkbaar goed.

 8. DutchDropveter

  Het is toch gewoon aftellen totdat er een gek met een (echt) pistool daar in dat RTL pand naar binnen stormt? Waar is de RTL op uit? om Unilever Mark te redden?

  Ik vind dat hier een zeer uitgebreid onderzoek naar gedaan moet worden waarom wel Wilders en geen familie van Rutten of Pechtoltd? Waarom geen normale vragen maar enkel sturende?

  Ik moet echt best doen mezelf in te houden maar wat is dit een riooljournalistiek (gewoon RTL onwaardig) en toch doen ze het. En er dan nog een artikeltje achteraan plaatsen dat Geert niet bij het careé debat komt en dat denk de vervanger is.
  Echt dit gaat zo verkeerd in dit land om te kotsen!

  1. van Urk

   En waar is onze o zo politiek correcte Rutte om de linkse mediaboel te kalmeren met harde uitspraken?

   1. Peter Selie

    Rutte vindt al het gezeik rondom Wilders prima.

    1. Wim

     Ik denk dat hij er zelfs achter zit. Weten we nog ,ik maak je partij kapot.

     1. Peter Selie

      Natuurlijk Wim, Rutte wordt overeind gehouden door spindoctors, er is niets authentieks aan deze ‘man’ die zelfs net zoals Yasser Feras (jesse Klaver) citaten van beroemde politici gebruikt, bijv. die van Barry Soetoro (Obama).

      Missie voltooid

      https://mindbendingtruth.files.wordpress.com/2015/04/warns1.jpg

   2. Syntha

    Nooit geweten dat Rutte dat KON? Ik leer nog eens wat…

 9. Marty Elbee

  Terecht, RTL is niet fair. Eerst wijzigen de afspraken en moest Wilders afzeggen. Nu leveren ze kritiek op de PVV door zijn broer op te voeren. In hun programmering klinkt vaak een anti PVV geluid. En nu willen ze wel cashen met kijkcijfers? Goed van Geert.. zulke vrienden heeft hij niet nodig.

 10. Nasrani

  Wilders heeft gelijk en RTL is mijn achting sterk gedaald. Ik verwacht een politiek correcte reachtie van Rutte en Pechtold. Die zullen dit gedrag van RTL toch in’ de meest sterke bewoordingen’ afkeuren. Hoop ik?

 11. Ritter

  RTL is zeer anti-Wilders; veel meer dan andere omroepen.

  Als de media achter de familie van Geert Wilders aangaan moeten ze dat ook doen bij de andere politici. Maar dat doen de media natuurlijk niet.

  Het is net als met Trump in de VS. Zijn familie word aangevallen en zelfs zijn 10 jarige zoontje word door de media aangevallen. Dit terwijl de de kinderen van Obama taboe waren voor de media.

  1. Wieb

   Haha , RTL links. Moet niet gekker worden. Kijken er nog mensen naar deze zenders? Herhalingen tussen de reclame door?

 12. Ruud562

  Dat RTL, dat ook Zwarte Piet van de zender liet verdwijnen! Is er soms een link met een bepaalde PvdA-politicus?

 13. Sam C

  Heel simpel of Wilders gaat daar alsnog naar toe of de rest van de lijstrekkers zeggen ook af als ze het met deze gang van zaken niet eens zijn.

 14. NederNederlander

  Omdat RTL zelf zijn afspraken niet is nagekomen en Wilders tabee heeft gezegd willen ze hem nu zo een hak zetten!!
  Hoe laag wilt RTL nog zakken in zijn geloofwaardigheid!!
  Een ding is zeker en dat maakt Wilders sterk!!
  Hij heeft nooit een familie van een partij lid gebruikt om aan zijn gerief te komen.
  De andere partijen die met RTL mee doen wel!!
  In mijn opvoeding hebben ze me altijd geleerd werk en privé gescheiden houden.
  Bij de media en de politiek denken ze daar heel anders over.
  In mijn opvoeding hebben ze me altijd geleerd werk en privé gescheiden houden.

 15. poison

  Het zou alle politieke partijen sieren om stelling te nemen tegen RTL en de debatten annuleren zodat RTL begrijpt wat hun plaats is, hierin. Waar is onze premier Rutte? Waarom zegt hij niets hierover?

  1. Mr. Charles

   De trekpop van Brussel heeft nog nooit iets in Nederland te zeggen gehad, hij lachte als in het Theater van de Lach van wijlen John Lantingh, daarom moet dit absolute onbenul weggestemd op 15 maart!

 16. Peter Selie

  Yasser Feras heeft een opgepimpt CV en zijn jeugd gefaked, zodat die van hem op die Obama z’n speeches leek, de nep-Nederlander. (vanaf 4:49)

  https://youtu.be/lsVGyKMHkKg

 17. Mr. Charles

  Het is in journalistieke zin een uiterst grof schandaal: RTL nieuws schuwt niets meer om Wilders aan te vallen. Maar Wilders overtuigt soevereign: hij doet niets meer voor zo’n beerput zender. Wilders negeert dit soort riool en strontjournalistiek als van RTL nieuws. Er komen nog meer van dit soort onder de gordel aanvallen, ik wens Wilders alle sterkte toe.

 18. Duckday

  Weer een meeloper BLABLA

 19. Wieb

  Wat is het toch een clown. In zijn domheid bevestigde hij alles wat zijn broer over hem schreef. Tja, en dat valt niet mee voor iemand die liegen tot een kunst heeft verheven

  1. Gielah

   Wieb heeft ook het buskruit niet uitgevonden… kennelijk.
   Waar blijven uw argumenten?
   O… die hebt u niet?
   Kijk: er wordt véél gelogen in de politiek… sommigen DRIJVEN zelfs zo’n beetje op leugens… en dat geldt eveneens voor het merendeel van de journalisten… erg genoet… en al die politici en mediamedewerkers haten meneer Wilders maar om één ding: dat hij NIET liegt.
   De waarheid… en enige flinkheid… en offers brengen voor de goede zaak… daar hebben ze niets mee… dat vrézen ze, de flapdrollen.
   Zo… en nu ú weer, Wieperdepiep!
   Iets zegt mij dat het woordje ‘dom’, dat u hier neerzette, met name op uzelf slaat, maar in dat geval zou u zich wellicht beter niet in de discussies van wel verstandige mensen moeten mengen?
   Dan keert zo’n woordje als ‘dom’ zich al snel tegen uzelf… weet u wel?

   1. Beukman

    Ik vind dat er wel een kern van waarheid zit in wat Wieperdepiep schrijft, @Gielepiel. 🙂 Ik zou niet alles meteen maar “dom” noemen.

   2. Floris

    Welkom terug Gielah!

    Naarmate de verkiezingen naderbij komen treffen we op DDS steeds vaker nieuwe linkse trollen aan.

    Je weet niet of ze uit het sokpoppenarsenaal van ene WH komen of dat het ‘activisten’ zijn afkomstig van joop, krapuul, sargasso en andere broeinesten van links gespuis. De kans is groot dat ze na de verkiezingen het hazenpad kiezen.

    1. Gielah

     Dank u, Floris.
     Ik kwam weer eens kijken omdat ik op Twitter vernam, dat er zulke verheugend-verstandige mensen bij DDS reageerden, de laatste tijd.
     Omdat ik wat minder gezellige herinneringen had aan hem-wiens-namen-wij-maar-beter-niet-noemen-kunnen en de van hetzelfde laken een pak zijnde meelopertjes om hem heen, trok de site mij al een tijdje niet meer zo.
     Men mag dan aan het opvoeden ooit een levenstaak gehad hebben, in je vrije tijd wil je ook weleens iets anders en iets leukers… temeer daar ze op school toch echt een stuk sneller het licht zagen dan bij bovengenoemde figuren het geval was.
     Maar ik heb inderdaad daarnet met heel veel instemming de reacties doorgelezen… prima allemaal.. op die rare Wieb na dan… en nog een achtergeblevene uit het zojuist besproken contingent zeverende zuigers.
     Blij dat ik u hier weer aantref!

     1. toetssteen

      @Gielah
      We staan naast Michael. DDS moet het overleven ondanks de trollen. We kunnen het best wel aan.

     2. nick

      He Gielah, wat fijn weer eens iets van je te vernemen. Ja DDS leeft, ik ben hier zelf ook niet meer heel actief maar wel regelmatig een klein comment.
      Michael is goed bezig.

   3. Wieb

    Je reactie staat volgens jou vol met feiten? Maar je kunt mij niet uitleggen waarom Paul geen mening mag twitteren, maar Geert wel. Waar staan de letters PVV ook al weer voor?

  2. jennifer

   Jij slaat de plank behoorlijk mis met dit antwoord van jou, ik woon er in de buurt en het zit hee anders als wat RTL brengt .Die broer is er voor betaald geworden door RTL dat hij zulke leugens brengt ,net als die zogenaamde bedreigingen. Niemand is geinteresseert in die gast wat zowiezo niets voorstelt.

   1. Beukman

    @Jennifer
    De broer zegt in het interview dat hij wordt bedreigd, onder andere door aanhangers van Geert, maar volgens jou wordt hij ervoor betaald om dit te zeggen?
    Als ik zie hoe jij hier op dit forum te keer gaat tegen mensen die anders over dingen denken dan jij, ben ik juist geneigd om die broer gewoon te geloven. Er is een harde kern van Geertaanhangers die het bedreigen van critici als de normaalste zaak ter wereld beschouwt, geef dat gewoon eens toe.

 20. Robert Leiden

  En weer loopt GW weg van debat.
  In de 2e kamer, in de media. En het is altijd de schuld van een ander.

  1. Floris

   En daar hebben we de volgende Wilders-hater die hier z’n onwelriekende braaksel komt deponeren.

   Lucht het op, jochie?

   1. Beukman

    @Floris
    Robert Leiden heeft gewoon gelijk, zelfs een bijziende constateert dat Wilders weer eens is weggelopen voor een debat. Het typeert je dat je over braaksel begint.

    1. Floris

     Jij zal je medetrollen altijd gelijk geven, Beukman.

     Wilders heeft reden te over om praatprogramma’s als Pauw te mijden alsmede debatten die georganiseerd worden door partijdige omroepen. Daar krijgt hij namelijk geen eerlijke kans.

     Dat jij dat niet inziet of niet toe wil geven typeert jou dan weer.

     Overigens trok ook Rutte zich terug. Schuwt hij in jouw ogen eveneens het debat? Als RTL niet was begonnen de afspraken met voeten te treden hadden we Wilders en Rutte gewoon in dat debat kunnen aanschouwen.

     1. Beukman

      Ik ben geen trol, @Floris. Ik kan mijn “medetrollen” dus geen gelijk geven.
      Zeker is ook Rutte weggelopen voor dat andere debat van RTL. Dat heb ik hier destijds ook aangegeven. Ik vond het kinderachtig van hem en van Wilders, want hoewel RTL zich sec niet aan de afspraak hield, was de argumentatie om een vijfde partij toe te laten heel begrijpelijk.

      Ook begrijpelijk was waarom VVD en PVV deze kans aangrepen om niet naar het debat te hoeven gaan.
      Maar ik neem aan dat jij daar blind voor bent? Jij gelooft Mark en Geert op hun blauwe en groene stuiters?

     2. Beukman

      A propos, @Floris. Wist je dat Geert voor het debat dat hij net heeft afgezegd was ingedeeld bij het blok dat gaat over de AOW-leeftijd?
      Begint het je nu te dagen? Geert, de man die zijn breekpunt in de verkiezingen al binnen een uur na de uitslag opgaf, en daarmee een deel van zijn verbijsterde aanhang de boom in stuurde?

      Je kan veel van Wilders zeggen, maar niet dat hij gek is. Hij heeft het interview met zijn broer dankbaar met twee handen aangegrepen om zonder al te veel gezichtsverlies op de loop te kunnen gaan voor dit debat.

  2. jennifer

   Wat een onnozel antwoord Geert is nog nooit ergens voor weggelopen. De leugens blijven regeren bij links schijnbaar.

   1. Wim

    Hij loopt zelfs voor de dood(moord) nog niet weg

   2. cmsuijkerbuijk

    Inderdaad weer een linkse beschuldiging, die kant noch wal raakt! Wilders heeft toch ook die andere debatten die nog staan, niet afgezegd? Die gaan gewoon door. Als hij dan al zo bang zou zijn, dan waren dié debatten óók afgezegd, of was er zelfs niet aan begonnen!
    Links ondoordacht gelul in de ruimte dus! De argumenten zijn kennelijk helemaal op!
    Links blaft tegen de verkeerde boom: RTL moeten jullie hebben! Dat heeft de boel tot twee keer toe verpest. Niet Wilders!

    1. Wieb

     Hij heeft tot nu toe alles afgezegd. Alleen het kritiekloze WNL interview heeft hij gedaan. Maar ja, dat is niet nieuw natuurlijk. Grote woorden over Moslims…maar heeft er nog nooit een gesproken.

     1. cmsuijkerbuijk

      @Wieb
      Je moet je bronnen (De Waarheid, Der Stürmer, Volk en Vaderland en zo) niet zonder meer geloven. Hij doet gewoon mee aan de debatten die georganiseerd zijn door Eenvandaag en de NOS!

 21. jennifer

  Hij heeft groot gelijk, dit smerige betaalde interview met zijn broer wat RTL zo gebracht heeft zoals ze het graag wilden, zegt tevens genoeg over die broer van hem dan toch , net zo n links misbaksel als de zender. En dan nog janke janke durven te doen, net als die gelogen bedreigingen aan hem. Niemand in Limburg interesseert die vent dus hij liegt net zo hard als RTL zelf doet, daarvoor heeft RTL hem rijkelijk betaald . Ik hoor pech knol nu niet dat dit toch echt niet kan wat zijn geliefde linkse media daar toch gedaan heeft. Bij mij is RTL afgedankt met dit, en nu Wilders niet mee doet met dit smerige spel van RTL hoeft men er ook niet naar te kijken. Men kan hopen dat hun zender kapot gaat naar dit wat ze geflikt hebben.

  1. Ria

   Hier kan ik mij helemaal bij aansluiten Jennifer.
   Die broer is een vuil stuk vreten, al heb je nog zo’n hekel aan je broer, dit soort vunzigheid doe je gewoon niet, en al helemaal niet als je broer politicus is en 24/7 onder beveiliging moet staan en dus nauwelijks een prive leven heeft. En ik heb bij de bedreigingen van die Paul ook zo mijn twijfels, ik ben nog nergens bewijzen daarvan tegen gekomen. Gaat RTL ook de ex van Pechtold interviewen, die door haar vrome man bedrogen en verlaten is voor een groener blaadje ? denk het niet. RTL is verworden tot een riool journalistiek clubje, maar niet zo verwonderlijk als je drijft in het mediariool in Hilversum.

 22. J.C.

  @blabla

  “De heer Wilders gebruikt zelf vrij agressieve retoriek, net als de dagelijkse standaard trouwens. En dan krijg je zelf een keer wat op je bordje en dan ga je lopen janken”.

  Blabla weet niet waar hij over blablaat………

 23. giel

  wel een goed ijkpunt. als andere politieke partijen stil blijven is dit de stilzwijgende goedkeuring dat iedereen fair game mag zijn

 24. loes530

  je kan wel een pvv hater zijn dit hoef nou ook weer niet

 25. jennifer

  Schijnbaar moet men om dit soort dingen in de toekomst wat minder te hebben, eens flink terug slaan naar zenders als RTL. Zou het dan ook alleen maar toejuichen kunnen als er eens wat meer achtergrond informatie naar de Nederlandse burger zou komen wie allemaal wat te maken hebben met deze zender.Daar wordt je niet vrolijk van als je leest dat je als Nederlander meewerkt door na RTL te kijken met de islamitisering van Europa.Het is de schaamte voorbij wat RTL werkelijk voor een zender is. Je zou je als Nederlander nog moeten schamen dat je voor zo n zender werkt .

 26. Syntha

  Geert Wilders, hollen jongen, doorstomen. Oliebollen en appelflappen hebben we genoeg in Nederland. Beter te pruimen dan de nepnieuws. Daar verslik je je in… tja, helaas krijgen ze nu bij RTL wat minder kijkcijfers. DAS nou jammer… grijns.

 27. Jannedemanishier

  2 artikelen over een onderwerp van niks?

  “Waar zijn de negatieve interviews in campagnetijd met de nicht van Pechtold, de oom van Rutte of de zus van Roemer?”

  Complete onzin. Paul Wilders is de broer van en die twittert 17 feb dat ie bedreigd wordt. Dat bereikt in de tijd van twitter en facebook al snel het nieuws. Daarna vraagt RTL hem voor een interview. Dat is de vrijheid van de pers. Of het interessant is is vraag 2. Als een broer of zus van Pechtold onprettige dingen twittert dat weet bepaalde media dit “nieuws” ook snel te vinden. Dat heeft niets met de campagne ansich te maken maar wel met Wilders en al helemaal als het verkiezingstijd is. Als van der Staaij zijn broer (dit is bij wijze van spreke en ik weet niet of ie uberhaupt broers of zussen heeft?) twittert dat ie vroeger vreemde handelingen bij z’n broer moest doen dan kun je er op wachten dat dit als “nieuws” gezien wordt in dit multimedia tijdperk.

  1. jennifer

   Ten eerste zijn die bedreigingen aan die broer een leugen van hem, ook hiervoor om dat te zeggen heeft RTL diep in de buidel getast, want de Limburgers vinden die vent het walgelijkste wat je je maar voor stellen kan als je zo n broer hebt die naar RTL stapt om een gemaakt leugenverhaal in elkaar te laten fratsen en zich daarvoor nog betalen laat hoe laag ben je dan.

   1. Jannedemanishier

    Wie zegt dat de bedreigingen een leugen zijn? Is daar bewijs voor?
    Als de directe familie, vriendin of vrouw is, van welke partijleider iets heftigs roept via twitter of facebook dan is dit ook “nieuws”. Vervolgens is het aan de journalistiek of het ook klopt.

    1. jennifer

     Oh ja ook hiervoor en net zoals het opdraven van die gast bij pauw allemaal is er aan hem betaald voor. Ik woon er niet ver vanaf en weet, en iedereen weet het hier wat voor figuur die paul is, door ruzie met zijn broer heeft hij zelf RTL opgezocht om daar zijn gram te halen, en RTL heeft hem daar goed voor betaald. Dat hij op twitter zegt bedreigd te worden is ook een zet van hem samen met RTL, het is bedrog puur sang wat die vent gedaan heeft.Hij is niet meer als een judas wat hier uitgelachen wordt en als hij zijn mond al open doet de mensen gelijk rechtsomkeer maken omdat ze weten wat voor een leugenaar hij is. Algemeen bekent hier.

   2. Humbert Humbert

    “Ten eerste zijn die bedreigingen aan die broer een leugen van hem

    Interessant, Jennifer. Heb je hier een bron van of zoog je dat spontaan uit je duim?

    1. Wim

     Heeft hij aangifte gedaan?

 28. Jannedemanishier

  Vreemde gozer die broer.

  1. Bolkestein

   Allen die beide broers Wilders hebben gekend kunnen beamen dat Paul het jaloers aangelegde type is. En daar laat ik het even bij. Paul is overigens ook politiek actief. Voor die landverraders van Groen Links (Utrecht). Het wilde bij hem alleen niet zo vlotten met politieke carrière maken.

 29. Jannedemanishier

  Slappe hap. Heb het idee dat Wilders een excuus zoekt omdat ie toch weinig te winnen heeft met tv debatten. Hij gaat liever 1 op 1 in debat met Rutte. Campagne team DDS helpt ‘m graag daarbij. ;o)

 30. Jannedemanishier

  Waar blijft jullie artikel dat Lubach een links item maakte over Wilders?
  https://www.youtube.com/watch?v=484IkD8TWpg&sns=fb

  Hallo. Wakker worden.

 31. Robert Leiden

  Wat mis je er aan dat GW niet bij het debat is?
  Het Koran verbod begon hij al af te zwakken.
  In verkiezingstijd in februari begint hij een debat over Zwarte Piet.
  Gaat het debat tenminste over zaken die wel van belang zijn.

 32. Marty Elbee

  RTL heeft een hekel aan de PVV. In haar programma’s klikt vaak een negatieve ondertoon. Humberto Tan wordt ingezet bij zn late Night show. In Boulevard gaan Beau van E.D. en Peter R. en relnicht Albert los op de PVV.

  Dit si een stukje van Pieter Klijn:
  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/column/pieter-klein/geert-ga-je-schamen

  Dus… RTL is de PVV niet goedgezind. Gebruikt de broer van Geert om negativiteit aan te wakkeren.. Dus goede keuze van van Geert Wlders. Laat RTL maar stikken, minder kijkers = minder reclameinkomsten. En dat is wat RTL drijft. All for the money..

 33. Bolkestein

  Allen die beide broers Wilders hebben gekend kunnen beamen dat Paul het jaloerse type is. Dat zegt alweer genoeg.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.