Stoïcijnse Wilders blijft als premier gewoon Twitteren: “Wen er maar aan!”

De politiekcorrecte journalisten van het mediakartel huilden gisteren weer eens tranen met tuiten omdat Wilders een photoshop online had gezet van Pechtold. Wilders heeft een heel heldere boodschap voor deze hypocrieten: “Wen er maar aan!”

Wat was het toch weer een dráma gisteren. Wilders photoshopte weer een foto van Alexander Pechtold, dit keer als een oerlelijke vrouw, en alweer gingen de media los. Een premierkandidaat onwaardig! Wat een slechte grap! Hij polariseert! Natuurlijk laten ze onvermeld dat Pechtold Wilders al jaren uitmaakt voor rotte vis en hem met enige regelmaat wegzet als een neo-nazi pur sang. Blijkbaar mag dát dan weer wel.

De politiekcorrecte ‘journalisten’ (haha!)  van RTL Nieuws besloten gisteren om Wilders te benaderen en hem te vragen of hij als premier zal doorgaan met Twitteren. In het verleden zouden de meeste rechtse politici meteen een stap terug gedaan hebben. Gelukkig heeft Wilders wél een ruggengraat.

“Meneer Wilders, als ik nu een foto in elkaar flans van u tussen demonstrerende neo-nazi’s,” begint de linkse propagandist van RTL, “zou u dat ook grappig vinden?” Hij hoopte natuurlijk dat Wilders bijna letterlijk in tranen zou uitbarsten. Maar nee: de PVV-leider antwoordde heel kalmpjes: “Ga uw gang.”

Dat wilde de nepjournalist natuurlijk helemaal niet horen. En dus ging hij nog even door:

“Als u in het Torentje zit als premier, blijft u dan dit soort tweets sturen?”

Met andere woorden: ‘Dat kán toch helemaal niet, “meneer Wilders” (wat zijn ze toch vol respect als hij voor de camera staat he? Op het moment dat hij wegloopt zetten ze hem vervolgens neer als een vuile racist, maar als ze met hem gesprek zijn is het “meneer” dit en “meneer” dat). Zeg nou dat u zich als premier wél op politiekcorrecte wijze gedraagt! Dat willen wij van de media namelijk heel, heel, heel graag horen!’

Helaas voor het journalistieke gepeupelte houdt Wilders zich aan heel andere spelregels. “Geweldig natuurlijk,” antwoordt hij. “Waarom zou ik moeite doen om dit allemaal mee te maken…” Op dat moment wordt hij onderbroken. Opeens is het geen “meneer Wilders” meer maar gewoon een plebejer die even op zijn plek gezet moet worden. “Sommige mensen,” zegt hij waarmee hij natuurlijk eerst en vooral op zichzelf en zijn collega’s doelt, “vinden het niet premierwaardig!”

Ach germ! Wat sneu zeg!

Hij gaat door: “Er is een verschil tussen iemand in campagnetijd, Wilders in campagnetijd, en Wilders als premier.” Toch? Zeg alsjeblieft ‘ja dat klopt,’ Geert? Alsjeblieft, je kunt het hele systeem toch niet écht definitief op zijn kop zetten? Als puntje bij paaltje komt houd je je toch wel aan onze hypocriete regels voor rechtse politici? Toch, toch?!?!

Nou nee. Wilders kijkt de Haagse correspondent van RTL Nieuws rustig aan en antwoordt:

“Wen er maar aan.”

Zo, die kunnen de politiekcorrecte ‘journalisten’ van het mediakartel in hun zak steken. Met de groeten van “meneer Wilders.”

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. Gustaafff

  Ook als Wilders premier is, zal hij zijn collega’s blijven besmeuren op het internet.

  Goed dat hij dit op tijd aangeeft.

  1. Vabis

   Tja staafje, zij krijgen gewoon een koekje van eigen deeg, dus droog je hypocriete traantjes nu maar en wen er maar aan…

   1. Gustaafff

    Wel, vabis. Deze tweets: http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/08/geertje-wilders-is-knettergek-en-slaat-helemaal-door/, kunnen de buitenlandse betrekkingen tamelijk troubleren. Het is dus onverstandig.

    1. Ritter

     Gustaafff

     De politieke tegenstanders van Geert Wilders en hun vriendjes in de media hebben de afgelopen jaren niets anders gedaan dan Geert Wilders “besmeuren”.

     De politieke elite en hun vriendjes in de media hebben ook Pim Fortuyn besmeurt wat er toe geleid heeft dat een linkse activist Pim Fortuyn heeft vermoord.

     Hetzelfde “besmeuren” doet de media dagelijks met Trump waarover iedere dag “nep nieuws” word verspreid door de media.

     1. Beukman

      @Ritter
      Trump verspreidt zelf ook nepnieuws. Een paar maanden geleden kwam hij met het nieuws dat hij zijn belastingaangifte openbaar zou maken als hij eenmaal president was. Ik heb nog niks gezien. Jij?
      En gisteren kwam hij met een lijstje van aanslagen in Europa die volgens hem door de pers verzwegen waren. Ook dit bleek totale onzin te zijn.
      Trump heeft helemaal geen pers nodig voor nepnieuws. Hij schudt het nepnieuws uit zijn mouw.

  2. jennifer

   Natuurlijk en jij geloofd het zelf nu nog wat je hier zegt, en wil dit anderen laten geloven. Raar dat jij voor hem antwoord en dit zegt, zelf heeft hij hierop niet geantwoord.

  3. Jantje

   Besmeuren dat doen ze zelf. Wilders brengt het alleen maar in de openbaarheid.

 2. Ritter

  Zoals Trump zegt in het onderstaande interview:

  Trump Rips Liberal Media: They Always Pull the ‘Racist Card’ on Conservatives
  http://insider.foxnews.com/2017/02/07/bill-oreilly-president-donald-trump-super-bowl-interview-media-voter-fraud

 3. Peter Selie

  Huppelvagina ‘Dutch Finest’ Jinek lult met elke links liberaal mee, net zoals met Rutte waarbij zij niet het vuur aan zijn schenen durft te leggen.

  http://www.npo.nl/jinek/07-02-2017/KN_1688598

  1. Mr. Charles

   Dat de Minister President bij de uitgewoonde Jellinek plaatsvervangend komt meejanken voor de zwaar getroffen Pechtold door een foto van 9 jaar oud, toont in ieder geval aan dat Rutte totaal niet geschikt is voor het premierschap. Hij was het al nooit, maar zal het zeker ook niet zijn. Wat een hypocriete fatsoensridder. Niet normaal meer. De huilebalk Pechtold had nog overwogen naar de rechter te lopen, maar zijn kinderen waren blijkbaar op schoolreisje. Die man kan toch echt op de mestvaalt van de geschiedenis worden bijzet. Weerzinwekkend zielig figuur.

   1. jennifer

    Ja en bij de foto van Wilders zei hij ja dat haar kan wel kloppen. Dus hij neemt het hier wel degelijk op voor dat zielige ventje pech knol.

   2. Peter Selie

    Kleine aanvulling van Bolo : Nep nieuws debat met Rutger Castricum & Aart Zeeman Jinek Gemist.

    https://youtu.be/AOLYj8ZHH84

 4. Adriaan

  @Michael, http://www.dagelijksestandaard.nl/2016/08/geertje-wilders-is-knettergek-en-slaat-helemaal-door
  Wat een opmerkelijke draai heb jij in korte tijd gemaakt. Kun je me dat eens uitleggen?

  1. Beukman

   Opmerkelijk inderdaad:

   “Geertje Wilders slaat he-le-maal door. Hij was al knettergek, maar nu is hij simpelweg psychotisch. Wat je ook van andere partijleiders mag denken, de meesten van hen (de radicaal-linkse partijen uitgezonderd) zijn niet helemaal gestoord. Geert wel. Heel erg zelfs.”

   Ik ben het overigens niet met Michael eens. Wilders is niet gek en ook niet psychotisch. Hij weet precies wat ie doet.

 5. Ome Ga

  Ja meneer Minister president mr Wilders, gaat u gewoon lekker door en blijf ECHT zoals ook steeds meer op deze manier de scheiding der geesten (van de afgrond of positieve, opbouwende geesten) openbaar wordt in NL!

  Dankzij openbaarheid en moed door o.a. Snowden en andere klokkenluiders, dankzij transparantie en eerlijkheid van rechts en Trump is er nu een totale mindrevolutie aan de gang in de USA maar zeg maar gerust (komt wat later en met veel hypocrisie van de msm linkse kliek) ook wereldwijd! Voorbeeld:

  Pizzagate – Breeknieuws! Gelekt door een FBI insider. Er worden namen genoemd!
  Dit is alléén nog maar het begin van weer een andere vies moeras dat Donald Trump wil droogleggen! “Fully ONE THIRD of our Government is a Pedoring!”

  https://youtu.be/KAyYbDi5pZU

  Dit gore stankmoeras van pedofilie en kinderhandel en -offers (moorden! ook om hun bloed!) martelen, beschadigen en verkrachten gaat allemaal (voor zo ver mogelijk) in de openbaarheid komen. Al ruim 70 personen – w.o. bijna 40, ev. bekende, politici – worden w.s. eindelijk gearresteerd volgende week (Trump is behoorlijk op de hoogte!), inclusief verlies van macht, invloed en geld (hopenlijk geruïneerd dus) en ik hoop als eerste Hillary en Podesta, en Epstein, Weiner e.a. omdat zo machtig, en machtig fout. Dat zal de linkse NWO arrogantie leren! Hillary probeerde trouwens een paar dagen geleden alvast te ontsnappen naar Bahrein, die geen uitleverplicht heeft aan de USA, maar werd door de nieuwe Trump regering tegengehouden op het Internationaal vliegveld Washington!

  Ga ook naar deze site. Moet lezen! Er gebeurt heel wat in 2017. Strijd tussen licht en complete, stikdonkere en sataanse duisternis:

  http://victuruslibertas.com/2017/02/fbi-insider-exclusive-california-pizzagate-pedo-rings-under-investigation-hollywoodnapa-valley-and-more/

  “Q Can you provide some more initials of politicians being investigated?
  A Sure BF, MB, TK, DF, JM, LG There are also journalists, pundits, money men, lobbyists.Many are being tracked down and are about to be exposed, arrested, drained. Some may off themselves when they realize they risk prison, ruination, loss of power, etc.”

  en:

  “…A It’s covered up. Law Enforcement takes their orders from the DC power brokers. AG’s, police chiefs, etc are ordered to cover up the Pedophile rings and their players.Law Makers are allowed to be Law Breakers, because they create the law and rule over those that enforce the law. We believe that the NOBODY is above the law.”

  Nou de Demonen666 rechters in NL nog aangepakt. Door een sterke man.
  Helaas is Wilders (wel eerlijk maar) niet machtig, sterk en slim genoeg denk ik.

 6. maarjuna

  Ik had niet anders verwacht, hopelijk worden de tweets dan wel van enig niveau.

 7. H.Vaes

  Rutte was gister bij Jinek al aan het formeren…..daarom slijmde hij met Pechtold.
  En huilde hij mee met de wolven in schaapskleren.
  Ik ben er van overtuigd dat Rutte stiekem in zijn vuistje lachte toen hij de foto zag….en bij zich zelf dacht…..wat heeft die Wilders toch weer gelijk…..
  .maar ik mag nooit laten blijken dat ik het met hem eens ben.
  Van een huichelachtige en hypocriete Rutte mag je zoiets wel verwachten.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.