Sylvana-BFF Anja Meulenbelt huilt: ‘Ze lieten Sylvana niet vaak aan het woord bij het ‘LHBTIplussen’-debat!”

Hoe zou dat nou toch komen, Anja? Misschien omdat Artikel 1 niet eens bijna een zetel peilt en in slechts 18 kieskringen meedoet? En dat alleen maar omdat de partij een halve week uitstel kreeg om snel nog wat handtekeningen te verzamelen in een groot aantal kieskringen waar het er behoorlijk wat te kort kwam?

Ah. Bij Artikel 1 hebben ze een nieuwe reden om te klagen en te janken: bij het COC-debat in de Rode Hoed werd Sylvana Simons zogenaamd niet vaak genoeg aan het woord gelaten. Dat schrijft Anja Meulenbelt, de socialistische Israëlhater die Artikel 1 nu steunt.

Och germ! Kwam ze niet vaak genoeg aan het woord joh? Dat is inderdaad wel héél erg. En ook nog eens volstrekt belachelijk natuurlijk! Zoals we allemaal weten doet Artikel 1 het immers ge-wel-dig in de peilingen en is de partij één van de grote favorieten om als nieuwe club een Kamerzetel (of meer) te bemachtigen.

Oh wacht, dat is niet zo. Sterker nog, dat margepartijtje slaagde er niet eens in om genoeg ondersteuningsverklaringen in te zamelen om in Drenthe en Friesland op het stembiljet te staan. Het is al ronduit belachelijk dat Sylvana iedere ronde één vraag kreeg; ze had er helemaal niet bij aanwezig moeten zijn. Artikel 1 is immers volstrekt kansloos. Weg ermee.

Laten we hopen dat Sylvana vanaf nu niet meer welkom is bij debatten. Hoe minder Sylvana, hoe beter.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

31 reacties

 1. HaZ

  Hopelijk kunnen dit soort berichten achterwege blijven na 15 maart. Artikel1 zal dan hopelijk uit onze ergernissenlijst zijn verdwenen. Ik vrees alleen dat SS andere bronnen aan gaat boren om haar publiciteits geilheid te onderhouden en dat we ook na 16 maart nog niet van haar verlost zijn. Ik heb uit goed ingelichte kringen vernomen dat er in Spanje een oudere gezellige bebaarde kindervriend woont, die verdrietige mensen opvangt en een baantje aanbied.

  1. jennifer

   Nou de Spanjaarden staan op zo n figuur als haar echt niet te wachten, ze lachen ze vierkant uit als ze die zelfde onzin wat ze hier uitkraamt daar zou doen.

  1. HaZ

   In Duitsland is dit pure reclame voor AfD, averechts effect dus!

 2. NederNederlander

  vraag me af als Sylvana met de naam Artikel1 de rechtszaak verliest of haar partij dan nog rechtsgeldig is!!

  1. meanstreak2099

   waarschijnlijk word dit na de verkiezingen pas bekend net als de 70.000 die ze nog aan denk moet betalen

  2. jennifer

   IK kots op die terroristen club denk, maar Simons verdient het wel dat ze betalen moet. De club wat simons nu heeft stelt net zo weinig voor als denk.

 3. Analist

  Anja vuilnisbelt zal wel blij zijn met de DDS want hier krijgt ze MEER DAN GENOEG AANDACHT.

  1. Analist

   Ga er wel vanuit dat Anja Vuilnisbelt inmiddels weer achter slot en grendel zit in de gesloten afdeling van Verpleegtehuis Avondrood.

   1. frans carel

    Is dat niet dat gesticht waarvan Hedy d’Ancona de sleutels heeft?

    1. Analist

     God, leeft die ook nog ?

     1. frans carel

      Dat soort vrouwen lijkt het eeuwige leven te hebben, waarschijnlijk door hun hersenloos rood gekakel. Van nadenken worden ze immers niet moe. Volgens een bron heeft die malle kip d’Ancona afgelopen zomer nog een hele avond TV van de VPRO cadeau gekregen in dat wezenloze programma waarin ook Rutte zichzelf mocht populariseren. VPRO is ook staatsmedium tegenwoordig immers.

     2. Analist

      O, ja nou weet ik wie je bedoelt, vroeger mocht dat mens ook altijd IN DE ROOIE HAAN van de VARA kakelen tot grote irritatie van half Nederland.

  1. Gustaafff

   Wat een feeks, @wim.

  2. Analist

   Na de meppende moeder nu ook nog een meppende Alzheimer-patiënt! Waar moet dan heen ?

   1. Analist

    Let wel: Onverwachtse vragen kunnen voor dit soort patiënten heel bedreigend zijn.

 4. Gustaafff

  Het is zonde dat zo’n mooie en intelligente vrouw zo diep gezakt is. Ze had zoveel voor Nederland kunnen betekenen, maar toch koos de vrouw ervoor om het beroepsslachtoffer uit te hangen. En nu gaat ze af op 15 maart. Eigenlijk is het triest dat deze vrouw gaat vallen.

  1. frans carel

   Hoe kan een bij gebrek aan enig talent gevallen vrouw nu nog een keer vallen (op 15 maart). Deze wezenloze vrouw ligt toch al lang op de grond? De !VARA kliek zal haar wel oprapen. Hoewel die na 15 maart ook geen toekomst meer hebben. Nouja, niet mijn probleem.

   1. Gustaafff

    @Frans, laten we wél wezen. Sylvana Simons is een mooie en getalenteerde jongedame. Ze heeft verwerpelijke politieke denkbeelden en haar artikeltje 1 gaat straks roemloos ten onder. Zonde van dat charisma en talent: bij de PvdA had ze zo de nieuwe minister-president kunnen wezen.

  2. Analist

   Verliefd op deze leeftijdsgenoot Gustaafff ? Wellicht kan ze in jouw armen vallen en maak je nog een kansje.

   1. Analist

    Abuis, ik dacht even dat je schreef over Anja Vuilnisbelt. Bij SS maak je geen kans, te oud !

   2. Gustaafff

    @Analist, nee, ik stel gewoon een simpel feit vast. Een politieke partij oprichten en carriérevrouw zijn; in de belangstelling staan, het nieuwe boegbeeld van de anti-zwartepietenjokers – daar heb je toch enig talent voor nodig. Sterker nog: als ze geen verwerpelijke politieke denkbeelden had, zou ze het zo tot vicepremier kunnen schoppen.

    1. Analist

     Ik sluit overigens niet uit Gustaafff dat SS na deze liefkozingen nog een keer naast jou wil lopen. Je moet dan wel als St. Nicolaas verkleed zijn.

     1. Gustaafff

      ;).

   1. Gustaafff

    Tokkie!

   2. HaZ

    Ah, de schaal met leverworst joins the party….gezellig.

 5. ikweetwatikwil

  t,Ja dat komt voor. “Mooi” van buiten maar niet zo mooi van binnen. Dan kom je ten val. De meeste Nederlanders kijken door haar velletje heen.

 6. LieverKipsLeverworst

  “Hoe minder Sylvana, hoe beter.”
  Jaja. .. Waarom krijgt Sylva(gi)na dan dagelijks een podium van DDS?
  Je zou bijna denken dat DDS staat voor De Dagelijkse Sukkels.
  Sukkels….

 7. Beukman

  De kop is misleidend. Meulenbelt huilt helemaal niet dat Sylvana te weinig aan het woord is gelaten. Sterker nog, ze zegt letterlijk: “Maakte niet uit.”
  Wie maakt er wél een groot drama van? DDS.
  Een betere kop was geweest:

  “DDS huilt: ‘Ze lieten Sylvana niet vaak aan het woord bij het ‘LHBTIplussen’-debat!”

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.