Wilders pakt mediakartel hard aan: “Ze willen ons alleen maar beschadigen. Ze haten ons!”

Geen woord te veel gezegd.

Na de publicatie van het belachelijke interview met Paul Wilders door RTL Nieuws en de verdediging ervan door andere PVV-hatende fopjournalisten, zoals de Chef Digitaal van de Volkskrant, heeft Geert Wilders het helemaal gehad met het mediakartel. En terecht, natuurlijk. Deze politiekcorrecte incestueuze bende van linkse ‘journalisten’ doet er al tijden alles aan om hem en zijn partij zwart te maken. Met verkiezingsdag in zicht worden ze alleen maar vuiler.

Geen wonder dus dat Wilders zijn buik vol heeft van dit soort misselijkmakende journalistiek en gewoon keihard terugslaat:

Ik zal nooit begrijpen waarom de linkse media maar niet willen beseffen dat ze zichzelf zo meer beschadigen dan de PVV, maar hé, wie ben ik om daarover te klagen. Ze hebben uiteindelijk alleen zichzelf er maar mee. Het vertrouwen in het mediakartel is al naar een dieptepunt gedaald onder rechtse kiezers (en lezers).

Die trend zal zich alleen maar doorzetten. De beste manier om de wanpraktijken van de media aan de kaak te stellen is door mensen gewoon te wijzen op de artikelen die zij zelf online zetten en vervolgens door hun banden met het politieke establishment publiek te maken. Doe dat en elke lezer weet dat het mediakartel een heel vies spelletje aan het spelen is en dus absoluut niet vertrouwd kan worden.

De komende vier weken moet je alles wat het mediakartel over de PVV publiceert dan ook met een enorme korrel zout nemen. Bij alles wat online (of offline) verschijnt moeten we ons afvragen: welk doel proberen ze hiermee te bereiken? Wat is hun motivatie? Waarom doen ze dit? Houd daarbij in gedachten dat hun eerste en belangrijkste doel is om het partijkartel, waar ze een incestueuze relatie mee hebben, ten koste van alles te beschermen, en je zult nooit in hun leugens en verdraaiingen trappen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

44 reacties

 1. Wim

  Laten we niet vergeten dat de media al een moord op hun geweten hebben. En op het media park. Hoe wist de moordenaar dat hij dat op dat tijdstip kwam.

  https://www.youtube.com/watch?v=DTbTqCKgXBU

 2. jennifer

  Ben ook wel klaar met de media hier in dit land. Geert heeft gewoon groot gelijk, het is smerige bagger wat de media nog brengt en er is niets objectiefs te vinden in wat de media nog brengt. Ze doen nu precies het zelfde als wat ze gedaan hebben bij Pim Fortuin.
  Nu ze weten dat ze fout zitten verzinnen ze van alles om de PVV nog slechter te maken, hij loopt weg voor een debat en nog meer van die bagger. Vanmorgen op NPO1 genoeg gehoord hoe graag ze alles verdraaien in dit land, en de waarheid blijven verdoezelen. Ook de NOS werkt mee aan bagger om hun programma s te vullen. Hoop dat al deze zenders die hieraan meegewerkt hebben,hun afrekening hiervoor nog krijgen gaan.

  1. Nederland-op1

   Haha, andere vrouw, zou kunnen, maar dan betaal ik me weer blauw aan alimentatie.

  2. Kodi

   Enemedia of enemydia benadert de werkelijkheid beter als het gaat om de MeningsSturende Media MSM)

 3. Mr. Charles

  Het is weerzinwekkend en vooral ontluisterend voor het zogenaamd democratisch Nederland dat door anti-democraten kapot wordt gemaakt. De haathetze tegen Wilders die nu aan de gang is door het partijkartel en het mediakartel lijkt alle perken te buiten te gaan. Weldenkende kiezers hebben op 15 maart slechts een keuze: dit links gespuis finaal wegstemmen! De broer van Wilders zal zich inmiddels wek doodschamen dat hij zich door RTL Nieuws zo smerig heeft laten naaien.
  Of het was zijn opzet en bedoeling, en dan is die vent helemaal niets meer waard.

  1. Nederland-op1

   Weldenkende kiezers, laten we het hopen dat ze zo weldenkend zijn en niet blind afgaan op wat de media bij elkaar verzint. Als links aan de macht komt is Nederland qua welvaart gedoemd om af te glijden naar zuid Europese niveaus. Hogere belastingen = meer verspilling door de overheid, minder koopkracht, meer faillissementen, meer uitkeringen, hogere staatsschuld en ga zo maar door. Waarom zou je dan nog werken als door de steeds verder gaande nivellering elk initiatief tot generen van meer inkomen afgestraft wordt. Ik ga dan serieus nadenken om te emigreren, waarschijnlijk Noorwegen, daar snappen ze een stuk beter hoe het moet.

   1. Mr. Charles

    Ik zou U toch eerder een zuidelijk land adviseren om te emigreren. Spanje of Portugal. Zelf woon in op de Canarische eilanden, Ik zie hier nooit van die tenten en kopvoddenlappen op straat, wat een opluchting na een bezoekje aan Amsterdam. Zweden zwicht onder totale islamterreur. Noorwegen ken ik niet. Maar Nederland is door de politieke moord en het landverraad van het links gespuis met hun Multi Culti waanzin volstrekt onleefbaar geworden.

    1. Nederland-op1

     Daar krijg ik mijn vrouw niet mee naar toe :-), te warm en te arm!

     1. Adriaan

      Andere vrouw nemen misschien? Geintje.

    2. jennifer

     Mr charles ik heb er gewerkt vele jaren op Tenerife,het klopt inderdaad, ik kan u ook wel zeggen waarom ze er niet naar toegaan, Spanje is geen sociaal voorzieningsland,de gelukszoekers weten dit hoe kan ik niet zeggen maar heb het voor jaren terug al eens zo n strandverkoper horen zeggen, dat ze n vergunning voor 3maanden krijgen en dan het eiland dienen te verlaten.Ze weten dat in west en noord Europa het geld te hallen valt.Zijn ze niet weg, wordt er wel jacht gemaakt op hun daar en dan ziet het er anders uit voor hun, dan kunnen ze nooit meer aan land komen daar en bij pech laten de spanjaarden hun nog terug zwemmen waar ze vanaf gekomen zijn. (sarcastisch bedoeld hoor zover gaan ze niet)Het klimaat daar is heel gezond om dat het een stabielere temperatuur is. Ook ik loop vaak met de gedachten mocht links het hier weer voor het zeggen krijgen Nederland de rug toe te keren,want dan blijft het dweilen met de kraan open in Nederland. Noorwegen zal ook helemaal niet zo verkeerd zijn, maar ik hou niet zo van die korte zomer, en lange winter daar en die kou.

 4. Wim

  Niet vergeten waar de media en links toe instaat zijn om zoveel haat op te roepen.

  https://www.youtube.com/watch?v=r-3oBMxTuCU

 5. Gustaafff

  Populistisch geschreeuw; Klaver werd ontmaskerd, een maand voor de verkiezingen horen we weer wat van het Bonnetje en Kuzu krijgt ervan langs in het NRC. Wilders staat op het punt om minister-president van Nederland te worden en daarom wordt hij zo kritisch gevolgd. Nu geen, om Michael maar te citeren, jankieboeboe doen, en doorbijten.

  1. Wim

   Met Klaver is het wat anders, dat is zijn persoon die met leugens zijn CV opgetuigd heeft. Ook de fraude van Kuze is heel wat anders.Dat zijn ander dingen dan de familie er bij slepen. Onbegrijpelijk en onfatsoenlijk is het dat jij het verschil door je blinde PVV woede dit al niet meer ziet.

   1. Gustaafff

    Geert Wilders meent dat de pers zijn PVV wil beschadigen. Ik zie het verschil niet met de haverij die de persoon Klaver heeft opgelopen en de schade aan partij DENK. Verder heeft de NPO drie bewindslieden en een kamervoorzitter getackeld.

    1. Wim

     Je begrijpt het nog steeds je blijft van de familie af.
     De riool journalisten zijn niet meer bezig met standpunten.
     Nogmaals omdat je het toch een keer gaat begrijpen de actie tegen Klaver is terecht je moet niet liegen in je CV en biografie.
     Ik heb 10 keer bij de NOS de woorden van Trump over Zweden uit zijn verband zien halen. Gister bij SBS dat zijn vrouw niet gelukkig is, je moet het maar verzinnen die rotzooi. Niets over de enorme rellen en zeg maar burgenoorlog in Frankrijk.

     1. Gustaafff

      Er is helemaal geen burgeroorlog in Frankrijk en over de rellen berichtte de NOS een week geleden. Het ging by the way niet om moslims, maar om de gewelddadige tak van Sylvana Simons c.s..

      Geert Wilders schrijft in de tweet dat de media de PVV schade toe wil brengen. Maar Klaver is door de telegraaf eveneens onder handen genomen. Dat het alleen zijn CV betrof is onzin, @wim, want de rechtse krant sprak ook met mensen uit Klavers jeugd.

      De broer van Wilders treedt continu in de publiciteit. Daar schrijft het AD over. Als de PVV-kopman zelf eens met de krant ging praten, zou het AD geen behoefte hebben aan een gesprek met Wilders’ broer.

     2. jennifer

      Geef het op Wim want het is alsof je tegen een muur aan het praten bent, het zal wel met die ene ontbrekende hersen cel te doen hebben.

    2. RS

     Gustaaff : jij leeft in de verkeerde tijd man………………

  2. NederNederlander

   Gustaafff@
   En wederom Negeert de impact, die negatief commentaar op jou heeft en Bekritiseert of kleineert je continu met maar te citeren, jankieboeboe doen, en doorbijten.

 6. Ome Ga

  Mr. Charles, u heeft de juiste keus gedaan lijkt me.
  Ikzelf heb ook voor de zon gekozen, maar in een moslimland (als zendeling van het eeuwige Goede Woord van Genade en Waarheid).

  Als je die retteketetminaretten elke dag hoort, zodat horen en zien vergaan (een moskee 20m. hiervandaan, de andere 50m. en nog een heleboel iets verder) en je elkaar absoluut niet meer verstaat in een normaal gesprek…
  En je de tv keihard moet zetten (sorry voor de buren; zolang dat nog goed gaat), en zondags ook mijn mannenkoren op voluit volume moet zetten…dan besef je wat VRIJHEID is, die je (nog) geproefd hebt in NL.

  Vooral veel links gajes, vooral in de fakemainstream media, bij politici, onder ‘intellectuelen’ (ahum) en bij die enkele trollen hier zoals Guus, Simon, Beuk e.d. hebben geen idéé wat die Vrijheid is, die wij – met o.a. de Amerikanen – destijds opnieuw verworven hebben.

 7. Ni28

  Het is geen eerlijke strijd die links voert maar zij zijn oneerlijkheid gewend uit eigen gelederen, zij weten niet beter. Democratische verkiezingen? Laat mij niet lachen.

 8. Ria

  Ergens kun je wel begrijpen dat ze alles uit de kast halen om Geert Wilders zwart te maken, want mocht hij in de regering komen, dan gaat hij flink snoeien in de subsidiepotten van de publieke omroepen. Dus ze zijn alleen maar bang voor hun (smerige hoge) salarissen en hun baantjes, door onze belastingcenten opgehoest.
  RTL. incluis.

  1. Humbert Humbert

   Verwacht Ria dat de commerciële omroepen vervolgens lagere salarissen gaan betalen?

   1. Mr. Charles

    Stomme lul met je gestolen naam, snap je zelfs het verschil tussen publieke en commerciële omroepen niet? Publieke omroepen krijgen 1 miljard per jaar van jouw belastingcenten. Commerciële omroepen bedruipen zichzelf uit reclame inkomsten. Hèhè! Officieel betalen de belastingbetalers ook niet mee aan de krankzinnige miljoenen salarissen van al die flutvoetballers. Begint er nu iets te dagen?

    1. Ria

     @ Humbert Humbert.
     Wat denk je zelf wat er gebeurt, als de geldkraan niet meer op vol staat ?

 9. henk vintage

  Ook bij de vorige verkiezingen is broer Paul van Wilders uit z’n coma gehaald door de linkse omroepen.
  De 4 jaarlijkse bijverdienste vindt hij waarschijnlijk belangrijker dan zijn familieband.
  Dus Paul, tot de volgende verkiezingen, dan kun je weer een judasloon incasseren
  bij de linkse media.

 10. Jannedemanishier

  ” Bij alles wat online (of offline) verschijnt moeten we ons afvragen: welk doel proberen ze hiermee te bereiken? Wat is hun motivatie? Waarom doen ze dit?”

  Dat doe ik zeker. Ook hier.

  1. Wim

   Zeer helder.

 11. Jannedemanishier

  Alsof er alleen maar linkse media is. Te makkelijk.

  Paul Wilders is de broer van en die twittert 17 feb dat ie bedreigd wordt. Dat bereikt in de tijd van twitter en facebook al snel het nieuws. Daarna vraagt RTL hem voor een interview. Dat is de vrijheid van de pers. Of het interessant is is vraag 2. Als een broer of zus van Pechtold onprettige dingen twittert dat weet bepaalde media dit “nieuws” ook snel te vinden. Dat heeft niets met de campagne ansich te maken maar wel met Wilders en al helemaal als het verkiezingstijd is. Als van der Staaij zijn broer (dit is bij wijze van spreke en ik weet niet of ie uberhaupt broers of zussen heeft?) twittert dat ie vroeger vreemde handelingen bij z’n broer moest doen dan kun je er op wachten dat dit als “nieuws” gezien wordt in dit multimedia tijdperk.

  Waar blijft jullie artikel dat Lubach een “concreet” item maakte over Wilders?
  https://www.youtube.com/watch?v=484IkD8TWpg&sns=fb

  1. Wim

   @guus.De broer van Wilders treedt continu in de publiciteit. Daar schrijft het AD over. Als de PVV-kopman zelf eens met de krant ging praten, zou het AD geen behoefte hebben aan een gesprek met Wilders’ broer.

   Guus dit geeft aan dat je het totaal niet begrijpt .Ik geef het op.

 12. Ria

  Ik heb het hier eerder gezegd, volg de geldkraan van het mediakartel en je komt uit bij George Soros en de Bilderberggroep.
  Lees dit artikel en je weet meteen hoe smerig er gespeeld wordt.
  https://opiniez.com/2016/10/27/wat-heeft-rtl-met-bertelsmann-en-soros/

 13. TheGrimReaper

  Na “enige tijd” te hebben rondgekeken op DDS heb ik mijzelf geregistreerd (EN de website DDS METEEN in mijn Favorieten geplaatst!) teneinde de nodige vragen te stellen; ik denk persoonlijk HIER de nodige juiste antwoorden te vinden.

  Ik begin dan meteen met de eerste vraag als reactie op het item “Respectloos tuig bespuugt politieauto tijdens levensreddende reanimatie in Rotterdam”. Wordt/is dit de “norm” in dit land? Ik denk persoonlijk van wel, hoe tragisch dit ook is. WIE zal hier iets aan gaan doen? Links, of Rechts? (oftewel lafaard Rutte (God bewaar me ervoor! want daar komt dus NIETS van!), OF Geert Wilders?

  2de vraag over DIT item (Wilders pakt mediakartel hard aan: “Ze willen ons alleen maar beschadigen. Ze haten ons!”): Er schijnt (mijns inziens) NIEMAND te willen begrijpen dat Geert Wilders daadwerkelijk iets wil doen aan al deze ellende. Hoe kan het mogelijk zijn dat er van een politicus bijvoorbeeld familie bijgesleept wordt, teneinde de desbetreffende politicus door het slijk te halen, terwijl dit (zoals ik gelezen heb in DDS) nog NOOIT bij een andere politicus is gebeurt? Is het merendeel van Nederland dan zo achterlijk dat ze dit niet kunnen/willen inzien? Want waarom daalt (tot mijn afgrijzen!) de PVV dan nu in al die tussentijdse peilingen? Zal LINKS dat TOCH weer 4 jaar “aan de bak” mogen?

  In afwachting van een reactie,

  TGR

  1. Michael van der Galien

   ‘Is het merendeel van Nederland dan zo achterlijk dat ze dit niet kunnen/willen inzien? Want waarom daalt (tot mijn afgrijzen!) de PVV dan nu in al die tussentijdse peilingen? Zal LINKS dat TOCH weer 4 jaar “aan de bak” mogen?’

   Ik ben er niet van overtuigd dat we de peilingen al te serieus moeten nemen. Kijk naar de mislukte peilingen rond het referendum over het associatieverdrag met Oekraïne. Of Brexit. Of Trump in Amerika. We berichten er natuurlijk over, maar neem ze wel met een (enorme?) korrel zout.

   Daarnaast doen de linkse media (het mediakartel!) er natuurlijk alles aan om de PVV te ondermijnen. Als je alleen maar dat soort media leest/kijkt word je daar wellicht toch door beïnvloed. Juist daarom is het belangrijk dat er sites als DDS zijn.

   1. TheGrimReaper

    @Michael:

    “Daarnaast doen de linkse media (het mediakartel!) er natuurlijk alles aan om de PVV te ondermijnen.”

    Met alle respect: dat is MIJ zelfs MEER DAN DUIDELIJK.

    “Als je alleen maar dat soort media leest/kijkt word je daar wellicht toch door beïnvloed.”

    Opnieuw: met alle respect, maar daar laat IK mijzelf NIET door beinvloeden; maar mij bekruipt van tijd tot tijd toch het onbehaaglijke gevoel alsof Geert Wilders het gewoonweg niet MAG worden….
    Wat MIJ betreft: WEL; daarom gaat MIJN stem naar de PVV a.s. 15de maart!!

    “Juist daarom is het belangrijk dat er sites als DDS zijn.”

    Dat is een ding wat zeker is; er is in ieder geval weer 1 trouwe lezer erbij!!

    Mvg,

    TGR

 14. Bes Tolen

  De leugenjournalistiek is voor een belangrijk deel internationaal georganiseerd. Dat loopt enigszins parallel aan een belangrijk deel van de organisatie van het internationale bankwezen. In het Romeinse Rijk was dat al zo en dat heeft nog altijd navolging, de eeuwen door. De tegenwoordige leugenjournalistiek heeft haar wortels in de negentiende eeuw. Door de internationalisering staan wij als Nederland zwakker in de politiek omdat we nu duidelijk veel meer aan leugenjournalistiek onderhevig zijn. Er doen veel en vaak gespecialiseerde journalisten aan mee. Namen worden lang niet altijd genoemd.

 15. Wim

  De Amerikaanse president Donald Trum zorgde volgens de MSM afgelopen zaterdag voor verwarring toen hij in bijeenkomst voor partij aanhangers in Florida refereerde aan ‘wat er gisterenavond in Zweden was gebeurd ‘. De verwarring ging zelfs zo ver dat de Zweedse regering werd ingeschakeld en ook in ons land vroegen de MSM zich af wat Trump bedoelde.
  Trump doelde daarmee o.a. op een reportage van de Amerikaanse TV zender Fox, die liet zien hoe de toevloed van migranten Zweden aan de rand van een burgerlijke chaos heeft gebracht en geweldsaanslagen , aanrandingen, criminaliteit tot de orde van de dag behoren, veroorzaakt door het migratie beleid van het traditioneel socialistische Zweden.

  Wat de buitenlandse media dank zij de steeds slechter wordende opleidingen van journalisten echter niet begrepen en zo van de bekende mug een olifant werd gemaakt, was het sleutelwoord ‘ look what happenend in Sweden, yesterday ‘ , waarbij ‘yesterday ‘door debuitenlandse pers braaf werd vertaald in het woord ‘gisteren ‘echter niet, zoals iedereen die wel goed Engels spreekt met ‘in het verleden ‘.

  Daarmee doelde Trump op de recente en meer in het verleden liggende gewelddadige gebeurtenissen veroorzaakt door migranten in zweden, waarmee het gehele land nu dagelijks geconfronteerd wordt en waardoor Trump wilde wijzen op het gevaar van ongelimiteerd toelaten van migranten, dit naar aanleiding van zijn inreisverbod voor moslims uit 7 landen, dat door een Amerikaanse rechter werd afgewezen.

  De opmerking in zijn verkeerde vertaling was uiteraard koren op de molen van de tegenstanders van Trump, die een kans zagen de president domheid en onkunde in de schoenen te schuiven, los van zijn in de ogen van de talloze Gutmenschen verkeerde benadering van vluchtelingen.

  In het door Fox uitgezonden programma Tucker Carlson Tonight werd oa. aangegeven dat Zweden 160.000 migranten heeft opgenomen van wie slechts een zeer klein deel werkt en daarentegen een naar verhouding groot deel in de criminaliteit is beland.

  1. Wim

   Bron Geen nieuws

 16. Ria

  Peter Siebelt heeft de hand kunnen leggen op een geheim document waarin staat dat er nog 60 miljoen Afrikanen verscheept worden naar Europa.
  Ik heb 3x geprobeerd om het linkje te plaatsen, maar het verdwijnt onder mijn handen als ik op plaatsen druk.
  Het document is te lezen op de website van Joost Niemoller.

 17. Rosasolis

  Misschien zou het een goed idee zijn als Geert Wilders enkele vragen beantwoorden in een kort artikel of interview, zoals:
  1. Waarom laat de PVV geen gewone leden toe?
  2. Waarom houdt dit kleine vrienden-clique geen openbare congres?
  3. Waar mogen geen van hun “leden” een interview geven, behalve no. 2 onder Geert”:
  Fleur Agema?
  4. Waarom publiceren de PVV niet een recente lijst met met uitgebreide informatie
  over dit partij en, vooral hun plannen? Zij hebben alleen een kort, verouderde
  punten lijst van 2 jaar geleden. De meeste punten gaan over de Moslim
  immigranten, en hoe de Islam gaat Nederland overnemen. Maar die verouderde
  lijst beschrijft weinig over andere belangrijke zakken.
  5. Ik heb een paar jaar geleden 3 brieven geschreven aan de PVV. Waarom heb ik
  nooit een antwoord gekregen?
  6. Waarom mag je de PVV nooit bellen (of schrijven) voor informatie? Zij hebben
  alleen een prive nummer!
  7. Waarom horen wij vaak van mensen die uit de PVV stappen, omdat zij overwerkt
  waren, of ruzie met Geert krijgen?
  8. Toen hij begon met de PVV 11 jaar geleden, had Geert zijn eigen meningen. Maar
  nu is hij weinig meer dan een Trump na-aper geworden.
  9. Wellicht is dit de ware reden dat hij niet durft deel te nemen in een TV debat men
  ander partij leiders.
  10. En omdat de media is volgens Trump compleet corrupt, is de gehele Nederlands
  media ook corrupt, en zij geven nep-info door! Gelukkig heeft NOS nieuws
  omroeper Rob Trip gisteren avond verklaard op het nieuws van 20:00 uur, dat er
  was geen terrorist aanslag in Sweden. Zoals Trump had eerder aangekondigd
  gedurende een bijeenkomst in Florida. Dus wie verspreid nu nep-nieuws?
  Sommige onstabiel politici, of alleen de media…die volgens Trump is altijd corrupt!

 18. Ome Ga

  Rosa ik zie dat je uiterst verkeerde info tot je genomen hebt! Zorgelijk, maar er is een weg terug. Volg geen fakenieuws, léés er geen zin van. kijk nooit naar die rommel ook van de NOS, RTL…

  1. Rosasolis

   Beste Ome Ga, ik heb nooit info van de PVV gekregen…niet schriftelijk, telefonisch, of via een folder…Heeft u dat wel ooit gekregen? Volgens u moet ik het officiele radio 4 nieuws dienst uitzetten, omdat het is alleen maar nep-nieuws. En moeten wij ook nooit
   kijken naar de NOS 8 uur journaal ieder avond op de TV, omdat het is alleen maar nep-nieuws! En wij moeten ook nooit meer onze Trouw Nederland krant lezen (een van Nederlands oudste, en beste kranten), omdat het is alleen maar nep-nieuws. Volgens
   u moeten wij Nederlanders alleen kijken naar een van de weinig uitzendingen die CNN International naar ons stuurt… ( helaas juist die rot CNN!)…met de Grreeat
   American Superstar Trump, die vertelde eer-gisteren dat Zweden had een grote terrorist aanval een dag eerder! Maar dat “rommel” mag well, omdat de nieuwe Americans Ster heeft het verteld in een live uitzending van CNN, die ik had gezien!
   Gelukkig heeft NOS Nieuws presentator Rob Trip aangekondigd dat dit was een leugen, na een officiele verklaring van de Zweedse Ambassade! Ik hoop dat er nog steeds mensen in Nederland zijn die waarderen onze Nationale Officiele Nieuws dienst… in plaats van domme politieke Twitter berichtjes van Trump of z’n copy-cat Wilders!

 19. Ome Ga

  Holland’s Wilders :”Marocco Scum”;

  “Not all are scum, but there is a lot of Moroccan scum in Holland who makes the streets unsafe,” he told reporters, speaking in English.
  “If you want to regain your country, if you want to make the Netherlands for the people of the Netherlands, your own home, again, then you can only vote for one party.”
  Crime by young Moroccans was not being taken seriously, added Wilders, who in December was convicted of inciting discrimination for leading supporters in a chant that they wanted “Fewer! Fewer! Fewer!” Moroccans in the country. Infowars.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.