Forum voor Democratie heeft genoeg van ultralinkse NPO: “Drastisch saneren!”

Inderdaad, het liefst vandaag nog. Weg met Jeroen Pauw, Eva Jinek, Paul Witteman en meneer ADHD van DWDD.

Het Forum voor Democratie had het al helemaal gehad met de NPO voor de verkiezingscampagne begon, maar nadat Thierry Baudet in de val werd gelokt bij Pauw & Jinek zijn ze er echt klaar mee. De partij wil dat de NPO “drastisch gesaneerd” wordt, het liefst vandaag nog.

Alleen dit voorstel is al reden genoeg om Forum te steunen. Er zijn niet veel partijen met de moed om de NPO echt aan te pakken, terwijl alle grote problemen in ons land alleen opgelost kunnen worden als we eerst iets aan de heersende cultuur doen. En dat kan alleen als we het mediakartel, en de NPO voorop, aanpakken, precies zoals Forum wil:

 1. Alle bestuursleden van de publieke omroep moeten per direct openbaar maken of ze lid zijn (geweest) van een politieke partij en zo ja van welke partij(en) en gedurende welke periode(s).

 2. Alle presentatoren van opinieprogramma’s en netmanagers maken per direct openbaar of ze lid zijn (geweest) van een politieke partij en zo ja van welke partij(en) en gedurende welke periode(s).

 3. Per direct wordt een onafhankelijke (en partijloze) toezichthouder opgenomen in de Raad van Bestuur van de NPO die als exclusieve verantwoordelijkheid heeft om er op toe te zien dat er een evenwichtig en gebalanceerde coverage van de verkiezingscampagne plaatsvindt tot 15 maart 2017 waarbij alle partijen aan bod komen (ook nieuwkomers) en er geen bevoordeling van bepaalde partijen of agendapunten plaatsvindt.

Helaas is dat derde punt (het zijn er in totaal trouwens tien) natuurlijk al te laat, maar het is zeker iets dat meegenomen moet worden voor de volgende verkiezingscampagne. Dit jaar hebben we gezien wat er gebeurt als de NPO niet aan de leiband wordt gehouden: Jan Roos werd verketterd, Thierry Baudet werd weggezet als racist, en Geert Wilders wordt stelselmatig gepresenteerd als de tweede Hitler. Het moet maar eens afgelopen zijn, niet alleen omdat de publieke omroep ons belastinggeld gebruikt om dit soort ranzige linkse propaganda te maken, maar ook omdat de publieken een enorme invloed hebben op de mening van het electoraat.

Het zal de dames en heren nepjournalisten van de NPO verbazen, maar het is niet aan hen om, met behulp van ons belastinggeld, rechtse partijen en politici te ondermijnen. Dat doen ze maar in hun vrije tijd en bovenal van hun eigen geld. Na de verkiezingen van 15 maart moet er daarom écht iets gebeuren om de NPO helemaal te hervormen of zelfs af te schaffen. Weg met gesubsidieerde linkse propaganda!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

41 reacties

 1. Ome Ga

  M.i. het aller-allerbelangrijkste punt aller tijden:

  de macht van de vooringenomen, arrogante linkse nepnieuws media decimeren! Mss nog belangrijker dan het immigratie ‘vraagstuk’.

  Immers DAAR begint alle ellende, en eindigt het!
  Zonder terugname van leugens of enige excuus wanneer roddel en leugen en op de man spelen weer eens openbaar wordt op prime-time 20.00,

  indien de staatsomroep gereinigd, gefilterd en opgeschoond wordt,
  zullen w.s. de NRC, Volkskrant dan spoedig wel moeten volgen!

 2. Ome Ga

  We zien trouwens het bewijs van mijn stelling zojuist, in de USA.
  De machtigen (linkse elite, Soros enz) hebben daar alles te zeggen.

  Net een nieuwe video over Soros bekeken. Daar wil je niet bijzijn, wil je niet geloven, wat een macht heeft die schoft – ook in Europa en in NL!
  maar moéten we wel doorgeven:

  https://youtu.be/JmMw9aMXmMY

  1. hans-e-pans

   Misschien verstandig om deze site eens te bezoeken.
   https://www.youtube.com/watch?v=1a1fMmg_JDU
   duurt ongeveer 50 min. maar zeer verhelderend.

 3. Peter Selie

  Forum voor Democratie heeft genoeg van ultralinkse NPO: “Drastisch saneren!” Tja wie heeft er geen genoeg van de NPO-Pravda doctrines, schat zo’n kleine helft van de Nederlanders die met veel interesse en plezier naar dit soort tenenkrommende informatie kijkt. Trouwens vlak Radio 1 niet uit die uit het zelfde soort ultralinkse hout is gesneden.

 4. Osewoudt

  Ik begrijp dat Baudet het lastig had bij Pauw en Jinek en nu roept dat de NPO moet worden afgeschaft.

  1. Ni28

   Elke normale mens heeft het moeilijk bij die twee maar u zou het geweldig vinden.

 5. nienke

  Ik vind het ook schandalig waar zij het lef vandaan halen om een ieder die niet aan hun eisen voldoen op zo’n onbeschofte linkse rot manier te behandelen.
  Ook de radio is totaal links, nieuws hoor je bijna niet en als ik geen internet heb waar ik het nieuws kan door lezen ben je met deze shit radio van alle nieuws NIET op de hoogte.
  Ze zijn kampioen platen draaien en sport en als er weer iets over Wilders gezegd wordt.
  Ben er misselijk van van dat linkse onopgevoede tuig om anderen steeds de les te lezen en anders wel als stukken vuil te behandelen.
  Elke dag dat linkse gedoe bij Pauw en Jinek en dan die leuke Dolf erbij die er ook wat van kan iemand als Baudet steken onder water te geven wat die lafaard niet bij Aboutaleb durfde,linkse lafaard.

  1. Osewoudt

   Baudet, Roos en verwante kabouters hebben het eenvoudig mogelijk in een inhoudelijke discussie. Bij Pauw en Jinek word je inhoudelijk ondervraagd over je standpunten en dan moeten we helaas vaststellen dat politieke amateurs als Baudet en Roos inhoudelijk door het ijs zakken.
   Voor Wilders geldt hetzelfde maar die heeft een oplossing voor dit probleem: het inhoudelijke debat angstvallig vermijden.

   1. Borrelnootje

    Ahh, Simon Brouwenstein, aka Ceteris Paribus, aka nog vele, vele andere nicks, is weer terug op DDS. Als je jezelf ‘Osewoudt’ nickt en onverminderd hetzelfde archaische taalgebruik hanteert, is dat ook niet zo moeilijk te traceren. En zo te zien heeft Wim Hutten er goede zin in.

    1. Osewoudt

     Als je jezelf borrelnootje noemt kan je inderdaad lastig archaïsch taalgebruik worden verweten.

     1. Borrelnootje

      Je reactie is inherent nergens congruent beste Ose. Je bewijst de eeuwige droplul te zijn waarvoor iedereen je op dit Forum houdt.

     2. Osewoudt

      ‘Inherent nergens coherent’.

      We hebben hier wellicht ook met een zware intellectueel te maken.

     3. Borrelnootje

      Blijkbaar gaan deze drie woorden Osewoldtje volledig boven de pet. Geeft niet Simon Ceteris, we hebben clementie met je. Lees ze nog eens vijf keer rustig over, stop ze onder je pet en droom er vannacht over. Praten we morgen verder.

 6. Beukman

  Dat Baudet niet tegen zijn verlies kan bleek onlangs al, toen hij voor de rechter aanvocht (en verloor) dat hij niet voor het grote verkiezingsdebat was uitgenodigd.
  Ik koesterde altijd nog een lichte sympathie voor hem. Met dit nieuwe en rancuneuze voorstel heeft hij nu voor mij definitief afgedaan.

  Overigens is Rutte nog wel heel wat erger te grazen genomen door Pauw en Jinek. Zijn reactie was een stuk sportiever.

  1. Borrelnootje

   Dat Baudet probeerde bij het grote verkiezingsdebat aan te schuiven en daarvoor geen middel schuwde, getuigt van een grote inzet en ambitie. Precies wat Nederland nodig heeft. De door Beuk genoemde ‘verliezer’ zie ik niet.

   1. Beukman

    @Nootje
    De regels die bepaalden wie er mochten aanschuiven, waren glashelder. Baudet en een paar anderen ontvingen op grond van die regels geen uitnodiging. Om dan naar de rechter te stappen moge van inzet getuigen, het getuigde er ook van dat Baudet niet tegen zijn verlies kan.

    1. Borrelnootje

     De regels waren beslist niet glashelder: mr. dr. Thierry Henri Philippe Baudet is een te zware intellectueel om tegen windmolens te vechten. Dat jij dat er van maakt, zegt wat over je rol op dit forum Beuk: een trollenrol om dissonantie en turbulentie te zaaien.

     1. Osewoudt

      Gelukkig hebben we in de persoon van Borrelnootje niet met een zware intellectueel te maken.

     2. Borrelnootje

      Grappig: Osebos mengt zich in een discussie die ik heb met Beuk. Mag natuurlijk. Maar het lijkt er op dat mijn eerdere reactie op hem dusdanig diep doordrong was dat hij nu uit boosheid achtervolgend reageert. Borrel geeft Osje een aai over zijn bol. Goed hoor Simon, zet ‘m op!

     3. Beukman

      @Nootje
      Dit waren de criteria:

      “De NOS heeft veertien partijen geselecteerd waarbij het huidige aantal zetels in de Tweede Kamer voor de helft meetelt. De andere helft wordt bepaald door de Peilingwijzer van 1 februari. Die Peilingwijzer is het gewogen gemiddelde van een groot aantal peilingen.”

      Baudet heeft nul zetels in de Kamer; de Peilingwijzer gaf hem nul à één zetel. Te weinig om zich te kunnen scharen bij de hoogste 14. Wat is daar niet duidelijk aan? Logisch dat de rechter niet veel tijd nodig had om tot een oordeel te komen.

      Je gedraagt je overigens zelf als een trol met je ad hominem gezeik.

     4. Beukman

      Opzouten met je borrelpraat, @Nootje. To the point svp.

    2. Christian Wouters

     Zie je wat voor logica je hanteert? En zo’n intellectueel neemt anderen de maat. Alpha’s kunnen niet denken lieverd.

  2. Christian Wouters

   Allemaal karaktermoord. Verder niets. Het voorkeurswapen van de verliezer.

   1. Beukman

    @Christian
    Een verliezer kunnen we @Borrelnootje gerust noemen in deze discussie, inderdaad. Mat zijn ad hominem ge-emmer als ie het onderspit dreigt te delven.

    1. Borrelnootje

     O, dit is beslist geen ad hominem notitie van Beukie: “Een verliezer kunnen we @Borrelnootje gerust noemen in deze discussie als ie het onderspit dreigt te delven.”

     Nergens op de man gespeeld hoor en geheel volgens aantoonbare feiten. En vooral zo boordevol argumenten. Applaus.

 7. Noordoosterling

  Thierry is een held!! Hij heeft groot gelijk!! Linkse lieden houden elkaar in stand wel rechts geld verdienen!! Hypocrieten!!

  1. Osewoudt

   Ik sluit niet aan uit deze held een Kamerzetel gaat halen. Meer dan het vertragen van de Kamerdebatten zal dat niet veroorzaken.

   1. Christian Wouters

    Je hebt noch kennis noch inzicht om deze veronderstelling te doen.

    Hou jezelf niet voor de gek. Narcist.

    1. Osewoudt

     Ik baseer me op de peilingen. Die geven inderdaad geen zekerheid.

 8. Ome Ga

  “Ahh, Simon Brouwenstein, aka Ceteris Paribus, aka nog vele, vele andere nicks, is weer terug op DDS. Als je jezelf ‘Osewoudt’ nickt en onverminderd hetzelfde archaische taalgebruik hanteert, is dat ook niet zo moeilijk te traceren. En zo te zien heeft Wim Hutten er goede zin in.”

  Borrelnootje je was me net voor. Wat een ongelofelijke zielige maar vooral arrogante kwal die hutte landverrader steeds weer op te zien te duiken op een volwassen DDS – rechts en rechtvaardig – forum.
  Trouwens die ‘Holier than thou’-Beukstront (een andere Simon-ik en innig genderloos seks vriendje van de ‘wijlen’ Arie/Annie?) deugt en poept hier ook nog steeds zijn innerlijke bagger uit, Hoe lang nog?

  1. Christian Wouters

   Trollen is het laatste stadium voor zelfmoord. Ze hebben meestal al een favoriete overweg of flatgebouw in gedachten. Narcisten bekommeren er zich nooit over wie hun loze verminkte geslachtsdeel tussen zijn fietsspaken uit moet peuteren van hun ontplofte lijk.

   1. Osewoudt

    Arme kerel!

  2. Beukman

   Probeer het eens inhoudelijk in plaats van te lopen trollen, @Ga.

 9. fockingworst

  Heb t al vak e r gezegd hier…wim hutten en al zijn accounts zoal beukman arie osewoud etc gewoon links laten liggen….niet voeren dat beestje…sterft vanzelf dan….hooguit gaat ie met zijn gespleten persoonlijkheden praten…word ie nog leiper

 10. Ni28

  Onze dorpsidioot is weer terug, hij noemt zich Osewoudt. Hij moet zo zoetjes aan niet meer weten hoe die eigenlijk heet. Als GPD1 op de Elsevier is hij ook niet populair.

 11. Seneca

  @beukman
  U schrijft dat de regels van de NOS (?) glashelder zijn. Akkoord! Edoch de regels in het RTL debat waren ook glashelder. De RTL vond het nodig om een derde ‘lijsttrekker’ bij het debat te betrekken en toen haakte GW af. Iedereen viel over hem heen en u beschuldigt Baudet dat hij niet tegen zijn verlies kan. Iets met twee maten? Ik weet het wel zeker maar dat zijn wij wel van u gewend. Uw antwoord wordt niet gewaardeerd.

  1. Beukman

   @Seneca
   Je bent in de war. Geert gebruikte het feit dat RTL zijn broer had geïnterviewd als smoes om het debat te laten schieten. Er was geen sprake van dat er een derde “lijsttrekker” bij het debat werd betrokken, zoals je beweert.

   Het ontgaat mij wat dit met Baudet te maken heeft. Baudet had op grond van de regels geen recht om deel te nemen aan het debat. Dat hij vervolgens probeerde via de rechter deelname af te dwingen, beschouw ik als een teken dat hij niet tegen zijn verlies kan.

   Dat hooghartige “uw antwoord wordt niet gewaardeerd”-toontje van je kan ik trouwens niet plaatsen. Het is bijzonder onvriendelijk en ongepast om zo tegen een gast op andermans forum te praten. Bovenal begrijp ik niet waarom je een antwoord van mij probeert uit te lokken, terwijl je tegelijk aangeeft dit niet te waarderen. Een toelichting graag, @Seneca.

 12. Freud

  Je lacht je toch rot als blijkt dat al die reageerders hier met hun geschreeuw en getier denken dat zij ALLEEN het volk vertegenwoordigen en dat ze in staat zouden kunnen zijn om kranten en omroepen gelijk te “schakelen” terwijl ze wel naar die z.g.n. verderfelijke omroepen kijken. En dat zou dan moeten gebeuren door iemand die misschien 1 (!) zetel krijgt. En dan zeker alleen de Telegraaf lezen en naar Harry Mens kijken. 85% leest anders, kijkt anders en stemt anders en die behoren toch echt ook tot dat “volk” hoor.

  1. Osewoudt

   Dat is juist, Freud, de meeste reaguurders hier behoren tot een extremistische minderheid die denkt namens ‘Das Volk’ te spreken en zelf niet lijkt te beseffen dat de overgrote meerderheid van de Nederlanders zich buiten hun wereldvreemde internetbubbel bevindt en gewoon op fatsoenlijke professionele partijen stemt. Op 15 maart zal opnieuw blijken dat de aanhang van Wilders en de er omheen verzamelde roedel populistische kabouters die ook denken namens het volk te spreken hoogstens 15 % van de stemmen krijgt. Het rechts-extremistische volkje maakt veel lawaai maar politiek is het minder dan spek en bonen.

 13. corfo

  Wordt men eindelijk wakker in dit landje ? Die linkse lui van de NPO zijn als de dood voor rechts, want dan raken zij mogelijk hun véél te goed betaalde baantje kwijt.
  Hopelijk gaat er na 15 maart een gezondere wind door omroepland waaien, het wordt tijd !!!!!

 14. Ome Ga

  Hans, heel goede video, verhelderend! Er is nog wel goed nieuws soms, en politici die niet bang en politiek correct zijn!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.