Ongelooflijk! Linkse nepjournalist Eva Jinek laat zich helemaal gaan, gaat los op Jan Roos bij Pauw & Jinek

Eva Jinek is een nepjournalist. Haar enige missie is om rechtse politici te ondermijnen en kapot te maken. En dat doet ze van ons belastinggeld.

VNL-lijsttrekker Jan Roos zat gisteren aan tafel bij Pauw & Jinek en deed het weer bijzonder goed. Natuurlijk werd hij op elk punt tegengewerkt door zijn tafelgenoten én door de linkse presentatoren van de NPO, maar daar liet hij zich niet door afleiden. Als politiek leider van VoorNederland had hij een duidelijk rechts verhaal te vertellen en hij liet zich door niemand de mond snoeren. Daardoor werd Eva Jinek weliswaar met de minuut bozer, maar dat maakte Roos helemaal niets uit.

https://twitter.com/MichaelvdGalien/status/836820717081661440

Toen hem gevraagd werd wie “leiderschap toonde” en “wie deugde” was Roos heel duidelijk: over het algemeen is er een grote leiderschapscrisis in de Nederlandse politiek. Vervolgens noemde hij het befaamde inlegvelletje en de houding van Mark Rutte met betrekking tot de uitslag van het referendum. Natuurlijk wilden de linkse fopjournalisten vervolgens een andere naam van hem hebben, maar die gaf hij terecht niet. Hij gaat niet een leider van een andere partij met complimenten overladen; dat moeten ze zelf maar doen.

Vervolgens werd er gesproken over immigratie. Alweer haalde Roos hard uit naar de linkse partijen en dan met name naar D66, wiens lijsttrekker bij hem aan tafel zet. “Zij zeggen ‘kom maar binnen met je knecht’,” maar daar doet VNL niet aan mee. “Wij willen een Australisch immigratiebeleid,” legde Roos uit, wat erop gebaseerd is dat alleen kansrijke immigranten welkom zijn. Natuurlijk herhaalde Pechtold maar weer eens dat hij inderdaad voor opengrenzen is. 1-0 voor Roos.

Daarna werd er gesproken over het politiekcorrecte verhaal van de linkse partijen, zoals D66. Roos pakte Pechtold aan door te zeggen “zo, dat was dan even de zendtijd voor politiekcorrecte partijen.” En wat gebeurde er? Eva Jinek, de vrouw die Pechtold had laten uitspraken, viel hem opeens woedend in de rede. “Waarom zegt u dat!?” Waar haalde hij het lef vandaan om D66 politiekcorrect te noemen? Wat een schande! Roos sloeg meteen van zich af: “U kunt me wel boos aankijken,” antwoordde de lijsttrekker, maar daar was hij niet van onder de indruk.

Ook sprak Roos over de open brief die hij schreef aan de PVV-kiezer (die brief schreef hij voor De Dagelijkse Standaard). Daarin gaf hij aan dat hij, net als de gemiddelde PVV-kiezer, boos is. Pauw vroeg zich af waarom toch. Hij, Pauw, verdient jaarlijks bakken met geld. Wat hem betreft is er dus geen wolkje aan de hemel. “Door de realiteit onder ogen te zien, daar word je boos van. En als je dan kijkt naar de politiek die er niets aan doet” en je meteen wegzet “als xenofoob of racist”  word je nog bozer, aldus Roos. Hilarisch genoeg vond Jeroen Pauw dat natuurlijk heel erg en zette hij Roos vervolgens weg als een vuile hypocriet door beelden te gebruiken uit de tijd toen Roos nog als shockjock-journalist werkte voor PowNed en GeenStijl.

Roos: “Dit is nou de derde keer dat een NPO-programma dit filmpje gebruikt.” Oeps. Boem. Dat hakte erin. Vervolgens werd Jinek woest. “Maar u noemde zich journalist!” Roos sloeg van zich af. Hij noemde zich helemaal niet journalist, hij was bezig met satire en humor. Daarna vertelde hij Jinek dat journalisten “objectief moeten zijn,” wat hij haar “ook aanraadde.” Dat was het moment waarop Jinek woedend werd.

https://twitter.com/RobertKnijff/status/836818852147232768

“Pretendeer ik objectief te zijn?” zei Jinek boos. Roos vocht gewoon terug: “U neemt mij de maat.” En dus moet je daar maar mee dealen. Mevrouw Jinek kon dat natuurlijk niet accepteren en werd met de minuut bozer, maar daar was Roos niet van onder de indruk. En terecht.

Het was een wanstaltige aanval van de journalisten die samen met Pechtold Roos aanvielen. Ze bewezen voor de zoveelste keer dat de NPO onderdeel is van het mediakartel dat als enige doel heeft om het partijkartel in het zadel te houden. Geen wonder dat Geert Wilders zich niet bij dat soort programma’s vertoont.

Maakte Roos dan helemaal geen fouten? Jawel. Hij had moeten toegeven dat zijn item over Rutte onsmaakvol en gewoon onacceptabel was en dat hij zoiets nooit nogmaals zou doen. Het liefdesleven van een politicus moet je met rust laten, daar heeft niemand iets mee te maken (zoals Pechtold voor de verandering eens terecht zei). Roos had de schade op dat punt kunnen beperken door zich er gewoon van te distantiëren. “Dat hadden we niet moeten doen. We vonden dat grappig toen, maar dat was eigenlijk beneden alle peil. Daar heb je helemaal gelijk in.” En dan overgaan op een ander onderwerp, klaar. Dat Roos dat niet deed valt hem wel degelijk aan te rekenen. En nee, dat is geen dom scenario: Nederlandse kiezers zijn vergevingsgezind, maar dan moet je wél door het stof gaan, zeker als je — zoals Roos toen — gewoon echt fout zat.

Ook toen ze het over import-Polen hadden liet Jinek weer eens zien dat ze een bevooroordeelde nepjournalist pur sang is. Roos bekritiseerde Pechtold — “maar die Polen blijven toch komen?” — waarna Jinek letterlijk met haar ogen rolde. Zoiets is totaal onacceptabel. Het is het wangedrag van een extreemlinkse activist die zich niet kan inhouden.

Op dat moment had Roos gewoon moeten opstaan en moeten uitleggen dat hij graag een debat wilde voeren met Pechtold, maar dat hij niet van plan was om een debat te voeren met een quasi-journalistieke propagandist.

Ik heb echt zelden zoiets gezien. Het was een totale wanprestatie van een NPO-poppetje. Dan kan ze na de uitzending wel hypocriet lachend met Roos op de foto gaan, maar daar trapt helemaal niemand in. Wat een ongelooflijke nepjournalist en wat een bizarre huichelaar. Met haar totaal misplaatste arrogantie.

Ik was van plan om een deel van de uitzending te downloaden en hier op de site te zetten, een korte clip, maar de aanvallen van Jinek op Roos gingen maar door en door. Je moet echt de hele uitzending terugkijken om te zien wat er gebeurde en hoe Jinek zich misdroeg. Wat is het een grof schandaal dat wij productieve Nederlanders moeten meebetalen aan haar loon.

Saneer de NPO, vandaag nog!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

64 reacties

 1. Ritter

  Veel “journalisten” van de z.g mainstream media zijn tegenwoordige (verkapte) linkse activisten met een agenda. Geen wonder dus dat Geert Wilders geen vertrouwen heeft in deze media hebben. We hebben ook allemaal kunnen zien hoe de media Pim Fortuyn hebben behandelt.

  Het trieste is dat ik verplicht meebetaal aan deze “media” en linkse propaganda.

  Dat is ook zo in de VS waar de media hun pijlen richten op Trump. Overigens heeft Trump gisteren een sterke speech gegeven waar economische heropleving , samenwerking en veiligheid centraal stond. Dit uiteraard tot grote teleurstelling van de media die gehoopt had dat Trump zou “struikelen”.
  http://www.foxnews.com/politics/2017/02/28/trump-in-speech-to-congress-calls-to-restart-engine-us-economy.html

  1. Gustaafff

   President Bush over de media:

   https://www.bnr.nl/nieuws/internationale-politiek/10319126/oud-president-bush-neemt-trump-de-maat

   “We hebben de media nodig.”, “macht werkt verslavend”.

   1. Ritter

    Gustaafff

    Zeker hebben we een media nodig maar dan wel een media die min of meer objectief is en niet bezig is met het ondermijnen en kapot maken van een kandidaat.

    Trump heeft ook niet gezegd dat we geen media nodig hebben. Integendeel. Trump heeft zich uitgesproken voor een vrije media die zelfs kritiek op hem uitoefent als het terecht kritiek is over feitelijke zaken.

    Waar Trump zich tegen heeft uitspoken is een media die “nep nieuws” gebruikt om iemand onderuit te halen.

    Sinds de verkiezingen zijn grote delen van media in de VS bezig om Trump te ondermijnen en te demoniseren. Deze media zijn dus geen “media” meer maar verkapte anti-Trump activisten.

    Zoals Derk Jan Eppink zegt in het onderstaande interview:
    http://www.business-class.nl/nl/uitzendingen/video/q/onderwerp/derk_jan_eppink/id/2079

    1. Gustaafff

     Trump heeft de media “vijanden van het Amerikaanse volk” genoemd, maar president Bush neemt daar duidelijk afstand van: “we hebben de media nodig om mensen zoals ik verantwoording te laten afleggen”. Bush zegt hier waar het om gaat: Trump is niet bepaald een fan van verantwoording afleggen en trapte met zijn moslimban al als een olifant in de porseleinkast.

     President Bush was een conservatieve en rechtse president, hij maakte acht jaar vol. Beter dan Trump beseft hij hoe de media rolt. Trump zou er dus goed aan doen eens naar president Bush te luisteren.

     1. Ritter

      Gustaafff

      U vergeet dat de media de oorlog hebben verklaard aan Trump sinds de verkiezingen.

      Deze media houden zich niet bezig met het brengen van “nieuws” maar het demoniseren en ondermijnen van Trump.

      Zoals O’Reilly zegt zijn er van deze media geen objectieve nieuwsvoorziening te verwachtten.

      O’Reilly: ‘Trying to Get Fairness Out of an Anti-Trump Press Will Be Impossible’
      http://insider.foxnews.com/2017/02/16/bill-oreilly-talking-points-memo-president-trump-leaks-media-draining-swamp

     2. Gustaafff

      Welnee. Trump is gewoon niet brandschoon en maakte er een puinhoop van. Dat brengt de media in beeld. Schieten op de boodschapper, noem je dat.

     3. cmsuijkerbuijk

      Trump en trouwens geen énkele president, heeft zich te “verantwoorden” tegenover de zogenaamde pers. Daar zijn de Senaat en het Congres voor als vertegenwoordigers en gekozenen van en door het volk. Dáár en nergens anders, behoort een president van de VS verantwoording af te leggen. Nooit van zijn leven aan de zogenaamde pers!
      De MSM overschatten zichzelf schromelijk!

     4. Gustaafff

      “De MSM overschatten zichzelf schromelijk”

      Heb je het wel gelezen? Het is niet de MSM die dit zegt, maar voormalig president George W. Bush. Bush is de minste niet: hij hoorde bij alle voorgaande Republikeinen die niet bekend staan om hun puinhopen in de eerste 100 dagen.

     5. JanvanEechoud

      “Trump heeft de media “vijanden van het Amerikaanse volk” genoemd”

      Mag jij liegen van je moeder? Naar mijn beste weten heeft Trump dit gezegd over de “fake-news media”!

      Hoe is het hier gesteld tegenwoordig met anti-PVV / Trump trollen?
      Anti-PVVer Tim heb ik altijd wel kunnen verdragen, maar een paar jaar geleden waren er hier trollen die, nog erger dan Tim, volkomen de boel verziekten….. ??

      Zal eens even snufflen….. Mvg

     6. Gustaafff

      @JanvanEechoud, niet draaien. Trump had het over bijvoorbeeld New York Times, CBS, CNN en ABC. Dat ís de media. Bush geeft hier duidelijk aan dat de media “nodig is”. En Tim is geen anti-PVV-er, noch iedereen die zich enigszins verzet tegen de Haagse partijleider.

 2. jennifer

  Eigenlijk wist ik dit al van te voren dat er iets zou gebeuren. Iedere Nederlander weet toch inmiddels dat men bij zo n bagger programma,( wat ik dan gisteren avond wat minder vond, met roos erbij),alleen links moet zijn en mee moet praten met die bagger jinek. Soms kijk ik wel eens, nu net voor de verkiezingen en dan valt het inderdaad op dat als er linkse politicus zijn, alles politiek correct moet zijn volgens haar, en men maar mee moet praten met haar extreme denkbeelden wat ze heeft. Dat ze meestal saai en ongeloofwaardig overkomt, heeft ze zelf niet eens in de gaten, daarom alle lof voor Wilders dat hij niet mee doet met dit soort bagger programma s.

  1. JackyH

   Toch is het vreemd dat Jinek zo doet daar zij in dienst is van KRO/NCRV. Zij zou dus meer de lijn van Buma moeten volgen die een ontheemdenstatus wil voor alle binnenkomers. Zij moet in haar doen en laten wel mee laten wegen, dat andere omroepen niet op haar zitten te wachten, daar is zij namelijk 1 van de vele linksen, dus kan ze beter wat dimmen want straks moet er ook brood op de plank komen.

 3. nienke

  Jinek is zo links als wat en gedraagt zich echt op een wanstaltige manier tegen niet linkse mensen.
  Ze heeft een goed lesje gehad van Pouw en Witteman hoe je andersdenkenden dan links de vernieling in moet jagen.
  Alleen haar vriendje Klavertje 4 behandelt ze met respect.
  Je wordt er kots misselijk van hoe dit linkse tuig elke avond weer bij elkaar zitten en andersdenkenden de les lezen.
  Begint aardig op de islam te lijken Jinek.

 4. unitokkie

  Kijk er gewoon niet naar. Het is in Europa al tientallen jaren aan de gang. Iedereen kijkt weg. Politici, journalisten etc. Wegkijken wegkijken wegkijken van de problemen met migratie. In Nederland gaat hetzelfde gebeuren. PVV gaat VEEL meer stemmen halen. Just wait and see

 5. Wim

  En bij zo walgelijk links programma nest zou Wilders bij moeten aansluiten.
  Ik vind die Eva Jinic wel sterk overeen komen met Eva Braun. Ze kruipen met als het moet de grootse fascist in het bed als ze er maar beter van worden.

 6. Pieterz

  Dus als Jinek Kuzu aanpakt is ze geweldig, maar als ze dat met Roos doet is ze een nepjournalist? DDS wordt er niet geloofwaardiger op. Overigens doen jullie natuurlijk precies hetzelfde met bijvoorbeeld Sylvana Simons. Ik weet dat DDS geen jounalistiek bedrijft en een blog is, maar toch.

  1. Wim

   Ik weet dat DDS geen jounalistiek bedrijft en een blog is, maar toch.
   Wat L”L je dan hier.

   1. Pieterz

    Dat DDS Jinek iets verwijt waar ze zich zelf dagelijks schuldig aan maken. Ookal zijn ze zelf een blog.

  2. Michael van der Galien

   Wat ben jij voor linkse huichelaar zeg? Worden wij van DDS zwaar gesubsidieerd door de Nederlandse belastingbetaler? Verdienen wij tonnen aan belastinggeld? Nee, niets van dat alles. Wij moeten alleen maar belasting BETALEN en dat wordt vervolgens aan mevrouw Jinek gegeven zodat ze van ons geld kan losgaan op rechtse politici.

   Overigens: je hoeft niet te reageren hoor. Sterker nog, dat kan niet eens. Wij zijn niet zo van dat Project Libero. Linkse trollen worden zonder pardon in het spamfilter gezet. Jij dus. Kusje!

   1. Ni28

    Gustaaff weet goed dat je alles kunt omdraaien.

   2. Peter Selie

    Na een dag hard werken op de redactie heb je natuurlijk niet veel tijd om Radio 1 te beluisteren Michael, bijna 24 x 7 worden de linkse ideologieën de ether in geslingerd. Dit kan gewoon maar zonder dat er nu eens werkelijk ingegrepen wordt door deze linkse geldverslindende programma’s die geheel gesubsidieerd worden door publiek geld. Men zou zich kunnen afvragen of dit geen prioriteit heeft van rechts, misschien is het wel zo dat rechts hun vingers niet willen branden aan deze kwestie en dat ze het wel goed vinden deze geldverspilling.

  3. jennifer

   Ja ja Appels met peren steeds vergelijken ben jij hier heel goed mee op deze site.Man je lult behoorlijk uit je nek weer met dit en het slaat nergens op.

   1. jennifer

    Dit is als antwoord op Pieterz, het staat niet onder zijn betoog hier daarom zeg ik het maar even.

    1. Peter Selie

     Pieterz is niet de enige agent provocateur op DDS beste jennifer, de zwakke broeders onder het gilde van provocateurs worden zonder pardon gejorist, de twee echte provocateurs hier bij DDS komen elke keer als onkruid weer boven het maaiveld uit.

 7. Paul Nielsen

  Dit soort TV programma’s zijn heel erg vervelend, maar heel erg belangrijk voor het process wat plaatsvindt in Europa.

  Zweden, Duitsland, Verenigd Koninkrijk, maar ook Nederland en Belgie zitten in het midden van een diep process. Dit is een stappenplan wat in onze landen geimplementeerd is de afgelopen jaren. Dit werkt als volgt:

  1. Indoctrineer de bevolking met een schuldgevoel. Dit kan een schuldgevoel zijn op basis van de Slavernij of de Holocaust. Dit verschilt per land. In het Verenigd Koninkrijk gaat het vooral om de slavernij en de British Empire. In Duitsland gaat het vooral om de Holocaust.

  2. Creer een in-groep moraliteit gebaseerd op het idee om deze schuld te compenseren door te handelen naar bepaalde universele moralen, zoals de hele wereld willen ‘redden’, ‘tolerant zijn’ en het idee dat iedere cultuur gelijk is (cultuur relativisme). Dit alles al leiden tot een morele in-group die multiculturalisme en massa migratie steunt.

  3. De media en de academische wereld moeten de in-groep moraliteit ondersteunen, zodat het net lijkt alsof de in-groep heel erg groot en machtig is.

  4. The media en de academische wereld moeten de eigen cultuur demoniseren, afkraken en rediculiseren. De eigen geschiedenis is ‘heel erg slecht’; andere culturen zijn ‘mooi, exotisch en interessant’. Dit gaat verder dan simpele cultuur relativisme. Dit is cultuur marxisme. Die documentaire van de VPRO van laatst, was een voorbeeld hiervan: de eigen geschiedenis bagatelliseren en feitelijke onjuistheden vertellen over de geschiedenis.

  5. Mensen die het niet eens zijn met de in-groep moraliteit, moeten worden gedemoniseerd. Deze mensen zijn nazi’s, racisten, domme tokkies, etc. Deze mensen moeten het gevoel krijgen sociaal afgewezen te worden van de in-groep, die heel als erg groot, intelligent, en ‘mainstream’ is neergezet in stap 3.

  Wanneer dit klimaat gecreerd is, dan moet het land langzaam maar zeker overspoeld worden met niet-Westerse migranten. Niet te snel, want dat zou leiden tot een schok-effect, waardoor mensen wakker worden en dat is niet de bedoeling. Een consistence input van niet-Westerse migranten moet worden gezien als het nieuwe ‘normaal’.

  De eigen cultuur kan het meest effectief worden kapot gemaakt door Moslims te importeren, want deze zijn niet alleen niet-Westers, zoals bijvoorbeeld Latino’s, maar dragen ook nog eens een hele vervelende en haatdragende ideologie met zich mee.

  Dit process is dus letterlijk hoe je een cultuur kapot kan maken. Dit is geen grap of een ‘complot theorie’. Dit is echt.

  Een figuur als die Jinek is een voorbeeld van iemand die in de media de moraliteit van de in-group versterkt en mensen die hierbuiten vallen demoniseert. Dit leidt dan tot een versterkt gevoel van ‘gelijk hebben’ van mensen die tot de moral in-group behoren en thuis op de bank zitten te kijken.

  Thierry Baudet is een politicus die tot de moral out-group behoort en dit is een goede zaak. Echter, zal het niet makkelijk worden voor hem.

  Groetjes,

  Paul
  http://www.debatetheleft.com

 8. Wim

  Klaver is uit, Roemer slaat niet aan . Rutte en de PVDA kotsen velen van. In wanhoop wordt Pechtholt gebracht. De partij die de Nederland met een EU bom de totale vrijheden en cultuur te pletter gaan gooien.

  1. van Urk

   Geweldig! Rechts in de tegenaanval! zo hoort het. En niet als Wilders je weg gaan houden of als vd Staaij of Baudet door links ingehakt worden omdat zij te beschaafd blijven. Roos had alle artikelen van DDS mee moeten gaan nemen en het aan Jinek moeten gaan laten zien door de vraag te stellen: Hoe verklaar je dit onderwerp en dit en dit en hoe denken linkse politici die dat allemaal veroorzaakt hebben dat dan ook weer op te gaan lossen? De waarheid is nou eenmaal hard.

  2. J.C.

   @Wim

   D66 is er voor iedereen (nou misschien heel wat minder voor de oudere autochtone Nederlanders), waar ter wereld vandaan ook.

   1. jennifer

    D66 hebben de spuitjes al klaar liggen, mochten ze mee regeren gaan.Brrrr krijg het koud als ik die griezel pechknol al zie.

    1. Gustaafff

     Dat ben ik helemaal met je eens, @jennifer. Ik kan het hoofd van dat walgelijke mannetje ook niet meer aanzien. Zijn verkiezingsprogramma is een soort tweede Mein Kampf of koran: doodt de ouderen waar je ze kunt vinden en ga over tot de productie van zelfmoordpillen. Ondanks dat gebral over “zelfbeschikking” pakken ze ook nog je lichaam af met die achterlijke “donorwet”.

     Ze zijn net zo erg als DENK.

 9. corfo

  Jinek viel volledig door de mand, eindelijk werd duidelijk tot welk soort zij behoort samen met haar linkse maatje Pauw. De laatste verweet Roos dat deze “bakken met geld” zou verdienen terwijl Jinek en Pauw betaald worden door óns. Zij begrijpen ook wel dat als “rechts” enigszins macht krijgt, het gedaan zal zijn met hun beestachtig hoge salaris voor het uitkramen van volledige nonsens.

 10. Wim

  Daarin gaf hij aan dat hij, net als de gemiddelde PVV-kiezer, boos is. Pauw vroeg zich af waarom toch. Hij verdient jaarlijks bakken met geld………………..

  Deze zin van Pauw maakt hoe dit linkse walgelijke product denkt. Ik verdien een bak met geld en moet ik me dan druk maken.

  1. Sam C

   Wim geld wat stom is maakt recht wat krom is.

 11. Sam C

  Geweldig optreden van Jan Roos. Ik kan me Hiddema herinneren wat hij zei over Jan Roos bij Business Class, dat Jan Roos uniek is en voor niemand zijn mond houdt. Dit is gister wel gebleken. Heerlijk om te zien hoe ze ( Jinek en Pauw) van de inhoud afwijken omdat ze verbaal over de inhoud Roos niet aan kunnen, en dus maar met filmpjes over zijn Powned tijd komen. Pechthold vond ik het trouwens ook niet slecht doen, maar hij mocht telkens zijn verhaal afmaken.

 12. J.C.

  Ik ben, als PVV stemmer, geen fan van VNL (zou daar eventueel wel op stemmen als ik moest kiezen tussen de VVD en VNL), maar tijdens dit programma waren Eva Jinek, Jeroen Pauw en Alexander Pechtold een paar maatjes te klein voor Jan Roos. Jort Kelder hield ook wijselijk zijn mond.

  Pechtold (D66) is, ondanks de bescherming van Jinek en Pauw, toch een aantal keren behoorlijk door de mand gevallen (bijvoorbeeld dat D66 niet heeft willen zien dat de niet-westerse allochtonen nogal negatief oververtegenwoordigd zijn in allerlei lijstjes) en afgegaan (bijvoorbeeld zijn advies aan de Almelose werkloze jongeren). Dit zal echter bij de strategische peilingen van dit moment nauwelijks zichtbaar zijn.

  Ik stem PVV.

 13. Beukman

  Ik heb waarschijnlijk een andere uitzending van Jinek gezien. In de uitzending die ik zag, confronteerde Jinek Roos’ huidige morele praatjes over normen en waarden met diens eigen verleden. Van Roos weten we dat hij als journalist vrouwen voor de camera in hun borsten greep, mensen belachelijk maakte om hun uiterlijk of zelfs huidskleur, en homoseksuelen aanviel op hun geaardheid, danwel ze op twitter uitschold voor “vuile poot” en dergelijke.
  Of dat ook viel onder de normen en waarden waar hij nu zo hoog van opgaf? wilde Jinek terecht weten.

  Het viel me van Roos tegen dat hij zich lafjes begon te verdedigen: “Ja, maar dat was satirisch bedoeld hoor”, stamelde hij met een rood hoofd.

  Lul toch op, Roos. Wees een vent, en bied je excuses aan aan iedereen die je in het verleden hebt bejegend op een wijze die niet strookt met wat je sinds je laatste job swap onder normen en waarden verstaat. Neem daar gerust een paar dagen de tijd voor want het is nogal een lijst; hoe dieper je door het stof gaat, hoe geloofwaardiger je jezelf de volgende keer maakt dat je N&W weer in de mond neemt.

  Zelfs de Telegraaf heeft het goed gezien:
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/27710280/__Jan_Roos_botst_met_Jinek__.html

  Ook heeft de krant van paffend Nederland goed opgemerkt dat Jinek zich terecht boos maakte over Roos’ ouwewijvenbeschuldigingen over een vermeend gebrek aan objectiviteit, in plaats van man en paard te noemen. Wat zeg ik boos? Jinek begon bijkans vuur te spuwen. Authentieke televisie, wanneer zien we dat nog?

  Btw deze uitzending had ook nog eens een hoge amusementswaarde. Mijn belastinggeld is goed besteed!

  1. J.C.

   @Beukman

   “Mijn belastinggeld is goed besteed!”

   Dat geloof ik graag. Mijn belastinggeld is door Jinek en Pauw in dit programma subjectief misbruikt en nu? Er was weer zoals steeds een opzetje waarbij 1 rechts georiënteerde gast geplaatst wordt tegenover linksliberale schreeuwleleijkerds, waarbij de recht georiënteerde spreker nooit de kans krijgt om uit te spreken en de linksliberale gast wel mag uitspreken en geknuffeld wordt.

   Ik betaal dure belasting voor objectieve verslaggeving, maar daar was bij Jinek en Pauw in de verste verte geen sprake van.

  2. Anna

   Beukman. Een paar oude beelden. Meer hadden ze niet. Hoeven ze niet over islam, miljoenen jonge moslimmannen, bijstand, islam gevolgen, immigratie enz te praten. Bij asiel en immigratie ligt hypocriete huilebalk Jinek in een tranendal. Intussen zelf evenals Pauw in hun mooie dure buurtje niets te maken willen hebben met al de nieuwe inwoners. Daar moet het “gewone” volk maar voor opdraaien. Hoe meer van deze Roosjes hoe beter. Pak ze aan die hypocrieten. Ze hadden beter over al de belastingverhogingen van D66 kunnen praten en over de miljoenen / miljarden extra bijstand voor niet westerse jonge mannen en hele familie. De financiële en sociale ondergang van Nederland. Nee, een paar zielige filmpjes moesten de avond vullen. Wat een zooi.

 14. corfo

  Glibbertje Pechtold moet z’n mond eens houden over normen en waarden. Deze man lag te rommelen met z´n vriendin, tot z´n vrouw het ontdekte en een scheiding aanvroeg !! Wat een hypocriet mannetje.

  1. Wim

   En de belastingbetaler een hoop wachtgeld koste.

  2. Beukman

   @corfo
   Je hebt niet goed opgelet.
   Wat iemand achter zijn eigen voordeur doet, moet hij zelf weten. Dát is het standpunt van Pechtold, en hierin ben ik het voor de verandering met hem eens.

   1. Wim

    Nou dit had wel een staartje met vluchten van zijn partij donsje naar de USA.
    Het had iets van een partij baas die zijn ondergeschikte een beurd gaf. Beetje Clinton achtig

    1. Beukman

     @Wim
     Voor mijn part pijpt Pechtold Roos. Het gaat ons geen ruk aan, Wim.

     1. Wim

      In dit geval wel.

     2. Anna

      Beukman. Nogmaals. Ook met je ondergeschikte. Moet je eens in het leger of bedrijfsleven doen.

   2. Anna

    Beukman. Ook met je ondergeschikte. Dat is amoreel.Ze vonden het in de media kennelijk heel normaal want het werd wel stilgehouden.

    1. Beukman

     @Anna
     Het gaat ons geen ruk aan met wie Pechtold het allemaal doet, zolang hij de wet maar niet overtreedt.
     Als jij een Zedenpolitie wil, raad ik je aan om naar Iran te verhuizen. Daar weten ze wel raad met overspelige ventjes.

 15. Ni28

  In de geboorteland van Jinek’s ouders zou zij (in oude situatie) nu een succesvolle vertolkster voor de communistische partij. Haar ouders emigreerden vanuit communistische Tsjecho-Slowakije en je vraagt je af of het kind zich tegen hun gekeerd heeft. De enige reden om toen het land te verlaten was het niet eens zijn met de machthebbers en leven onder de juk van de Sovjet unie. Toen had je nog echte politieke vluchtelingen. Dochtertje lief doet hier precies het omgekeerde en ik zou willen weten wat haar ouders hiervan denken. Zij is natuurlijk nu rijk dus dat kost ook inleveren van principes.
  Jinek is niet in staat om een onafhankelijke debat te voeren maar daarvoor is zij ook niet ingehuurd. Pauw vroeg zich af waarom toch Roos boos is. “Hij verdient jaarlijks bakken met geld. Dan gaat alles toch goed?” Pauw gaf zich dus bloot toen hij vond dat Roos voor veel geld kon eigenlijk doen wat zij met Jinek doen. Geld verdienen met linkse propaganda te voeren op een publieke omroep die voor elke Nederlander zou moeten zijn en niet alleen de linkse. Want die betaalt hun via de belasting.
  “Pretendeer ik objectief te zijn?” zei Jinek boos, is de volgende bevestiging van haar positie als de brave huurling van omroepen zoals de VARA en NPO. Beide hebben egenlijk openlijk toegegeven dat zij voor veel geld ingehuurd zijn om alle rechtse geluiden te bestrijden. Dat is niet objectief maar dictatoriaal. Vooral Jinek zou beter moeten weten. Zij lijkt nu een prototype van een kind die onder communistische invloed opgegroeid is en die ook nog verheerlijkt. Geld stinkt maar veel geld kennelijk niet. Vieze, stinkende spelletjes.

 16. poldi

  Hoe zij dat linkse wangedrocht Jesse Klaver vorige week met hand en tand aan het verdedigen was toen bleek dat hij ronduit gelogen had over zijn verleden, zij is dus niet objectief ….
  Nu begrijp ik ook waarom Geert Wilders de debatten mijd…..

  1. Sam C

   En dat is nu wat ze willen. Wilders, Beaudet en Roos uitsluiten. Vandaar dat ik vindt dat Wilders juist naar deze programma’s moet gaan.

   1. jennifer

    Hij zou wel gek zijn waarom zou hij zich ervoor lenen om naar zo n bagger programma te gaan, lijkt wel of je er op wacht dat hij toezegt en door dit nietszeggend doosje onder uit gehaald wordt.

 17. poldi

  Het is al tientallen jaren aan de gang….het muilkorven van iemand die iets durft te zeggen over migratie.
  Volledig bizar dat die armeense vrouw aan ht woord kwam. Volledig bizar dat Jan Roos zich voor de derde keer moet verdedigen tegen filmpjes uit het verleden.
  Het was een vooropgezet eentweetje met Pechtold geweest om Jan Roos in de ballen te schoppen.
  De overwinning voor PVV wordt alleen maar groter door dit soort ziekelijke gemanipuleer.

 18. Arvin

  Mooie TV gisteren! De kijkcijfers zijn ook super. Roos heeft zich kunnen profileren voor zijn doelgroep en Pechtold voor de rest van Nederland. Iedereen tevreden lijkt me. Roos kan wel tegen een stootje. Alleen zijn reactie op de confrontatie met zijn eerdere uitlatingen over homo’s was, zoals Michael ook al aangeeft, niet verstandig en daarover werd hij terecht door Pechtold in de hoek gezet.

 19. HansRO

  Heb er maar vijf minuten van gezien (fragment van de De Telegraaf website) maar was al ruimschoots voldoende.
  Moet je die Pauw erbij zien zitten: de Opperpriester van het Hogere Deugen zelve geflankeerd door Übersturmbahnführer Pechtold met dat vingertje…..het is zo ongelooflijk kotsen…..
  Alsof Roos’ flauwe en ook wel onbeleefde/onaardige grappen ook maar iets te maken zouden hebben met de kwestie om westerse waarden centraal te stellen en aan hordes jongemannen op te leggen die hier ongevraagd in grote getale binnen komen stormen vanuit culturen met een anti westerse inslag en voor het overgrote deel geïndoctrineerd door een nazistische ideologie die zichzelf “religie” noemt. Als je die dingen met elkaar vergelijkt en op één lijn stelt dan alleen al ben je echt wel (ernstig) geestelijk ziek….

  En als je dan eerst nog die Pauw met zijn super arrogante betweterige bek gewoon in twijfel ziet trekken of westerse waarden überhaupt wel bestaan (daar is kennelijk ernstige twijfel over bij links Nederland, want “racistisch” of zoiets)…….het geeft allemaal heel goede inkijkjes in hoe vreselijk ZIEK die Linkse Kerk feitelijk is…..

  Maar de tijden zijn aan het veranderen en de werkelijke fascisten die onze westerse samenlevingen op de rand van de afgrond aan het brengen zijn zullen worden ontmaskerd, want steeds meer mensen gaan zich realiseren in wat voor een totaal verlammend links frame we in de westerse wereld opgesloten zitten.

 20. Viertel

  De uitzending heb ik (nog) niet gezien. Maar Roos heeft sowieso een imagoprobleem. Als journalist was hij lomp, op het onbeschofte af. Dat is dus allemaal satire geweest, zegt hij nu. Niet sterk van Jan. Volgens mij heeft VNL, na een eerdere zeperd met Bram Mosckovitz, opnieuw een foute keus gemaakt door Roos als lijsttrekker te kiezen.
  http://www.parool.nl/kunst-en-media/vnl-lijsttrekker-jan-roos-de-les-gelezen-bij-pauw-en-jinek~a4468616/

 21. papacharlie

  Ok, dit ging over ‘nepjournalist’ Eva Jinek. Maar dan doe je Jeroen Pauw tekort. Deze man is vele malen erger. Met deze man aan tafel daalt het niveau zienderogen!

 22. HansRO

  Moet je die Pauw erbij zien zitten: de Opperpriester van het Hogere Deugen zelve geflankeerd door Übersturmbahnführer Pechtold met dat vingertje…..het is zo ongelooflijk kotsen…..
  Alsof Roos’ flauwe en ook wel onbeleefde/onaardige grappen ook maar iets te maken zouden hebben met de kwestie om westerse waarden centraal te stellen en aan hordes jongemannen op te leggen die hier ongevraagd in grote getale binnen komen stormen vanuit culturen met een anti westerse inslag en voor het overgrote deel geïndoctrineerd door een nazistische ideologie die zichzelf “religie” noemt. Als je die dingen met elkaar vergelijkt en op één lijn stelt dan alleen al ben je echt wel (ernstig) geestelijk ziek….

  En als je dan eerst nog die Pauw met zijn super arrogante betweterige bek gewoon in twijfel ziet trekken of westerse waarden überhaupt wel bestaan (daar is kennelijk ernstige twijfel over bij links Nederland, want “racistisch” of zoiets)…….het geeft allemaal heel goede inkijkjes in hoe vreselijk ZIEK die Linkse Kerk feitelijk is…..

  Maar de tijden zijn aan het veranderen en de werkelijke fascisten die onze westerse samenlevingen op de rand van de afgrond aan het brengen zijn zullen worden ontmaskerd, want steeds meer mensen gaan zich realiseren in wat voor een totaal verlammend links frame we in de westerse wereld opgesloten zitten.

 23. Anna

  Toen huilebalk Jinek de feiten werden voorgeschoteld werd ze kwaad. Pauw zat letterlijk op zijn nagels te bijten. Roos ging gewoon door terwijl die linkse hypocrieten je altijd en meteen je de mond snoeren zodra er iets wordt gezegd dat hen niet bevalt. Zeer verstandig dat Geert Wilders niet aanschuift bij al die linkse huichelaars die maar een doel hebben, neersabelen. Je had haar moeten zien hoe ze die linkse EU huichelaar Frans Timmermans met fluwelen handschoentjes te woord stond.

 24. H.Vaes

  Zou het niet beter en goedkoper zijn om in verkiezingstijd…..geen ….debatten meer te houden maar ieder partij een uur lang zendtijd te geven om haar standpunten, meningen en visie te verkondigen aan het publiek???
  Dit schept ….echte duidelijkheid….aan de kiezer en dan worden programma,s zoals van Jinek en Pauw overbodig.

  1. jennifer

   Als links weer gaat winnen zal je niet lang meer hoeven te wachten op dit, dan heb je nog maar een keuze te maken in dit land, anders wordt je vastgezet, dus die keuze zal dan wel een islam partij zijn, anders hoofd eraf zal het dan heten.

 25. Ni28

  Er zijn nog altijd dromers die vinden dat Pauw en Jinek morele winnaars zijn die hun belastinggeld verdienen. Maar het zijn geen dromers maar trollen die hun nachtmerries op verkeerde plek loslaten. Bewust natuurlijk want zij staan voor de rotzooi die linkse hoofden hebben veroorzaakt en die willen zij op deze wijze beschermen. Hun utopische beelden worden onze nachtmerrie.

 26. PimF

  Het valt mij mee dat ze daar nog zaten, met al dat braaksel wat er uit Jinek en Pauw kwam zou je toch denken dat ze misselijk op het toilet zaten, om over die achterbakse Pechtold maar te zwijgen, excuus voor het feit dat ik mij niet kon inhouden.

 27. Marija

  Tenenkrommende interviews door linkse media, als het gaat om rechtse partijen.
  Ik volg politieke programma’s zoveel mogelijk en het valt echt heel erg op.
  Door het gedrag, de haat tegen het westen, (van huis- en schooluit er in gepompt) van veel moslim jongelui, krijgen en hebben wij inmiddels een gruwelijke hekel aan dat geloof, dat niet eens een geloof is maar ideologie.
  Bespugen, schelden, vrouwen lastig vallen, intimideren en criminaliteit staan allemaal in het programma.
  Dit gaat nooit meer goed komen.

 28. Andries

  Grappig dat interpretaties zo kunnen verschillen. Ik vond dat Eva Jinek en Jeroen Pauw zich goed hadden voorbereid en terechte kritische vragen stelden aan Jan Roos over zijn huidige rol als fatsoensrakker in combinatie met zijn verleden als uiterst onbeschoft, beledigende journalist. Roos stond met de mond vol tanden, voornamelijk omdat door zijn hypocriete gedrag ook geen goede verdediging mogelijk was. Dit heeft volgens mij niets met links en rechts te maken.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.