Open brief van Jan Roos aan PVV-stemmers: "U bent uitgelachen, voor gek gezet, door het slijk gehaald"

Geen categoriefeb 21 2017, 17:28
Beste PVV-stemmer,
U bent uitgelachen, voor gek gezet, door het slijk gehaald. Niet alleen door onze media, maar ook door andere partijen in de Kamer. U zou racist zijn, in ieder geval een hekel hebben aan buitenlanders. Boos en blank wordt u verweten, alsof u geen reden heeft om boos te zijn en zich moet schamen voor uw witte huidskleur.
Ik begrijp u wel. Ik ben namelijk ook boos. Boos dat ons land zo te grabbel is gegooid. Boos omdat de multiculturele samenleving een ramp is geworden. Boos omdat wij onze cultuur moeten weggummen voor nieuwkomers die voor hun cultuur juist alle ruimte krijgen. Boos omdat ons door de elite wordt verteld dat de islam de religie van de vrede is, terwijl iedereen weet dat het een gevaar is voor onze Westerse waarden. Boos dat we ons scheel betalen aan belastingen en dat geld wordt uitgegeven aan de EU en ontwikkelingshulp, terwijl zorginstellingen voor ouderen worden gesloten en defensie is wegbezuinigd.
Ik deel die woede, maar ik deel niet de oplossingen van de PVV. Omdat die oplossingen niets van de problemen oplossen, omdat ze gewoonweg niet kunnen. VoorNederland (VNL) heeft een programma met plannen die allemaal uitvoerbaar zijn. En wij hebben het wél laten doorberekenen door het CPB. Het is financieel dus ook mogelijk. Wij delen uw zorgen, maar wij komen met echte oplossingen in plaats van alleen maar roepen wat er niet deugt.
VoorNederland staat voor de Nederlandse identiteit, voor lagere belastingen, minder immigratie, meer veiligheid en minder EU. Wij staan voor u, de hardwerkende Nederlander. Stem op ons en wij gaan hard aan het werk voor u.
Jan Roos,
Lijstrekker VoorNederland
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten