Jan Roos pakt arbeiderhater Jesse Klaver keihard aan: “Hij heeft een hekel aan werkend Nederland”

Zo is het: GroenLinks is een partij van, voor en door professionele bankzitters die een hekel hebben aan werkend Nederland. Iets anders valt er niet te maken van de desastreuze plannen die deze club milieufreaks heeft voor de toekomst van ons land.

Als Jan Roos een hekel heeft aan één collega-lijsttrekker dan is het, geheel terecht, Jesse Klaver. Niet zo gek natuurlijk. Roos’ partij, VNL, is dé partij voor werkend Nederland. De doorrekeningen van het CPB bewezen dat. Zo is VNL kampioen economische groei, kampioen lastenverlagingen, kampioen veiligheid, én de kampioen voor werkende Nederlanders. GroenLinks is natuurlijk precies het tegengestelde: het is de partij voor mensen die hard werkende Nederlanders met de nek aankijken.

Het is dan ook geheel terecht dat Roos vandaag even keihard uithaalde naar Jesse Klaver:

Dat is echt knettergek. 1782 euro per huishouden per jaar. Is er ook maar één werkend Nederlands gezin dat zo’n bedrag zomaar even kan missen? Misschien dat de hoogleraren van GroenLinks daar geen moeite mee hebben, maar mensen die daadwerkelijk moeten werken voor hun geld zullen daar toch echt heel anders over denken.

Laat mij hier heel duidelijk over zijn: iedere Nederlander die werkt voor zijn geld heeft niets te zoeken bij GroenLinks. Die partij is van God los en heeft lak aan arbeiders, ondernemers, zzp’ers, werknemers, én werkgevers. De achterban van GroenLinks bestaat puur en alleen uit professionele bankzitters, kansenparels die onze cultuur verachten, en salonsocialisten die nog geen dag normaal werk gedaan hebben. Dat zie je terug in de plannen van die partij voor de toekomst van ons land; plannen waardoor werkend Nederland keihard moet inleveren en er fors op achteruit gaat.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. poison

  1782 Euro? Dat is meer als mijn maandsalaris. Niks anders dan hondsvotten dat hele Groen Links.

 2. Ni28

  Een land laten leiden door een soort “pop” sterretje is natuurlijk kolder. Wie daar aan meewerkt moet echt krankjorum zijn. Je laat je toch niet gek maken door zo ongeschoolde snotneus. Dat onze politici van grotere partijen hem serieus nemen zegt genoeg over die politici zelf.

 3. Wim

  geenstijl-journalist-tom-staal-utrecht-bekogeld-eieren
  Dader getinte,zo te zien Marokkaan.

  1. poison

   Marokkanen doen het zo slecht nog niet in Nederland. Ik ken een Marokkaan, Achmed, die heeft zelfs een eigen zaak. Zijn zaak komt volgende week vrijdag voor de strafrechter. LoL.

 4. nassigny

  Wie is deze kleuter? Hoe ziet zijn CV eruit? Dat van Henk Krol wordt, kennelijk, nader bekeken. Wat een megalomane narcist is deze persoon! Maar ja, Femke Halsema, geniet van een riant wachtgeld en doet vervolgens de voor haar, kennelijk, leuke dingen. Een oudere in de ww. komt uiteindelijk in de bijstand. Jolanda Sap(denk aan de stekker) hoor je niets meer van, erg prettig want zij had toch niets te zeggen. Waarschijnlijk ook met een riant wachtgeld in ruste. En wat is de bijdrage van kleuter Klaver geweest ten aanzien van zijn bijdrage aan de maatschappij? Ik denk dat hij, geen idee heeft hoe de doorsnee Nederlander het moet redden, EEN BEROEPSPOLITICUS/ACTEUR/LEUGENAAR

 5. nick

  Stemwijzer is feitelijk onzin omdat je zelf moet weten en uitzoeken welke partij overeenkomt met jou ideeen maar in een ding moet ik ze gelijk geven, bij mij( voor de grap eens stemwijzer gedaan) stond groen links echt helemaal onderaan het lijstje.

  Dat klopt ook helemaal hoewel er een heel aantal voor mij op het zelfde nivo staan! Groen links is een verachtelijke partij met malloten en onbekwamen.

  Ze hebben een totaal niet serieus te nemen knulletje zonder enige serieuze opleiding, die nog nooit in de maatschappij heeft gewerkt en zich verrijkt als beroepsfantast als partijleider. Volgens mij weet je als verstandig mens dan genoeg! Ik in ieder geval wel.
  “Verachtelijke partij” geen andere uitdrukking komt dichter in de buurt over hoe ik er over denk.

  1. poison

   Ik zeg toch, hondsvotten.

 6. dapperedodo

  O ja en dan die opmerking van Frits Wester over Wilders, die een visje eet in Volendam.
  Ik meen dat hij die opmerking plaatste bij die vrouw met die visseogen.
  Dat is geen campagne voeren was zijn “mening” Wat een zure nare vervelende man. Even daarna kwam die blaaskaak van een Klaver ook nog even in de kopieerstand en zei Frits Wester na.

  Tja als je verder niks te melden heb dan moet je gaan mieren…..
  Het wordt met de dag, met de week, met de jaren, met de decennia triester en triester gesteld met de links georienteerde media.

 7. MareJane

  Als ik die narcistische onbenul Klaver zie dan zap ik meteen weg. Kijk toch al bijna nooit naar de staatsomroep met hun leugens. Als ik die “volks”vertegenwoordigers zie: de ene is nog dommer dan de andere. Er zijn er maar weinigen die zich inzetten en als een echte volksvertegenwoordiger optreden. Weg met die partijpolitiek waar maar een heel klein gedeelte van de Nederlanders het land verkwanselen, We moeten op mensen stemmen die kennis van zaken hebben, integer en niet partijgebonden zijn.

 8. Nederland-op1

  Zou Jesse Klaver de baard nog in de keel krijgen of blijft zijn stem zo?

 9. think twice

  Snotneusje Klaver ( Feras ) dream on. Groen links gezwets. ( groen links; een pleonasme? ) Elitaire luchtfietserij, bedacht door lieden, die nog nooit één hand hebben uitgestoken. De haters van werkend Nederland. Ik zou willen zeggen, pak de trein naar Marokko en ga daar proberen, je ideeën te realiseren. Gaat vast en zeker lukken.

 10. Robert Leiden

  Jan Roos wilde NL met een vliegdekschip van 2.5 mjrd euro opzadelen.
  En dat is excl de 138 mjn per jaar aan exploitatiekosten.
  Jan Roos heeft de kiesdrempel niet gehaald, GL heeft 10 zetels winst.
  Tot over 4 jaar.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.