Linkse Baudet-stalker en Wilders-hater Anne Fleur Dekker mag huiliehuilie doen bij Pauw

Een radicale GroenLinks activiste bedreigt Geert Wilders, stalkt Thierry Baudet (en dreigt hem een taart in het gezicht te gooien), noemt De Telegraaf “fascistisch,” en mag vervolgens een huilverhaal ophangen bij Pauw omdat ze bedreigd wordt. Of zegt te worden. Jammer genoeg voor Anne Fleur was Jeroen Pauw bijzonder kritisch. Dat was even een tegenvaller!

Het is weer zover hoor: links heeft een nieuwe heldin gevonden. Het gaat om Anne Fleur Dekker, de onderhand beruchte medewerkster van GroenLinks die in het nieuws kwam omdat ze liet weten dat ze best iets zag in het plan om Geert Wilders te stenigen (dat noemde ze later natuurlijk sarcastisch bedoeld) én omdat ze liet weten graag taart in het gezicht van Thierry Baudet te gooien. Daarbij riep ze haar Twitter-volgers zelfs op om haar even te berichtje te sturen als iemand wist wanneer Baudet ergens een publiek optreden zou hebben. Dan zou ze hem namelijk kunnen pakken.

Knetterziek natuurlijk, maar helaas mocht ze zich toch in de slachtofferrol wentelen bij Pauw. Mevrouw gaf toe dat ze een belachelijke tweet online had geslingerd over Wilders, maar voegde daar aan toe dat de bedreigingen pas echt begonnen toen ze anderhalve week geleden een idioot stuk schreef voor de linkse haatsite Joop.nl. Dat ging over Thierry Baudet. Sindsdien is er volgens haar een “hetze” aan de gang.

Bedoelt ze daarmee het soort hetze dat ze zelf begonnen is tegen Baudet? Met haar stalkersgedrag en haar droom om hem een taart in het gezicht te gooien?

Opvallend genoeg was Pauw af en toe toch behoorlijk kritisch. Zo liet hij haar weten dat haar tweet toch echt “onnozel” was. Daarbij vroeg hij zich ook af of ze het wel een goede tweet vond aangezien Wilders al tijden beschermd wordt. Het knettergekke antwoord: ja, dat vindt ze nog steeds. Er is zogenaamd een dubbele moraal, zei ze, omdat het bekogelen van moskeeën (waar haar tweet een reactie op was) en Wilders natuurlijk twee keer hetzelfde is.

Maar wacht eens even: er is nogal een verschil tussen een gebouw bekogelen of een mens. Nou zijn wij van DDS tegen alle vormen van geweld (behalve oorlog natuurlijk, helaas is dat soms nodig), maar alleen een idioot begrijpt niet dat een steen tegen een gebouw gooien niet hetzelfde effect heeft als “500 stenen” op een mens gooien. Die laatste overlijdt daar namelijk ongetwijfeld aan.

Wat betreft een taart op Baudet gooien: ze wist niet wanneer ze dat gezegd had, zei ze. “Misschien niet compleet handig,” zei ze toen Pauw haar vroeg wat ze daar nu van vond, maar ze vond het gerechtvaardigd omdat ze boos was omdat ze een pagina uit Voorwaardelijke Liefde had gezien waarin Baudet verkrachting zogenaamd “goedpraat.” Zoals Pauw terecht stelde is dat onzin: dat stelde Baudet niet, één van de karakters in zijn roman stelde dat. Een roman is een werk van fictie. Je zou denken dat het toch best belangrijk is om dat voor ogen te houden.

Dekker praatte daar natuurlijk gewoon overheen, en zei iets over dat Baudet toch best een harde opstelling ten opzichte van vrouwen heeft. Leuk geprobeerd, maar dat is wat anders dan verkrachting goedpraten. De man heeft ondertussen al honderd keer gezegd dat hij dat niet zo bedoelde. Alleen een extreemlinkse hater kan dan nog volhouden dat dit wél zo is.

Helaas ging Dekker maar door en door. Pauw: “Als een uitspraak van iemand jou niet zint dan is dat toch geen reden om daar op een gewelddadige manier op te willen reageren?” Daar was Anne Fleur het niet mee eens. “Ik denk niet dat taart gooien gewelddadig is,” zei ze ongelooflijk genoeg. “B ik ga het niet doen, c) wat is erger, verkrachting goedpraten of een taart op iemand willen gooien?” Nou, Anne Fleur, als we het over een fictief werk hebben dan is het toch echt het laatste, aangezien jouw tweet geen fictie was.

Vervolgens confronteerde Pauw haar met een volgende tweet waarin ze haar volgers opriep om het haar te laten weten als Baudet/Forum ergens publiek zou optreden. Zoals hij terecht stelde wekt ze daarmee toch echt de indruk dat ze écht van plan was om Baudet te taarten. “Ja,” zei de linksradicale activiste… en nam vervolgens een slokje water.

De mooiste uitwisseling kwam toen Anne Fleur liet weten dat je echt iets tegen Baudet moet doen, “ik heb het niet over taart gooien…” Op dat moment kwam Pauw er tussendoor: “Nee, je hebt het wél over taart gooien.” Het kwam hem op een boze blik te staan, maar Anne Fleurtje negeerde de uitspraak verder volkomen.

Vervolgens pakte Pauw haar wéér aan. Hij legde uit dat haar tweet over taart gooien toch echt doet denken aan de demonisering van Pim Fortuyn. Toen vertelde hij Anne Fleur dat hij zij “nogal meedoet” aan het creëren van een haatdragende sfeer in ons land. Oeps.

Opmerkelijk genoeg bleef Anne Fleur het hebben over een “hetze” tegen haar. Maar ze zei niets over de hetze die zij begonnen is tegen Baudet. En ze was nog niet klaar: ze beschuldigde de mensen die haar taart-tweet in verband brengen met de demonisering van Fortuyn ervan dat het toch echt aan hen ligt dat ze die link leggen, zelf doet ze dat namelijk niet. Pauw: “Nou, die hebben misschien een licht historisch besef wat er kan gebeuren met politici die bedreigd worden in een samenleving.”

Pats!

Bizar genoeg zat er ook iemand aan tafel die Anne Fleur verdedigde: Marianne Thieme, voorvrouw van de Partij voor de Dieren. Zij vond dat de andere tafelgasten het goedpraatten dat er een “hetze” ontstaan was tegen Dekker vanwege haar tweets. Maar wacht eens even, dat zegt niemand. Waar het omgaat is dat Anne Fleur zelf oproept tot geweld, zelf dreigt met geweld, en zélf een hetze is begonnen tegen Baudet (en Wilders). Mevrouw is dus buitengewoon hypocriet en is eerder het probleem in het politieke debat, dan de oplossing ervan.

De extreemlinkse milieuactiviste Thieme heeft daar lak aan. Net als Anne Fleur sympathiseert zij ongetwijfeld met de Internationale Socialisten en de knokploegen van ANTIFA. Linkse haat is oké in de ogen van dit soort figuren. Niet zo zeuren Baudet en Wilders, dan hadden jullie maar niet rechts moeten zijn!

Hilarisch genoeg was Anne Fleur echter nog niet klaar met haar slachtofferrol. Toen Pauw haar weer aanpakte omdat ze gewoon voor geweld gepleit heeft liet ze namelijk weten dat ze ervan overtuigd is dat ze hard wordt aangevallen omdat ze vrouw is. Huh? Wat? Hoe verzint ze het?

Tenslotte liet mevrouw de ANTIFA-activiste weten dat ze vindt dat “de tijd om gezellig thee te gaan drinken” voorbij is omdat “we een ontzettend groot probleem hebben.” En dus mag je blijkbaar dreigen om taarten in het gezicht van politici te gooien en om een quasi-sarcastische opmerking te maken over het stenigen van Geert Wilders. Daarom neemt ze “niets terug.” Het hoeft wat haar niet “gezellig” te zijn, nee, politici die “fascistoïde trekjes vertonen” (waarmee ze op Wilders en Baudet doelt) moet je aanpakken. Keihard.

Het moge duidelijk zijn: Anne Fleur Dekker is een extremist pur sang. Ze wentelt zich vrolijk in een slachtofferrol omdat ze bedreigingen en haatmails ontvangt (wat, ik herhaal nog maar eens, totaal onacceptabel is; iedereen die haar bedreigt moet aangepakt worden), maar doet ondertussen zelf eigenlijk gewoon hetzelfde. Daarbij beschuldigt ze Baudet en Wilders ervan dat ze “fascistoïde trekjes” hebben, terwijl zij juist degene is die hen indien nodig met behulp van taart-gooi-acties het zwijgen wil opleggen.

Hypocrieter dan dit wordt het niet.

De hele video zou je hier terug moeten kunnen kijken. Voor mij werkt de site van Pauw momenteel niet, maar de beelden staan — gelukkig — ook op YouTube. Wel kijken; het is echt fascinerend om te zien dat deze nieuwe heldin van links Nederland totaal niet uit haar woorden komt, en steeds in de slachtofferrol schiet terwijl ze rechtse politici zelf bedreigd heeft.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

33 reacties

 1. Ritter

  Anne Fleur Dekker vertoont hetzelfde gedrag als Volkert…………en die kwam ook uit de kringen van GroenLinks.

  Ook figuren zoals Duyvendak die verbonden zijn met linkse terroristische organisaties als RaRa.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/20361959/__Duyvendak_in_harde_kern_RaRa__.html

  1. Wim

   Bij mij de vraag ,zou ze soms om die smerigheid te komen vertellen nog betaald zijn van de belastingcenten.

 2. Wim

  EDIT DOOR REDACTIE: WIM DENK EROM.

  1. Wim

   Waar moet ik om denken.

   1. Guus Geluk

    @wim, ik denk dat Michael/TIM/DDS-redactie bedoelt: niet goedkeuren van geweld tegenover linkse pubermeisjes (maar dat kan ik mishebben?).

    1. Wim

     V@wim, ik denk dat Michael/TIM/DDS-redactie bedoelt: niet goedkeuren van geweld tegenover linkse pubermeisjes (maar dat kan ik mis hebben

     Waar zeg ik dat je geweld moet gebruiken. Ik heb het over gelijk munt.
     Als iemand mij aanvalt met een mes dan heb ik het recht om met een mes terug te vechten. Als iemand mij aanvalt met bedreigingen en er wordt door de wet niet ingegrepen,dan heb ik het recht om met de zelfde bedreigingen terug te vechten.

     1. Guus Geluk

      @wim, als je een blik op haar twitter-account werpt, is dat zeer verhelderend. Mevrouw is intensief actief op social media om anderen te bekritiseren, de maat te nemen, enzovoort. Haar “taart-tweet” en “stenigings-tweet” zijn mijns inziens een product van links sarcasme. Dekker bedreigt de politici Wilders/Baudet dus niet, maar roept maar wat.

      De reactie van Wilders’ aanhangers, is daarom tamelijk overtrokken. Uiteraard is het niet verstandig om dergelijke tweets te plaatsen, maar het is ook geen aanleiding om haar hard terug te pakken. Bovendien is Geert Wilders – het slachtoffer – van plan aangifte te doen bij de politie.

      De (lange arm der) wet zal dus spoedig ingrijpen

     2. zomaar

      @Guus heb jij die link wel beluistert ?, daar kan je horen hoe links in het algemeen denkt over anderen die het niet met hun opvattingen eens zijn !.

      M.Tiemmen sprong deze linkse fasciste bij !, waaruit ik dan concludeer dat links een groot fascistische organisatie is onder diverse partijen verdeeld !, die geweld (als het maar niet tegen dieren is ) vergoelijken!!.

     3. Guus Geluk

      @zomaar, het haalt niet uit in welk politiek spectrum je zit. Zowel op links als rechts is men niet vies van het vergoelijken van geweld. Op links zijn er bepaalde mensen die de reactie van Volckert van de G. toejuichen, terwijl op rechts een bepaald vak figuren de gruweldaad van Anders Breivik goedkeurt.

     4. zomaar

      @Guus hoe kom je erop ?, zoveel onzin heb ik nog nooit gelezen, er zijn mensen die begrijpen waarom Breivik het linkse bolwerk in Noorwegen aan gevallen is , toch afkeuren dat hij daar slachtoffers mee gemaakt heeft .

      hoe anders is dit bij het linkerdeel onze natie , (hier heb ik het immers over , niet over Noorwegen !), die potentiele moordenaars of het die oproepen tot het vermoorden van ?, met staande ovaties en tromgeroffel steunen .

      immers hun ideologie in samenhang , met die andere moorddadige ideologie, moet overheersen .

      luister naar haar betoog over het geen geschreven is het verkrachten goed praten , is uit de boze volgens haar en bedreigingen waard !, toch sluit zij de ogen voor de verkrachtingen gedaan door moslims binnen onze westerse samenleving .

     5. Guus Geluk

      @zomaar, links is geen ideologie, maar een politiek spectrum. Geert cum suis hebben ook linkse elementen in het verkiezingsprogramma.

      Linkse mensen (ik neem aan dat je het hebt over de stemmers van linkse partijen SP, GL, PvdA) onthalen moordenaars niet met “tromgeroffel”. Dat is gewoon flauwe kul. Zoals ik al schreef kun je deze tweet het beste zien als een onverstandige en sarcastische opmerking.

      En zoals ik voorts schreef hebben beide partijen wel de neiging om geweld te vergoelijken. Neem bijvoorbeeld de factie binnen de PVV die nu Dekker bedreigd.

     6. zomaar

      @Guus #10.

      en of links een ideologie is !!, zeker in deze vorm zoals die bij Pauw naar boven kwam , heeft links totaal geen moeite om anders denkende met geweld de mond te snoeren !, hier heb ik nog zo een links figuur , die hetzelfde propageert !.

      https://www.youtube.com/watch?v=aclY_G4jrDE

      dus in het verleden gekeken hangt de linkse ideologie , geweld aan .

   2. Wim

    Constant wordt men als PVV’er bedreigd uitgescholden ,je moet ze uitroeien ,buiten gesloten met je stem. geen banen geven ,stenigen ,deporteren, Tokkies, fascisten ,racisten door dat links. En dat moet men maar als lammetjes over ons heen laten gaan.Dus ik snap jou ban niet of misschien ook wel.

    1. Wim

     Guus
     Als democratisch PVV stemmer heb ik al zoveel linkse vuiligheid en bedreigingen over me heen gehad dat de koek wel langzaam op is. Ik ben totaal niet gewelddadig, maar zo langzamerhand wel met gelijke munt.

     1. Guus Geluk

      @wim, het is waar dat PVV-stemmers weleens worden geframed, maar niets rechtvaardigt geweld. Anders Breivik zag een gevaar in links, Volckert in rechts. We zijn geen beesten.

 3. HaZ

  Zolang de politieke partij Groen Links hier geen afstand van neemt, zal ze haar linkse vuil blijven spugen. M.a.w. Groen Links/Klaver vind het oke dat ze dit doet ! Lekker om er bij te hebben zo’n regeringspartner.

 4. Anna

  RaRa, Duyvendak, Dekker en vele anderen. De linkse GroenLinks fascisten, terroristen, extremisten, geweld oproepers en gebruikers zijn wel welkom bij VVD en CDA. Wilders die nog nooit een vlieg heeft kwaad gedaan,de feiten aan de orde brengt wordt gedemoniseerd en wordt uitgesloten voor deelname aan een regering. Het kan verkeren.
  Duyvendak werd als een held omarmd door Jesse Klaver. Dat is het milieu soort van donder en bliksem van GroenLinks.

 5. poison

  Niet gedacht van Thieme dat zij dit steunt.

 6. Nederlandse_Patriot

  Ik begin te denken dat haar hele ”ik ben ondergedoken, kijk hoe zielig ik ben” verhaaltje een verzinsel was.

 7. zomaar

  en weer horen wij hoeveel intellect links onder de pet heeft , hoor ook de reactie van M.Tiemmen aan !! , als zij iets roepen en of doen !, is het verantwoord volgens links.

 8. Ni28

  Arme ouders die zo monster op de wereld hebben gezet. Zij had ook niet bij Pauw moeten zitten maar op het politie bureau. Na haar “bekentennis” zou zij onder het vizier van de AIVD moeten komen. En graag een reactie van Klavertje nog vandaag tijdens de formatie, dit is een lid van zijn Groen Links. Met zulke leden ben je niet veilig. Dit lijkt de baas van de RAF.

 9. HW

  Links meet gewoon met 2 maten. Rechtse uitspraken zijn demonisch en linkse uitspraken zijn volksvermaak. Prima dat Wilders aangifte doet en ik hoop, dat justitie precies zo te werk gaat als bij de minder, minder uitspraak van Wilders.
  Kijken of zij Anne Fleur ook een strafblad willen bezorgen, want zij zal geen bewijs van goed gedrag meer kunnen krijgen.

  Er gaat hier zelfs een vergelijking op met de “ultra linkse” Rote Armee Fraktion van de jaren 70/90.
  Groen Links lijkt wel een undercover organisatie te worden van linkse terreurgroepen als ik zie dat deze lellebel evenals, de ex-kompaan van Folkert van der Graaf, Duyvendak, Rara vertegenwoordiger, zomaar kunnen opereren binnen Groen-Links.
  Het wordt tijd dat Groen-Links zelf en de AIVD onderzoek gaan doen naar de activiteiten van deze idiote groepen.
  Straks wordt er weer iemand doodgeschoten of gestenigd.

  Mensen die gestemd hebben op de Dierenpartij zouden toch zo langzamerhand moeten inzien, dat ook hier een fractie gaat ontstaan die niet van deze planeet is.

 10. corfo

  Ik heb dat vrouwmens gezien bij Pauw.
  Een zielig hoopje vrouw ! Echter, zéér gevaarlijk, zelfde genre als de alom beruchte Volkert. Misschien steekt binnen niet al te lange tijd erg onvoorzichtig een trambaan over ?!

 11. FlorisDeVr1es

  Als je bij Groen Links een baantje wilt krijgen, gelden de volgende criteria:

  -jong
  -dom
  -fanatiek en extremistisch
  -niet gehinderd door ervaringen in welke maatschappelijke bijdrage dan ook
  -sociaal-wetenschappelijke flutstudie aan de UvA

  Dit kind is 22, weet niks, kan niks en richt alleen maar schade aan. Terecht aangepakt.

  Dat Thieme voor dit wicht opkomt is tenenkrommend. Links activistische/vrouwelijke solidariteit of zo iets, argumenten heeft ze niet. Had ze ook sympathie voor dierenvriend Volkert van der Graaf?

 12. jennifer

  Hoop echt dat haar op de rechtbank na de aangifte van Wilders eens flink de waarheid wordt gezegd en ze er niet ongeschoren vanaf gaat komen. Iets klopt niet met dat kind, lijkt inderdaad behoorlijk veel op Volkert van der Graaf net zo n politieke moordenaar, en zij doet ook inmiddels goed haar best op Wilders en Baudet. Hoe ziek ben je dan. Dit soort links extremistische figuren van GroenLinks horen niet los in Nederland rond te lopen, maar gedwongen opgenomen in een kliniek waar e ook thuis hoort. Gaat ze bij Pauw nog het slachtoffer uithangen , je moet maar durven toch.

  1. zomaar

   @jennifer , ik denk dat dit ijdele hoop is die u heeft , volgens onze rechtsgang (proces Wilders), is dat iedere wereld burger tot een ras verheven is nonpart welke nationaliteit of ideologie hij/zij hebben/aanhangen !.

   behalve een Nederlander/Nederlandse !, valt hier buiten .

   dus zal onder het nom van vrijheid van mening , alleen voor het linkerdeel onzer natie zij geen straf of reprimande krijgen vanuit de rechters , een aai over haar bolken zal haar te deel vallen , vergezeld met de woorden goed zo kind .

   1. jennifer

    Dan moet ik toch eerlijk zeggen bij zo n falend recht systeem dat men als Nederlander dan toch geen andere mogelijkheid meer heeft, om het probleem wat zij veroorzaakt zelf dan maar toch op te lossen niet, zo dat de rollen nu eens omgedraaid gaan worden, inplaats van de ruimte wat Volkert van der Graaf heeft gekregen van GroenLinks. Dit moet niet een Nederlander willen, dit is geen vrouw waar ze zich zelf nog zielig mee voordeed maar een moordend monster.

    1. Wim

     Tijd geleden had ik en buurjongetjes die regelmatig opgewacht werd door een ettertje en geslagen en geschopt werd. Er is gepraat met die etter en zijn ouders maar het hielp niet ze grepen ook niet in.
     We hebben dit buurjongetje wat een zeer zachtaardig karakter had maar een onderhanden genomen(zo had hij ook geen leven) en op hem in zitten praten dat hij bij de eerste keer weer die etter een enorme klap verkoopt, was niet makkelijk maar het lukte.. Ik kan je vertellen dat dit geholpen heeft ,laten voelen wat een ander voelt, wel kwamen de ouders bij de buren aan de deur die waren kwaad en zouden nooit meer met ze praten ,zeg maar een soort ban.

 13. Adriaan

  Dit wijf is volkomen de weg kwijt. Ze is uiterst gevaarlijk met haar uitspraken. Even stenen gooien, even een kogel door Pim zijn kop jagen. Er zal maar weer een gek als Volkert opstaan en dit ook daadwerkelijk gaat doen. Fleur je moet je laten opsluiten in een psychiatrische inrichting. Ze zullen vast wel een therapie voor je bedenken. Koken misschien?

 14. Two Ravens Black Kettle

  Wist U dat dit haat-meisje via het haat-blog Joop.nl wordt vet gespekt met belastinggeld ?
  En geen haan die er naar kraait.

  En de fascisten zullen zich de anti-fascisten noemen…

 15. Two Ravens Black Kettle

  Valt me overigens ontzettend vies tegen van Thiemme. Ik hoop dat mensen die op haar partij hebben gestemd (en ik ken er enkelen) haar hierop zullen aanspreken.

  Fortuyn hebben ze de dood ingejaagd, laten we hopen dat Thierry en Geert dit lot bespaart blijft maar ligt het aan haat-tantes zoals deze vederlichte minkukel (een produkt van onze falende universiteiten, wanneer stoppen we eens met het financieren van Duimzuigvakken ??) dan ligt er binnenkort weer iemand op straat dood te bloeden.

  Misschien moeten we dit o zo progressief wicht droppen in Raqqa, kan ze daar met stenen gaan smijten tegen weerloze meisjes. De Policor (met hun anti-fascistische stoottroepen) is een zieke en bedorven ideologie die nog veel schadelijker is dan de islam, immers het is van eigen bodem, de fervente medestrijders van het religieus nazisme & de universiteiten en hun proffies en hoogleraren fungeren als het compost.

  Laten we ook nooit vergeten dat Links achter elke totalitaire moordregime is aangehobbeld, Maoisme, Communisme, Pol Pot, Fidel Castro, het Lichtend Pad, Trotskisme, Stalinisme etc etc
  Moord, geweld, doodslag.

 16. poldi

  Ik heb het live gezien en zag de blik in de ogen van dat vrouwspersoon.
  De haat spoot er uit.
  Maar ja, Joop.nl, *zucht*

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.