Marxistische Baudet-hater Anne Fleur Dekker maakt haar tweets publiek: "Stuur belastend materiaal FVD naar mij!"

Geen categoriemrt 21 2017, 14:00
Deze GroenLinks-activiste heeft een bijzonder ongezonde obsessie met Thierry Baudet. Het grens aan stalken.
Kort nadat wij afgelopen zondag een verhaal publiceerden over de knettergekke marxist Anne Fleur Dekker -- wiens Twitter-handle @annefleurdd is -- zette mevrouw al haar tweets snel achter slot en grendel. Blijkbaar was ze niet blij met alle aandacht die ze toch echt over zichzelf had afgeroepen, onder meer doordat ze Thierry Baudet continu wegzette als een nazi en mensen zelfs opriep om Geert Wilders te stenigen.
Het heeft even geduurd, maar onderhand is ze toch maar weer terug op Twitter -- haar tweets zijn weer publiek. Bij nader inzien is ze namelijk tot de conclusie gekomen dat ze héél trots op zichzelf is. Voor de goede orde voegt ze daar aan toe dat ze Baudet en zijn Forum voor Democratie nóg meer gaat aanvallen dan ze voorheen deed. Jawel, het is oorlog:
Screen Shot 2017-03-21 at 12.35.24
Och gossie, Anne Fleur gaat los jongens! Nou moet Baudet oppassen! Voor hij het weet komt mevrouw Zedong namelijk langs met een poeptaart en gooit ze die pardoes in zijn gezicht:
Screen Shot 2017-03-21 at 12.37.02
Natuurlijk is dat "en wat deed u met mij?" een buitengewoon hilarische uitspraak. Anne Fleur zet zichzelf nu neer als hét slachtoffer van dit verhaal omdat ze een paar boze berichtjes ontving. Nou Anne, ik heb slecht nieuws voor je: als jij er op uit bent om Baudet kapot te maken en Wilders 'te stenigen' kun je je erop rekenen dat je inderdaad nogal wat haatmail krijgt ja. Dat is dan een logische reactie op jouw wangedrag.
Het moge duidelijk zijn dat dit niet betekent dat het dus 'prima' is dat zo'n type bedreigingen heeft ontvangen -- dat is altijd volstrekt onacceptabel -- of dat er persoonlijke beledigingen naar haar hoofd worden geslingerd, maar other than that heeft ze werkelijk niets te klagen. Oh ja, en aangezien ze zelf heeft opgeroepen tot geweld staat ze zelfs wat 'bedreigingen' betreft niet erg sterk.
Naast Baudet heeft Anne Fleur het nu ook voorzien op Theo Hiddema, het tweede Kamerlid van Forum voor Democratie. Volgens mevrouw de marxist is de strafpleiter namelijk óók een geweldig gevaar voor ons kleine kikkerlandje:
Screen Shot 2017-03-21 at 12.36.51
Let op het gebruik van het woord "dit" in plaats van, zeg, "deze man." Dit verwijst naar objecten, niet naar personen. Toch is dat de term die ze voor Hiddema gebruikt. In academische kringen wordt dat dehumanisering van je vijand genoemd. Maar al te vaak is dehumanisering de eerste stap op weg naar geweld.
Zou Anne Fleur dat niet weten of stuurt ze hier bewust op aan?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten