Marxistische Baudet-hater Anne Fleur Dekker maakt haar tweets publiek: “Stuur belastend materiaal FVD naar mij!”

Deze GroenLinks-activiste heeft een bijzonder ongezonde obsessie met Thierry Baudet. Het grens aan stalken.

Kort nadat wij afgelopen zondag een verhaal publiceerden over de knettergekke marxist Anne Fleur Dekker — wiens Twitter-handle @annefleurdd is — zette mevrouw al haar tweets snel achter slot en grendel. Blijkbaar was ze niet blij met alle aandacht die ze toch echt over zichzelf had afgeroepen, onder meer doordat ze Thierry Baudet continu wegzette als een nazi en mensen zelfs opriep om Geert Wilders te stenigen.

Het heeft even geduurd, maar onderhand is ze toch maar weer terug op Twitter — haar tweets zijn weer publiek. Bij nader inzien is ze namelijk tot de conclusie gekomen dat ze héél trots op zichzelf is. Voor de goede orde voegt ze daar aan toe dat ze Baudet en zijn Forum voor Democratie nóg meer gaat aanvallen dan ze voorheen deed. Jawel, het is oorlog:

Screen Shot 2017-03-21 at 12.35.24

Och gossie, Anne Fleur gaat los jongens! Nou moet Baudet oppassen! Voor hij het weet komt mevrouw Zedong namelijk langs met een poeptaart en gooit ze die pardoes in zijn gezicht:

Screen Shot 2017-03-21 at 12.37.02

Natuurlijk is dat “en wat deed u met mij?” een buitengewoon hilarische uitspraak. Anne Fleur zet zichzelf nu neer als hét slachtoffer van dit verhaal omdat ze een paar boze berichtjes ontving. Nou Anne, ik heb slecht nieuws voor je: als jij er op uit bent om Baudet kapot te maken en Wilders ‘te stenigen’ kun je je erop rekenen dat je inderdaad nogal wat haatmail krijgt ja. Dat is dan een logische reactie op jouw wangedrag.

Het moge duidelijk zijn dat dit niet betekent dat het dus ‘prima’ is dat zo’n type bedreigingen heeft ontvangen — dat is altijd volstrekt onacceptabel — of dat er persoonlijke beledigingen naar haar hoofd worden geslingerd, maar other than that heeft ze werkelijk niets te klagen. Oh ja, en aangezien ze zelf heeft opgeroepen tot geweld staat ze zelfs wat ‘bedreigingen’ betreft niet erg sterk.

Naast Baudet heeft Anne Fleur het nu ook voorzien op Theo Hiddema, het tweede Kamerlid van Forum voor Democratie. Volgens mevrouw de marxist is de strafpleiter namelijk óók een geweldig gevaar voor ons kleine kikkerlandje:

Screen Shot 2017-03-21 at 12.36.51

Let op het gebruik van het woord “dit” in plaats van, zeg, “deze man.” Dit verwijst naar objecten, niet naar personen. Toch is dat de term die ze voor Hiddema gebruikt. In academische kringen wordt dat dehumanisering van je vijand genoemd. Maar al te vaak is dehumanisering de eerste stap op weg naar geweld.

Zou Anne Fleur dat niet weten of stuurt ze hier bewust op aan?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

44 reacties

 1. jennifer

  Wie gaat deze links extremist van GroenLinks eens aanklagen voor al haar daden ook de fraude die ze gepleegd heeft met de verkiezingsbiljetten.

  1. corfo

   jennifer.
   Who the fuck is dat mens eigenlijk ?
   Alhier gelezen hebbende wát zij zoal uitvreet moet ze wel een nazi zijn met fascistische
   handelingen.

   1. jennifer

    Dat is ze ook ze hoort bij de Groenlinks extremisten.

    1. corfo

     jennifer.
     Dank voor uw uitleg.
     Wég met dat gevaarlijke vrouwmens, Anne-Fleur dus !!
     Lid van een terroristische organisatie, GroenLinks, met een halve Marokkaan als “leider” : Yasser Feras.

 2. Marija

  Dat mens is gewoon getikt.

  1. poison

   Goed voor de Paasafdeling van het plaatselijke ziekenhuis. Gestoord op een heel ongezonde manier.

 3. DutchDropveter

  Dat meisje zal toch ook wel ouders en familie hebben? Kunnen zij haar dan niet een beetje temmen / van internet af trappen?

  1. Top

   Tik haar naam in op Google. Kijk naar de foto’s die erbij zijn gezet van haar. Bekijk er een aantal van en kijk vooral naar de ogen.
   Dit is een beschadigd mens. Ik denk een dominante moeder (ex-feminist), die nu aan de drank thuis zit, en een dochter met een pappa complex. Plaats daar een leven van verwachtingen die niet uitkomen en voilà daar is Anne Fleur.
   Ik hoor het nog wel eens waar ze is geëindigd.
   Lijkt mij niet gezond om een leven lang gemaakt kwaad te zijn op de gehele wereld!

   1. HaZ

    Ze kan zo de beveiliging in, met die ogen kan ze 2 monitoren tegelijk bekijken.;-)

   2. jennifer

    Och ja gaan we weer altijd maar die excuses waarom iemand zo is en men kan ongehinderd doen wat ze willen dan toch. Ze zal best beschadigd zijn dat neem ik aan, maar bovendien is ze levensgevaarlijk voor het land. Snap niet dat ze nog niet opgepakt is, met haar haatzaaien in dit land.Dit soort mensen gebruiken altijd hun zogenaamde slechte jeugd als excuus overal voor.

    1. Top

     Ik geef alleen maar een uitleg van mijn professionele observatie!
     Wat er verder met haar aan de hand is boeit mij niet. Ik hoef niet met haar te leven, en verder interesseert het mij ook niet, omdat ik zulke mensen absoluut niet tolereert in mijn leefruimte.

     Maar ik volg uw bijdragen ook al een tijd en het valt mij op, dat u ook een paar onverwerkte lijken in de kast heb verstopt. Gratis topje van mijn kant, denk eens voor de verandering VOOR! in plaats van
     NA!

     1. jennifer

      Natuurlijk mijn kast puilt inmiddels uit.En mijn reactie hierop is algemeen en zeker niet persoonlijk naar u toe,ik heb u nicknaam niet eens gebruikt in mijn reactie dus wat is u probleem eigenlijk?.Dat u dat gelijk daar op wel doet en persoonlijk wordt naar mij toe,zegt altijd veel over mensen toch.

 4. loes530

  is inderdaad getikt

 5. Fiji

  Waarom vergelijk ik haar steeds met Folkert…. eng mens en is zelf een gevaar voor ons mooi Nederland.

  1. jennifer

   Zelfde soort ja en levensgevaarlijk loslopend idioot wild is het ook nog eens.Hoop dat de zaken dit keer eens omgedraaid zijn en juist zij de verkeerde tegen gaat komen.

   1. Fiji

    Ze hoeft van mij geen kogel te koppen maar het zou Jesse sieren om dat mens in toom te houden. Nu laat hij haar maar begaan en dat is dus typisch Jesse, alles wat rechts zegt is fout maar wat zijn eigen achterban allemaal uitvreet is dikke prima.

 6. Vabis

  Lachen als GeenStijl wat pikante foto’s van die linkse snol op kan duikelen…..

 7. jennifer

  Hoeveel belastend materiaal is er al van haar opgedoken? Zou er niet verwonderd over zijn over haar links extremistische criminele daden.

 8. nick

  Weer zo’n bewijs dat Groen links types, de echte dus, niet die onvolwassen snotneuzen die erop gestemd hebben, nog niet droog achter de oren en niet in staat, door historisch onbenul en geen enkele kennis van politiek om een echte mening daarover te vormen, levensgevaarlijke gekken zijn die zich bevinden in op duistere grens van criminaliteit. Betweters die feiten verdraaien en leugens verkondigen als waarheid om eigen verzonnen zaken er door te drukken ten kostte van de normale mensen. Het zijn engerds van de ergste soort! Mijden als de pest is nog een zacht advies!

 9. Wim

  Maar wie gaat dat mens stenigen.

 10. Ome Ga

  Links is in een wereldwijd proces van beschamend verliezen door leugens, draaierijen en demoniseren dmv de msm nepnieuws media.

  Opnieuw is er een whistleblower (Montgomery) in de USA, die naast Snowdon dapper werk heeft verricht; Maar NIETS hoor je daar (nog) van, de msm zwijgt, en verbergt en… liegt dus!
  Zes honderd miljoen artikels (600.000.000) heeft Montgomery naar buiten gebracht, illegale duistere praktijken van de overheid; maar alles is…
  DDODVERZWEGEN, BREAK news:

  https://youtu.be/lFJ34OAmzP8

  Het is oorlog. De leugenpers blijft met leugens doorgaan (‘Rusland is overal, zelfs onder je bed’), gevoed door de willekeurige en (voor een deel) misdadige geheime diensten, en de derde partij; hoe eerlijk en hardwerkend en ontkennend van alle aantijgingen die nu al maanden doorgaan om conservatieven te vernietigen: ze lijken te verliezen.

  Machten als de geheime diensten met de FED c.s. lijken oppermachtig.

 11. Ni28

  Fijn om te weten dat een partij met zulke leden in de regering gaat zitten. Het gaat bergafwaarts met Nederland en het proces wordt met deze gasten alleen versneld. De autocratische trekjes van links hebben veel samen met figuren als Erdogan. Links is gevaarlijke dictatuur en met elke laffe aanval op tegenstanders bewijzen zij het opnieuw en opnieuw.

 12. Nederlandse_Patriot

  Ik vind het schandelijk om iemand zomaar uit te maken voor nazi. Is dit de nieuwe norm voor het politieke debat? Constant de racismekaart en nazikaart trekken? Zielig hoor.

 13. HaZ

  Vind dit wel een passende reactie op haar linkse “missie”…….
  Lieve Anne Fleur,
  Ik denk dat je gewoon een man als mij nodig hebt. Ik drink bier, ik eet vlees, af en toe een potje voetbal en ik ben dol op sportauto’s (benzine V6 of V8). Van “duurzaamheid” heb ik eigenlijk nog nooit gehoord; daar snap ik geen bal van. Een sportauto, hoort gewoon herrie te maken.
  Met vriendelijke groet,

 14. Viertel

  Top 10 van foute GroenLinksers (in oplopende mate van ernst).

  1. Paul Rosenmöller: Aanhanger van massamoordenaar Pol Pot
  2. Meindert Fennema: Permanent liegende columnist
  3. Mariko Peters: Subsidies aan vriendje
  4. Tara Singh Varma: Oplichting, voorwenden terminale ziekte
  5. Albert Moens: Fraude als provinciebestuurder
  6. Herman Meijer: Praktiserend pedofiel
  7. Cees van Dijk: Seksueel misbruik minderjarige jongetjes
  8. Sam Pormes: Molukse treinkaper
  9. Wijnand Duijvendak: RaRa-terrorist, inbreker
  10. Volkert van der Graaf: Moordenaar Pim Fortuijn

   1. Wim

    GroenLinks-wethouder tipte Milieu-Offensief over arrestatie Volkert

    door Harrie Nijen Twilhaar WAGENINGEN – De Wageningse wethouder Jack Bogers (GroenLinks) heeft enkele uren na de moord op Pim Fortuyn in het diepste geheim de omstreden Vereniging Milieu-Offensief telefonisch getipt en vertrouwelijke informatie doorgespeeld dat hun medewerker Volkert van der G. was gearresteerd.

    De politie heeft hierdoor geen schijn van kans gehad om als eerste in contact te komen met de omstreden milieuactivisten waardoor er mogelijk dezelfde avond nog belastend materiaal uit het kantoorpand van Milieu-Offensief in Wageningen is verdwenen.

    Burgemeester Jaap Sala heeft gisteren bevestigd dat zijn wethouder naar aanleiding van dit omstreden telefoongesprek op Hemelvaartsdag door het recherchebijstandsteam in Hilversum is verhoord. De recherche wilde weten hoe Bogers aan de naam van Volkert van der G. was gekomen en ging er toen nog vanuit dat er mogelijk meerdere personen bij de moordaanslag betrokken waren.

  1. Christian Wouters

   Pol Rosenmuller? Leeft die nog?

   Ach, we laten ze leven. Maar maken er een attractie van. Marcel van Dam een kapotte Exotafles in het gezicht duwen is toch ludiek?

   Wisten wij veel dat je dan dood kan gaan. En wat is dood nou? Een dode schopt niet eens terug.

 15. dapperedodo

  Dit begint aardig op haatzaaien te lijken. Alle mensen, wat kunnen sommige mensen toch haten.

  Ik weet dat ze zichzelf daarmee in de weg zitten en absoluut geen vreugde in hun leven kennen. Dat is al een straf voor op zich.

  Hiddema zal weten of en wanneer er gronden zijn voor aangifte tegen deze vrouw. Sommigen moeten even flink op hun plaats gezet worden.

 16. Freelux

  Beniewd hoelang het gaat duren voordat ook Baudet bewaakt moet worden. Haatzaaiend links laat een spoor van vernieling achter…

 17. Ni28

  Bij dit soort onderwerpen blijven de trollen weg. Opvallend!

  1. jennifer

   Klopt heel opvallend ja, maar wel duidelijk dan toch wat voor soort trollen het zijn, ze hebben zich hier zelf mee verraden dan toch.

 18. corfo

  Dit doorgedraaide mens behoort tot de milieu-maffia en dient derhalve zo snel mogelijk opgeruimd te worden

 19. Christian Wouters

  Ik ben bang dat dit meisje niet een normale dood sterft. Ze vergeet dat sinds Fortuyn er oorlog is. Een extreem langzame weliswaar maar doden mag.

  Wie de steen opheft krijgt hem vol in het gezicht. Hatend wrakhout zal sterven.

  En waar was de God van de Joden? Die had ook even genoeg van hun arrogantie. Dit keer verzoop hij niet. Treinen was het nieuwste.

  1. Top

   Zoek hulp! U schermt met tovenaars en kobolten en die bestaan niet, net zo min als ‘de god’ van mensen, die het Joodse geloof aan hangen.

 20. Wim

  Ik denk bij Anne Fleur gezien de naam steeds aan een lekker hockey meisje met een kort rokje die alle sticks van de herenploeg al in handen heeft gehad.

  1. Top

   GRUWEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ik moet nog eten hoor!

 21. bjornvanherpen

  dat is net zo’n gek als die volkert van der g , altijd klagen hoe erg rechts is terwijl ze zelf een van die extreem linkse terroristen is

 22. nienke

  Raszuivere Psychopaat, andere woorden heb ik er niet voor.
  Weet Jesse klaver hiervan? en dit soort schorem wil mee regeren.

  1. corfo

   nienke,
   Heet grootste deel van GroenLinks bestaat uit dit soort luizen.

 23. napels

  hebben we niet een stapeltje voorbedrukte aangifte formulieren liggen.Ook wel vreemd dat onze mp zich in stilte hult bij dit soort extreme uitspraken.

 24. Kees

  Ik denk dat er wat fout is gegaan met de bevalling van dit wicht, daar kan ze natuurlijk niets aan doen!

 25. Duckday

  Vreemd een medewerker van GroenLinks roept op tot geweld Ja en de VVD gaat met deze partij onderhandelen om een kabinet te krijgen O ja iemand roept minder half NL in rep en roer politieke partijen vallen over elkander heen voorgedrukte aangiften Burgemeesters maken over uren Rechters halen allen uit de ton om deze persoon een hak te zetten Diverse partijen staan op het malieveld ook de voorman van de partij waar deze vrouw in zit krijg een vreemd gevoel VVD CDA waar beginnen we aan

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.