Rechtse homo opent aanval op links met alternatief Roze Stembusakkoord: “Homohatende asielzoekers het land uit!”

VNL-lijsttrekker Jan Roos heeft zijn steun al uitgesproken voor het plan tegen homohaat. 

Zelfbenoemde “gayservative” en voorzitter van Jong Leefbaar Rotterdam, Lennard van Mil, heeft het helemaal gehad met links. Gisteren presenteerde het COC het zogeheten “Regenboogakkoord”, waar acht partijen hun handtekening onder zetten. Het akkoord bepleit onder meer dat kinderen voortaan meer dan twee wettelijke ouders moeten kunnen hebben (zoals twee moeders en één vader) en wil dat de LGBT-gemeenschap apart wordt vermeld in Artikel 1 van de grondwet.

Het “Regenboogakkoord” zegt echter niets over zaken die werkelijk van belang zijn voor homo’s, zoals het tegengaan van anti-homogeweld. Vooral onder asielzoekers is dit een groot probleem, zelfs zo erg dat homoseksuele asielzoekers apart worden opgevangen. Dat is volkomen bizar. Die aparte opvang zou niet nodig moeten zijn, die homohaters moeten direct het land uit! Dat vindt ook Lennard van Mil. Daarom presenteert hij het Alternatief Roze Stembusakkoord in deze vlog.

https://www.youtube.com/watch?v=cVLLAqlSgOo&feature=youtu.be&a

“Los van het feit dat het nogal opvallend is dat deze partijen zo vlak voor de verkiezingen hun broek op de enkels laten zakken, kunt u zich afvragen of de homogemeenschap hier eigenlijk wel mee is gediend”, aldus Van Mil over het Regenboogakkoord.

Volgens Lennard van Mil staat het Regenboogakkoord vol symboolpolitiek. “Totaal onnodig en onzinnig”, vindt hij. Het is bijvoorbeeld allang verboden om te discrimineren op basis van seksuele geaardheid, dus waarom moet dit ook nog apart worden vermeld in de grondwet? Terwijl partijen als de VVD, PvdA en D66 zich bezighouden met symboolmaatregelen, is het juist tijd voor andere prioriteiten, stelt Van Mil:

“Waar we onvoldoende tegen beschermd worden, en wat dus eigenlijk prioriteit verdient, is letterlijk fysiek geweld tegen homo’s. Nog steeds zijn er homo’s die niet veilig zijn in dit land. De politiek laat het afweten, en het COC laat ons in de steek. Eerst door te pleiten voor aparte opvang van LGBT-asielzoekers, wat echt een mes is in de rug van onze gemeenschap, vervolgens door zich voor het karretje van het ja-kamp in het Oekraïne te laten spannen en het mogelijk te maken dat mensen die in het algemeen niet zo positief zijn over homo’s hier visumvrij heen kunnen reizen, en nu dus door te pleiten voor een apart hokje in de grondwet. Man, man, man.”

Het is dus tijd voor een ander plan. Een alternatief stembusakkoord met échte maatregelen waar homo’s wat aan hebben.

“Een alternatief Roze Akkoord. Een akkoord van gezond verstand, dat zich puur richt op onze topprioriteit, namelijk het af laten nemen van geweld tegen homo’s. Het bestaat uit drie simpele maatregelen. Één: geen aparte opvang in AZC’s, maar gay-bashers direct het land uit. Twee: gay-bashers afval laten prikken in hun eigen wijk, in een roze overall. Drie: pepperspray legaliseren.”

Kijk, dát zijn nog eens maatregelen waar homo’s écht iets aan hebben. Geen slap gelul maar concrete actiepunten. Homoseksuele asielzoekers moeten niet worden ondergebracht in aparte centra. Zij moeten niet worden gestraft omdat andere asielzoekers hen aanvallen, de daders moeten worden gestraft! Asielzoekers die hun mede-asielzoekers aanvallen omdat ze homo zijn, moeten direct het land uit. Die horen in Nederland niet thuis. Tuig dat homo’s aanvalt, mag met een roze overall afval gaan prikken, en homo’s moeten zichzelf kunnen verdedigen met pepperspray. Dan is het gauw afgelopen met het geweld!

Van Mil sluit zijn video af met een oproep aan de drie rechtse partijen:

“VNL, FVD, en PVV: doen jullie mee?”

Inmiddels heeft VNL-lijsttrekker Jan Roos aangegeven dat hij het plan steunt.

Het is te hopen dat ook FVD en PVV de maatregelen uit Van Mils alternatieve stembusakkoord overnemen, om Nederland een veiliger land te maken voor iedereen.

 


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Gustaafff

  “Homohatende asielzoekers het land uit!”

  Waar sturen we homohatende tokkies dan naartoe?

  1. swetsnek

   Die sturen we naar jou huis ok ????? droplul

   1. Nederland-op1

    Het verschil tussen een homo hatende asielzoeker en een homo hatende tokkie is dat je bij de eerste de keus hebt om hem toe te laten en bij de tweede heb je die niet. Maar als je de keus dus hebt lijkt het mij niet zo moeilijk: wegwezen!

  2. Wim

   Links de hoek om.

  3. buitenbeentje

   Waarom lees je het artikel niet?
   citaat: “Tuig dat homo’s aanvalt, mag met een roze overall afval gaan prikken”

   1. Gustaafff

    Afval laten prikken is veel te soft, mijns inziens. Laat ze maar direct de bak indraaien. Dat geldt voor iedereen die niet met zijn tengels van een ander af kan blijven. En dan met een roze overall de luchtplaats op.

    1. Christian Wouters

     Homohatende gereformeerden. Wat doen we daarmee?

     1. Gustaafff

      Ik had geen andere reactie van je verwacht, antisemitische trol.

    2. JackyH

     Jij zou al je reacties eens moeten lezen. Je zult je dan afvragen BEN IK DAT? Er huist iets dubbelslachtigs in jou.

 2. Nasrani

  Als je asiel aanvraagt doe je dat omdat je je in je eigen land niet meer veilig voelt. Wanneer je in het land dat jou ontvangt bepaalde groepen haat en het voor hun onveilig maakt, (homo’s, Christenen, moslims die geen moslims meer willen zijn), mag je terug naar je eigen land. Lijkt me toch allezins redelijk.

  1. toetssteen

   @Nasrani
   +1
   We moeten er zijn voor de echte hulpbehoevenden.

 3. MareJane

  Ik stel voor dat alle homo’s een flinke verdedigingscursus nemen. Dames adviseer ik dat later nog wel (want nu is nog niet zo erg als in Zweden). En dan erop meppen. Moet je eens zien hoe snel dat afgelopen is bij dat laffe tuig. Die kennen nl. maar een wet en dat is de wet van de fysieke kracht. Maar het blijven lafaards die niet schromen om mensen in de rug aan te vallen. Dus daar moet rekening mee worden gehouden en zorgen dat je altijd de zon op de rug hebt. Zie je de schaduw van de aanvaller nl. En ja, de politiek beschermt zijn eigen burgers niet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.