De Radicale Islam slaat weer toe: ‘Alarmerende toename in minderjarige zelfmoordterroristen door Boko Haram’

De Afrikaanse versie van ISIS gebruikt steeds vaker kinderen om terroristische aanslagen te plegen. Vaak gaat het daarbij om meisjes.

Dit is dus wat er gebeurt als je radicaal-islamitische terreurorganisaties de vrijheid geeft om hele dorpen en steden te veroveren en hun bevolking vervolgens te indoctrineren met hun haatideologie:

An “alarming” number of children in Africa, most of them girls, have been used as suicide bombers by Boko Haram in 2017, according to UNICEF.  In the countries fighting Boko Haram in the Lake Chad region – Nigeria, Niger, Cameroon and Chad – 27 children have been used in suicide attacks by the armed group in the first three months of the year, UNICEF said in a report and statement

In dezelfde periode in 2016 waren dat er 9. In het hele jaar 30. Nu staat de ‘tussenstand’ dus al op 27. Als het zo doorgaat eindigt Boko Haram dit jaar dus met 85-100 minderjarige zelfmoordterroristen. Met andere woorden, de misdaden van deze terreurgroep worden alleen maar erger.

Screen Shot 2017-04-12 at 09.43.20

De kinderen worden eerst en vooral gebruikt om aanslagen te plegen op drukke markten, in moskeeën, en in vluchtelingenkampen. De reden dat ze juist daar kinderen gebruiken is voor de hand liggend: kinderen worden er niet van verdacht terroristen te zijn en kunnen dus gaan en staan waar ze willen. Op het moment dat zo’n geïndoctrineerd kind ziet dat hij of zij omringd wordt door veel onschuldige mensen blaast hij of zij zichzelf op. Boem, pats, klaar. Tientallen doden.

Het meest trieste hieraan is natuurlijk dat deze kinderen feitelijk zelf ook slachtoffers zijn. Ze worden gedwongen om dit soort aanslagen te plegen… of worden zo zwaar geïndoctrineerd dat ze werkelijk denken dat het de normaalste zaak van de wereld is. In sommige gevallen zijn de aanvalplegers zelfs eerder ontvoerd door Boko Haram.

Eén bekend geval is bijvoorbeeld dat van een 16-jarig meisje dat zwaar gedrogeerd werd door de terreurgroep en vervolgens gedwongen werd om een aanslag te plegen. Godzijdank ging die aanslag niet helemaal ‘goed’: de explosie was minder zwaar dan gedacht. Het trieste? Het meisje uit Tsjaad verloor haar benen.

Hier een video van Al Jazeera English over de duivelse organisatie Boko Haram:

Het moge duidelijk zijn: Boko Haram is minstens zo gevaarlijk en gewelddadig als ISIS en moet dus óók compleet en totaal vernietigd worden.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

  1. Ni28

    Wat je in je jeugd leert kunt je als volwassene toepassen. Het geldt niet voor jonge moslims. Die hebben een andere doel. Jammer dat zij het niet kunnen navertellen.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.