Mark Rutte’s VVD verraadt haar achterban: regeerakkoord over kilometerheffing!

GroenLinks en D66 krijgen hun zin: er komt een kilometerheffing.

Er wordt achter de schermen nog steeds volop onderhandeld tussen VVD, CDA, D66 en GroenLinks, maar stiekem hebben ze op een aantal punten al een akkoord gesloten. Het meest schokkende? De VVD gaat akkoord met de kilometerheffing. Jawel, dat leest u goed: de partij die tijdens de campagne zei dat de kilometerheffing “niet werkt” en “niet eerlijk is” steunt het nu tóch.

Want ja, de verkiezingen zitten erop he. En dus kan de VVD haar rechtse masker afleggen en haar werkelijke linkse gezicht laten zien:

Er komt een variabele wegenbelasting op basis van kilometers en uitstoot, milieudoelen worden in de wet vastgelegd en er wordt een netwerk van aaneengesloten natuur aangelegd.

Dit is werkelijk een verraad van jewelste, te vergelijken met de “inkomensafhankelijke bijdrage” waar de VVD in 2012 mee akkoord wilde gaan. Toen volgde er een enorme opstand van VVD-leden en kiezers, waardoor Mark Rutte en co. op het laatste moment bakzeil moesten halen. Er zit daarom maar één ding op: deze leden en kiezers moeten nu wéér rebelleren. Doen ze dat niet, dan kunnen ze zich voortaan blauw betalen aan het gebruik van hun auto.

Totaal onacceptabel, maar de ‘groene paragraaf’ van het op handen zijnde regeerakkoord bevat nog meer vreselijke plannen. Zo mogen er na 2025, dat is dus al over acht jaar!, geen voertuigen meer worden gekocht die op “fossiele brandstoffen rijden.” Dat dit knettergek is en iedereen bakken met geld gaat kosten moge duidelijk zijn, maar daar heeft het op handen zijnde GroenLinks-kabinet lak aan.

En dan zijn we er nóg niet. Naast de kilometerheffing en het verbod op normale auto’s moet in 2050 alle energie ook nog eens “duurzaam opgewekt” zijn.

Het totale prijskaartje van deze idioterie? 200 miljard euro. En raad eens welke inkomensgroepen daar het meest door geraakt worden? Ja hoor, inderdaad: lage inkomens. Zij zullen in 2050 maar liefst 17 procent van hun inkomen uitgeven aan energiekosten. Ja, dat is dus bijna eenvijfde.

Dit alles ‘met dank’ aan Rubberen Rutte, Marxistische Jesse, Hypocriete Buma, en Groene Pechtold. Wat is de democratie toch een feest he?


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

62 reacties

 1. corfo

  Áls ’t bericht klopt dan is die Rutte een grote flapdrol, nét als de rest van z’n clubje.
  Vóór de verkiezingen een grote bek opzetten en meteen daarna de kluit verraden.
  Minne figuur.

 2. Two Ravens Black Kettle

  Zou de deconfiture van de sherry club van Pinokkio nu ein-de-lijk eens de luie vlezige oogleden openen van al diegenen die halsstarrig blijven weigeren de naakte keizers en stampende kamer-olifanten te spotten ?

  Het lijkt me stug. De decadente kaaskop laat zich liever -op een bed van doorzichtige leugens- de afgrond inschuiven.

  Samen op de rots, zinkend in zee
  Water tot aan de volgevreten kin
  “Nothing to see here !”
  “We’re not sinking !”
  “I feel happyyyy”

  Hy-Brasil van Erik the Viking

  1. nick

   Raaf, u is een woordensmid! Bravo!

 3. Ikke en zo

  Het zou mij meer verbazen, wanneer Rutte zijn beloften waarmaakt, maar ja, het Neerlandsch volk, althans degene met het geheugenspan van den gouden vis, heeft gekozen.

 4. Anna

  De miljarden voor EU en de verzorgingsstaat voor de massa-immigratie van GifGoenLinks moet ergens van worden betaald. Het zal in de toekomst nog wel erger worden zonder gasinkomsten.

 5. Anna

  VVD’er Mark Rutte heeft nog niks anders gedaan dan bevolking voorliegen. Mensen trappen er iedere keer weer in

 6. Marija

  Mensen krijgen een koekje van eigen deeg, hebben er zelf op gestemd.
  De zoveelste leugen van Rutte.
  Grijnskop.
  Dat gaat allemaal veel geld kosten.
  Ik moet er bijna om lachen, een beetje leedvermaak misschien, maar eerlijk gezegd moet ik toegeven méér van het openbaar vervoer gebruik te maken,
  Mijn auto is in de laatste gebruiksfase en er komt geen andere.

 7. Peter Selie

  Mark Rutte’s VVD verraadt haar achterban: regeerakkoord over kilometerheffing! Whahahahahahahahaha had men dan iets anders verwacht van deze Eurofiel?

 8. FlorisDeVr1es

  Tsjonge wat een verassing, weer krijgen zijn kiezers een dolksteek in de rug. Bestaat zijn achterban vooral uit dolkbestendige Fakirs of zo?

  Ofwel er komt inderdaad weer een revolte vanuit de VVD en hun kiezers die dit onacceptabel vinden, of we zitten 4 jaar met een desastreus beleid waarin de kleine, werkende man het meest de dupe is. Trek toch gewoon de stekker uit deze coalitie beter is samengaan met de Gristenen inc. PVV en excl D66. Deze ellende krijg je dus als je koste wat kost niet in zee wilt met PVV. Of doe anders VVD-CDA-D66-CU. Alles beter dan Groen Links in het kabinet.

 9. joost2

  Rutte begint natuurlijk wel een probleem te worden in Nederland.

  Zijn 10 zetels verlies van de VVD en dus 600.000 vvd-ers , die niet meer op hem gestemd hebben, doen deze arrogante jokkebrok blijkbaar niks.

  Rutte is een praatjesmaker, die kan liegen alsof het gedrukt staat en denkt altijd eerst aan het feit dat hij ten koste van alles MP wil blijven.
  Zijn houding tegenover de massa immigratie, het toelaten van grote invloed van de islam in Nederland, zijn gekluns met de MH17 ramp, het negeren van de uitspraak van de meerderheid van de Nederlandse kiezer inzake Oekraïne, zijn belofte elke Nederlander 1000 euro te vergoeden, zijn onderdanige houding naar de opvreters in Brussel , waardoor hij Nederland altijd op de 2e plaats zet, zijn minderwaardige attitude en handelen in onze zieken-en ouderenzorg, etc.,
  maken hem voor mij een minister president van mijn land onwaardig.

  En toch hebben die stomme Hollanders hem weer gekozen en in de VVD ontbreekt kader en ruggengraat om deze landverrader eens te ontmaskeren.

  Deze vrijgezel, die niet weet wat het is om een gezin te hebben , gaat waarschijnlijk nu in zee met het gedachtegoed van communisten, maoïsten, en links radicalen met als ministers de nooit iets gepresteerd hebbende Halsema en Rosenmoller.
  Succes Nederland , er staan U “leuke” dingen te wachten met deze nieuwe regering!
  Hard werken, kromliggen en belasting betalen.

 10. poldi

  Dit is natuurlijk bewust uitgelekt om de burgers alvast te laten wennen.
  Als dit waar is dan is rubberen Mark Rutte nog verachtelijker.De VVD is er maar druk mee wanr het bedrijfsleven kan weer volop aan de gang met het bouwen van molens. De benzine auto’s kunnen straks naar de schroot, volop kansen voor de auto industrie. Het bedrijfsleven is er vast blij mee.

  De burger en vooral de ouderen kunnen de portemonnee weer opentrekken.

  Het is nog even wachten op het generaal pardon voor de illegalen en uitgeprocedeerden.

  Ik snak naar een verlichte dictatuur die de vloer aanveegt met al die milieu randdebielen.

 11. buitenbeentje

  Dat kan alleen maar slecht zijn voor de Nederlandse economie.

  Ik betaal in Oostenrijk € 450 per jaar wegenbelasting voor mijn 107 PK dieseltje + een Autobahn Pickerl voor € 86.40 , de diesel kostte afgelopen maandag 1.059. In Duitsland zou de wegenbelasting €162,– per jaar zijn, de diesel kost daar 1.16 per liter. In Belgie zou ik € 254,01 betalen, diesel kost daar rond de 1.17 per liter.

  In NL zou ik nu € 1006,– per jaar betalen en 1.19 per liter. Ik heb bij alle literprijzen de goedkoopste prijzen aangehouden. Nederland is dus verreweg koploper bij de moderne EU landen in de omgeving. Dan kan daar best nog een beetje bij volgens fascistisch NL gesteund door het pluchen kontje van Mark Rutte.

 12. Peter Selie

  Zelfs Mister Integriteit Henry Keizer het volgevreten uithangbord van de VVD heeft het goede gevoel achter z’n ellebogen zitten, list en bedrog zit gewoon ingebed bij deze hufters-partij, ouwe jongens krentenbrood mentaliteit is rot tot op het bot, ach het doorsnee kwaliteit van het VVD electoraat is net zoals de andere reguliere partijen zó egoïstisch als maar kan zijn, en happen bij elke worst die hen voorgehouden wordt gretig toe, het algemeen belang van Nederland kan hen niets schelen blijkbaar.

  Partijvoorzitter Henry Keizer van de VVD is ernstig in opspraak geraakt. De rechterhand van Rutte heeft zich volgens onderzoeksjournalisten van Follow the Money schuldig gemaakt aan zelfverrijking bij een zakelijke transactie in 2012. Daarbij zou hij een miljoenenbedrijf voor een schijntje hebben overgenomen. Wij praten je even bij. lees verder >>>> https://www.rtlnieuws.nl/nederland/politiek/vvd-voorzitter-keizer-onder-vuur-dit-is-wat-we-weten

  1. corfo

   Peter Selie.
   Ik zag die verachtelijke figuur, Keizer, gisteren op t.v.
   Hij vertoont typisch VVD-gedrag : graaien, nóg meer graaien en álles ontkennen.
   Wat een smerig, laaghartig, volgevreten varken. En wie was er weer commissaris in één van de betrokken partijen ?? Natuurlijk Loekie Hermans, de man die denkt, én zegt, álles te kunnen in dit landje. Hij, de meester in het verzamelen van commissariaten, kan totaal niks, de engerd. Wilde zelfs tijdelijk burgemeester van Zutphen worden, de gek. Hij kan nog geen buurtsuper runnen.
   VVD ——————— het meest smerige clubje van verraderlijke leugenaars, graaiers, kassa-lichters, faillissement-fraudeurs.

 13. L. De Groot

  Ach, de VVD laat eens zien dat ze om de toekomst van de volgende generatie geeft. Mooizo! Blijkbaar zijn er genoeg mensen die daar maling aan hebben…
  De lage inkomens mogen wederom niet zeiken. Ze doen er echter wel verstandig aan is een studie te doen en te gaan werken.

 14. Two Ravens Black Kettle

  Wees alert beste luydjes !
  Dit kan natuurlijk ook gewoon een schot voor de boeg zijn zodat ze later kunnen zeggen: “Ja oké, de belastingen klotsen tegen de plinten op en we sturen nog meer geld naar Afrikaanse tirannen, islamistische organisaties en de EUSSR-riolering maaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrr beste VVD-stemmers we hebben er wel maar mooi voor gezorgd dat rekeningrijden uit het regeerakkoord is gebleven.
  Goed van ons hè ?

  En de Kaaskop schiet wakker, luistert, sjokt naar de porseleinen troon, doet een plas, schuifelt naar zijn boudoir (of koelkast), opent een fles Sherry (of aldi-bier), drinkt een glas (of uit het blik), denkt bij zichzelf ‘goed van de VVD dat ze het rekeningrijden maar mooi hebben tegengehouden’, sloft weer terug naar de bank en knikkebolt met een onnozele grijns weer in slaap.

  1. Peter Selie

   🙂 🙂 🙂

  2. swetsnek

   Prachtig man hoe kom je er op lig hier dubbel hahahahahahaha

 15. Peter Selie

  VVD-ministers houden voorlopig vertrouwen in omstreden voorzitter Henry Keizer

  Plus: EenVandaag vrijdag niet welkom bij verklaring

  De bewindslieden van de VVD wachten af wat de uitleg is van de in opspraak geraakte VVD-voorzitter Henry Keizer. Dat hebben ze woensdag geantwoord op vragen over de kwestie. Volgens journalisten van Follow the Money heeft Keizer niet integer gehandeld bij een zakendeal.

  “Het lijkt mij heel goed om eerst eens naar Keizer te luisteren, voor daar commentaar op te leveren”, zegt minister Henk Kamp (Economische Zaken). Ook op de vraag of de integriteitscommissie van de VVD een onderzoek moet instellen, antwoordt Kamp dat er wat hem betreft eerst meer informatie op tafel moet komen. “Ik heb veel vertrouwen in de heer Keizer”, wil Kamp wel kwijt.

  Ook de demissionaire VVD-ministers Melanie Schultz van Haegen (Infrastructuur en Milieu), Edith Schippers (Volksgezondheid) en Jeanine Hennis (Defensie) vinden dat de partijvoorzitter eerst zelf zijn verhaal moet doen.

  SP en partij voor de Dieren hebben inmiddels Kamervragen over de kwestie gesteld. Keizer zal vrijdag een verklaring over de aantijgingen afleggen. Al zijn niet alle media welkom.

  1. corfo

   Peter Selie.
   De z.g. VVD-“elite” loopt met kilo’s boter op hun lege hoofden.

 16. Nederlandsemarokkaantje

  Michael, een beetje nuance in je artikel aanbrengen is geen overbodige luxe. Hier ligt geen akkoord over, niemand weet waar tot nu toe een akkoord over ligt, maar dit is aangeraden door de milieugroepen. We weten dus niet wat de partijen hiermee hebben gedaan.

  1. Mars020

   @Nederlandsemarokkaantje, Waar rook is is vuur, de VVD kennende besodemieteren ze heel graag de bevolking. Groen Slinks is een allochtonenpartij, die op allerlei manieren aan geld probeert te komen om zoveel mogelijk klaplopers uit Afrika op te vangen. Al die uitkeringen kosten veel geld en dat mogen de automobilisten ophoesten. Groen Slinks vergeet, dat het opnemen van zoveel Afrikanen ook slecht is voor het milieu. Deze figuren gaan ook deelnemen aan het verkeer, met vaak oude verrotte auto,s, die oliedampen uitstoten. Als je achter zo,n mafkees rijdt, dan zie je bijna niks meer en ga je over je nek van de stank. Verder is Nederland al overbevolkt, dus kunnen we gelukszoekers missen als kiespijn.

   1. Nederlandsemarokkaantje

    Mars020, het is volstrekt normaal dat er milieugroepen aan te pas komen tijdens de onderhandelingen. Daarbij wisten we al dat als VVD veel water in de wijn moest doen wat betreft het milieu. En nog wat leuks over Immigratie, als alle grenzen open zouden zijn zou dat de wereldeconomie maar liefst 67.000.000.000.0000 (lees als 67 biljoen) dollar opleveren. Zelfs rechtse denktanks zijn het over eens dat open grenzen geld oplevert.

    https://www.cgdev.org/blog/trillion-dollar-bills-sidewalk-why-don’t-more-economists-study-emigration

    Equity and Growth in a Globalizing World by Ravi Kanbur and Michael Spence

    Het laatste is een groot document waar alles duidelijk is uitgewerkt.

    1. Mars020

     @Nederlandsemarokkaantje, als de grenzen open staan voor klaplopers, levert het voor ons alleen maar ellende op. Meer criminaliteit, meer moskeeën, meer getto,s, meer file,s, meer werkloosheid, meer luchtvervuiling, meer verkrachtingen, meer agressie, meer aanslagen enz.
     Natuurlijk promoot jij open grenzen, want dat is voor jouw eigenbelang. Verder ben je Marokkaan of Nederlander, dus geen combinatie van beide.
     Dubbele paspoorten is een dubbele moraal, dus zsm verbieden.

     1. Nederlandsemarokkaantje

      Dit is een conclusie die je te snel maakt. In het onderzoek is duidelijk gewezen naar het feit dat je iedereen evenveel kansen moet bieden. Hierdoor zouden getto’s niet ontstaan, of iniedergeval zo min mogelijk. Als we daarbij andere landen helpen met hun economie opbouwen, zoals we bij Uganda goed doen, hoeven mensen niet persé naar Europa. Tel daarbij op dat heelveel mensen gewoon bij hun thuisland zouden blijven en veel mensen die wel komen terugkeren naar hun land, zijn er gewoon minder asielzoekers. Ik ben zelf geboren in Syrië in een stad dat veel Christenen en Moslims heeft. Op school speelden, leerden en gingen we altijd met elkaar om. Enige die niet met ons meededen waren Alavieten, maar dat komt door een politieke reden. Veel Christenen en moslims naast elkaar betekent ook veel kerken en moskees naast elkaar. Nooit heb ik of mensen met wie wr omgingen dat als probleem ervaren. Pas toen ik voor het eerst naar Amerika kwam, kwam ik erachter dat dit voor sommigen een probleem is. Jammer want ik kan me nog altijd uit mijn jeugd herinneren hoe mooi dat was dat we naast elkaar leefden en eigenlijk nooit problemen hadden.

    2. swetsnek

     o o o o o o wat is het wat je blijft je hier verbazen hier word een bedrag naar voren getoverd daar kan Hans Klok nog een puntje aan zuigen.
     Waar haal je de onzin vandaan ,jij gelooft ook alles

 17. Peter Selie

  Remmen vast, lichten doven en gordel om, sommige zorgverzekeraars zijn in 2016 in de rode cijfers gekomen, totaal verlies van 334 miljoen, dus men kan volgend jaar of misschien eerder op een flinke verhoging van het eigen risico en de premies rekenen. Reken maar dat de VVD wéér het absolute voortouw neemt om het gepeupel als een citroen uit te persen.

 18. Ni28

  Ik zei het al voor de verkiezingen, de volgende kabinet wordt een ramp gezien het feit dat er vier jaar lang geen oppositie was alleen maar jaknikkers, officiële zoals D66 en stiekeme zoals CDA. En de grootste leugenaar aller tijden kreeg nog genoeg steun om ons verder te kunnen belazeren samen met zijn partij vol criminelen. Maar daar houdt de kiezer van en trekt ons allemaal in een grote en dure ellende waarbij de voorgaande vier jaar gaan verbleken. Wij zullen zien of het achterban van de partijen dat nog slikt maar wees zeker van dat de al eerder benadeelde mensen het nog zwaarder krijgen. Als wij dan geen oppositie wakker krijgen dan is de enige conclusie dat dit land murw en blind geslagen is en hobbelt voort achter haar leiders.

  1. Guus Geluk

   Ruttes verbroken verkiezingsbeloftes zijn niets vergeleken bij e berg leugens, zwartmakerij, verdraaiingen, parlementair wangedrag, die de Grote Rechtse Populist bij de formatie heeft opgehangen. Je beseft toch onderhand ook wel dat eerlijke politici niet bestaan?

   1. Seneca

    @guusje
    Welke leugens bij welke formatie en welke Grote Rechtse Populist?

 19. Ni28

  De partijvoorzitter van de VVD is als een vader voor Rutte. De appel viel niet ver van de boom.

  1. corfo

   Ni28.
   U bedoelt dat volgevreten varken dat gisteren op tv was ? Tevens zag ik daar Loek Hermans, u weet wel, dé meester in het verzamelen van commissariaten; óók VVD’er natuurlijk. Hij is óók weer eens betrokken bij een duister zaakje tussen VVD’ers.

   Voor de linkse Gutmenschen op dit forum : hiervan heeft men dhr. Wilders en/of Baudet nog nooit kunnen beschuldigen.

 20. Peter Selie

  Bij de VVD kijkt iedereen gespannen naar Keizer

  KIM VAN KEKEN EN ERIC SMIT

  Prominent of niet, sinds Follow the Money publiceert over hun voorzitter Henry Keizer staren de VVD’ers als schuchtere konijntjes in de koplampen. Juist híj is namelijk de man die over integriteitskwesties gaat, híj was degene die de afgelopen jaren de boel regelde als er een schandaal rondom een partijgenoot was. Nu is het de voorzitter zelf wiens integriteit ter discussie staat.

  Terwijl Henry Keizer met loze kreten en feitelijk onjuiste verklaringen zijn eigen brand tracht te blussen, staat de rest van de partij er wat glazig bij te kijken. Niemand die er on the record ook maar iets over wil zeggen. ‘In de partij hopen ze dat de zaak vanzelf overwaait’, schreef De Telegraaf gisteren op de voorpagina.

  Het is precies de receptuur waar de VVD zich vaker van bedient wanneer een zaakje stinkt: met zand strooien, vervolgens doodzwijgen en de publicerende journalist zwartmaken. Hoe deze reflexen werken, staat prima uitgelegd in De rekening voor Rutte, het ontluisterende boek van Bas Haan — de Nieuwsuur-journalist die de Teevendeal ontrafelde. Die doofpot kostte de kop aan drie VVD bewindspersonen en een Kamervoorzitter; allemaal VVD’ers.

  Wie goed oplet, ziet vooral de blinde paniek binnen de VVD

  Een citaat uit het boek van Haan: ‘“Het kan geen toeval zijn dat dit twee keer achter elkaar vlak voor de verkiezingen naar buiten komt,” zei Schippers [de minister van Volksgezondheid, red.] vlak nadat Opstelten en Teeven doordat het bonnetje boven water kwam noodgedwongen moesten aftreden. Ze was ervan overtuigd dat Nieuwsuur zich door de onderwereld liet sturen.’ Ook nu strooit in ieder geval Keizer zelf met zand. De rest van de partij zwijgt als het graf. >>>> https://www.ftm.nl/artikelen/bij-de-vvd-kijkt-iedereen-gespannen-naar-keizer?utm_medium=social&utm_source=ftm.nl&utm_campaign=sharebutton

  1. Ni28

   Keizer is als een vader voor Rutte. En dat blijkt.

 21. Nederlandse_Patriot

  Och, over 4 jaar stemt iedereen toch weer gewoon VVD. Men houdt er blijkbaar van om genaaid te worden.

 22. Peter Selie

  Dit zei Mark Rutte in 2008 over Groen Rechts

  Nu de VVD met het CDA, D66 en GroenLinks verder praat over een kabinet, zou ‘Groen Rechts’ realiteit kunnen worden. De wens voor een rechtse benadering van de transitie van fossiele naar schone en duurzame energie uitte demissionair premier Mark Rutte al in 2008.

  Met de verkiezingsuitkomst in de hand werd door journalisten en politici druk gezocht naar een pamflet dat Rutte in november 2008 schreef, getiteld ‘Pamflet van een optimist’. ‘Naar een moderne economie: een groen rechtse toepassing op energie,’ schreef Rutte in het VVD-document. Lees verder >>> http://www.elsevier.nl/nederland/achtergrond/2017/03/dit-zei-mark-rutte-in-2008-over-groen-rechts-474770/

 23. Ni28

  Aan groene energie kunt je goed verdienen. Kijk naar al die boeren die een stukje land voor 30.000 euro verhuren en slapend rijk worden. Bedrijven leveren molens en zonnepanelen. Geweldige ontwikkeling, toch? O ja, even vergeten, de burger betaald de kosten want de groene energie is duur. Bedrijven en investeerders steken de subsidies in hun zak en de burger betaalt die subsidie plus de hogere rekening. Iedereen blij, inclusief de 90 hoogleraren want de aarde is gered. In ieder geval op papier.

  1. Peter Selie

   Een aantal jaren geleden was de VVD mordicus tegen wind-energie, en nu?

 24. alekzander

  Ongehoord de ty…. Wat een drama! Ben wel benieuwd wat ervan terecht zal komen. Gaat het nu om een voorstel van de milieumaffia of is het al een echt besluit? Is het een vergelijkbaar verhaal als in november 2009? Met lagere BPM, accijns en wordt de hoogte van de heffing CO2-afhankelijk? Wat betekent dit voor de ondernemer? Alles bij elkaar voelt het niet echt goed, maar er is nog wel een boel onduidelijk.
  Met die milieuclubs valt er natuurlijk nog wel een appeltje te schillen. Ze hadden toch opwarming van de aarde beloofd? Zit je daar in een tentje op de camping in de vakantie met 10 graden Celsius en nachtvorst. Maar snel wat foute spuitbussen leegspuiten, wie weet helpt het.

 25. H.Vaes

  De kiezer heeft er in meerderheid voor gekozen om ….WEER… bedrogen te worden….helaas…het zij zo.
  Alleen de verstandige PVV kiezer heeft het besef dat elke andere keuze een wassen neus is.

  1. Guus Geluk

   De PVV-kiezer is gigantisch belazerd en ze heeft het zelf nog steeds niet door. On. Voor. Stel. Baar.

   1. swetsnek

    laat je nakijken vent je tikt niet zuiver

  2. van Urk

   Al dat gelieg en verraad aan de burger en VVD achterban.. Is dat alleen maar om te zorgen dat de waarheid (PVV) niet aan de macht mag komen?

   1. Guus Geluk

    Neen, @van urk. De PVV heeft zichzelf opzettelijk buiten de macht geplaatst en haar kiezers vervolgens keihard voorgelogen, terwijl men draaide, draaide en nog eens draaide. Dit schandelijke kiezersbedrog werd opgepikt door alternatieve media en als waarheid aan het PVV-gepeupel verkocht. Wilders komt met schandelijk parlementair wangedrag weg, terwijl Rutte overal op wordt afgerekend.

    1. van Urk

     Natuurlijk wordt Rutte overal op afgerekend. Hij doet dingen waar de kiezer eigenlijk niet om gevraagd heeft. Rutte zou ook uit deze bespottelijke linkse formatie moeten gaan stappen om de eer van de VVD hoog te houden.

     1. swetsnek

      Guus geluk bedoelde ik niet u hoor die droplul tikt echt niet meer zuiver
      maar van nu af aan zwijg ik hem dood gewoon negeren die kaffer

     2. Guus Geluk

      @van urk, de PVV is sociaal-economisch ook knetterlinks, niet? Ruttes kiezers krijgen exact waar ze om hebben gevraagd: geen PVV.

     3. van Urk

      Guus Geluk@ Al is de PVV nog zo knetterlinks ik hoor ze anders niet praten over windmolens, vleestaksen of andere linkse onzin. Mij gaat het erom dat deze pathologische leugenaar wel heel erg de boel 180 graden omdraait met wat hij eigenlijk van plan was. Ik vraag me nog steeds af op welk leugenachtig manier de VVD erin getrapt is om hem als leider te kiezen.

     4. Guus Geluk

      @van Urk, de SGP heeft zowel Rutte I als Rutte II voortdurend gedoogd. Niet alleen fungeerde de Urker partij als steunpilaar van de “leugenaar” bij Rutte I, maar maakte ook nog eens deel uit van de constructieve oppositie bij Rutte II. Voor je Rutte een leugenaar noemt moet je je hand eens in eigen boezem steken, want jouw volksvertegenwoordigers hebben intensief samengewerkt met de huidige premier. Ik zie hem nog staan op het podium van de SGP-jongerenclub.

      Het is aan onder andere Rutte te danken dat er vanaf 2010 tot 2012 een standstill kwam op medisch/etisch terrein. Rutte hield zijn woord: er kwam niet snel een nieuwe voltooid leven, er kwamen niet meer koopzondagen.

    2. swetsnek

     Man flikker eens op hier

     1. van Urk

      Bedoel je mij of de heer Guus Geluk, Beste Swetsnek?

   2. Peter Selie

    Mee eens van Urk.

 26. corfo

  Valt al geruime tijd op : steeds vaker zijn het VVD’ers die smerige zaakjes uitvoeren.
  Teeven, u weet wel de “crime-fighter”, dan ook nog Opstelten, die aan kleine kindertjes vroeg of zij hem oud vonden, de dwaas ! Loek Hermans die alléén maar foute dingen uitvrat bij de vele zaken waar hij als “commissaris” naar binnen was geluld, nu weer ene volgevreten Keizer die enkele miljoenen opstrijkt na een zéér duistere overname van bedrijfjes. En juist die vent was de integerste man v.d. VVD, immers, hij deed integriteits-onderzoeken. Kunt u nagaan hoe de rest van die “integere” partij eruit ziet. Geen wonder dat Rutte als “Pinokkio” verder door ’t leven gaat.

 27. swetsnek

  Oplossing ??? stoppen met werken
  laten ze het lekker uitzoeken.
  Heb er nu 43 jaar werken opzitten,vindt het zat laat links maar betalen,ben er klaar mee .

  1. van Urk

   Ben ik wel mee eens. Laat links maar betalen voor hun eigen hobby,s waar ik niet om gevraagd heb. Vleestaks, kilometerheffing, duurzaamheid of meer migratie daar heb ik niet voor gestemd dus waarom moet ik als belastingbetaler hier aan mee gaan doen?

   1. swetsnek

    Ja toch we zijn met tegenstanders zat
    Ik wil wel eens zien wat er dan gebeurd als wij even met zijn allen niet in de pas lopen
    Wat wil rubberen Rutte dan doen ??

 28. swetsnek

  2 miljoen Geert wilder aanhangers
  Ik zeg op mijn beurt laten we onze eigen wetten maken en niks meer van die linkse pisvlekken aantrekken

  1. van Urk

   Als nou alle twee miljoen Nederlanders een petitie aan gaan tekenen dat zij niet mee willen betalen aan dit soort onzin en dat de politiek het geld maar vandaan moet gaan halen bij die werkschuwe, brandnetelsoep etende, geitenwollen sokken dragende, wiet rokende, hosanna roepende, regenboogveters dragende, Palestijn knuffelende Anna Zeur Dekkers. Die willen dat toch?

   1. swetsnek

    Kijk nou komen we ergens is ben voor kom mensen wie nog meer .
    Het kan niet zo zijn dat die lulhannes het voor het vertellen krijgt.
    We moeten Wilders veel meer steunen ik ben voor wie nog meer ????

 29. swetsnek

  En binnenkort veranderen we dat toch weer heel snel want dit zootje zit toch niet lang in het torentje hahahaha

 30. hans-e-pans

  Gisteravond, dinsdag 25-04-2017, heb ik op de TV naar de film “Guardians of the Galaxy” zitten kijken, een film die gaat hoe vier lui en een pratende boomfiguur het heelal redden.

  Net zat ik het artikel hier boven te lezen en sloeg mij de angst om het hart.

  Hier in Nederland speelt nu live het tegenovergestelde zich af, vier lui die bezig zijn de Nederlandse samenleving in de nabije toekomst gaan vewoesten cq de bevolking financieel uitkleden.

  Met de nabije toekomst bedoel ik dan natuurlijk de komende regeerperiode van vier jaar.

 31. Sniper666

  Dit is te verwachten van een leugen partij als de VVD.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.