Feyenoord-fan weigert opzij te gaan voor ME-busje: breekt zijn enkel

Geen categoriemei 08 2017, 10:30
Op internet zijn bizarre beelden opgedoken van een Feyenoord-fan die weigert opzij te gaan voor een ME-busje. In het filmpje is duidelijk te horen dat de enkel van de fan breekt.
Na het missen van het kampioenschap zijn er rellen uitgebroken in Rotterdam. Het voetbalplezier voor de vele echte fans werd weer eens vergald door relschoppers. Teleurgestelde tokkies konden het verlies van hun club niet accepteren. De politie werd met straatstenen, blikjes, vuurwerk en drankflessen bekogeld. De Mobiele Eenheid was massaal aanwezig in de stad om te voorkomen dat supporters hun eigen stad afbraken. Een supporter die de politie wilde uitdagen door niet opzij te gaan voor een busje van de oproerpolitie kreeg zijn verdiende loon.
Vaak wordt er geklaagd over het slappe optreden van de politie in Nederland. Met het optreden van de Mobiele Eenheid in Rotterdam laat de politie duidelijk zien dat baldadig gedrag niet wordt getolereerd na voetbalwedstrijden. Wie zich netjes gedraagt heeft tenslotte niks te vrezen...
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten