Hamas is boos: Texaanse sheriff waarschuwt dat jihadisten ons willen doden, en dat mag niet

De aan Hamas-gelinkte groep CAIR is not amused dat een Texaanse sheriff het heeft gewaagd om op Facebook de waarheid te zeggen.

Als iemand er nog aan twijfelde dat hét doel van de jihad is om alle ongelovigen om zeep te helpen, dan zou dat na de gruwelijke aanval van maandag op een concert in Manchester toch wel duidelijk geworden moeten zijn. Zoals ik donderdag al schreef, zijn de taktieken en doelen van terroristen de afgelopen decennia namelijk radicaal veranderd. Vroeger ging het er vooral om dat je strategische doelwitten wist te raken: legerbases, politiebureaus of soldaten. Tegenwoordig is de graadmeter voor het succes van een aanval echter het aantal doden dat je als terrorist weet te maken: de aanslag in Manchester is vanuit dat oogpunt dan helaas ook een enorm succes te noemen.

Dat besef is echter nog lang niet overal doorgedrongen: linkse media blijven zich, net als bij elke andere aanval, maar radeloos afvragen waarom mensen tot zulke daden komen. Was het de moeilijke jeugd? Kwam hij met verkeerde mensen in aanraking? Wat het ook was, het zal vast niéts te maken hebben met het feit dat hij de laatste tijd opvallend religieus was geworden – wie dat beweert is gewoon een enorm racist!

Gelukkig zijn er ook mensen die de – weliswaar harde – waarheid wél onder ogen zien en die zelfs, ongetwijfeld met gevaar voor eigen leven, durven te benoemen. Tracy Murphree, sheriff in het Texaanse Denton County, plaatste deze week naar aanleiding van het Engelse bloedbad een hartstochtelijk bericht op Facebook:

Vooral met dit stuk slaat hij de spijker pijnlijk op zijn kop:

The left tells us we must submit and accept these radical beliefs and bend over backwards to make sure we don’t hurt anybody’s feelings. The left wants to cater to the very group that would kill every group they claim to support. Folks this is an enemy hell bent on killing you. Committed to forcing you to convert or die. This enemy will strap bombs to their own body and blow themselves up killing children.

Zeg het maar: wat aan dit stuk klopt er niet? Deze man spreekt simpelweg de waarheid, hoe keihard die waarheid ook moge zijn. Dat laat ‘Manchester’ wel weer zien, nadat ‘Nice’, ‘Parijs’ en vele andere gebeurtenissen dat al eerder deden. Telkens moeten we de conclusie trekken dat zij die waarschuwden voor de Islamitische ideologie het helaas bij het rechte eind hadden.

We zouden het echter niet over de wereld anno 2017 hebben als er niet onmiddelijk felle reacties op deze oproep zouden komen. Die kwamen héél verrassend uit linkse hoek, zoals deze reactie op zijn pagina:

How dare you use this tragedy to spout your hatred. You know absolutely nothing about the circumstances of this horrific attack and you should get the facts before you criticise an entire country. The man responsible was not a practising muslim. He does not represent the British Muslim community (…)

Maar goed, dat zijn we inmiddels wel gewend. Wat echter pas écht respectloos is, is dat het Council on American-Islamic Relations (CAIR) de oproep ook zwaar veroordeelt: zij eist dat hij zijn woorden terugneemt. Als dit slechts een belangengroepje van Amerikaanse moslims was, was dat tot daaraan toe. Dit is echter een organisatie die zeer hechte banden heeft met Hamas, de Palestijnse terreurgroep die niets liever doet dan ongelovigen, en met name joden, na het hiernamaals te sturen. Dat zó’n groep het waagt de misdaden van de jihad te ontkennen is ongekend brutaal en wat mij betreft de laatste druppel die ertoe zou moeten leiden deze groep eindelijk eens gewoon als de terreurgroep die ze zijn te markeren.

En wat deze sheriff betreft: van zulke mensen zouden we er hier ook een paar moeten hebben!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Ngatimoto

  De aan Hamas-gelinkte groep CAIR ??
  CAIR is opgezet om de belangen van moslims in de US te behartigen. Het staat allemaal iets anders in haar manifest maar daar komt het op neer. Cair bestaat al heel lang en in het verleden had de hele leiding van die groep al voor diverse soorten misdaad in de bak gezeten. Cair: https://www.cair.com/

  Weet u wat er op de eerste pagina staat? Geert Wilders als ‘empowerment of hate’.

  1. Ritter

   Ngatimoto

   CAIR is aan het Moslim Broederschap/Hamas gelinkt. Dat is algemeen bekend.

   Het behartigt de belangen van moslims door iedereen te demoniseren die het waagt kritiek op de islam te hebben. Zenders als CNN geven CAIR helaas een groot platvorm.

   Here Are 5 Things You Need to Know About the Council on American Islamic Relations
   http://www.dailywire.com/news/1592/here-are-5-things-you-need-know-about-council-michael-qazvini

  2. Ritter

   De sheriff heeft natuurlijk gelijk en iedereen met gezond verstand weet dit.

   Vandaag zijn er weer christenen gedood in Egypte; een massa slachting onder Kopten.

   Report: Gunmen Massacre Coptic Christians in Egypt, Killing at Least 24
   http://www.breitbart.com/jerusalem/2017/05/26/egypt-gunmen-massacre-christians-killing-least-23/

 2. Sniper666

  10-0 voor sheriff Tracy Murphree. Waarom willen we niet onder ogen zien dat de islammeren alle niet-aanhangers willen doden of converteren?

 3. Ni28

  Over de sheriff in Arizona hoor je nooit meer wat. Die had een goed recept voor misdadigers in zijn hete tentenkamp. “Doe you like it hier?, Not at all!, Good!”

 4. Yato

  Beetje raar, de sheriff heeft het namelijk enkel over ‘radicals’ en volgens deze CAIR is de terrorist geen moslim, maar toch schijnen te zich aangesproken te voelen. Hmmm…

 5. Floris

  “How dare you use this tragedy to spout your hatred.”
  ———————————————————-
  Zoals bekend keert links alles om. De haat zit juist bij de moslims.

  Wat zijn dit soort zelfbenoemde islam-apologeten toch een blok aan het been van het westen.

 6. Floris

  Dit soort linkse kaffers hebben niet eens in de gaten dat ze de jihadisten aan het helpen zijn.

  “Wij hier zijn slechts een handvol schrijvers en gewone burgers, met niets anders dan de wil om haat te overwinnen en van de Aarde een vredevolle planeet te maken. Maar wij zullen winnen want liefde heeft meer kracht dan haat en waarheid is sterker dan alle leugens…Er is geen tijd meer voor politieke correctheid of bezwerend gedoe. Niet alleen ons eigen bestaan, maar ook dat van onze beschaving is in gevaar. Nog langer zwijgen speelt enkel in de kaart van de fundamentalisten, die de moslimgemeenschappen in Europa vandaag bijna volledig in hun greep hebben.En mensen die het gevaar van de Islam niet kennen en die weigeren te luisteren, spelen in de kaart van de JIHAD/SHARIA…OPEN JE OGEN, VOOR DE ISLAM ZE SLUIT!”

  http://szrzlj3.blogspot.be/2017/02/islam-is-de-bron-van-terrorisme.html

 7. Ruud562

  Het is wederom overduidelijk: de moslims zijn dé nazi’s van deze eeuw! Maar ook een paar niveau’s erger!

  1. Floris

   De nazi’s onderdrukten in ieder geval geen vrouwen.

e-mail:

 Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.