Losgeslagen krant Parool noemt in brand steken politieagent door radicaal-links tuig “verzet tegen Le Pen”

Ah ja, het zijn gewoon mensen die zich hardmaken voor tolerantie en vrede, weet je wel?

Het Parool bewijst maar weer eens een totaal doorgeslagen politiekcorrecte, rechts-hatende krant van, voor en door extreem-linkse activisten te zijn:

Het Parool gebruikt het woord “VERZET” dus voor het in brand steken van een agent en doet dat ook nog eens kort voordat we de Tweede Wereldoorlog en diens vele, vele slachtoffers herdenken. Dit terwijl die krant natuurlijk heel goed weet dat “verzet” een romantische bijklank heeft in Nederland… en terwijl het Parool zelf ooit een verzetskrant was.

Het is godgeklaagd.

Oh, en voor we het vergeten: op Twitter wordt gemeld dat de dappere agent overleden zou zijn aan zijn verwondingen. Wat een heldhaftige verzetsstrijders he, dat ANTIFA-tuig en hun huisblad het Parool?

https://twitter.com/erwinc35/status/859472473791889408

https://twitter.com/Frank_DS/status/859556018346504192


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Ikke en zo

  Dit is geen verzet, dit is geen poging tot doodslag, een fles met ‘brandstof’ voorbereiden meenemen naar een ‘betoging’ en deze aangestoken in een groep agenten gooien, is naar mijn idee een weldoordachte poging tot moord.
  Ik hoop dat de Fransen zich hiervan kunnen distantiëren en inmiddels zien dat links bestaat uit extreme intolerantie naar anders denkenden.
  Mooi voorbeeld is het onderzoek, verricht en gepresenteerd door Dhr van de Beek, http://www.ad.nl/binnenland/stop-massa-immigratie-om-verzorgingsstaat-betaalbaar-te-houden~aae4b1cb , wat enkel geconstateerde​ feiten weergeeft.
  Echter feiten welke niet in een ‘links’ gedachtengoed passen mogen niet geopenbaard, mogen niet worden uitgesproken, waag je het wel, wordt je uitgesloten en in het zwijgdood hoekje geplaatst net als deze heer Beek.
  We zien een groep, een harde kern, soldaten van intolerantie, welke middels intimidatie, vernielingen en molesteren van burger en politie zelfs niet terugdeinzen voor terreur, moord en doodslag, dat is wat deze krant laat zien, NSBers , trekkend door de straten mensen afrossen ivm een ander overtuiging, ruiten ingooien, huizen bekladden met ‘vreden’ tekens omdat daar iemand woond welke anders denkt?
  Antifascisten? neen fascisten! puur en ongezouten fascisme, enkel de rode band en het bruine hemd ontbreekt!

  1. Marija

   Er is weinig of niets geleerd van 1940-1945.

 2. Ni28

  Hebben wij een nog niet zieke krant ter beschikking, ik geloof het niet. Allemaal politiek correcte troep. Is er een communistische putsch hier geweest soms? Links geweld wordt verheerlijkt als heldendaad, de EU lijkt een sovjet unie.

 3. van Urk

  De linksen gooien een politieman in de fik en veroorzaken chaos en vernielingen op straat omdat ze bang zijn als het rechtse populisme zal regeren er dan chaos in Frankrijk ontstaat. (!?) Soms weet je nooit wat nou erger is, linksom of rechtsom.

 4. Peter Selie

  Media verzwijgen dat het Marokkanen waren die de 16-jarige Nick dood staken

  http://fenixx.org/2017/05/02/media-verzwijgen-dat-het-marokkanen-waren-die-de-16-jarige-nick-dood-staken

   1. Peter Selie

    @van Urk

    Ontluisterende beelden: vader van in Zaandam doodgestoken Nick Bood (16) doet zijn verhaal
    ‘Van een afstand moest ik zien hoe hulpverleners met mijn zoon bezig waren’

    https://youtu.be/tDDouhninAY

  1. Anna

   Peter Selie. Onze mensen worden beroofd, gemarteld, blauw getrapt, geslagen en vermoord in hun eigen huizen en winkels. Inbraak aan de orde van de dag met gebruik van mes, revolver en kalasjnikov. Onze kinderen en ouderen worden met messen doodgestoken. Dat is anno 2017 Nederland. Kennelijk zo normaal dat het nog amper nieuws is. Stel dat een groep blanke jongens een jonge moslim van 16 jaar op straat zou hebben doodgestoken. Dan was de wereld te klein. Nu wordt er gezwegen, gezwegen, gezwegen. Het is niet meer te begrijpen.

 5. Anna

  Dat hadden de aanhangers van Marine Le Pen eens moeten doen.
  Dan was de KOP echt wel anders geweest. Zeer gewelddadig verzet van links tuig omdat ze tegen Marine Le Pen zijn. Zelfs agenten werden in brand gestoken. Dat gruwelijke, gewelddadige linkse tuig is dus tegen Marine Le Pen. Iedere paar weken zetten deze zogenoemde moreel linkse superieuren half Frankrijk in lichte laaien. Dit is het schorem van de bovenste plank. Kom op Marine. Nu niet dan de volgende keer. Europa wordt vernietigd door links moreel superieur.

  1. HaZ

   En komt de brandbom niet van extreem-links dan wel van importschorem….En de Franse politieagenten maar blijven oefenen in het terugkoppen van die bommen. Vive La France, behalve voor de Fransoos !

 6. Nederland-op1

  Het is niets anders dan een moordaanslag, punt. Mijn bloed kookt bij het zien van dit soort nieuws. Wat mij betreft is alleen oog om oog tand om tand goed genoeg. Geen waterkanon op dit soort idioten gebruiken, vul het kanon maar lekker met benzine, vlammetje er bij en klaar is kees.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.