Geflipte bankier: Thierry Baudet is net als Hitler, want hij steunt het MKB!

De demonisering van Thierry Baudet houdt maar niet op. Volgens bankier Peter Verhaar is de FVD-voorman net als Hitler, omdat hij het midden- en kleinbedrijf steunt.

Hoe diep kunnen de Baudet-haters zinken? Nou, heel diep. Dat blijkt uit de woorden van Peter Verhaar, mede-oprichter van investeringsbank Alex. Op Twitter vergelijkt de bankier Thierry Baudet met Adolf Hitler. De reden: Baudet steunt het MKB, en Hitler deed dat ook.

DC_dcmSXYAAluw2.jpg-large

 

Volgens de bankier wil Baudet “democratie om zeep helpen”. Hij kiest voor MKB-stemmen, “net als Hitler destijds”. Wat een bizarre opmerking! Op deze manier kun je iedereen wel gelijkstellen aan Hitler. Hitler was vegetariër, de leidsvrouw van de Partij voor de Dieren is dat ook. Is Marianne Thieme daarom een nazi? De nazi’s bouwden snelwegen, maakt dat van iedere politicus die wegen wil bouwen een nazi? Hitler droeg elke dag een broek, is dan iedereen die een broek draagt een soort Hitler?

Belachelijker kan het niet. Dit soort uitspraken zou je verwachten op extreem-linkse internetfora, maar niet van een succesvolle zakenman. De tweet is niet alleen zeer demoniserend richting Thierry Baudet, maar ook een keiharde belediging voor de slachtoffers van het nazi-regime. Door Hitler op één lijn te stellen met Thierry Baudet, worden de misdaden van het nazi-regime feitelijk gebagatelliseerd. Adolf Hitler is verantwoordelijk voor de grootste misdaad van de menselijke geschiedenis: de industriële moord op zes miljoen Joden. Hoe haal je het in je hoofd om hem te vergelijken met een Nederlands Kamerlid?

Thierry Baudet zelf heeft ook geen goed woord over voor de bankier: die is niet goed wijs.

15 jaar geleden heeft heel Nederland gezien waar dit soort demonisering toe kan leiden. Links zette Pim Fortuyn continu weg als een gevaarlijke fascist, een racist en een nazi. Het gevolg: Volkert van der Graaf besloot om Fortuyn te vermoorden. Het is volkomen bizar dat vandaag de dag, 15 jaar later, hetzelfde proces aan de gang is met Thierry Baudet. Links aarzelt niet om hem weg te zetten als een racist, een vrouwenhater en een nazi. Precies zoals 15 jaar geleden gebeurde met Fortuyn.

Het is tijd dat Nederland lessen trekt uit de moord op Fortuyn. Zoiets verschrikkelijks mag nooit meer gebeuren, we mogen de ogen niet sluiten voor het demoniseringsproces dat gaande is tegen de Forum-voorman. Als Baudet iets overkomt, dan heeft Peter Verhaar bloed aan zijn handen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Ni28

  De politiek correcte linkse mensen bewijzen niet alleen dat zij haters zijn maar ook niet bepaald grote denkers.

  1. van Urk

   Het zijn gewoon een stel zelf niet na denkende papegaaien die gewoon alles na lullen wat politiek correctheid voorschrijft. Als Asscher of Pechtold opeens de MKB zullen gaan steunen dan is er opeens geen vuil luchtje aan.

  2. hans-e-pans

   Ze hebben alleen een groot kop, die hebben ze want anders past die grote mond daar niet in. Lochies toch.

 2. Ritter

  Hetzelfde is gebeurt met o.a Pim Fortuyn; Wilders en nu Baudet.

  Ook in de VS word het haat klimaat tegen Trump steeds gewelddadiger. De acteur Depp heeft nu opgeroepen om een aanslag te plegen op Trump. Daarmee in lijn met veel oproepen om geweld tegen Trump te gebruiken.

  Hollywood Filmmaker Calls Trump and McConnell ‘Terrorists’
  http://insider.foxnews.com/2017/06/23/hollywood-filmmaker-calls-trump-mcconnell-terrorists

 3. Marija

  Inderdaad, die man is niet goed bij zijn verstand.
  Ik zou het willen plaatsen onder de noemer JALOEZIE.
  Thierry Baudet staat er ver boven.

 4. Ben Zine

  Als iemand dat over mij zou zeggen zou ik hem onmiddellijk aanklagen en voor het gerecht slepen. Ik heb trouwens nog nooit zo’n volkomen absurd verband gehoord, als dat tussen het MKB (…) en die antisemiet uit Oostenrijk met dat merkwaardige snorretje. Die Verhaar heeft echt dringend medicatie nodig. Wat een verbale diarree slaat die loser uit zeg… Ongelooflijk, het is bijna lachwekkend. Hoe VERZIN je het…

 5. Floris

  Mede gezien de taalfouten zal de man wel bezopen zijn geweest toen hij deze waanzin twitterde.

  1. Abraham50

   Daar dacht ik ook gelijk aan.

   1. corfo

    @ Abraham50.
    Ik dacht eigenlijk aan Korsakov Juncker.

    1. Abraham50

     Kenmerk van Korsakov Juncker is het onvermogen iets nieuws te leren. Er ontstaat ook geheugenverlies. verklaard mogelijk de reactie van deze bankier en de eurofiele elite

 6. Roughwood

  Na de ‘minder minder’ uitspraak; Aanklacht Wilders bekend: vervolging voor aanzetten tot haat en discriminatie. Onder welke noemer wil het OM deze uitspraak dan scharen? Tip voor Thierry en Theo: aanklagen deze ‘Vollidiot’.

 7. thaithai

  een waspoeder neus???????

 8. Wim Vreeswijk

  Deze bankier is m.i. inderdaad echt van het padje af met zo’n vergelijking !

 9. grobaatje

  hij heeft z’n schaapjes op het droge, maar niet alle Tassen im Schrank.

 10. Ecoshaarlem

  Peter Verhaar is die soms. familie van Folkert van de Graaf?
  Althans hij gedraagt zich zo, met zijn ongepaste uitlatingen over Baudet!

  1. corfo

   @ Ecoshaarlem.
   Ik vernam dat Verhaar de donorvader van moordenaar van de Graaf zou zijn.

  2. Sniper666

   @ Ecoshaarlem

   Geen idee, maar er is wel een link tussen Femke Halsema en Volkert van der Graaf.

   –> http://www.opinieleiders.nl/wordpress/?p=40037

  3. Sniper666

   @ Ecoshaarlem

   Er is immers wel een link tussen Britta Böhler en Femke Halsema.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.