Genoeg is genoeg: withete Geert Wilders eist Kamerdebat om doofpotaffaire mega-criminele asielzoekers

PVV-voorman Geert Wilders is – meer dan terecht – woedend dat Nederland al jaren cijfers over criminele asielzoekers verdoezelt en de ware omvang van criminaliteit van asielzoekers niet wil toegeven.

Eerder deze vrijdagochtend schreef De Dagelijkse Standaard al over één van de grootste schandalen in de recente geschiedenis van ons land: criminele asielzoekers uit zogenaamde ‘veilige landen’ – Marokko, Algerije en dergelijke plekken – maken Europa en ook Nederland massaal onveilig. Ze stropen er massaal op los en trekken van asielzoekerscentrum naar asielzoekerscentrum om die als uitvalsbases voor hun rooftochten te gebruiken, om vervolgens weer spoorloos te verdwijnen en ergens anders weer als ‘arme asielzoeker’ aan te kloppen.

Het ergste is echter wel dat wij daar helemaal niets aan doen. Sterker nog: we belemmeren de politie bij het aanpakken van dit soort schoften. In plaats van dat straatterroristen die dit soort dingen op hun kerfstok hebben linea recta terug naar hun thuisland geschopt worden, wordt het dikwijls door de vingers gezien omdat dit soort processen de uitzettingsprocedure juist zou vertragen. De wereld op zijn kop!

Daar houdt het dus echter niet op, weet ook Geert Wilders. Dat laatste is natuurlijk een zeer pijnlijk feit, en wordt dan ook goed verborgen door onze overheid. Helaas voor hen hebben ze dat niet goed genoeg gedaan: De Telegraaf heeft de waarheid boven water kunnen halen in het artikel waar ook de PVV-voorman in zijn woedende tweet naar verwijst:

Voor de duidelijkheid: met die “kansloze asielzoekers” doelt de krant hier dus op migranten uit veilige landen die hier zonder kans op asiel aankloppen, en dus de boel onveilig gaan maken. De enige logische stap hierbij zou het direct vastzetten en terugsturen van deze kansenparels, maar daar wil Europa – en Nederland – niet aan. Want wat zouden de Marokkaanse en Algerijnse regering wel niet denken? Nou, dat is in ieder geval Geert Wilders dus helemaal de spreekwoordelijke worst: hij wil meer dan terecht zo snel mogelijk een Kamerdebat over deze enorme schande. Helaas is zo’n debat bij voorbaat al net zo kansloos als die migranten: in liefde, oorlog en dus het verdoezelen van migrantencriminaliteit, schuwen politiek correcte partijen geen enkel middel. Triest!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

90 reacties

 1. Pedrito

  Debatteren is tijd verspilling. Wordt het niet tijd dat burgers deze zaak eigenhandig gaan oplossen ?!?!?!?! Van de politiek of wat daar voor door gaat valt geen oplossing te verwachten.

  1. dutchbrabant

   Van jou ook niet zo te lezen…

 2. HW

  Geert en nu er met een gestrekt been in bij die kwasten van D66, VVD en PvdA.
  Allemaal boter op hun hoofd en maar de onschuld spelen.
  Rutte bereidt zich al voor op een lachwekkende verdediging.

  Ze moesten daar in Den Haag allemaal een kick onder de kont hebben, want dit beleid is niet meer te verdedigen. Het is totaal uit de hand gelopen.
  In Italië of Spanje direct retour eventueel met eigen bootjes.

 3. IJscoman

  ALLE asielzoekers opvangen in gesloten interneringskampen en pas er uit laten als de aanvraag is goedgekeurd. Nog beter natuurlijk: uit de EU en de grenzen dicht.

  1. Kogelbert

   Stoere taal, IJsco.

   Voor jou is de wereld heel simpel.

   1. Kodi

    Daar kan jij met je simpele zieltje niet bij. Realisme is voor jou een maatje te hoog gegrepen.

    1. Kogelbert

     De oplossingen van Kodi zijn ook heel simpel. Hij schreef eerder op het internet: ‘Moslims zijn schapenmoordenaars. Oog om oog tand om tand maar eens een keer? Een Moslimpje de keel doorsnijden? Ik zeg: Doen!’.

     Hij beschouwt zichzelf als een realist.

     1. Seneca

      @kogel (van links)
      heeft hij dan geen punt? moslims zijn niet alleen schapenmoordenaars maar ook rundermoordenaars en christenmoordenaars en jodenmoordenaars, en ongelovigen moordenaars en sjiieten vermoorden soennieten en soennieten vermoorden sjiieten. wilt u nog meer?

    2. Peter Selie

     Kodi gisteren werd ik gewaarschuwd door niet op deze agent provocateurs te reageren, nu doe ik jou waarschuwen voor deze engnekken.

     1. Sniper666

      Zo is het. Doodzwijgen die 4. Die dutchbrabant is ook zeer verdacht.

     2. Kogelbert

      Snipper is al een paar dagen bezig met een cordon sanitaire voor iedereen waar hij het niet mee eens is.

      Het wil niet erg lukken maar hij is een volhoudertje.

      🙂

   2. HW

    Alles dat jij schrijft wordt steeds opnieuw gelogenstraft door de feiten.
    Wie houdt nou wie voor de gek.

  2. Marija

   Ik weet dat er lang geleden in de haven van Rotterdam een eiland was waar mensen die hier kwamen wonen afgezonderd werden gehouden. Waarschijnlijk gebaseerd op gezondheidsredenen, dat weet ik verder niet.
   Het was een quarantaine periode van enige tijd.

   1. Sniper666

    Ja maar dat was bij Heijplaat. Kijk op de kaart, linksboven de oude RDM werf. Het had als functie het opvangen van opvarenden en behandelen van quarantaine schepen. Het is geen grote locatie en ongeschikt.

 4. poldi

  Ook dat het OM die burgemeester van Weert zo enorm laat vallen……… Daar heb ik geen woorden voor.

  Mijn partner zag gisteren bij Jinek hoe hij ook min of meer alleen leek te staan en de andere ‘gasten’ vooral die narcist Peter R de Vries vielen hem onvoldoende bij.
  DAT is schandalig. Ik vind dat er in de duurdere buurten van Nederland AZC’s geopend moeten worden zodat de ‘fine fleur’ van Nederland er eens last van krijgt. Doe ook maar in centrum Amsterdam. Graag bij de duurste wijk. EN Amsterdam moet voor de kosten opdraaien van hun eigen budget.

  1. corfo

   @ poldi.
   Alle achting voor de burgemeester van Weert, blijkt er toch nog een D66 figuur met enige ruggengraat te bestaan.
   Ach, die de Vries keek alleen maar verontwaardigd, kon weinig tegen de burgemeester inbrengen; de Vries is zo langzamerhand een wat zielige figuur geworden, die zélf betaalt om in een program te mogen komen.

 5. poldi

  Plagiaat
  ———
  Dit stelletje ongeregeld ondermijnt de hele rechtstaat door verkwiste gelden, niet functionerend politie apparaat & overvolle rechtbank agenda’s etc.etc.

  Het ‘gewone’ leven voor autochtone burgers komt daardoor op de laatste plaats of wordt weggezet als racistisch en xenofobisch gezeur.

  De politiek is hier natuurlijk voor verantwoordelijk maar ook die wordt niet ter verantwoording geroepen…..zie de verkiezingsuitslag.

  Dus het dhimmie gedrag van de politiek correcte ignorante Gutmensch gaat gewoon door.

  Nederland had haar kans om dingen te veranderen en heeft het laten liggen dus………..niet klagen maar doorbijten want het wordt gegarandeerd niet beter alleen gaan we eraan wennen!

  1. Top

   De lieden waaraan u refereert zijn ziek. Dat is het gevolg van twee venerische geslachtdelen, die in een dronken status bij elkaar gekomen zijn en producten, zoals Kogelbert, Beukman, Mees en GG op de wereld hebben geschopt.
   Maar troost je, ze mogen alleen nog maar op deze site hun vuil spuien. Overal anders zijn ze gelukkig geband. Ik weet, dat het al jaren, handophouders zijn, die niets beters te doen hebben als trollen. Ook hebben ze weinig aanspraak meer, want hun omgeving wil niets met hen te maken hebben. Zij kosten de maatschappij wel veel geld aan medicijnen en inkomen. Verders niet op reageren, ze zijn de moeite absoluut niet waard.

   1. dutchbrabant

    Tsja u besteedt nogal een heel verhaal aan iemand die het niet waard is om op te reageren. U perst er nog een belediging uit…Nog een opmerking over dit platform… U zegt te weten wat ze (niet) doen, hoe ze hun inkomen vergaren. Ik heb meer het idee dat dat beeld meer in uw eigen geesteswereld past. Een beeld waarin geen ruimte is voor enige realiteit en nuance…

   2. TheGrimReaper

    Beste Top(per!),

    De lieden waar u aan refereert ZIJN inderdaad meer dan ziek. Deze ziekte noem ik oa. de “linkse wegkijkziekte” of “kop-in het-zand ziekte” (verdere benamingen laat ik aan uw eigen fantasie over), maar andere (misschien zelfs BETERE) benamingen mogen wat mij betreft rustig gedeeld worden.
    Wat mij betreft verbaast het me keer op keer, dat dergelijke linkse Gutmenschen zich niet bij hun eigen, verziekte soort houden, maar het nodig vinden om hun eigen, lege en doelloos leventje op te vullen door een site als DDS op bijna dagelijkse wijze te trollen en te verzieken. Het beste is inderdaad: negeren en doodzwijgen; en als verdere tip (voor zover ik deze aan mag reiken) IEDERE nieuweling met argusogen bekijken. Je weet maar nooit of het inderdaad iemand is met meerdere accounts………

    1. Sniper666

     @ iedereen

     Info Kogelbert = Kogelgert geworden.

 6. Kogelbert

  Een withete dan wel woedende Geert.

  Zit die clown wel eens in een andere emotionele staat?

  1. poldi

   Kogelbert, hij is wel een “clown” wiens waarschuwingen tot nu toe zijn uitgekomen.
   Verder mijn “medeleven” met jou dat die verdefelijke politiek correcte doofpot met trollen zoals jij nu is ontmaskerd en de realiteit die “clown” met maar 1,5 miljoen “laaggeletterde” aanhangers weer in zijn gelijk stelt.

   1. Kogelbert

    Ja, poldi, een minderheid van ons volk is laaggeletterd en kiest voor dit soort bedenkelijke partijtjes. Gelukkig blijven de meesten bij verkiezingen thuis.

    1. HW

     Het is jammer, dat ze thuisblijven, want daardoor houdt de kliek idioten de meerderheid en de macht. Alleen daardoor hebben jullie een kans.

     1. Kogelbert

      Ja, HW, de fatsoenlijke politieke partijen moeten het altijd hebben van het meer verstandige deel van het volk. Wilders en Baudet krijgen hun steun van het minder verstandige dan wel beschaafde deel, maar gelukkig is dat een minderheid.

     2. Guus Geluk

      Volledig eens met Kogelbert. Nederland is in principe een verstandig, beschaafd en fatsoenlijk volk. Het is dat kleine gedeelte binnen onze samenleving, dat telkens weer de populisten aan de macht brengt. Kuzu, Wilders en Baudet. Gelukkigerwijs leven we niet in een land waarin de populisten het voortouw nemen. Dat zou catastrofaal wezen.

     3. HW

      Bert en Guus
      Fatsoenlijke politieke partijen zijn die er dan.
      Jullie zijn dus voor frauderende partij bonzen en liegende politici, want wegkijken doet dat verstandige deel van de bevolking en legitimeren daarmee die fatsoenlijke politieke partijen van jullie.
      En als hen iets niet in de kraam te pas komt, vegen ze het onder het tapijt.

      En daar staan jullie achter!
      Dan zit het verstand in je dikke teen en niet in je bovenkamer.

   2. Kodi

    En hoe gaat het met de PvdA in de peilingen? Inmiddels gezakt naar Partij van de Acht zetels, een kabouterpartijtje dus?

    1. Guus Geluk

     Kodi, de PvdA werd gevraagd voor regeringsverantwoordelijkheid en heeft in het verleden veel bestuurd. Datzelfde geldt voor het CDA, VVD en D66. Ze hebben veel bereikt en de achterban was haar daar dankbaar voor. De PVV en Forum voor Democratie hebben helemaal niets bereikt. Nada, Noppes, niets.

  2. swetsnek

   niet op reageren niet lezen ook gewoon negeren

 7. corfo

  Nóg een doofpot-affaire ? En we hebben er al zo veel !!
  In NL blijken geen 500.000 werklozen te zijn, maar 1,5 miljoen ! Dit cijfer mag niet door het CBS bekend worden gemaakt van de “regering” !! Cijfers betr. zware criminaliteit onder z.g. “asielzoekers” mogen niet bekend worden gemaakt, verboden door de “regering”. Wát een rijk landje is dit toch !!
  Jazeker : rijk aan doofpot-affaires !!
  In NL zijn 230 Mc.Donalds en 540 Voedselbanken.
  Wat een rijk landje is dit toch !!!
  De Haags Bende , noemt zo’n landje “een rijke democratie”, ammehoela, een 3de Wereldlandje, zónder democratie, hebben ze er van gemaakt !!

  1. Peter Selie

   Mooi corfo je legt de vinger op de zere plek, maar niemand dan ook niemand die politiek wat in de melk te brokkelen heeft en politiek verantwoordelijk neemt verantwoording en schuift naadloos de schuld op het megalomane EU project die n.m.m. inderdaad de hoofdverantwoordelijke is. Er wordt sinds jaar en dag gerommeld met diverse cijfers, nu is het Centraal Plan Bureau heel optimistisch over de economische toestand van Nederland, maar in feite blijft het een trieste bende. Het wil maar niet inzinken bij het grootste gedeelte van het volk dat wij met ALLEN besodemieterd worden door Rutte 1 & 2 & 3 waar wij bijstaan. Het handjevol bloggers op verschillende alternatieve sites zet geen zoden aan de dijk, eerst moet het onvermijdelijke zich voltrekken voor dat de schellen hen van de ogen vallen.

   1. corfo

    @ Peter Selie.
    Ik wacht met smart op dát moment; ik weet n.l. zeker dat zo’n moment nadert.

  2. Hetzalwelweer

   Democratie : de illusie dat je daadwerkelijk een keuze hebt.

  3. van Urk

   Als je alle slechte dingen wegstopt dan leven wij inderdaad in een paradijs. Niets is min der waar en niets lijkt wat het is.

 8. Peter Selie

  De hele reguliere politiek is hier de hoofdverantwoordelijke voor, sinds de cultureel Marxistische revolutie in gang gezet na de Tweede Wereldoorlog, en zich voornamelijk bezighouden hebben gehouden door hun bevoegdheden over te dragen aan internationale organisaties. Het bevorderen van het multiculturalisme en het bevorderen van de massa-immigratie van hoofdzakelijk kansarme asielparasieten onder het mom van oorlogsvluchtelingen.

  Zo wordt door de bestuurlijke elite het Schengenverdrag in het leven geroepen om alle grenzen van deze zone opgeheven te worden, om zo de saamhorigheid van de nationale EU bevolkingen te ondermijnen zodat bevolkingen uiteindelijk niet langer over hun eigen toekomst kunnen beslissen. Hierdoor zal de ondemocratische Europese Unie tot het bittere einde gesteund blijven worden door uw democratisch gekozen volksvertegenwoordigers die eigenlijk gewoon op hun handen zitten en het Brusselse dictaat naar eer en geweten uitvoeren.

  Nederland maakt geen uitzondering op dit project het mag dan een beetje achterlopen bij landen zoals Duitsland, Frankrijk en Zweden maar uiteindelijk mondt dit krankzinnige project uit in burgeroorlogen en totale chaos wat een beoogd doel is om een federaal, megalomaan en totalitaire staat EU te stichten, deze zal m.i. orde uit chaos scheppen waarbij de straten van alle Europese grote steden rood van het bloed worden. Ehhh zeggen dat we niet gewaarschuwd zijn dat zit er helaas niet in, want het boek 1984 van George Orwell was een waarschuwing tegen totalitaire regimes, zoals nazi-Duitsland en Stalins Sovjet-Unie.

 9. Kodi

  Gutmenschje Sjors Fröhlich ergert zich aan de vorm van de voorpagina en de koptekst “Dit zijn de cijfers die u van de overheid niet mag weten”. Wat maakt die Gutmenschsekte toch zo waarheidsvrezend? Doet de waarheid hun gesubsidieerde clubgebouw soms als een kaartenhuis ineen storten?

  1. corfo

   @ Koldi.
   Het wordt de hoogste tijd dat de gehele Haagse Bende in een échte doofpot wordt gestopt, deksel vast aandrukken en in de he zon zetten.
   Ik wist trouwens niet dat die Duitser, Fröhlich, nog leefde; ik verwachtte hem aan ’t front in Irak, vechtend bij IS.

   1. sonar

    Corfo verander de doofpot in een stoofpot en stop daar die trollen Gekke Gerrit en Kogelbert bij de linkse mafketels en dan het vuurtje flink opstoken,dan komen we er een keer vanaf van die figuren die denken dat zij enige verstand bezitten,het is meer van verstandelijke beperkingen wat overheerst bij zulke nitwits.

 10. swetsnek

  het linkse gezeik is ook weer aanwezig merk ik

 11. Marija

  Vragen jullie je (net als ik) ook wel eens af, wat de reden kan zijn dat er in Nederland nog niet een grote aanslag is gepleegd?
  Misschien zijn wij voor al die aanslagplegers een neutraal gebied, waar ze kunnen onderduiken en er geen haan naar kraait?
  Men krijgt *gewoon* een andere identiteit en leeft ongestraft op kosten van ons in vrijheid verder?
  Misschien is er geen enkel ander land dat zó gemakkelijk als uitvalsbasis of vluchtland kan dienen,
  of criminaliteit straffeloos gepleegd kan worden?
  Als je denkt het kan niet nóg gekker worden, lees je weer iets dat het wél nog veel gekker kan.
  Het gaat maar door, het einde nooit in zicht.
  Onze *leidinggevenden* staan ruggengraatloos aan de zijkant te giechelen en elkaar vliegen af te vangen.

  1. Hetzalwelweer

   Bekijk de website http://www.w2eu.com. Daar wordt keurig uitgelegd via welke routes naar de eu het veiligst zijn, welke landen het aantrekkelijkst zijn en wat je moet doen als je geen vergunning krijgt.

   1. Hetzalwelweer

    excuus…..www.w2eu.info is het juiste adres en wanneer je de volgende link aanklikt http://w2eu.info/netherlands.en.html en ook daadwerkelijk helemaal leest dan zul je begrijpen waarom er zoveel gelukszoekers het hier willen proberen.

 12. Ritter

  We zien dat ook in landen als b.v Zweden en Duitsland waar de politie en de politiek ook deze cijfers liever niet verteld aan de bevolking.

  B.v bij de massa aanranding tijdens oud en nieuw in Duitsland had de politie dit ook achtergehouden.

  Pas toen er verhalen op sociale media werden geplaatst door de slachtoffers gaf de politie de aanrandingen toe. Toen moest de politie wel de feiten publiceren.

  1. Kodi

   Zachte heelmeesters laten enkel stinkende wonden achter. Onderstaande werkt effectiever bij de groep structureel minder aanspreekbaarderen. Jammer dat dit de enige taal is die dezen nog wèl kunnen verstaan, maar dan moet het maar zo. Aan politiek correct gepamper is genoeg belastinggeld in het niets verdampt. Sterker nog: Het verwerd daarmee van kwaad tot erger, want al dat politiek correct gepamper was voor de daders enkel een vrijbrief om ermee weg te kunnen komen.

   In de Russische regio Moermansk zijn migranten te ver gegaan met Russische meisjes: enkele van de “vluchtelingen” liggen nu in het ziekenhuis en anderen zitten in de gevangenis.

   Migranten uit het Midden-Oosten en Afghanistan hebben afgelopen zaterdag in een nachtclub in de regio Moermansk, in de stad Polar Zori, jonge Russische vrouwen lastiggevallen en kregen te laat in de gaten dat ze niet in de EU waren. Hoewel de politie geen nadere inlichtingen wilde geven, was er sprake van vele gewonden.

   Media berichtten dat Noorwegen daarvoor ongeveer 50 “vluchtelingen” uit het Midden-Oosten en Afghanistan wegens hun “slechte gedrag” weer naar Rusland uitgezet zou hebben. In Polar Zori aangekomen, besloten de “vluchtelingen” een beetje lol te maken in de lokale discotheek “Gandvik” en begonnen daar toen Russische meisjes lastig te vallen en seksueel te intimideren.

   Het was echter hun pech dat in Moermansk niet de tolerantie van het Verlichte Europa heerst. De autochtonen maakten hen heel snel duidelijk waar ze zich bevonden: “Het spijt ons, maar Keulen ligt 2.500 km verder naar het zuiden.” Volgens commentatoren op de sociale netwerken probeerden ze te vluchten en zich te verstoppen, maar ze werden gevonden en door de inwoners van de stad “opgevoed”. Als er niet enorm veel politieagenten gekomen zouden zijn, dan was de situatie absoluut heel slecht voor ze afgelopen, vooral gezien de winterse kou in Moermansk.

   Het gevecht tussen de “vluchtelingen” en in de inwoners van stad Polar Zori vond echter niet plaats in de club “Gandvik”, maar op straat, waar zich voor zulke gasten plekken bevinden waarop men “als mannen onder elkaar kan praten”, bericht FlashNord.

   Het resultaat: 18 migranten in het ziekenhuis, 33 in de lokale gevangenis en een grote wens bij hen om zo snel mogelijk weer naar huis terug te kunnen keren. Officiële bevestigingen van het Openbaar Ministerie waren er niet, omdat die er blijkbaar geen zin in heeft om nog meer voeding te geven aan de door het Westen gevolgde koers van “het wilde Rusland”.

 13. Tinneke

  Wat is de definitie van schizofrenie? mensen die met zichzelf discussiëren op een forum zoals DDS! onder diverse accounts…….wat ben ik dan blij dat ik een laaggeletterde tokkie ben☺

  1. Kodi

   Hierbij het gezegde “Een schizofreen is nooit alleen” nader verklaard. ☺

  2. swetsnek

   AHAHAHAHAAH goed Tinneke zo mag ik het horen hahahahahahaha

 14. Hetzalwelweer

  @Kodi, Eva Jinek heeft zelf ooit moeten vluchten voor oorlog, dus kom niet aan de asielzoekers. Dan gaat ze huilie huilie doen en die Peter Antivries is een mediageile zuursloot , geen aandacht geven. Bovendien mag Jinek niets zeggen van de Nationale Politieke Omroep, alleen alles dom weg lachen….net als onze grijns MP.

  1. Stanly2000

   Welke oorlog? Ze is in de VS geboren en vandaar uit naar Nederland verhuisd.

   1. Hetzalwelweer

    Klopt idd ze is in Amerika geboren nadat haar ouders uit Tsjechoslowakije waren gevlucht, maar ze doet het zo voorkomen alsof ze zelf gevlucht is wanneer men met haar hierover in discussie gaat.

 15. Peter Selie

  Parlement Duitsland stemt vóór nieuwe censuurwet ‘online haatzaaien’
  Langzaamaan terug naar de DDR
  Duitsland gaat harder optreden tegen haatzaaierij, bedreigingen en nepnieuws op social media. Bedrijven als Facebook en Twitter moeten aanstootgevende berichten straks verwijderen binnen 24 uur nadat ze daarvoor een aanwijzing hebben gekregen. Doen zij dat stelselmatig niet, dan riskeren zij een boete tot 50 miljoen euro.

  Het Duitse parlement heeft vrijdag ingestemd met een omstreden wetsvoorstel van die strekking dat minister van Justitie Heiko Maas onlangs indiende.

  De internetbranche is erg kritisch over de nieuwe regels. Bedrijven vinden niet dat zij opgezadeld moeten worden met de beslissing of een bijdrage door de beugel kan of niet. Ook zou de vrijheid van meningsuiting in het geding zijn.

  Anp

 16. Sniper666

  Het zal allemaal waar zijn, maar we moeten wegkijken…. Dat verwacht men van ons.

 17. Kodi

  Veel gepleegde delicten: Misdrijven tegen de persoonlijke integriteit. De import van invasiërs is een aanval op de inheemse bevolking.
  https://pbs.twimg.com/media/DDjSUiDXkAAbMDA.jpg

 18. Ruud562

  Meer en meer wordt de beerput geopend! Een beerput vol misstanden waar in vroeger tijden vele malen op is gewezen door Jan Maat, Pim Fortuyn en huidig Geert Wilders!
  Maar ja, die signalen waren en zijn van populisten, van racisten, dus werd elk stukje aangedragen realisme onder het politiek correct tapijt geschoven én gehouden! Want Nederland moet oh zo politiek correct en tolerant blijven!! Ook al gaat de gehele samenleving in alle opzichten naar de klote! En dan die mediageile arrogante R. de Vries, als het tij gaat draaien zal hij een van de eerste zijn die zich mag gaan verantwoorden! Net zoals de diverse media hier in dit land!

  1. dutchbrabant

   Net zoals de diverse media hier in het land? Lachwekkend dat het gedeelte dat het meest schreeuwt om vrijheid van meningsuiting steeds weer aan komt zetten met dit soort teksten.. Gaat deze site dan ook weg? Ik bedoel de dagelijkse standaard blinkt nou ook niet uit in objectiviteit…..

   1. Sniper666

    Zwijg deze trol dood.

 19. Lex

  Ik vind dat er dan maar knokploegen moeten gaan komen als de overheid dat tuig niet uit wilt zetten dat ze dan maar een handje geholpen moeten gaan worden.

  Beetpakken dat tuig in een bus en droppen op Marokkaans grondgebied.

  1. Kogelbert

   Lex stelt een Kristallnacht voor.

   Gadver.

  2. Sniper666

   @ Lex

   Zo ver gaat het uiteindelijk komen vrees ik. De Nederlander neemt heel veel, maar eens het vat vol is explodeert de boel. De roverheid blijkt niet in staat haar primaire taken uit te voeren.

 20. Ni28

  STOP DE TROL
  ZWIJG DE TROL DOOD

 21. nienke

  @Kogelbert.

  Wilders en Baudet krijgen hun steun van het minder verstandig dan wel beschaafde deel, maar gelukkig is dat een minderheid.

  Hoe durft U? noemt U de leugens, het konte draaien van die politieke partijen zoals de VVD, D66, Groen- Links, CDA en de CHR. partijen BESCHAAFDE mensen?
  Ze liegen, bedriegen, belazeren het hele Ned. volk en zitten daar alleen voor de macht.
  4 jaar zijn we belazerd door de VVD en PVDA en we laten ons nog eens 4 jaar belazeren door deze zogenaamde volgens U BESCHAAFDE HEREN, een ezel stoot zich geen tweede keer aan dezelfde steen maar een groot deel van het Ned. volk de zogenaamde beschaafde groep laat zich weer belazeren.
  Zij zitten daar niet voor het volk, ze zitten daar voor hun eigen carieere deze macht wellustige zogenaamde BESCHAAFDE figuren.
  Liegen, bedriegen en besodemieteren is in mijn ogen verre van beschaafd, ben een PVV. stemmer.

  1. Sniper666

   @ Nienke

   Snap uw reactie maar u doet Kogelbert weer een groot plezier. Hij gaat u lekker verder trollen. Laat hem toch links liggen.

   1. Nederland-op1

    @Kogelbert, ons land briljant bestuurd? Waarom zie ik dan overal van die hoofddoeken lopen en steeds meer moskeeën verrijzen? In de grote steden moet je de echte Nederlanders met een lampje zoeken en er komen steeds meer buurten waar het oorspronkelijke volk weggepest wordt. Echt briljant. Je moet wel een compleet hersenloze mongool zijn om te beweren dat het allemaal zo geweldig is in Nederland. Voor de buitenlanders ja, die worden op een voetstuk geplaatst.

    1. Nederland-op1

     Hier komt vast geen zinnig antwoord op, want de waarheid kun je maar moeilijk tegenspreken.

     1. Sniper666

      Niet voederen die trol.

  2. Kogelbert

   Nienke, we zijn niet belazerd hoor. Dit land is de afgelopen briljant bestuurd met als gevolg dat Nederland sterker uit een zeer zware economische crisis is gekomen.

   Mogelijk heeft u uw eigen leven niet goed op orde maar dat kunt u dit Kabinet lastig verwijten.

   1. Sniper666

    @ Nienke

    Kijk, Kogelbert levert het bewijs zelf. De ‘bekwame bestuurders’ truc. Nu moet u nog bozer worden… Kap met die trollen beantwoorden!

   2. van Urk

    Nienke@ Als je alle slechte zaken en schandalen in de doofpot gooit dan leven wij inderdaad in een paradijs met een zogenaamde goudeerlijke regering.

    1. Kogelbert

     Welke slechte zaken en schandalen zitten naar het oordeel van van Urk in de doofpot?

     1. van Urk

      Kogelbert@ 🙂

     2. Nederland-op1

      Jeetje mina bertje, waar gaat dit topic ook alweer over? Dat is slechts 1 voorbeeldje.

     3. van Urk

      Kogelbert@ Maar even serieus. Ik regeer niet over het volk maar de regering wel. Dus mijn persoonlijke privezaken is niet van landsbelang. Het volk vertrouwt op de handen van de regering terwijl de handen van die regering ontzettend vuil blijken te zijn.

  3. swetsnek

   Nienke meisje niet doen daar zit die homo kogelbert juist op te wachten niet op reageren

   1. Kogelbert

    “homo kogelbert ”

    Homohaat is hier net zo algemeen als moslimhaat.

    1. Marija

     U hoort in een gesloten inrichting, knettergek.

  4. swetsnek

   Nienke die TROL DOODZWIJGEN AUB JE BENT HEM AAN HET VOEREN NIET DOEN DAAR WACHT IE JUIST OP

 22. Ni28

  Poldi@ ZWIJG DE TROL DOOD

 23. Ni28

  Nienke@ ZWIJG DE TROL DOOD! Antwoorden is niet effectief in tegendeel.

 24. Ni28

  Als Eva Jinek voor de oorlog had moeten vluchten zat zij nu niet bij de politiek correcte media. Eva Jinek heeft geen oorlog meegemaakt.

 25. poldi

  En dan wil tijdens de formatie zo’n GroenLinks narcistisch wangedrocht van een Jesse Klaver met vochtige ogen zo’n 25.000 asielzoekers in Nederland toelaten.

  Knetter en knettergek !
  Opdoeken die hele miljarden kostende zieligheidsindustrie.

  1. Hetzalwelweer

   http://w2eu.info/netherlands.en.html een website waar vooral wordt uitgelegd hoe je als illegaal in Nederland kunt verblijven. Deze site wordt trouwens gefinancierd door de wel bekende heer Soros…..dat mag genoeg zeggen.

   1. Sniper666

    @ Hetzalwelweer

    Gadverdamme wat walgelijk die site. Je hebt gelijk.

   2. Marija

    ja dat zegt zéker genoeg.
    klootzakken zijn het.

   3. Ali Yas

    “We stand for freedom of movement for everyone, irrespective of your origin and the reasons you left your country.”

    Daar valt op zich best wat voor te zeggen. De Libertarische Partij vindt dit bijvoorbeeld ook. Maar als je langer dan een paar seconden nadenkt – wat de LP ook heeft gedaan – snap je dat daar iets tegenover moet staan, namelijk, dat het verblijf in een land op zich geen rechten geeft, dus ook geen recht op voedsel, onderdak, rechtsbijstand, gezondheidszorg enzovoorts.

 26. poldi

  Eigenlijk is Nederland bezet door een georganiseerde moslim-bezettingsmacht.
  We worden leeggeroofd (criminaliteit),
  uitgezogen (uitkeringen/gratis gezondheidszorg) en
  uitgespuugd (minachting voor politie, ambulance en bestuurders).

  Onze trage rechtstaat kan de snel veranderende maatschappij niet bijhouden. Het wordt tijd voor een strikt rationele benadering, m.a.w. onacceptabel gedrag vereist onorthodoxe maatregelen.

  Maar ja dat zal wel niet gebeuren want onze rubberen Mark Rutte is het schoothondje van “wir schaffen das” frau Merkel.

 27. tarquesh

  Dit is het meest vrije stuk internet vermoed ik.

  Hoelang nog?

  Beter is om normaal te doen, dan gaan de heersers eens gewoon aan het werk inplaats van alles plat cencureren en verbieden.

 28. Bes Tolen

  Zo gaat het al jaren. Altijd al zo want bij een veroordeling moeten die asielzoekers weg. Indertijd, zo’n twintig jaar geleden kwam er in het dorp in Oostelijk Groningen waar een oud familielid woonde een asielzoekerscentrum. Dadelijk werd al gestolen maar de politie mocht er niets aan doen. In het grotere stadje werd voor zevenduizend gulden aan sigaretten gestolen. Al in de eerste week. Die bleken in het asielzoekerscentrum te staan maar de politie mocht niet het asielzoekerscentrum op de bewuste plek binnen maar konden de sigaretten wel zien staan. Geen arrestatie dus. Twee oude vrouwen uit het dorp werden al dadelijk van hun portemonnee beroofd. Twee afzonderlijke gevallen. Geen politie actie daaarop. Toen een net gekochte fiets werd gestolen, kreeg je eenzelfde verhaal als met de sigaretten. De fiets bleef in het asielzoekerscentrum en het slachtoffer kreeg contant de aanschaffingsprijs van zevenhonderd gulden uitbetaald. Overeenkomstig vond trouwens in die tijd ook plaats in Steenwijk en in Doetinchem of Winterswijk (die twee plaatsen haal ik altijd door elkaar). Blijkbaar zijn er aparte potjes voor om asielzoekers vooral maar hier te laten blijven.

  ”Ja, Nederland is niet corrupt. Zie de jaarlijkse internationale lijst”. Maar wie verder kijkt dan zijn of haar neus lang is, weet wel beter. Al vanaf de zestiger jaren werden grote bedragen legaal (dat heet legaal) uitgegeven door het rijk die m.i. als politieke corruptie zijn te aan te merken. Dat gaat wel over tientallen miljarden euro’s in de loop van jaren. Zo werkt dat in Nederland. Dat werkte immigratie wel danig in de hand.

 29. Kodi

  Gelet op dat de derde etappe in de Tour de France net was geëindigd acht ik de kans groot dat de reclamespot in de zendtijd voor politieke partijen voorafgaand aan EénVandaag goed bekeken is. De PVV was in de uitzending. En alles wat er in naar voren wordt gebracht is waar.
  https://www.youtube.com/watch?v=rN-LlMSS9tU&ab_channel=PVVpers

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.