Hoppa: gestoorde extremist die aanslag Manchester ‘eigen schuld’ vond uit zijn dorp gejaagd en gearresteerd

Burgers én de overheid van het Verenigd Koninkrijk laten nog eens even zien dat ze het absoluut niet zullen toestaan dat iemand op welke manier dan ook de gruweldaden in Manchester probeert goed te praten.

Terreurdaden an sich zijn aan verschrikkelijk genoeg, en al helemaal als daarbij zoveel mensen, waaronder talloze onschuldige kinderen, omkomen. De gruwelijkheden houden tegenwoordig echter niet op bij het plegen van de aanslagen zelf. Zonder uitzondering zijn er nu altijd wel mensen die het op één of andere manier klaarspelen om terreur niet te veroordelen, maar om het met feest te onthalen of zelfs goed te praten. Dat aanstichters van terreur als ISIS en Al-Qaida dat doen verbaast niemand, maar het wordt pas echt ernstig als mensen in onze eigen landen dit gedrag gaan vertonen. En laat dat nu precies zijn wat er telkens gebeurt.

Mijn afschuw kon niet groter zijn bij de bomaanslag op het popconcert in Manchester. Een aanval plegen op militairen of agenten – mensen die zich tenminste nog enigszins kunnen verdedigen – is al tot daar aan toe, maar op weerloze kinderen.. enfin, om zoiets te kunnen doen moet je wel echt voor de volle 100% overtuigd zijn van je giftige ideologie. Dat was Hamza Siddiq ook, de Schot die zich enkele jaren geleden bekeerde tot de Islam en sindsdien helemaal geradicaliseerd is. Lees zelf maar wat deze gek recentelijk schreef op Facebook:

Bron foto: Facebook
Bron foto: Facebook

Oftewel: hoewel hij dit bloedbad niet de “allerbeste manier” vond is deze hele gebeurtenis wel gewoon eigen schuld van de Britten om de daden van hun overheid. Dus stop met het bestrijden van terreurgroepen in het Midden-Oosten, het ontvoeren van moslimkinderen – huh? – en nog een hele waslijst aan eisen, en dan blijft het Verenigd Koninkrijk de volledige gruwel van de jihad bespaard tot die aan het Kanaal klaarstaat.

Hoe krankzinnig moet je wel niet zijn om zoiets ook maar te kunnen bedenken? Niet zo heel erg kennelijk, want dit sentiment leeft bij genoeg mensen die zich hebben laten hersenspoelen door het islamisme.

Meestal blijft het verhaal hierbij, maar deze keer kreeg het nog een staartje, en niet bepaald in het voordeel van Siddiq. De Britten hebben het namelijk zo gehad met de uitspraken van de extremist dat buurtbewoners zijn wens – “Allow muslims to leave for muslim lands” – besloten in te willigen. De bewoners van het Schotse Tesco vertelden hem daar nooit meer terug te komen, waarna deze Facebook-jihadist op sokken met de staart tussen zijn benen Schotland uitvluchtte. En dat terwijl hij enkele dagen daarvoor al even opgepakt was om zijn woorden: hij is dus voorlopig weer op vrije voeten, maar kan nog een zaak tegen zich verwachten om deze krankzinnige uitspraak. En dat is natuurlijk helemaal prima: aanpakken dit soort types!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

60 reacties

 1. Ngatimoto

  Zielig toch, kan zó naar het Openluchtmuseum in Arnhem.
  De directeur daar is gek op dit soort figuren, hij bouwt zelfs een Moskee!

 2. Floris

  Westerlingen die zich tot de islam bekeren. Hoe is het toch mogelijk!

  1. Nasrani

   Zoals vaker gezegd, wanneer een westerling zich tot de islam bekeerd zijn ze of heeeel dom, of heeeel lelijk, gespest op school en geen toekomst.

 3. Adriaan

  Zo’n man moet je niet wegjagen. Hij duikt elders weer op. Hierop is maar één antwoord mogelijk: levenslange eenzame opsluiting. Dit soort tuig hoort hier niet. Nergens niet.

 4. Beukman

  Het is voor mij een brug te ver om de aanslagpleger vrij te pleiten, per slot is men verantwoordelijk voor zijn eigen daden. De knaap met de muts en de baard heeft echter wel een punt, daar waar hij het plegen van aanslagen in het westen koppelt aan het buitenlandbeleid van westerse landen in onder meer het MO.
  Dit overduidelijke verband niet willen leggen, is een nieuwe vorm van politieke correctheid.

  1. Floris

   Dat verband is er zeker, Beukman. Maar er speelt wel meer.

   Het islamitisch terrorisme begon al ruim voor de inval in Irak. Denk aan de vliegtuigkapingen in de jaren 70 en de aanslag op de OS in München. De islam is altijd al radicaal geweest, net als z’n stichter, maar het is in een stroomversnelling gekomen door de stichting van de staat Israël. Dat was een klap in het gezicht van de complete islamitische wereld en was het startsein van de ellende.

   Eerst dachten ze Israël via conventionele oorlog weg te kunnen vagen. Toen dat niet lukte kwam het terrorisme in zwang. Ook tegen het westen omdat ze die de schuld gaven van de stichting van Israël, met de VS als de grote “satan”. Niet geheel terecht want de Sowjet-Unie was de eerste die Israël erkende.

   1. Beukman

    @Floris
    Het islamitische terrorisme heeft vrijwel altijd een politieke component. Zo ook hier: wat er onder meer in Syrië en Irak gebeurt, heeft zijn repercussies in het westen, in de vorm van aanslagen. Een islamitisch land echter waar geen oorlog wordt gevoerd, pak hem beet Koeweit, veroorzaakt direct of indirect géén aanslagen in het westen.

    1. Hendriekus

     Ja natuurlijk. De islam wordt er altijd maar bij gesleept. Waarom pleegt mijn islamitische buurman dan geen aanslagen? Hij is tegen Amerika maar ook tegen terroristen. Dus?

     1. Floris

      Omdat hij dat niet HOEFT te doen. In de koran staat dat martelaren in het paradijs de hoogste rang zullen bekleden als beloning voor het vechten voor islam. Jouw buurman neemt genoegen met een zetel ergens daaronder.

     2. Hendriekus

      Bedoel je die maagden die allemaal liggen te wachten op de terroristen? Waar staat dat trouwens precies in de koraan?

     3. NoDoubt

      Op je vraag over de maagden het volgenden:

      De Koran vermeldt bovendien nergens een aantal. De ’72’ is afkomstig van de volgende hadith: (de hadith is zoals Mohammed leefde)

      «Men hoorde profeet Mohamed zeggen: “De kleinste beloning voor de mensen van het Paradijs is een plaats waar er 80.000 dienaren en 72 vrouwen zijn, waarboven een koepel staat die versierd is met parels, aquamarijn en robijn, zo breed als de afstand van Al-Jabiyyah (een voorstad van Damascus) tot Sna’a (in Jemen).”» (Tirdmidhi)

     4. Hendriekus

      NoDoubt, Florisant had het over de koraan. Daar staat het dus niet maar in een of andere hadit. Ik heb wel eens gelezen dat er daat honderden van zijn. De meeste van eeuwen na Mohamed. gelul dus.

     5. Floris

      «En denk van hen die op Gods weg gedood worden niet dat zij dood zijn; zij zijn juist levend bij hun Heer, waar in hun onderhoud wordt voorzien terwijl zij zich verheugen over wat God hun van Zijn Genade geeft en zich verblijden dat de achterblijvers die zich nog niet bij hen gevoegd hebben niets te vrezen hebben noch bedroefd zullen zijn. Zij verblijden zich over een genade en gunst van God, en dat God het loon van de gelovigen niet verloren laat gaan.» (Koran 3:169-171)
      In het paradijs zullen zij de mooiste plekken krijgen.

     6. Hendriekus

      De laatste zin die Flrisant uit de koraan citeerde heeft hij zelf verzonnen. En er staat ook niks over de hoogste rangen.
      Oplichter.

     7. Floris

      Ik verzin niks weerzinwekkende sukkel. Het citaat komt van deze (zéér apologetische) site: http://www.cie.ugent.be/bogaert/bogaert32.htm

      Ik kreeg het hele citaat niet geplaatst, waarschijnlijk staat er een woord in dat hier een filter in werking zet. Ga maar naar de site, scroll naar paragraaf 1.7 en je kan zien dat het daar staat. Nog aangevuld met Sahih Hadith die een en ander bevestigen.

     8. toetssteen

      Hé Henkie Veldman, 59:22 met mooie fair haired mutsen met prachtige grote ogen, daar gaat u mee schaken?

     9. Hendriekus

      Floris je bent een leugenaar. Je zette er een zin bij namelijk -In het paradijs zullen zij de mooiste plekken krijgen- en in de koraan hebben ze het ook niet over de hoogste rangen en vechten voor de islam.

      Als je wilt liegen doe het dan niet zo doorzichtig sukkel.

     10. Floris

      De leugenaar hier ben jij, Wim HUTTEN.

      Iedereen kan naar die pagina surfen en zien dat daar bevestigt wordt wat ik schreef.

    2. Floris

     Does 9/11 ring a bell? Dat waren overwegend Saoedi’s. En er zijn meer voorbeelden die jouw punt falsificeren.

     Jij begrijpt een paar dingen niet van die moslims, Beukman. Je rept met geen woord over Israël. Daarmee is het gedoe begonnen. En dat sentiment zien we in de hele islamitische wereld, van Marokko tot aan Indonesië. Ook de Shi-ieten doen eraan mee.

     Ze ruzieën onderling heel wat af, maar als het om Israël gaat staan alle neuzen dezelfde kant op. Zolang Israël bestaat hou je dit gedonder. En aangezien Israël blijft bestaan houdt het dus nooit op.

     En dat heeft zeer veel met de islam te maken, beste vriend. Die oorlogsreligie schrijft voor dat land dat ooit islamitisch is geweest niet mag worden opgegeven. Ze zullen zich er NOOIT bij neerleggen dat Israël bestaat.

     Voor de volledigheid: de tweede Irak-oorlog was fout. Bush en Blair hebben de westerse wereld daar een heel slechte dienst mee bewezen.

     1. Floris

      “Vrede tussen Joden en moslims is dan ook principieel ondenkbaar; het tolereren van joodse dhimmi’s onder moslimbestuur is het maximaal haalbare, en zelfs dat is er vaak niet van gekomen. Maar vrede tussen een joodse staat (op voormalig islamitisch terrein) en zijn moslim-buurstaten is uitgesloten. Alleen naïeve westerlingen, die de religieuze dieptedimensie van het conflict miskennen, kunnen daaraan geloven.”

      – Prof W.J. Ouweneel

      http://docplayer.nl/18415509-Islam-en-palestina-een-analyse.html

     2. swetsnek

      Dat kan allemaal wel zo zijn maar de hele handel werkt wel in Israel want als het geld gaat vervalt wel heel snel de haat . En zeg niet dat dat niet zo is want ik ben er vaak genoeg geweest.

     3. Beukman

      @Floris
      Bin Laden heeft toch vrij helder aangegeven wat hij met 9/11 hoopte te bereiken: aandacht voor het feit dat de VS een corrupt regime (in SA) in stand hield, dat niet alleen het eigen volk onderdrukte, maar ook een smet vormde op dit heilige land.
      Daarnaast vormen ook de geopolitieke intriges rond Israel een motief. En nog een hele trits andere zaken, voornamelijk gefuk in islamitische landen waar de VS niks te zoeken heeft. Ik citeer een paar zinnetjes:

      “You steal our wealth and oil at paltry prices because of you international influence and military threats. This theft is indeed the biggest theft ever witnessed by mankind in the history of the world.”

      “Your forces occupy our countries; you spread your military bases throughout them; you corrupt our lands, and you besiege our sanctities, to protect the security of the Jews and to ensure the continuity of your pillage of our treasures.”

      Weet je? ik ben het voor een groot deel nog met hem eens ook. Uiteraard niet met zijn vergeldingsacties.

      https://www.theguardian.com/world/2002/nov/24/theobserver

     4. Floris

      Tja, Beukman. Bin Laden heeft ook aangegeven dat Andalusië weer islamitisch moest worden vanwege die “regel” die ik je gaf. Lees dat artikel van Ouweneel nu maar eens aandachtig door en speel niet langer de nuttige idioot voor die haatbaarden.

      De eeuwige pogingen van links om die verdomde islam uit de wind te houden zijn te bezopen voor woorden.

     5. Beukman

      @Floris
      Ik schreef dit: “Het islamitische terrorisme heeft vrijwel altijd een politieke component.”
      Die brief van Laden toont aan dat er achter 9/11 geopolitieke motieven zaten. Van je suggestie dat het een religieus dingetje was, blijft dus niet veel over.
      Ouweneels woorden doen daar niets aan af, en de jouwe evenmin.

     6. toetssteen

      @B

      http://hollowverse.com/osama-bin-laden/
      Nee joh, hij ging voor het libertarisme. Echt waar!

     7. Floris

      @ Beukman: islam is een politieke religie dus die politieke component is er altijd, het loopt in elkaar over. Jij denkt zuiver westers, probeert politiek en religie te scheiden, maar zo denken moslims helemaal niet. Jij begrijpt gewoon geen ene zak van de islamitische mentaliteit.

      Lees dat stuk van Ouweneel nu maar eens heel goed. Dan vallen die linkse schellen misschien eens een keer van je ogen.

      En lees anders art 11 HvH. Dat is overduidelijk wat betreft de religieuze motivatie om Israël van de kaart te vegen.

     8. Beukman

      Jij staart je blind op de islam, @Floris. Als de VS zich verre had gehouden van de binnenlandse zaken van andere landen, met name die in het MO, dan had het WTC er nu nog gestaan, in weerwil van die vreselijke imperialistische islam.

     9. Floris

      “Jij staart je blind op de islam, @Floris.”
      ———————————————
      Nee, ik heb dit grondig bestudeerd. Het is precies andersom: jij hebt een blinde vlek voor islam.

      Dat is nergens anders op gebaseerd dan enkele contacten met moslims in je omgeving. Inhoudelijk steekhoudende argumenten heb ik nog nooit van jou (of van welke apologeet dan ook) mogen vernemen.

     10. Beukman

      Argumenten die niet in jouw straatje passen noem jij per definitie niet steekhoudend, @Floris. Zo kan ik het ook. Jij staart je net zo blind op de islam als de Duitse etno-musicoloog in Fellini’s geweldige “E la nave va” zich blindstaarde op Balkandans, toen hij meende een zigeuner te moeten corrigeren die de Czardas niet volgens het boek danste (de etno-musicoloog had dat boek zelf geschreven).
      Jij weet meer van de islam dan de gemiddelde terrorist, en het is precies dat wat jou opbreekt.

      Dit is nogmaals de brief van Laden:

      https://www.theguardian.com/world/2002/nov/24/theobserver

      Het is duidelijk dat de man politieke motieven had om aanslagen in de VS te plegen. Motieven die weliswaar hier een daar een islamitisch vernislaagje hadden gekregen, maar ook zonder dat laagje genoeg rechtvaardiging bevatten.

      Kijk door dat vernis heen, Floris. De VS voeren al sinds begin jaren 50 een neokoloniale politiek in landen waar ze niks te zoeken hebben. Van de ene kant hebben de Americanen de mond vol van democratie, van de andere kant helpen ze dictators aan de macht die daar zitten om de Americaanse belangen te dienen. Is het dan heel raar dat er nu en dan een Bin Laden opstaat met een volgroeid politiek bewustzijn, die zegt: “En nu pakken we ze terug”?

      Dat lukt ook prima zonder de islam er bij de haren bij te slepen, want die is ondergeschikt. Je het het door als je het ziet. Probeer het eens van hun kant te bekijken, en vergeet de islam voor een paar seconden.

     11. Floris

      Je hebt weer heel veel woorden nodig om niets te zeggen, Beukman.

      In de islam lopen politiek en religie door elkaar heen. Dat wil jij kennelijk nog steeds niet begrijpen.

      En voor een orthodox gelovige komt die religie op de eerste plaats en bepaalt z’n geloof z’n politiek. Dat is zo bij de SGP en dat is zo bij Hamas en bij verreweg de meeste islamitische bewegingen.

    3. NoDoubt

     Ik had u de vorige keer inzicht willen geven in de geschiedenis, echter uit uw snelle reactie vermoed ik dat u de film niet hebt gekeken. Misschien opent u uw ogen bij het zien van de volgende film. (3 minuten)
     https://www.youtube.com/watch?v=c7y2LRcf4kc.
     En na de aanslag van Manchester hoe meelevend de imam is, zult u zien bij de volgende film https://www.youtube.com/watch?v=_eLglAovkcw. vooral na 10:22. Opnieuw wens ik u veel wijsheid toe

    4. Kodi

     Genoeg sheiks in Koeweit met geld teveel en zingeving te weinig die hier in Europa al die Islamitische haathutten en -predikers financieren of Islamitische milities faciliteren.

     En nogmaals: Je kan in de Islam niet de religieuze component loskoppelen van de politieke component, anders is het geen Islam meer. Islam is een totaal doctrine.

    5. Kodi

     De Islam heeft altijd een politieke component. Je kunt de Islam niet in losse onderdelen krijgen. De Islam is een totaal doctrine. Er is niet zoiets als de politieke Islam; Je krijgt de politieke component er altijd bij. Het is complete dramdwang.

   2. Kodi

    Slechts een klein deel van de Moslims radicaal? Het is maar wat je een klein deel noemt.

    https://pbs.twimg.com/media/DA8KccXXsAA9ikM.jpg

  2. Kodi

   Dat je nog niet uit het door jou zo perifide westen bent geëmigreerd naar een of andere Moslimheilstaat. Wat doe je eigenlijk nog hier in het door jou zo perifide gevonden westen?

   Ken jij trouwens Mustafa Kemal Atatürk? Die zeide ooit: “Er zijn duizenden culturen; Er is echter maar één beschaving: De Westerse.”

   En hij zei wel meer verstandige dingen? Weet je wat hij o.a. over de Islam zei?

   “Deze herdersreligie van een pedofiele oorlogshitser is het grootste blok aan het been van onze natie!”
   Bron: Jacques Benoist-Méchin, Mustafa Kemal: La mort d’un Empire (1954)

   “De islam hoort op de vuilnishoop van de geschiedenis!”
   Bron: Jacques Benoist-Méchin, Mustafa Kemal: La mort d’un Empire (1954)

   “De islam, deze absurde godsleer van een immorele bedoeïne, is een rottend kadaver, dat ons leven vergiftigt.”
   Bron: niet vermeld.

   http://luxetlibertasnederland.blogspot.nl/2012/02/citaten-van-ataturk-over-islam.html

 5. Seneca

  Ja beuk, eenmaal een Israël en Jodenhater, altijd een Israël en Jodenhater! Bovendien beukje, ik zie geen verschil tussen jouw gebazel (uitingen van je denken) en die van die andere lul, Hamza Shit of iets dergelijks. Jullie zijn allebei het spoor bijster, maar jij bent de ergste van beiden. Je moraal, moreel, instelling en misschien je samenleven met je partner stinken tot de hoge hemel. Spaar me je wederwoord!

  1. Beukman

   Ik ook van jou, @Seneca.

   1. corfo

    Beukman.
    Ik kan je op m’n werkplek ruiken Beuk ! (ja, ik werk opdat die parasieten hier kunnen luieren !)
    @ Seneca.
    U heeft volkomen gelijk, dit zijn zéér onbetrouwbare en uiterst gevaarlijk lui die in een dwangbuis horen en met TBS dienen te worden opgesloten in een tehuis voor zwaar geestelijk gehandicapten.

    1. Beukman

     Weet je werkgever wel wat je aan het doen bent, @cor?

     1. Top

      U weet niet eens wat een werkgever is. U weet alleen de sociale dienst te vinden. En dat al uw hele leven lang. Toch best wel een prestatie!

     2. Beukman

      Verrek, de steuntrollen zijn voor de verandering eens vóór 10 uur hun bed uit.
      Ik heb goed nieuws, jongens. Ik heb een dagje vrijgenomen en ga de stad uit. Jullie hebben dus vrij spel vandaag. Maak er geen misbruik van svp.

  2. Kodi

   Lieden die aan de verkeerde kant staan mag je ook gerust landverraders noemen en hen daarvoor vervolgen.

 6. DennisEijs

  Oftewel, jullie gedragen je niet dhimmie genoeg. Waarom verlaat jij de westerse landen niet? En ga je leven in een moslimland? En als de islam niet zo’n expansiedrift had, dan hadden we destijds geen kruistochten hoeven hebben. En ga zo maar door. Daar is je gat van de deur, ik wens je veel succes aldaar.

 7. Nederland-op1

  Ik heb de oplossing voor meneer met de baard en muts en voor alle islamieten in deze wereld die zich zielig voelen. Alle moslims vertrekken uit Europa, Engeland en Amerika en dan halen wij alle troepen en mensen weg uit de moslim landen en zullen we ons niet meer bemoeien met het midden oosten. Deal?

  God wat zou het westen er van op knappen!

 8. corfo

  Een terrorist-verheerlijker, als deze gek moet niet alleen uit z’n dorp verjaagd worden, maar heel eenvoudig uit het leven gejaagd. Het in leven laten van een dergelijk “mens” is in feite het uitlokken van een nieuwe terroristische aanslag zodra de gek weer vrij is.

  1. Top

   Een gezwel, moet je dan ook wegsnijden, niet verplaatsen! Want dan rot het gewoon verder.

 9. corfo

  Gelukkig dat de Britten hun eigen wetten weer kunnen gaan handhaven sinds ze uit de EU zijn gestapt. Ware dat niet het geval geweest dan hadden Korsakov Juncker, Tusk, van Baalen en Timmermans, hen vast ten strengste verboden om zulke verregaande maatregelen tegen die gek te nemen. Leve de Brexit, nu nog een Nexit !!!!

 10. Top

  Beukman,
  Verrek, de steuntrollen zijn voor de verandering eens vóór 10 uur hun bed uit.
  Ik heb goed nieuws, jongens. Ik heb een dagje vrijgenomen ( moet zijn; vrij genomen, los van elkaar) en ga de stad uit. Jullie hebben dus vrij spel vandaag. Maak er geen misbruik van svp.

  Goh, is het gratis vervoer voor minder bedeelden, al van kracht in uw gemeente. En u heeft geen baas, dus hoeft u ook niet vrij te nemen. Dat bent u het hele jaar door al.

 11. Kees1973

  Twee berichten in even zoveel dagen leggen mooi de hypocrisie blood van DDS en de reaguurders.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2017/06/vrijheid-van-meningsuiting-in-gevaar-om-doet-weer-onderzoek-naar-uitspraken-geert-wilders/

  Men schreeuwt moord en brand omdat Wilders weer wordt vervolgd om extreme uitspraken. Moet niet kunnen! Vrijheid van meningsuiting!

  Maar dit bericht eindigd met ” hij is dus voorlopig weer op vrije voeten, maar kan nog een zaak tegen zich verwachten om deze krankzinnige uitspraak. En dat is natuurlijk helemaal prima: aanpakken dit soort types!”

  Kortom, de vrijheid van meningsuiting geldt alleen als de mening die men verkondigd binnen je eigen straatje valt? Als er andere opvattingen zijn moeten die wél vervolgd worden?

  Zeer hypocriet. Of allebei veroordelen, of allebei vrijspreken. Maar niet met twee maten meten.

  1. Hendriekus

   Spijker op de kop. Vrijheid van meni ngsuiting is er niet voor moslims maar alleen voor boze blanke mannen.

   LOL.

  2. Ali Yas

   Kees1973: “omdat Wilders weer wordt vervolgd om extreme uitspraken”

   Wilders gaf in 2015 op verzoek van de Oostenrijkse populistische partij FPÖ een toespraak. Daarin vergelijk hij de Koran met het boek ‘Mein Kampf’ van Adolf Hitler, ook noemde hij de islam een ‘ideologie van oorlog en haat’. (elsevierweekblad.nl)

   Zijn dit “extreme uitspraken”? De islam is erg militaristisch en stelt voor ‘ongelovigen’ de dood door het zwaard in het vooruitzicht, dus technisch gesproken zegt Wilders niks geks. Dat je dat “extreem” noemt betekent dat je de leugen gewoon vindt.

   Aan de andere kant: wat Hamza Siddiq schrijft is weinig meer dan een verwoording van een belangrijk (en zelfs essentieel) islamitisch dogma: wie zich tegen Mohammed verzet, moet dood. Dan kun je je alleen nog afvragen waarom ook onschuldige meisjes dood moesten. Nou, dat moest omdat zij bij dezelfde stam hoorden, de stam van de niet-moslims. De islam is diep racistisch, opruiend en moorddadig en moet dus weg. Het arresteren van iedereen die deze ideologie verkondigt lijkt me een goed begin.

   1. Kodi

    Churchill over Mein Kampf in het jaar 1938:

    Hier had men dan de nieuwe Koran vol blind geloof in de oorlog
    Gezwollen van taal, breedsprakig en vormloos – maar onheilspellend

 12. Sniper666

  Gewoon oppakken en tegen de muur met die gast. Afknallen!

 13. Freija

  Een God, een allah, een duivelse islamitische godsdienst, een duivelse marxistische doctrine, een hel op aarde met acopalytische consequenties voor mensen.

  1. Freija

   Ik bedoel natuurlijk apocalyptische consequenties…. En ik hoop natuurlijk ook dat we op tijd wakker worden om dit te voorkomen.

 14. nogmaals

  In Engeland zijn ze soms veel verstandiger dan bij ons. Ze zijn onder het EU-juk weggestapt, en deze moslim wordt aangepakt. In NL kiezen ze een parlement dat pro EU is, en dat de islam adoreert. In NL zou zo’n moslim door de VARA worden gesmeekt om met spoed te komen optreden in hun babbelprogramma’s

 15. Kodi

  In Polen en andere verstandigere Visegrad landen wordt dan ook vanuit een andere visie andere politiek bedreven dat het land en de bevolking beter beschermt tegen de Islam.

  Poland’s PM powerful response to the EU elites on blackmail over migrants HD; 24-05-2017 * Eng. subs
  https://www.youtube.com/watch?v=LJVo0LyMX2c

  Squatting Slav TV: Mighty Poland will not bow to Islam/EU
  https://www.youtube.com/watch?v=0B38MvwjN_g

 16. Kodi

  In Polen en andere verstandigere landen in Oost-Europa waar men nog wel om hun soevereiniteit en identeiteit geeft wordt dan ook vanuit een andere visie andere politiek bedreven dat hun land en hun bevolking beter beschermt.

  Poland’s PM powerful response to the EU elites on blackmail over migrants HD; 24-05-2017 * Eng. subs
  https://www.youtube.com/watch?v=LJVo0LyMX2c

  Squatting Slav TV: Mighty Poland will not bow to Islam/EU
  https://www.youtube.com/watch?v=0B38MvwjN_g

 17. x_reflex

  Klein gokje …
  Die komt ergens volgende maand terug om wraak te nemen,
  en vervolgens een poging te wagen 50 mensen mee de dood in te jagen.
  Maaaar achja .. laat m maar lopen.. toch ?

 18. Steve Van der Vekens

  Zielige, sukkelachtige luizenbaard. Verzuipen in een beerput.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.