Inreisverbod van Trump voor vijftal moslimlanden is goedgekeurd door rechter en gaat door

Dit is weer een moment waarin de Republikeinse president Donald Trump een overwinning haalt met zijn beleid. Na een lange tijd dat de plannen van het inreisverbod werden tegengehouden door een aantal staten, heeft de hoogste rechter in de Verenigde Staten bepaald dat de voorstellen door kunnen gaan.

Nadat een eerdere poging om een inreisverbod in te stellen voor Sudan, Syrië, Iran, Libië, Somalië en Jemen is gestrand door uitspraken van rechters in individuele staten. Het beleid werd geblokkeerd en Donald Trump liet een andere versie maken die uiteindelijk ook door een aantal staten werden geblokkeerd. Nu heeft de hoge rechter bepaald dat het overgrote deel van het voorstel uitgevoerd mag worden.

Het inreisverbod heeft tot veel demonstraties geleid vanuit de Democratische kant en Trump werd vergeleken met onder andere Adolf Hitler. Hij zou met dit beleid racistisch beleid ten uitvoer brengen en fascistoïde kanten laten zien. De regering heeft aangegeven dat het niet racistisch is, omdat tientallen andere ‘moslimlanden’ zijn uitgesloten van het verbod, dus dat het niet gaat om moslims, maar om landen met instabiele regeringen of geen duidelijke autoriteiten.

Na het terugtrekken uit het klimaatakkoord, het beëindigen van diverse handelsakkoorden is dit nog een beleidsstuk dat verstrekkende gevolgen heeft op het beleid van de Verenigde Staten. Dit valt goed bij de achterban van Trump en de Republikeinen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

79 reacties

 1. Kogelbert

  De V.S. zakken langzaam maar zeker af naar een achterlijke apartheidsstaat. Het is essentieel dat de EU hier stelling tegen neemt en zich langzaam maar zeker losmaakt uit het Atlantische bondgenootschap.

  1. Ali Yas

   De VS zullen van die afstand diep onder de indruk zijn.

   En het bondgenootschap kan ook prima zonder die stomme dollars.

   1. Kogelbert

    Het denkende deel van de Amerikanen wel.

    1. swetsnek

     Hahahaha ja jij kunt het weten drol de VS liggen van ons denken niet wakker hoor man jij tikt echt niet zuiver op deze aardkloot stellen wij niet zo veel voor

     1. Kogelbert

      Dankzij Zwetsnek weten we dat Tante Betje leeft!

  2. ayreonaut

   Over achterlijk gesproken!!

 2. Guus Geluk

  Trump kan zich weer even op zijn borst kloppen met de nutteloze moslimban, alvorens de Amerikanen Europa de zoveelste vluchtelingenstroom bezorgd.

  Maar wel samenspannen met de Saoedi’s om ziekenhuizen te bombarderen.

  Trump en de VS: hypocrieter krijg je ze niet.

  1. Ritter

   @Guus Geluk

   De z.g “vluchtelingenstroom” die nu naar Europa komt is het gevolg van het “open grenzen” beleid van de EU en vooral de krankzinnige uitnodiging van Merkel aan de illegalen om naar Noord/West Europa te komen. Die “uitnodiging” van Merkel heeft een stroom illegalen op gang gebracht die tot op vandaag voortduurt.

   Zolang de illegalen gratis huizen krijgen en ruime uitkeringen en het “open grenzen” beleid van de EU gehandhaafd blijft zullen miljoenen proberen Noord/West Europa te bereiken om hier in de uitkering te gaan.

   Het enige wat de stroom illegalen tegenhoud zijn gesloten grenzen en geen ruime uitkeringen meer voor de asielzoekers. Dan neem je de reden weg voor de asielzoekers om naar Noord/West Europa te komen.

   Vluchtelingenpolitiek is ‘het grootste bedrog van de 21e eeuw’
   https://wnl.tv/2017/04/02/vluchtelingenpolitiek-is-grootste-oplichterij-21e-eeuw/

   1. Guus Geluk

    Nee, Ritter, de massa-immigratie is het gevolg van opengrenzen-beleid. De oorzaak van de vluchtelingenstroom ligt in een aantal regime-changes. Ook Trump doet aan de regime-change mee.

    1. Ritter

     @Guus Geluk

     Wat hebben veel Afrikaanse landen met “regime changes” te maken.

     Veel asielzoekers komen uit Afrika. En daar is geen “regime change” . Die komen naar Noord/West Europa omdat ze weten dat hier gratis huizen en ruime uitkeringen zijn.

     In Syrië is ook geen “regime change”. Daar vechten moslims onderling een burgeroorlog uit. Ook is er geen “regime change” in landen als Marokko , Tunesië en Algerije waar veel asielzoekers uit komen. enzovoorts

     Dus de vlieger van “regime change” gaat niet op!

     Verreweg de meeste asielzoekers zijn geen echte vluchtelingen die veiligheid zoeken maar illegale immigranten die uit economische overwegingen (lees gratis huizen en ruime uitkeringen) naar Noord/West Europa vertrekken en daarvoor de asielprocedure misbruiken op kosten van de belastingbetaler.

     1. Guus Geluk

      Ritter, je schrijft in je eerste commentaar:

      De z.g “vluchtelingenstroom” die nu naar Europa komt is het gevolg van het “open grenzen” beleid

      Ik neem aan dat je de vluchtelingen vanuit het Midden-Oosten bedoelt, landen als Syrië, Irak, Libië, Yemen of Afghanistan. Dat zijn échte vluchtelingen, want zij hebben hun land, uit angst voor rondvliegende kogels en bommen, in allerijl verlaten.

      In Syrië vecht het regime van president Assad (in welke overigens christenen hoge posten bekleden) tegen de opstandelingen. Obama deed er alles aan om het Assad-regime te verzwakken, Trump is daar onophoudelijk mee doorgegaan.

      Mensen uit Afrikaanse landen zijn inderdaad uit op gratis geld. Maar die schaar ik onder de asielzoekers en niet onder de vluchtelingenstroom uit het Midden-Oosten. En de moslimban is toegespitst op het Midden-Oosten.

     2. walen

      GG, asielzoekers verzoeken asiel omdat ze ofwel politiek of militair bedreigt worden. Die afrikanen die jij als asielzoekers aanmerkt zijn dit dus niet, zij zijn immigranten die uit zijn op gratis geld en woning.

      Echte asielzoekers kunnen in de regio opgevangen worden en de immigranten kunnen gewoon terug naar waar ze vandaan komen, want ze hebben niets toe te voegen aan het westen.

     3. Guus Geluk

      Vluchtelingen worden al opgevangen in de regio, walen. Turkije, Jordanië, Libanon en een enkele keer Israël, vangen Syrische vluchtelingen op. Daartoe staat ook een deal tussen de Europese Unie en Turkije.

      Momenteel steunt Trump Saoedi-Arabië in haar bombardementen op Yemen. En passant is Saoedi-Arabië niet opgenomen in de lijst van de moslimban. En dat terwijl de 9/11-kapers uit Saoedi-Arabië kwamen. Pas als Trump ophoudt met zijn verregaande hypocrisie, kunnen we over de moslimban praten.

     4. Ritter

      Guus Geluk

      De meesten zijn geen echte “vluchtelingen” die veiligheid zoeken maar economische immigranten die zich voordoen als “vluchtelingen”.

      Je ziet dan ook dat zodra ze een verblijfsvergunning hebben gekregen velen op vakantie gaan naar het land dat ze zogenaamd “ontvlucht” waren.

      Zelfs de Syriërs die oorspronkelijk uit oorlogsgebied komen vertrekken vanuit veilge landen in de regio ( Turkije , Libanon, etc) naar Noord/West Europa om economische redenen (lees gratis huizen en ruime uitkeringen)

      Vluchtelingenpolitiek is ‘het grootste bedrog van de 21e eeuw’
      https://wnl.tv/2017/04/02/vluchtelingenpolitiek-is-grootste-oplichterij-21e-eeuw/

     5. Guus Geluk

      De personen die, vanwege de vele regime-changes, het Midden-Oosten zijn ontvlucht, zoeken een beter bestaan. In landen als Turkije, Libanon en Jordanië vinden zij dat veelal niet. Daarom trekken zij Europa in.

      Maar het is hypocriet van Trump dat hij eerst de landen in de brand steekt, en vervolgens de inwoners de toegang tot zijn eigen land ontzegt, Ritter.

     6. Ritter

      @Guus Geluk

      “Daarbij, over welke migranten spreken we? Zelfs GroenLinks-voorman Jesse Klaver bestempelt 90 procent als economisch vluchteling.

      En wat echte oorlogsslachtoffers betreft: met de kosten van één vluchteling in Europa kan de Europese Unie met gemak in de regio het tien- of twintigvoudige aantal onderhouden aan ouden van dagen, weduwen of armlastigen die geen geld hebben of de goede gezondheid genieten voor de gevaarlijke reis naar Europa.”

      http://www.volkskrant.nl/opinie/arnold-karskens-verdrinken-migranten-is-schuld-van-eu~a4502668/

    2. Seneca

     @guusje
     Ik dacht dat Trump pas in januari 2017 aan het bewind kwam. Je kunt hem niet blameren voor swtommiteiten die zijn voorganger oen Obama heeft gedaan. Maar je bent wel tevreden over de ‘daden’ van Obama? Waarom? Val je op z’n vrouw of ben je er ook zo een van, Obama is zwart dus het is de Messias? Wel reëel blijven guus en je niet zo laten opjutten door bijv. Skippybal, beuk, of kogelbert en noem maar op welke lijpen er nog meer zijn.

     1. Sniper666

      Vergeet Mees niet…

     2. Guus Geluk

      Ik ben niet blij met het buitenland-beleid van Obama. Dat beleid wordt door de volkomen incompetente Trump voortgezet, Seneca. Hij gaat er dus mee akkoord en misschien komt er onder Trump nog wel een invasie.

      Obama was echt niet zo incompetent en vulgair als Trump.

  2. toetssteen

   Is geen moslimban Geluk! Het gaat om landen die hun controle niet waterdicht hebben gemaakt.
   Het is niet meer dan uw hang en sluitwerk van ramen en deuren. U kunt de onveiligheid of zelfs het ontbreken negeren, maar dan niet vreemd opkijken als u op een nacht onaangenaam wakker wordt.
   In geval van de USA zal dat uitgebreider zijn.

   Kortom, de rechter heeft de redelijkheid ingezien en aldus besloten.

   1. Kogelbert

    De rechter heeft niet besloten, Toetssteen, de litigieuse grondwettelijkheid moet nog worden getoetst. Mogelijk vind jij het geen moslimban maar Trump wel en daar was hij ook altijd duidelijk over.

    Praat toch niet over zaken waar je niets van weet, beste kerel.

    1. corfo

     @ Kogelbert.
     Ben zeer benieuwd wanneer je het licht gaan zien; want tot nu toe lees ik van jou alleen maar rotzooi, leugens, verdraaiingen enz.

   2. Sniper666

    @ toetssteen

    A.u.b. niet reageren, trol alert !

    1. Kogelbert

     Arme Snipper, hij zit met zijn vingertjes stijf in de oren en roept iedereen op dat ook te doen. Meningen waar je geen weerwoord op hebt doen zo’n zeer!

     🙂

     1. Sniper666

      Svp onze huistrol niet voederen!! Dank u.

    2. toetssteen

     @Sniper
     Dank u; ik was even een beetje out qua gezondheid en daardoor activiteit.

     1. Sniper666

      @ toetssteen

      Graag gedaan. Sterkte en een goede gezondheid gewenst.

     2. toetssteen

      @Sniper
      Dank u. Beetje te enthousiast geweest na een zware operatie.

      http://www.latimes.com/politics/la-na-pol-supreme-court-trump-travel-ban-20170626-story.html

      Laatste om te plagen en nu ga ik met de neus omhoog. Nite.

 3. poldi

  Een heel goed besluit.
  Hij heeft gezien dat het Europese beleid om al die moslims binnen te halen het er niet veiliger op geworden is.
  Wat smaken de druiven de Trumphaters Kogelbert en Guus Geluk weer zuur.
  Dat is al een reden om te genieten van dit besluit.

  1. Mees

   Haha en de PVV blijft maar groeien, de overwinning is nabij.
   Poldi al die jaren van optimisme aangaande de PVV bij o.a Spitsnieuws heeft je nog geen lichtje doen branden, dat is heel erg 🙂 🙂

 4. Mees

  “Het Amerikaanse hooggerechtshof heeft maandag bepaald dat een deel van het voorgenomen inreisverbod van Donald Trump toch tijdelijk ingevoerd wordt ”

  Bovenstaande lijkt mij een beter kop voor dit topic.
  Verdraaien van feiten is DDS wel toe vertrouwd

  1. Ritter

   @Mees

   Het inreisverbod kan voor het grootste gedeelte doorgaan. Dus een grote overwinning van Trump.

   Supreme Court Reinstates Trump Travel Ban from Muslim-Majority Countries
   http://www.breitbart.com/big-government/2017/06/26/supreme-court-reinstates-trump-travel-ban-muslim-majority-countries/

  1. Mees

   Heb je het artikel gelezen ?

   1. HaZ

    Yep ! en jij ?
    Trump heeft de traditie dit jaar zonder enige uitleg beëindigd. Tot slot worden moslims in de VS een ’gezegende viering’ gewenst.

    1. Mees

     Je reactie “afkappen bij de wortels”doet iets anders suggereren.

     1. HaZ

      Heerlijk toch ? Je kan als POTUS laten noteren wat je wil dat er genoteerd wordt. Kom op Mees, van de azijn gesnoept ? lighten up !

 5. Ritter

  Terwijl de media en Hollywood Trump dagelijks demoniseren werkt Trump rustig zijn agenda af.

  En Trump heeft al veel bereikt ondanks massale tegenwerking van de media en allerlei actiegroepen.

  Alleen willen de media het daar niet over hebben. De media willen het vooral hebben over de roddel verhalen die ze over Trump publiceren.

  Very Fake News Scandal Consumes CNN as Jeff Zucker, Network Flack Refuse to Comment on Russia Retraction to Own Network
  http://www.breitbart.com/big-government/2017/06/25/very-fake-news-scandal-cnn-jeff-zucker-network-flack-refuse-to-comment-russia-retraction/

   1. Ritter

    @Mees

    U bedoelt de leugens (roddel verhalen) van de gevestigde media over Trump die dagelijks worden verspreid.

    Nepnieuws en anonieme bronnen als wapens tegen Trump
    https://opiniez.com/2017/05/22/42347/

   2. Ritter

    Mees

    CNN kwam verleden week nog met een roddel verhaal over Trump. Dat artikel moesten ze de volgende dag intrekken omdat er allerlei onjuistheden over Trump in stonden. Een enorme afgang van CNN.

    Very Fake News: After Breitbart Investigation, CNN Retracts Conspiracy Theory Hit Piece Attacking Trump, Associates Over Russian Fund
    http://www.breitbart.com/big-government/2017/06/23/very-fake-news-after-breitbart-investigation-cnn-retracts-conspiracy-theory-hit-piece-attacking-trump-associates-over-russian-fund/

   3. Stanly2000

    @Mees
    De leugens van wie?
    http://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2017/06/cnn-diep-door-het-stof-na-artikel-over-trump-drie-journalisten-stappen-op-517907/?cmpid=NLC|elsevier_dagelijks|2017-06-27|CNN_diep_door_het_stof_na_omstreden_artikel_over_Trump

  1. cmsuijkerbuijk

   De EU ook!

   1. Guus Geluk

    Ja, maar die heeft geen moslimban ingesteld, cmsuijkerbuijk. De Yemenieten die door de gesteunde Saoedi’s worden gebombardeerd, kunnen bij ons zonder meer terecht.

    1. cmsuijkerbuijk

     Door de handel die we drijven met de Saoedi’s kunnen zij die wapens en munitie kopen GG, dus wij zijn wel dégelijk medeverantwoordelijk! Bovendien ben je aan het liegen. Trump heeft helemaal geen “Moslimban” ingesteld, want onder bepáálde omstandigheden mogen reizigers uit Jemen, Soedan, Somalië, Syrië, Libië en Iran uit de Verenigde Staten worden geweerd. Dat zijn dus LANDEN, géén Moslims! De inwoners van de overige, niet met name genoemde islamitische landen kunnen dus gewoon naar de VS. NIKS moslimban dus. Die “betrouwbare” MSM toch hé! Maar tja, je moet érgens tegenaan kunnen schoppen hé, want “Trump”.

     1. Guus Geluk

      Cmsuijkerbuijk, Trump drijft handel met de Saoedi’s en heeft vorige maand nog een miljardendeal afgesloten. Hij steunt de bombardementen op de natie Yemen. Tegelijkertijd laat hij Yemenieten zijn land niet meer in. Dat geldt ook voor de andere landen die, door toedoen van de VS, in de brand zijn gestoken: Syrië en Libië. Ik kan enkel een verregaande hypocrisie ontdekken. Als je een land in de brand steekt, neem dan ook je verantwoordelijkheid. Laat de vluchtelingen binnen. Anders ben je geen knip voor de neus waard, zelfs niet als je een door veel geadoreerde populist bent.

     2. Kogelbert

      Suikerbuik kan niet alles weten en blijkt ook niet alles te weten: Trump heeft in zijn verkiezingscampagne wel degelijk altijd expliciet over het bannen van moslims gesproken. Dat is precies de reden waarom veel rechters zijn belachelijke inreisverbod, dat niet toevallig uitsluitend op islamitische landen was gericht, opschortten.

     3. Sniper666

      Svp onze huistrol niet voederen!! Dank u.

     4. cmsuijkerbuijk

      @Losse Flodder “Kogelbert”
      Wat mag ons land zich dan gelukkig prijzen, dat jij wél álles weet!
      En allesweter: Op welke landen zou hij dan nog méér een inreisverbod toe moeten passen, i.v.m. islamitische terroristen? IJsland? Italië? Japan? Of ehh, misschien wel Nieuw Zeeland? Want uit deze landen komen honderden islamitische terroristen vandaan!
      Je kruit is duidelijk zeiknat, Losse Flodder “Kogelbert”!

     5. Guus Geluk

      Laten we het beestje gewoon bij de naam noemen, cmsuijkerbuijk. Het is een moslimban. Daarom veegde de rechtbank het ook van tafel, het kan discriminatie aanwakkeren.

 6. D-time

  Wat een goed besluit van de rechter. Ja die Trump is goed bezig. Hulde!
  Hij heeft zeker ook het ad artikel van EO kroonprins Tijs van den Brink gelezen……. zouden meer mensen moet doen… bv een mees of een kogelbert.

 7. HaZ

  Inreisverbod van Trump voor vijftal moslimlanden is goedgekeurd door rechter en gaat door ! en gaat over tot de orde van de dag……

  1. van Urk

   Wat een hypocriete gejammer weer over een inreisverbod van een paar islamitische landen terwijl het discrimineren van het Joodse volk op dat punt veel langer afspeelt. Israelische reizigers zijn in liefst zestien islamitische landen niet welkom maar daar hoor je het linkse gepeupel weer niet over.

 8. Ritter

  Terwijl de gevestigde media Trump dagelijks demoniseren en roddel artikelen schrijven over de vermeende samenwerking tussen Trump en de Russen gaat Trump voortvarend te werk en realiseert zijn verkiezingsbeloften.

  President Trump Has Now Signed 40 Pieces Of Legislation As He Moves To Enact His Agenda
  http://dailycaller.com/2017/06/25/president-trump-has-now-signed-40-pieces-of-legislation-as-he-moves-to-enact-his-agenda/

 9. Ritter

  Arnold Karskens: Verdrinken migranten is schuld van EU

  En ook ngo’s als Artsen zonder Grenzen bevorderen risicovolle overtochten

  Het Europese migratiebeleid en ngo’s als Artsen zonder Grenzen bevorderen dat mensen het risico nemen de overtocht van Afrika naar Europa te maken en zijn daarom schuldig aan de verdrinkingsdood van velen van hen.

  http://www.volkskrant.nl/opinie/arnold-karskens-verdrinken-migranten-is-schuld-van-eu~a4502668/

 10. Nasrani

  Weer een overwinning voor Trump! Hij haalt langzaam zijn gelijk. Dit zijn de eerste stappen opweg naar inperking en evt uitbanning van de islam in Amerika. Het heeft ook een sterke signaalwerking. Moslims moeten begrijpen dat hun achterlijke ideologie het uiteindelijk zal afleggen tegen de weldenkende mensheid. Nou Europa nog.

  1. Vabis

   Stap voor stap realiseert steeds een groter deel der weldenkende mensen dat je de komst van moslims naar de westerse wereld moet stoppen en terzijnertijd over moet gaan tot grootschalige deportaties van hen willen wij overleven als zijnde dezelfde superieure westerse wereld.

   1. Kogelbert

    Vabis weet inmiddels dat in PVV-kringen de steun voor dit soort voorstellen groeit. De morele verloedering gaat daar gestaag door.

    Hij weet ook dat dit soort bruin gebral bij de meeste reaguurders hier een warm onthaal vindt.

    1. Vabis

     Ach trol, wat jij vindt zal de meerderheid alhier aan de reet roesten, je bent de risee van dit blog en geen hond neemt jou serieus, op een paar vergelijkbare kneuzen na.

     1. Sniper666

      @ Vabis

      Yes, zo is het !

     2. Vabis

      Heb je het meldpunt al benadert hoofd risee?

     3. Guus Geluk

      Kogelbert heeft gelijk. Het is ronduit walgelijk dat deze voorstellrn inmiddels op een brede meerderheid kunnen rekenen.

     4. Vabis

      Weet je wat walgelijk is vies figuur, moedwillig je continent laten verzieken door onaangepast ongedierte wat erop uit is de boel over te nemen uit politiek correctisme en religieus terrorisme, want dat zijn streng gelovigen zoals jij, religieuze terroristen!

     5. Guus Geluk

      Inmiddels noemt Vabis moslims “ongedierte”. Ik denk dat tegen al deze stupiditeit van Vabis geen kruid meer is gewassen.

    2. poldi

     Liever een “morele verloedering` dan de sluizen open zetten voor moslims met hun middeleeuws en achterlijk gedachtengoed.
     Ga maar gauw terug onder jouw steen met je ´morele`gedachtengoed.

     1. Kogelbert

      Poldi en Snipper malen niet over morele verloedering. Vabis stelde hier voor alle moslims op te sluiten in kampen en moslims te steriliseren. We zullen Snipper en poldi geen bezwaar horen maken. Ze vinden het best lekker dat malle Vabis de stoere dingen durft te zeggen die ze zelf alleen maar heimelijk durven te denken.

     2. Sniper666

      @ poldi

      Svp onze huistrol niet voederen!! Dank u.

    3. Nasrani

     Zo, wat een arrogantie! Blijkbaar is jouw mening superieur. Dat kennen we zeker uit de geschiedenis.

     1. Guus Geluk

      Ja, de opkomst van het populisme in de jaren dertig, Nasrani. Toen stak men de koppen bij elkaar, teneinde te bedenken hoe men Joden kon deporterem. Zie daar de overeenkomsten met de ideeën om moslims te deporteren.

 11. poldi

  Dit was wel te verwachten.
  Het U.S. Court of Appeal in San Francisco (9de district) is befaamd vanwege haar progressieve standpunten, maar de gerechtelijke uitspraken van dit hof worden in bijna 85% van de gevallen verworpen door het Hooggerechtshof in Washington DC.
  Het feit dat alle 9 hoge rechters unaniem hebben besloten om de zaak in oktober verder te behandelen, is een omen en zou kunnen
  betekenen dat president Trump alsnog het gelijk aan zijn kant krijgt wat betreft de ‘Executive Order’.

  In elk geval heeft Trump gedaan wat hij zijn kiezers heeft beloofd.
  Doe mij goed dat al die Trump haters monatoetjes krijgen van de zure druiven.

 12. Nasrani

  En wat is eigenlijk het probleem om de islam te weren uit een land? Ik ben daar steve
  Ig voor en velen met mij. Wat is het probleem om de islam als een anti democratisch en anti westerse ideologie te bestempelen? Dat is toch gewoon een feit. Of wil iemand dat echt ontkennen?

  1. Vabis

   Het probleem is een steeds kleiner wordende minderheid van linkse en gelovige landverraders.

 13. Bes Tolen

  Het moge duidelijk zijn aan ieder weldenkend mens dat Nederland wordt geterroriseerd door een linkse en gelovige meute, die het voortbestaan van het Nederlandse volk zwaar bedreigt. Zoals ook andere volken bedreigd worden door overeenkomstige meute. Medewerking aan de uitvoering van deze politiek is naar mijn idee gezien de aard van het vergrijp ook internationaal strafbaar. Maar toch maken de politiek en vele anderen in wat voor functie of hoedanigheid zich voortdurend schuldig. Dat is onvoorstelbaar heel ernstig en verwerpelijk. Dit heeft zich in de geschiedenis op deze wijze nog nimmer voor gedaan. Het is naar mijn idee één van de grootste schendingen van de mensheid nu er geen fatsoenlijk en volledig einde aan komt.

 14. Two Ravens Black Kettle

  Oei, oei, oei wat zullen de islamofiele MSM-jakhalzen en mensenrechtadvocaten/mensenhandelaars weer gaan huilen, briesen en loeien bij dit nieuws.

  De fake news media (PO, RTL, NRC, Volkskrant etc) gillen als eensgezinde identiteit-loze speenvarkens dat Trumpie het zo slecht doet in ’t buitenland.
  Kijk ik gisteren op Youtube dan zie ik de president van India in de armen vallen van Trumpie.
  Wie heeft nu gelijk ?
  De Ivoren Cocon Speenvarkens bij de Media of de beelden die op mijn netvlies worden gebrand wanneer ik zelf naar de beelden kijk (of de bronnen naar boven dreg).

  2017
  27 Juni,
  The Brainwashing continues
  De Staatsmedia
  24/7 propaganda
  Gefinancierd uit algemene middelen.

 15. Lex

  Trump doet goede dingen.

  Dat er geen betaalbare ziektekostenverzekering komt voor alle Amerikanen dat vind ik een gruwel. Ik Amerika moet dat toch makkelijk lukken met zo enorm veel inwoners.

  Families die al hun bezittingen moeten verkopen om de ziekenhuis rekening te kunnen betalen dat is afschuwelijk. Er zijn hier nogal wat films over gemaakt.

  Schat fijn dat je weer beter bent “tja het huis heb ik moeten verkopen” we moeten voorlopig maar op straat leven totdat ik een huis vind.

  1. Lex

   Wat betreft Inreisverbod.

   Grote protest kunnen verwacht worden, maar Trump heeft zijn zin gekregen, of nu alle gevaar geweken is. Mensen kunnen altijd naar een buurland reizen waar geen verbod is en dan alsnog naar Amerika gaan.

 16. Ni28

  Ondanks alle tegenwerking is dit ook alweer gelukt. Trump doet nog steeds wat ie belooft heeft al gaat het niet makkelijk. Zijn grootste prestatie is dat hij als Republikein de werkende klasse aan de Democraten ontfutseld heeft. Dat is echt een lachertje maar uiteraard had hij de volle medewerking van Clinton die de werkende klasse helemaal vergat in haar Democratische arrogantie.

 17. fusilier

  Wel een president van formaat die Trump. Langzamerhand en beetje bij beetje trekt hij Amerika uit het slop.Na de erfenis van Obama.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.