Jeremy Corbyn in Arabisch interview: jihadisten moeten gewoon terug kunnen komen naar Engeland

De man die mogelijk de nieuwe premier van het VK wordt is duidelijk totaal geschift.

Labour-leider Jeremy Corbyn valt Theresa May tegenwoordig hard aan, maar helaas voor hem zijn er videobeelden van een Arabisch interview waarin hij (Arabische) kijkers vertelt dat hij hij tégen maatregelen is om jihadisme te bestrijden.

https://twitter.com/DavidJo52951945/status/871969448084852736

Het interview vond plaats enkele maanden voordat Corbyn gekozen werd als leider van het socialistische Labour. In het gesprek legde hij uit dat hij fel tegen maatregelen van het kabinet was waarmee men wilde voorkomen dat jihadisten konden afreizen naar Syrië en Irak om zich daar bij ISIS te voegen. Dat vond hij maar belachelijk; dat de paspoorten van die mensen werden ingenomen.

En hij was nog niet klaar. De extreme wegkijker zei namelijk ook dat hij het vreemd en illegaal vond dat jihadisten niet meer terug mochten komen naar het Verenigd Koninkrijk als ze eenmaal vertrokken waren.

Met andere woorden, meneer de socialist pleitte ervoor dat die islamistische extremisten eerst een opleiding tot terrorist konden volgen in Syrië, en dat ze vervolgens snel en gemakkelijk terug naar huis konden gaan waar ze dan — schokkend — aanslagen konden plegen.

https://twitter.com/DavidJo52951945/status/871968940284682245

Om het nóg erger te maken herhaalde Corbyn vervolgens nog maar een keer “dat het belangrijkste is dat we Islamofobie en racisme bestrijden,” want dát is in zijn ogen het échte probleem.

Aanstaande donderdag (8 juni) zijn de Britse verkiezingen. Als deze doorgeslagen politiekcorrecte maniak die wint kunnen we alle hoop voor het VK alvast opgeven.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Marija

  Met dat soort gasten zullen we de oorlog nooit winnen.

  1. corfo

   Marija.
   De Nederlandse “politiek” is vergeven van dit soort gasten : wegkijkers, ontkenners en NSB´ers.

 2. Paaldanseres

  Wat een oetlul. Dit ziekelijk figuur is HE-LE-MAAL de weg kwijt. Landverraders zijn het. Stuk voor stuk.

 3. Ni28

  Dit zou als zijn verkiezingsspeech genoeg moeten zijn om te zorgen dat May wint, toch?

 4. corfo

  Deze man mag één keer buiten spelen en begint meteen wartaal uit te slaan.

 5. HaZ

  Ik zou zeggen “The Kitty is in the pocket” voor May, met zulke uitspraken van deze mafklapper.

  1. Mart

   Wees daar niet zo zeker van.Die LYMIES zijn net als bij jullie marxisties gebrainwashed.

 6. Peter Selie

  Jeremy Corbyn is in mijn opinie gewoon een verknipte socialist die gewoon het oude belegen liedje aan het zingen is, Labour vreemd genoeg is niet zó gedecimeerd en hard om de oren geslagen met de afgelopen verkiezingsuitslag als de Nederlandse zusterpartij PvdA. Dat bewijst maar één ding dat de Britten óók totaal verdeeld zijn en het oude socialistische ideologie nog jammer genoeg springlevend is. Nou ze zoeken het maar uit met deze gefrustreerde socialistische drammer die net zoals Asscher ook niets meer te vertellen heeft.

 7. Ni28

  Niet te geloven, en dan zegt Corbyn dat May verantwoordelijk is voor de aanslagen in London en dat zij moet aftreden. Is er een doctor in de zaal?

 8. Peter Selie

  Links is net zo bang als een islamiet om ongelijk te krijgen, en tegelijk is links zelf ook doodsbang voor de islam, dus geeft er liever zo veel mogelijk ruimte aan in plaats van de islam te confronteren met zijn anti-westerse haat tegen andersdenkenden, joden, homo’s en vrouwen. Daarmee krijgt links tevens steeds meer politiek correcte islamvrienden. De tegenstanders daarvan noemt links telkens extreem-rechts. Dit gaat zo door totdat de islam dominant is.

 9. Sniper666

  Hoop dat Corbyn alle hoeken van de kamer te zien krijgt bij de verkiezingen.

 10. nienke

  Dit soort gekken(landverraders) schijnen er niets om te geven dat er weer zovele burgers onschuldig vermoord zijn door die woestijn ratten.
  Misschien moet het eerst ZIJN fam overkomen, die zonder pardon een mes in hun body krijgen, misschien, heel misschien voelt hij dan wat het betekent als je fam. vermoord word.
  Dit zijn echte landverraders die hun eigen volk de dood injagen.
  Onmiddellijk ontslaan zo’n zak.

  1. Sniper666

   @ nienke

   Dit denk ik vaak inderdaad, als bijv. Beukman de wegkijkert weer een linksch uit de hoek komt. Hoe zou hij reageren als hijzelf of zijn directe familie overhoop gestoken is door een islammer haatbaard?

  2. Linkse mensen bestaan ook

   Wat hij, terecht, heeft gezegd, is dat de bombardementen die het VK uitvoert de situatie alleen maar erger maakt. Bij die bombardementen worden namelijk ook veel onschuldige burgers vermoord. Zo wint IS alleen maar aan sympathie. De enige manier om IS echt te verslaan is om het Islamitisch-extremistische gedachtegoed te verslaan. Doe je dat door onschuldige burgers te vermoorden? Nee. Doe je dat door een geloof dat 1.3 miljard mensen aanhangen, de grote meerderheid niet fanatiek, weg te zetten als extremistisch en gevaarlijk? Nee. Op die manieren vergroot je het draagvlak alleen maar voor terroristen. Wat je moet doen is aantonen dat ze niet vechten voor hun geloof, maar voor macht. Dat het moordenaars zijn, die anderen zichzelf op laten blazen door ze leugens voor te spiegelen. We moeten niet doen alsof we iedere oorlog op kunnen lossen, want dat kunnen we simpelweg niet.

 11. Likoednl

  De man is inderdaad een grote fan van terroristen, Hamas leiders noemt hij zijn vrienden.
  Zo iemand zal dus nooit jihadisme bestrijden.

  1. Kodi

   Hoe luidde het gezegde ook alweer? Iets met “Zeg me wie uw vrienden zijn en ik weet wie u bent.”?

 12. Kodi

  In Warschau kan men nog wel normaal naar de Kerstmarkt gaan. Scheelt het dan toch dat je als land nog iets om je soevereiniteit, vrijheid en identiteit (welke Europees en Christelijk is) geeft? Want minder Islam = minder aanslagen. Ze doen in de Oosteuropese Visegradlanden iets goeds wat wij helaas nalaten.

  Poland wants to bar Islamic migrants from EU
  https://www.neweurope.eu/article/poland-wants-bar-islamic-migrants-eu/

 13. Linkse mensen bestaan ook

  WOW! Iemand heeft een mooi Arabisch tekstje over een foto van Jeremy Corbyn heen geplakt. Prachtig.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.