Lachen! Vrienden van Anne Fleur organiseren massademonstratie tegen Baudet in Maastricht. Dit is het resultaat

Tel mee!

Gisteravond kwamen Thierry Baudet en Theo Hiddema naar Maastricht. De vriendjes en vriendinnetjes van Anne Fleur Dekker wilden de FVD’ers duidelijk maken dat ze daar niet welkom waren. En dus organiseerden ze een massademonstratie (kuch, ahem). Hier zijn de foto’s van deze indrukwekkende protestactie (natuurlijk driftig geretweet door mevrouw Dekker):

Ik geef toe dat ik een paar mensen over het hoofd gezien kan hebben, maar ik kom uit op zo’n 14/15 ‘betogers.’ De gekkies hadden allerlei borden bij zich waarop teksten staan over racisme en fascisme (want Baudet is rechts en dús fascistisch, aldus deze tolerante GoedMenschen). En, oh ja, dan is er ook nog een bord waarop staat “Latijn spreken maakt je niet slimmer.”

Nee, dat is geen grap, het staat er echt. Dat is dus de rally cry voor deze linkse activisten. “Baas in eigen buik!”, “Wij blijven ons verzetten tegen atoomraketten,”  en dan nu “Latijn spreken maakt je niet slimmer.” Jawel, die gaat echt de geschiedenisboeken in.

Hele. Diepe. Zucht.

Het zal iedereen verbazen, maar deze enorme demonstratie had vreemd genoeg totaal geen impact op het optreden van Baudet en Hiddema getuige deze foto’s:

Leuk geprobeerd Anne Fleur en co., maar jullie zullen toch echt met iets beters moeten komen om FVD te ontregelen. Kusje!

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

16 reacties

 1. Nederlandse_Patriot

  Seksisme, racisme, nazisme? Stelletje incompetente randdebielen. Ze kunnen niet eens fatsoenlijke argumenten tegen de FVD verzinnen. Het enige wat dat gespuis kan, is racismekaarten trekken en met ”buzzwords” smijten.

 2. Dam

  Nazi’s?? Dus Baudet en zijn Partij leden worden aangezien voor vergassers en moordenaars?? Ik begin mij toch af te vragen of dat niet strafbaar is? Laat ze maar komen bewijzen voor de rechtbank dat Baudet een moordenaar en een vergasser is zou ik zeggen. Ik zou aangifte doen als ik hen was.

 3. Guus Geluk

  “want Baudet is rechts en dús fascistisch, aldus deze tolerante GoedMenschen)”

  Baudet zegt zelf dat zijn partij niet rechts is.

  1. zomaar

   iedereen die niet links kakelt en denkt , is volgens links een fascist, nazi , bruinhemd , ect.

   dat moet je onder anderen toch weten @Guus , zelfs jij gaat je (of ben je te buiten gegaan , aan deze woorden richting de anders denkende hier op het forum ) .

 4. Ben Zine

  “Leuk geprobeerd Anne Fleur en co., maar jullie zullen toch echt met iets beters moeten komen om FVD te ontregelen. Kusje!”
  Voel me eerlijk gezegd erg ongemakkelijk bij bovenstaande zin, in het licht van de alsmaar aanhoudende demonisering van Baudet. Hoe krijg je het verzonnen, echt een zieke opmerking.

 5. Paaldanseres

  Hahahaha…. wat een demonstratie was dat zeg… tjeetje. Overal oproer politie om die giga demonstratie neer te slaan. Zelfs de ME moest even langs komen om dat verongelijkt feministische volk uit elkaar te slaan… alles bij elkaar… 1 tand uit, 2 verstuikte enkels en een gebroken opgestoken middelvinger. En Anne Fleur nog zuurder als dat ze al is. Het was nog lang onrustig in de stad. Hahahaha…

 6. corfo

  Poeh poeh, die aangeklede nageboorte heeft toch al héél wat aanhangers verzameld !
  Mogelijk een lijstverbinding met die andere “uit-de-ruif-vreetster”, Sylvana S. aangaan ?
  Ik zou zeggen : Koop een taart en vier het !!

 7. Pedrito

  Of Latijn spreken maakt je niet slimmer maakt kan ik niet beoordelen. Één ding staat wel vast: “Hoe linkser, hoe dommer !”.

  1. Kodi

   Hoe meer je links leert kennen, hoe rechtser je wordt.

 8. Paaldanseres

  Dit topic heeft nu al meer reaguursels, dan er daar personen aanwezig zijn. Niet de moeite dus. Dit soort uitvreters horen ze echt wel wat strakker aan de ketting te leggen bij het aanrecht.

 9. SlimK1nd

  Wist je dat vriendinnen van Ellen Deckwitz zelfs op zelfverdediging zijn gegaan door de “seksistische uitspraken van Thierry Baudet”. Ze voelen zich fysiek niet meer veilig door Thierry’s teksten.
  https://slimk1nd.nl/ranidaphobia-met-ellen-deckwitz/

 10. Sniper666

  Goed teken, FvD maakt wat los.

 11. sadeyes

  Ach ja, weer een paar madamekes met baard en hoody en een paar in het portiek die niet herkend willen worden.

 12. Mart

  De reutjes hadden zo wat allemaal een baardje dat zegt mij genoeg.

 13. vanhetgoor

  Dit doet mij denken aan het virus dat griep veroorzaakt. Elk jaar muteert dit griepvirus omdat elk gezond mens afweerstoffen aanmaakt tegen deze ziekteverwekkers. Tijdens Fortuyn was het nog mogelijk om woorden als ‘fascist’ te roepen. Toen begon de demonisering, die uiteindelijk leidde tot de moordaanslag waardoor Nederland nu al jaren en jaren in een machtsvacuüm zit. Men is op dit moment totaal incapabel om noodzakelijke beslissingen te nemen. Zie: kabinetsformatie, MH17, Schengen / Migranten die zich voordoen als asielzoekers, etc.

  Wat we nu hier zien is een niet tijdig gemuteerde ziekteverwekker. Het groepje mensen rond Anne Fleur Dekker ziet niet in dat het roepen van het woord ‘fascist’ niet meer werkt als er geen bewijzen zijn. Ik vermoed ook dat Thierry Baudet in het geheel niet vatbaar is voor demonisering, hij kan met woorden en argumenten alle ziekteverwekkers van zich afslaan. Hulde!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.