Malle DENK-jeugd roept op om aangifte te doen tegen niet-islamitische zeurpieten die onnodige vragen over water stellen!

In de voorbereiding op de ramadan is heel Nederland via allerlei manieren op de hoogte gebracht van de naderende islamitische vastenmaand. Inclusief tips over hoe je als niet-moslim met de ramadan moet omgaan. De jeugdbeweging Oppositie van DENK maakte het wel erg bont. Die geven hun eigen achterban namelijk tips hoe je met niet-islamitische ‘zeurkousen’ moet omgaan: “doe aangifte!”

Wie in Nederland nog gevrijwaard wil blijven van alles wat maar met de ramadan te maken heeft moet inmiddels van goeden huize komen. Werkelijk overal wordt je in deze weken geconfronteerd met de ramadan. Terwijl de ramadan een islamitisch gebruik is en terwijl de Nederlandse bevolking slechts voor minder dan 6% uit moslims bestaat. Volgens dit bericht van de NOS tenminste. Van supermarkt tot Rijksoverheid, bijna nergens ontkom je anno 2017 nog aan het religieuze ritueel van een duidelijke minderheid. Voor de goede orde, in Nederland leven meer minderheidsgroepen. Het zou een hysterische bende worden als al die groepen net zoveel aandacht voor hun gebruiken zouden opeisen.

Opeisen ja, want dat is het. Neem nu het voorbeeld uit Boxtel. Dat is de wereld op zijn kop! Eerder deze week lazen we bij de NOS hoe de gemeente Boxtel met de relschoppende moslimjeugd tijdens de ramadan omgaat. Omdat ze anders om 02:45 uur nog herrie staan te schoppen bij de moskee krijgen ze dit jaar allerlei activiteiten voorgeschoteld. Nou, dat zal ze goed doen hoor. Blijkbaar niemand die zich afvraagt waarom deze boefjes niet in bed liggen op zo’n bizar tijdstip. In elk geval de Boxtelse wethouder Marusjka Lestrade (D66) niet. Die vindt het heel normaal om te buigen voor straatterreur. In mijn eigen woorden samengevat: “Je moet ze niet verbieden om samen te scholen, je moet ze in de watten leggen!” Letterlijk klonk het zo:

Om overlast van moslimjongeren tijdens de ramadan tegen te gaan, heeft het Brabantse Boxtel dit jaar ’s nachts een school geopend waar jongeren kunnen sporten of gamen. “Een samenscholingsverbod vinden wij namelijk niet prettig”, zegt D66-wethouder Lestrade.

Alsof dit soort gevallen nog niet genoeg aandacht opeisen, doet de jeugdbeweging van DENK, Oppositie, er nog een schepje bovenop. In een facebookpost roept de ‘comedian’ Anuar de DENK-jeugd op om aangifte te doen tegen mensen die hen onnodige en domme vragen stellen over de ramadan. Of je water mag drinken bijvoorbeeld.

Anuar, met het bekende opgeheven vingertje. Bron: facebook/Oppositie
Anuar, met het bekende opgeheven vingertje.
Bron: facebook/Oppositie

Welke mafkees verzint het nu om zoiets te plaatsen? Alsof de DENK-jeugd niet assertief genoeg is. O, o, wat een verbinding toch weer! Of het nu een comedian is of niet, dit soort berichten draagt zeker niet bij aan een goede integratie, laat staan aan begrip voor de ramadan, want die verloopt al niet vlekkeloos in Nederland.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

6 reacties

 1. HW

  Deze islamitische hondenlul zou eens een bezoek aan zijn overlast veroorzakende, half idiote gemeenschap moeten brengen i.p.v. ons aanspreken over water.
  Ik heb in de ramadan genoeg moslims gezien, die water dronken tijdens hun werk en als je dan vroeg “mag dit wel”, was het antwoord: het is bewolkt en Allah ziet het niet.
  Terecht overigens, want zonder drinken ben je niet met je werk bezig maar met jezelf.
  Je wilt toch ook aan het eind van de maand niet de helft van je inkomen.

 2. corfo

  Zoals de meeste islamitische parasieten : deze vent is de gekte voorbij !

 3. van Urk

  Wij mogen dus niet gaan bemoeien over de gezondheid van moslims zelfs bij uitdrogingsverschijnselen. Later krijgen wij weer te horen van Kuzu dat artsen uitgedroogde moslims niet behandelen .

 4. Pedrito

  Ach de inteelt jeugd van DENK laat weer eens een onnadenkende windje.

 5. DennisEijs

  Maar eh? Magge ze nou water drinken of niet? Van mij mag het hoor.
  En dat groepie dat Israelische spullen in een karretje gooide om de verkoop te verhinderen wegens de boycot. Kom op Vegetariers, hetzelfde doen met Halalvlees omdat het omverdoofd slachten is, ja toch?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.