Max reageert op kwalificatie voor Grand Prix van Azerbeidzjan: “Niet fijn om als vijfde aan de race te beginnen”

Max Verstappen ziet dat de auto krachtiger is, maar er zijn nog steeds problemen waardoor hij helaas genoegen moest nemen met de vijfde plek in de kwalificatie.

Na de kwalificatie voor de Grand Prix van Azerbeidzjan liet Max Verstappen weten dat hij niet tevreden was met zijn vijfde startplek. Hij werd namelijk voor de zoveelste keer dit seizoen gehinderd door technische problemen. “Ik had derde moeten worden,” maar dat lukte niet omdat er in de derde kwalificatiesessie wéér iets misging.

Het goede nieuws, aldus Max? De updates van Renault hebben wel degelijk voor een verbetering gezorgd. Hij is ervan overtuigd dat hij vandaag de derde tijd had moeten neerzitten, direct na Lewis Hamilton en Valtteri Bottas van Mercedes. Want ja, qua pure snelheid lijkt Red Bull Ferrari te hebben bijgehaald, in ieder geval op dit circuit. Max was veel sneller dan Kimi Raikkonen en Sebastian Vettel tijdens de trainingsessies, en ook tijdens de kwalificatie liet hij de Ferrari-coureurs steeds achter zich. Ze konden zijn tijd in de derde sessie uiteindelijk alleen maar verslaan omdat zij géén technische pech hadden.

Maar ja, de Formule 1 is natuurlijk ook een technische sport. Ja, de Red Bull van Max is sneller dan eerder dit seizoen, maar als de wagen steeds uitvalt vanwege dit of dat mankement heeft hij daar niets aan.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

1 reactie

 1. Ritter

  Off Topic.

  CNN is gedwongen een ” nep nieuws” artikel over Trump in te trekken.

  Weer een CNN artikel over Trump vol met onnauwkeruigheden die door Breitbart aan het licht zijn gebracht. Daarna werd CNN gedwongen om het “leugen artikel” in te trekken.

  Laat weer zien hoe onbetrouwbaar CNN is. Vroeger was CNN een goede nieuwszender. Maar die tijd ligt ver achter ons. Tegenwoordig is CNN berucht vanwege haar anti-Trump activisme.

  CNN Under Fire: ‘Very Fake News’ Network Hit from All Sides as Breitbart Investigation Forces Rare Retraction
  http://www.breitbart.com/big-government/2017/06/24/cnn-under-fire-very-fake-news-network-hit-from-all-sides-as-breitbart-investigation-forces-rare-retraction/

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.