NOS geeft toe in de video van Theresa May ‘extremistische islam’ eruit geknipt te hebben

Ja jongens, dit is toch niet geloofwaardig meer. NOS ‘betreurt’ de incorrecte berichtgeving van de speech van Theresa May over de extreem islamitische invloed op de aanslagen in Manchester. De NOS had namelijk het gedeelte van ‘extremistische islam’ uit de speech geknipt. Daar zijn heel veel reacties op gekomen. 

De NOS beweert na de ‘spijtbetuiging’ dat het inderdaad correcter geformuleerd moest worden, maar dat uit de context wel bleek dat het met de islam te maken had. Daar zou geen twijfel over kunnen bestaan beweren ze bij de staatstelevisie. “De NOS voert geen agenda bij de journalistieke keuzes die we maken. Wij trachten niets te verhullen en niets te vergroten, onze richtlijn is om zaken bij de naam te noemen.”

Als ze daar zo graag alles bij de naam willen noemen, waarom doe je het dan niet gewoon? Dan kan men zeggen dat er ‘geen agenda’ achter zit, maar zo maak je het wel heel erg moeilijk voor jezelf. Het is namelijk niet de eerste keer. Marianne Zwager had een hele goede reactie op de zoveelste faalactie:

Het is niet alleen de zoveelste fout, maar ook niet de laatste. Dat is nog geen eens een verre verwachting, maar dat laten ze vandaag bij de NOS maar weer eens zien door de van oorsprong Marokkaanse Youssef Zaghba een Italiaan te noemen. Correcte berichtgeving toch? Een duidelijke ‘nee’.

NOS faal

 

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

17 reacties

 1. DutchDropveter

  Wij van de NPO denken voor u! snapt u dat dan helemaal niet!?!?!

  Nee rot op en blijf gvd van mn belastingcenten af en ipv die sturende meuk te blijven verspreiden. Zal het hier vast niet mogen neer zetten maar; Hoelang accepteren we deze indoctrinatie propaganda nog?

 2. Top

  Als een product, je niet bevalt of niet naar behoren werkt, heb je het recht om je geld terug te krijgen. Hoe zit dat met de NPO? Men moet wel betalen, maar krijg daarvoor in plaats rotzooi, leugens en verwijten.
  Waar, kan de normale Nederlander terecht voor zijn teruggave?

 3. Ritter

  En wat te denken van CNN die een z.g “protest” in scene zet.

  https://youtu.be/5V-3n1m0QYM

  1. DutchDropveter

   Juist en waar is politiek correct links nu om een “blog / nieuwszender” te boycotten en hun sponsoren aan de kaak te stellen?

   Ik ben best bereid wat telefoontjes te plegen en op te nemen opzoek naar een reactie bij hun “sponsoren”.

   Staat uw organisatie achter propaganda en het verdraaien van feiten in het algemeen? Waarom werkt u organisatie dan mee in de vorm van adverteren? dit is het ondersteunen en in stand houden van Fake nieuws.

   Wat vind u er van als dit telefoon gesprek op internet verschijnd? Ja rechten dit rechten dat jammer dan te laat.

 4. Ben Zine

  Echt ongelooflijk… Wie denken ze dat ze daar bij die NPO eigenlijk wel niet zijn ? Dat je de BRUTALITEIT hebt om in een speech van Theresa May te gaan KNIPPEN, alleen maar omdat je krampachtig aan je eigen zieke Marxistische wereldbeeld wil vasthouden en anderen (de kijkers) daar vervolgens dus ook maar mee moeten worden opgezadeld. Het moet echt niet gekker worden, het lijkt Noord Korea wel. NPO… Drammerig betweterig links teringvolk.

  1. corfo

   Ben Zine.
   Dit lijkt niet alleen op Noord Korea, dit IS Noord Korea ! De z.g. “boven-ons-gestelden” doen alleen wat hen zelf goed uitkomt, aan de bevolking hebben ze lak, die zijn er alleen maar om uitgemolken te worden, te beliegen en te bedriegen. Het tuig van de richel zetelt in Den Haag.

 5. Ni28

  De NOS heeft het graag over nepnieuws. Zij praten dan vooral over zichzelf.

 6. buitenbeentje

  Wij trachten niets te verhullen en daarom nemen we de moeite twee woorden uit een speech te knippen

 7. corfo

  Ik mis de reacties van de diverse extreem linkse reaguurders, zoals daar zijn ………..
  ach, laat ik ze niet noemen, teveel eer voor die NSB’ers.

  1. HaZ

   NSB’ers ? Die heulden met de Moffen. Waar dit spul hier mee heult, mag het zeggen.

 8. Sniper666

  Weten we toch al jaren dat de NPO niks waard is. Vuilnis!!

 9. Two Ravens Black Kettle

  De Fake News NOS.
  Liegen
  Doofpotten
  Hersenspoeling
  Verstomping
  Wegkijken
  The Ministry of Truth
  Een hatelijke organisatie
  Al decennia lang gespecialiseerd in het liquideren van alle jongens en meisjes die durven te wijzen naar de stampende olifant in de westerse samenleving

 10. Adriaan

  Wordt tijd dat er een bom ontploft bij de NOS.

 11. HW

  Ja, wat verwacht je van die linkse wegkijkers bij de NPO. Alle excuses zijn gewoon overbodig, want elke dag opnieuw zien we, dat ze de moslim problemen niet willen zien.
  Eigenlijk zoeken wij een onafhankelijk omroep, die het volk vertegenwoordigt en die door het volk betaald wordt.
  Zij willen alleen de centen, maar het liefst een eigen linkse Amsterdamse mening verkondigen.
  Ze verdienen het niet, dat zij betaald worden uit algemene belastingmiddelen, want die brengen we met z’n allen op. Zij zouden door dat deel van de bevolking betaald moeten worden, die achter het linkse beleid staan.
  Gezien de stemverhoudingen in de 2. Kamer moet de pot dan opgebracht worden door een kwart van de bevolking.

 12. Floris

  “De NOS voert geen agenda bij de journalistieke keuzes die we maken. Wij trachten niets te verhullen en niets te vergroten, onze richtlijn is om zaken bij de naam te noemen.”
  ——————————————————————–
  ON-VOOR-STEL-BAAR

  https://www.youtube.com/watch?v=VMYthUVMdqE

 13. RS

  ik denk dat de NOS geschrokken is van alles. Ik hoorde afgelopen week echt het woord MAROKKAAN door die nieuwslezeres Annechien uitspreken,…..ik dacht nog poe poe, dat is lef…………………
  Ging over die derde verdachte, die Italiaanse Marokkaan………..of Marokkaanse Italiaan……..

 14. Babaji538

  Bij afwezigheid van intelligentie, moeten wij,
  allen begrijpen, dat er geen levensvorm meer mogelijk,
  is.
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.