Zelfhatende kandidaat PvdA-lijsttrekker Den Haag: ‘Knettergekke Aboutaleb is rechts en een populist!’

De burgemeester van Rotterdam is namelijk tegen onbeperkte immigratie en wil een andere visie op het Vluchtelingenverdrag. En dat is heel, heel, heel fout. Aldus zijn partijgenoot.

In Den Haag bestrijden twee kandidaten elkaar voor het lijsttrekkerschap van de PvdA: Wethouder Rabin Baldewsingh en fractieleider Martijn Balster. Het gaat er onderling behoorlijk hard aan toe, terwijl de verschillen eigenlijk minimaal zijn. Beide heren zijn politiekcorrect tot op het bot, socialistisch, en tegen elke vorm van zelfredzaamheid. Kortom: het zijn échte PvdA’ers.

Het grootste verschil tussen Baldewsingh en Balster is hun reactie op Ahmed Aboutalebs pleidooi voor een “andere visie” op het Vluchtelingenverdrag. Balster liet tijdens een debat met zijn rivaal gisteren weten dat hij daar anders over denkt (“we kunnen dit aan als stad”), maar Baldewsingh ging echt helemaal los. Jawel, meneer de linkse extremist noemde Aboutaleb, die toch echt een partijgenoot van hem is, “knettergek,” “zo rechts,” en beschuldigde de Rotterdamse burgervader er vervolgens ook nog even van een “populist” te zijn, wat in PvdA-kringen natuurlijk de ergste mogelijke belediging is.

I kid you not:

“Aboutaleb is knettergek! Hij is zo rechts. Jammer dat het populisme ook in onze partij opkomt. Maar hij gaat over zijn eigen woorden.”

Als iemand knettergek is, is het Baldewattes zelf natuurlijk. De man is werkelijk het opperhoofd van politiekcorrect links in Den Haag. Zo kwam hij in april nog in het nieuws omdat hij luidkeels verkondigde dat het volstrekt logisch is dat allochtonen ons Nederlanders “fascisten en nazi’s vinden.” Jawel, dat hebben we écht helemaal aan onszelf te danken, aldus de man die de PvdA binnenkort misschien officieel gaat leiden in Den Haag.

En, oh ja, daarnaast wilde hij in maart ook nog eens dat allochtone sollicitanten voorrang krijgen bij de gemeente Den Haag. Blanke Nederlanders need not apply, dat zijn immers allemaal toch maar nazi’s en fascisten.

Dat deze man niet alleen wethouder is voor de PvdA, maar zelfs meedingt naar het lijsttrekkerschap in Den Haag bewijst maar weer dat die partij werkelijk een zelfhatende, cultureel masochistische bende is.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. Nederlandse_Patriot

  De stomheid van sommige mensen…ongelooflijk.

 2. Roughwood

  Ga zo door PvdA, op naar de 0 zetels!

 3. Viertel

  PvdA Den Haag gaat volgend jaar bij de verkiezingen enorm op zijn falie krijgen. Helaas komt daarvoor wel DENK terug.

 4. Pedrito

  Zelfhatende knettergekke PVDA-ers helpen hun partij om zeep. Wat een mooi en loffelijk streven van deze linkse nitwts.

 5. swetsnek

  Krijg zo langzamerhand wel het idee dat Nederland al vergeven is welk bestuurslid waar dan ook in nog wel een Nederlander

 6. Sam C

  Geweldig he Nederland.

 7. Anna

  Hans Spekman kan als laatste en verstandige daad zijn opgezette Allochtonenpartij beter opheffen. Doet hij in iedere geval nog iets goeds.

 8. nick

  Wanneer je de haagse politiek een beetje gevolgd hebt weet je dat deze man een totaal malloot is. Ik druk me netjes uit…
  School voorbeeld voor de geperferteerde PvdA, een gevaar voor ons land en bevolking. Zeker in Den Haag heeft hij al veel schade aangericht. Maar ze zijn niet te stoppen, ze zijn allemaal besmet met het Nederlandkapotmaken virus besmet.

  Dat krijg je ervan als je al die vreemdelingen binnen je partij haalt. Je verliest je zelf en je cultuur en daarna je land en vrijheid.

 9. HW

  Weer een PvdA allochtoon. Deze partij bestaat blijkbaar alleen nog maar uit immigranten, die ons Nederlanders de les willen lezen.
  Fuck them all.
  Remedie is: Je hebt het hier veel te goed, dus ga terug naar je vaderland en kom nooit meer terug.
  En voor de PvdA – Er zijn nog steeds voldoende Nederlanders (ex-PvdA-ers) die nooit meer op jullie zullen stemmen.
  Als je allochtone broeders verdwenen zijn, dan graag deze flut partij zonder leden opheffen.

 10. HaZ

  Wie had dat , pakweg 25 jaar geleden, kunnen bedenken. De PvdA volledig naar de kl*te geholpen door turken,marokkanen en surinamers. Fan-tas-tisch die diversiteit.

  1. corfo

   HaZ.
   Ik hoor het Kok (u weet wel, de man die in de pensioenpotten graaide) nog blèren :
   “Nederland wordt, met ál die allochtonen, een kleurrijk land !” Hij vergat gemakshalve te vermelden dat hijzelf en de overige zich “elite” noemenden, van al die allochtonen géén last zouden hebben, dat bleef voorbehouden aan de bevolking. Óók Kok was/is van de PvdA, de club die vooraan stond bij het kapot maken van óns landje.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.