ANTIFA en SJW’s slaan weer toe: Joodse boekhandel Berlijn sluit de deuren na haatcampagne van radicaal-links

Antisemitisme is terug van weggeweest. En ja, net als in de jaren 1933-1945 komt deze jodenhaat uit extreemlinkse hoek.

Tegenwoordig doen we net alsof de nazi’s ‘extreem-rechts’ waren, maar dat is natuurlijk je reinste flauwekul. De nazi’s waren niet extreem-rechts, maar extreem-links. Ze noemden zichzelf niet voor niets socialisten. Dat waren ze namelijk ook. Het enige verschil met, zeg, communisten was dat de nazi’s die linkse denkbeelden koppelden aan jodenhaat — en zelfs daarin kunnen we communistische regimes herkennen, kijk maar bijvoorbeeld naar hoe Jozef Stalin Sovjet-joden behandelde.

Nou, die tijden — waarin links uitgesproken antisemitisch was — zijn terug van weggeweest. GeenStijl bericht namelijk dat een joodse boekenwinkel in Berlijn zijn deuren moet sluiten. Eén van de voornaamste redenen? Een linkse bende van ANTIFA en SJW’s (Social Justice Warriors) verklaarde de boekenwinkel de oorlog omdat ze daar een evenement wilden houden over Julius Evola, die vaak gezien wordt als een inspirator van fascisten.

Aan dat soort mensen mag je geen aandacht besteden, aldus ANTIFA en de SJW-beweging. Nee, ook niet als je dat wilt doen vanuit het perspectief van de boekenzaak: praten over de extreme denkbeelden van de man, de grote problemen die hij veroorzaakte (uiteindelijk), en de grenzen van de vrijheid van meningsuiting.

De winkel kreeg volgens dit nieuwsbericht en bovenstaande Facebooktegel een wekenlange golf van haat, laster en zelfs verwijten van nazisme naar het joodse hoofd, ook nadat het evenement werd geannuleerd. En nu gaat de koffieboekenhipsterwinkel dicht.

Het doel van de avond was dus om uit te leggen waarom Evola zo fout was… maar ook dat mocht niet. Het achterlijke ANTIFA-tuig zag de naam ‘Julius Evola’ en werd he-le-maal gek. De joodse eigenaren werden uitgescholden voor nazi’s en compleet kapotgemaakt. Jawel: joden die nazi’s genoemd worden. Zo rollen ANTIFA en de SJW-jugend.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

19 reacties

 1. Ritter

  Het huidige antisemitisme komt tegenwoordig van (extreem) links en de islam.

  Door de (vaak illegale) massale instroom van moslims , die hun islam en bijbehorend gedrag en hun Jodenhaat meenemen naar Europa, is het antisemitisme weer in opkomst. Dus ook in Duitsland.

  Europa word steeds meer gevaarlijk voor Joden.

  Surging Anti-Semitism in Germany Sparks Cry for Help from Jewish Community

  “He pointed to Muslim immigrants who come from cultures with zero tolerance for Jews as a particular threat.

  “There is a legitimate concern when there are numerous people who have grown up with Israel and anti-Jewish slogans. Whoever has been indoctrinated for a lifetime does not throw it off at the German border. We have to work actively against these ideas. The rejection of anti-Semitism and the recognition of Israel’s right to exist must be a basis for cohabitation in Germany.”

  http://www.breitbart.com/jerusalem/2017/07/23/surging-anti-semitism-in-germany-sparks-cry-for-help-from-jewish-community/

 2. TheGrimReaper

  De fascisten van vandaag zijn de ANTIFAscisten……

  Steek DIE maar in je zak, schaamteloze (linkse) r*kkers!!!!

 3. Paaldanseres

  “Kristalnacht”… jaja… de geschiedenis herhaald zich!

 4. Ben Zine

  L’histoire se répète… Als ik Joods was verhuisde ik als een speer naar Israël, het enige land waar je je als Jood nog thuis en veilig kunt voelen. Dat dit nota bene in BERLIJN gebeurt is een gotspe, met dank aan Merkel, die persoonlijk verantwoordelijk is voor deze hernieuwde opleving van anti-semitisme in Duitsland. Dom naïef hersenloos DDR-mutsje, met je rare wereldvreemde impulsieve emotie-aangedreven ondemocratische beslissingen… Wat ben je met al je goede bedoelingen toch een levensgevaarlijke vrouw.

 5. HW

  Rechts wordt altijd beschuldigd door links , maar het fascisme heeft altijd al zijn oorsprong gehad bij de sociaal democraten. Dus deze fascistische actie kan er ook nog wel bij.
  Met dank aan NPO, Jeroen Pauw, Matthijs van Nieuwkerk, Eric van Muiswinkel, Anne Fleur Dekker, Sylvana Simons en Hanina Ajarai.
  Jullie vervullen werkelijk een voorbeeldfunctie.

  1. corfo

   @ HW.
   Te veel “eer” voor de door u genoemde minkukels.

 6. nietzonderverzet

  Gisteren avond de film ‘er ist wieder da’ op Netflix gekeken.
  Eerder was hij in enkele mindere bioscoopjes te zien. Weinig reclame destijds voor gemaakt door de MSM(Main Stream Media), ik begrijp na het zien ervan waarom.
  Zeer verhelderend en interessant!

 7. DennisEijs

  Hitler was niet links of rechts, hij was een fascistisch dictator met occult achtergronden( thule, blavatsky(theosopisch)). Dat ‘linkse’ werd eruit gesneden in de nacht der lange messen.

  Dat antifa zelf ook aardig fascistische neigingen heeft zeg ik als linksert zelf al jaren en dat er binnen de linkse beweging totaal gestoorden ingeslopen zijn ook.

  Maar uw algemene links haat gaat me ook aardig irriteren. Ik ben dus tegen idioten, of ze nu links, midden, rechts of religieus zijn.

  1. Floris

   “Dat ‘linkse’ werd eruit gesneden in de nacht der lange messen.”
   ————————————————————
   Onjuist. Citaat:

   “Een ander wijdverbreid misverstand is dat er weliswaar linkse elementen zaten in de NSDAP, zoals Gregor Strasser en Ernst Rohm, maar dat het al snel afgelopen was met links in de NSDAP. Na de Nacht van de lange messen in 1934, toen Hitler hen wegens vermeend verraad uit de weg had laten ruimen, zou het nazi-regime toch echt alleen maar rechts zijn geweest. De praktijk van Hitlers politiek toont echter anders aan.

   Duitsland werd een planeconomie waarin de staat de lonen en prijzen bepaalde. De werkgevers hadden letterlijk de minister van economische zaken als hoogste baas. De staat dwong vanaf juli 1933 bedrijven om samen te werken in kartels in plaats van te concurreren. Het kartel bepaalde de hoogte van de prijzen, investeringen enzovoort in overeenstemming met instructies van bovenaf. De minister van landbouw was de baas van de boerenorganisatie en bepaalde wat boeren verbouwden; zo moest bijvoorbeeld de productie van suikerbieten omhoog.”

   https://meervrijheid.nl/?pagina=1199

  2. HW

   @DennisEijs
   Ik stel je reactie op prijs, want deze zegt me, dat ik je in het hart geraakt heb.
   Ik stel ook iedere keer, verbeter de wereld en begin bij jezelf, maar helaas is gematigd links niet in staat gebleken bovengenoemde personen te corrigeren en geeft de NPO hen ondanks alle weerstand in de maatschappij nog steeds een podium.
   Ja en alleman met een andere mening wordt beschuldigd als zijnde een fascist en ook gematigd links, dus ook U, corrigeert dit niet.
   Deze personen zijn de echte fascisten en dulden geen andere mening

   1. Floris

    Je herkent den linkschmens onder andere aan de gretigheid waarmee ze ontkennen dat het nazisme in de kern links was. Zo ook de heer Eijs.

    Ik kan goed begrijpen waarom mensen vroeger op Drees stemden. Maar hij was zo ongeveer de laatste goede linksmens. Links wordt vanaf de jaren 70 gedomineerd door tuig van het type Marcel van Dam en is de hoofdoorzaak van de teloorgang van Nederland en het multiculturele drama. Logisch dus dat links verbaal de wind van voren krijgt. Dat werd hoog tijd.

 8. corfo

  Een kwestie van tijd, dan staan er van die vieze geniepige linkse ratten voor de deuren van Joodse winkels om bezoekers tegen te houden.
  En Merkel en haar slippendragers, als Rutte, Macron, Korsakov Juncker, Tusk en meer van dat soort, wenden lachend hun kop af ! Wat een ongelooflijke rotzooi hebben zij van Europa gemaakt.

  1. Floris

   “Wir sind Antisemiten, weil wir Sozialisten sind”.

   – Joseph Goebbels

   De antisemieten van vandaag noemen zich anti-zionisten en zijn vrijwel uitsluitend links.

   1. corfo

    @ Floris.
    Die noemen zich toch “Gutmenschen” ?
    Vermoedelijk een vergissing : de “G” had een “K” moeten zijn ?!

    1. Floris

     😉

 9. Pjotter

  HW@ Vooral die muis in de winkel, met ster.

 10. Babaji538

  Er zijn zo van die draaideuren.
  Petra Hermans

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.