Franse rechtbank kiest kant van immigranten: regering moet water leveren aan jungle van Calais

De illegale immigranten in Calais hebben recht op gratis water en sanitaire voorzieningen. Dat heeft de hoogste Franse rechtbank bepaald.

Wat zijn we toch ontzettend dom in West-Europa. Onze grenzen staan wagenwijd open voor mensen die hier puur komen om te profiteren van onze welvaart en onze verzorgingsstaat. En linkse elites staan altijd klaar om de illegale immigranten daarbij te helpen. Zo bepaalde de hoogste rechtbank van Frankrijk vandaag dat de illegale immigranten in de ‘jungle van Calais’ recht hebben op gratis water, douches en wc’s. De regering moet dus op kosten van de belastingbetaler sanitaire voorzieningen gaan leveren aan mensen die niet eens in Frankrijk hadden mogen zijn.

Die migranten lachen natuurlijk in hun vuistje: ze verblijven illegaal in Calais waar ze regelmatig onschuldige automobilisten en vrachtwagenchauffeurs belagen om als verstekeling naar Engeland over te steken. Soms blokkeren ze zelfs wegen of vallen ze chauffeurs aan zodat ze bij vrachtwagens aan boord kunnen springen. Die mensen moeten nu verplicht worden geholpen met gratis sanitaire voorzieningen dankzij de domme Franse rechters. De hoogste rechtbank bevestigde een beslissing van een lagere rechtbank. De Franse regering en de stad Calais waren nog in beroep gegaan, maar dat mocht niet baten.

Dit is Europa anno nu. Slecht gedrag wordt beloond met gratis voorzieningen, goed gedrag wordt afgestraft met torenhoge belastingen. De elite staat niet aan de kant van het volk, maar kiest ervoor om de helpende hand te bieden aan immigranten. Die kiezen er nota bene zélf voor om naar Calais te gaan en daar in een illegaal tentenkamp te verblijven. Het is te gek voor woorden dat de Franse regering hen daar nu bij moet gaan helpen.

Elk normaal land zou gelukszoekende profiteurs direct de deur wijzen. Als je niets wilt bijdragen, heb je hier niets te zoeken. Maar in de Europese Unie zijn profiteurs van harte welkom, op kosten van hardwerkende belastingbetalers. Triest!


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

11 reacties

 1. HaZ

  Onder hun eigen Macron wordt alles beter volgens de Fransen…….of ?

 2. swetsnek

  Prima zolang Frankrijk maar betaald rot op

 3. Ritter

  De rechterlijke macht keert zich tegen de eigen bevolking; dat zien we steeds weer.

  Ook in de VS waar rechters het immigratie beleid van Trump proberen te saboteren.

  In essentie zijn rechters politieke activisten geworden.

  1. Floris

   Veel van die rechters deden in de jaren 60 mee aan studentenopstanden en dergelijke. Sommigen zullen ook wel in een smerig kraakpand hebben gelegen.

  2. Steve Van der Vekens

   En activisten zijn nog nuttelozer als een hoop vliegen op een koeienvlaai.

 4. Augustinyak

  Willen zij water, dan zet je toch een waterkanon op dat ongedierte…..probleem opgelost….

 5. Ni28

  De instanties zijn menselijker voor illegale mensen dan eigen legale bevolking. Het term vluchteling kunt je beter vervanger door belager.

 6. GerardV

  Wel terrecht lijkt me. Het blijven mensen en elk mens moet als dusdanig behandeld worden.

  1. Laaghlandt

   Maar natuurlijk.
   Straks, als je er 20 in je achtertuin wonen, kun jij ze, uit menselijk oogpunt natuurlijk, water brengen. 🙂

 7. sonar

  Hieruit blijkt wel weer dat de grootste criminelen in de regeringen en gerechtelijke macht zitten,die willens en wetens de bevolking aan hun misdadigheid blootstellen,in plaats van dat ze de bevolking behoren te beschermen.

 8. Steve Van der Vekens

  Laat die maar gewoon stinken. Geef heel die groep dagelijks een ijsblokje.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.