Trump schoffeert CNN keihard met Twitter-video: Twitteraars reageren woedend (én verheugd)

Donald Trump slaat CNN even in elkaar.

Donald Trump gebruikt een oude video van hemzelf bij een ‘wrestling toernooi’ om duidelijk te maken wat hij van CNN vindt. Bij dat toernooi rende hij op een andere man af, werkte hij hem tegen de grond en sloeg hij hem vervolgens helemaal in elkaar. Nou ja, het was natuurlijk theater, maar dat was de boodschap.

Overduidelijk is dat precies wat Trump wil doen met CNN, de nieuwszender die nu al een paar keer nepnieuws over hem gebracht heeft in een poging om hem te ondermijnen en zelfs te delegitimeren:

Zoals je zou verwachten na zo’n tweet is niet iedereen blij met deze uitspatting van de Amerikaanse president:

https://twitter.com/rodblackhurst/status/881503548776886273

Andere mensen — aanhangers van de president — vinden het juist geweldig omdat Trump wat hen betreft op deze manier bewijst dat er met hem niet te sollen valt:

https://twitter.com/DeploredWarrior/status/881503195154882564

https://twitter.com/Protrump45/status/881503997915533312

https://twitter.com/Protrump45/status/881504133110517760

Trump heeft ook een boodschap voor mensen die zeggen dat hij zich niet op “presidentiële wijze” gedraagt:

“Mijn gebruik van sociale media is niet presidentieel, het is MODERN presidentieel,” aldus de machtigste man op aarde. En ja, ik geef maar wat graag toe dat ik heel hard moet lachen als hij dit soort tweets het Internet op stuurt. De man krijgt steeds meer kritiek van de oude media (en oude politici), maar blijft op zijn manier doorgaan. Niet zo gek natuurlijk, zo’n man verandert niet meer, daar is ‘ie veel te oud voor. Hij heeft de confrontatie altijd opgezocht. Dat haal je er nu niet meer uit.

Amerikanen wisten wie Trump was toen ze vorig jaar op hem stemden. En laten we wel wezen, op deze manier zorgt hij voor meer vermaak dan al zijn voorgangers bij elkaar.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

38 reacties

 1. Sniper666

  The Don gaat aardig met zijn tijd mee en schiet met scherp. I love it.

  1. Paaldanseres

   Exactly…GO TRUMP!!!

 2. Ni28

  Trump is de Republikeinse president die de werkende klasse de Democraten ontfutseld heeft. De Democraten zouden zich beter achter de oor moeten krabben i.p.v al die zwartmakerij via de media.

 3. Verlazques

  Het Amerikaanse volk krijgt wat het verdiend, een narcistische psychopaat als president, die nog niet doorheeft dat America pas de 3de economie ter wereld is, wat RTL (Real Time Losers) ons altijd wil doen geloven is dat America de grootste economie is. Nou nee dus, nr:1 China 1,3 miljard inwoners, nr:2 de EU 520 miljoen inwoners en pas nr:3 America 240 miljoen inwoners, hoezo het machtigste land ter wereld met een complete mongool als president. Overigens India met 1,2 miljard inwoners kan er ook wat van. Het enige wat ze in America doen is het belastinggeld wat ze van de armen stelen uitgeven aan defensie.

 4. Ben Zine

  Ik vind het eigenlijk wel een ludieke actie van Trump. CNN deugt gewoon niet, smijt alleen maar met modder. Maar ze graven hun eigen graf op deze manier, ik schat over een jaar of drie is die hele CNN toko failliet.

  1. Ritter

   Ben Zine

   Het is helaas niet alleen CNN. Ook de New York Times en Wapo verspreiden veel “nep nieuws” over Trump en behoren tot de kern van het anti-Trump activisme.

   Nederlandse “journalisten” nemen dan ook vaak nieuws over van deze bronnen. En daarmee dus de leugens die door deze media over Trump worden verspreid.

   1. Kodi

    Hij die het zwaard hanteert, die zal ermee getroffen worden
    (Mattheüs 26:52)

    De vermalen houtversie van de New York Times kent al zoveel stemmers met voeten (opzeggers van abonnementen dus), dat de New York Times is gedwongen is 8 van hun verdiepingen te gaan verhuren. Straks wordt het nog een kraakpand…

    Kwaad straft zichzelf dus. En dit kunnen we als niets anders dan pure gerechtigheid bezien.

 5. Ritter

  Trump durft en toont moed om de gevestigde media aan te pakken.

  Al vanaf de verkiezingen voeren een gevestigde media een haat hetze tegen Trump met o.a het plaatsen van veel “nep nieuws” over hem.

  Men moet goed begrijpen dat de media geen “objectieve” bron zijn maar een agenda hebben die tegengesteld is aan die van Trump. Vandaar ook dat Trump dagelijks word gedemoniseerd door de media en de kranten vol staan met “nep nieuws” over hem.

  Trump vecht dus terug en heeft zich tijdens een toespraak “onafhankelijk” verklaard van de media.

  Trump Proclaims Independence — from Corporate Media: ’Their Agenda Is Not Your Agenda’
  http://www.breitbart.com/big-government/2017/07/02/donald-trump-rips-media-their-agenda-is-not-your-agenda/

 6. Kogelbert

  Pijnlijk.

  1. Ritter

   Kogelbert

   De media zijn al maandenlang bezig Trump te demoniseren om hem onderuit te halen. Trump vecht nu terug tegen deze media ( lees anti-Trump activisten)

   Nepnieuws en anonieme bronnen als wapens tegen Trump
   https://opiniez.com/2017/05/22/42347/

   1. Kogelbert

    Je bron is belachelijk, Ritter, en door hem te gebruiken maak je jezelf belachelijk.

    1. Nasrani

     Zure bom!

     1. Kogelbert

      Zuur is het niet bedoeld, Nasrani, een bom is het mogelijk wel. Mensen die met ridicule bronnen komen aanzetten verdienen een stevige tik over de vingers.
      Vindt u ook niet?

     2. ayreonaut

      Tik op de vingers. De Volkskrant als bron?

     3. Kogelbert

      @ayreonaut,

      Leg uit wat je bedoelt of houd je er buiten. Dit blog is al overbevolkt met onnozelen die op eigen kracht geen begrijpelijk, laat staan een zinnig, standpunt kunnen formuleren.

     4. ayreonaut

      Losse flodder bert

      “Leg uit wat je bedoelt of houd je er buiten.”
      Als ik aan jou nog uit moet leggen wat ik bedoel, verwijs ik even naar jou 2e zin.

      “Dit blog is al overbevolkt met onnozelen die op eigen kracht geen begrijpelijk, laat staan een zinnig, standpunt kunnen formuleren.”

      Succes onnozele.

    2. IJscoman

     Kogelbert is een mongool eerste klas, dat blijkt wel uit zijn onterecht afserveren van OpinieZ.

     “OpinieZ is een onafhankelijk opiniemagazine met confronterende, goed leesbare, niet politiek-correcte artikelen over politiek en maatschappij.
     We werken zonder subsidies of sponsors en we betalen niet voor bijdragen. Geen commerciële doelstelling. Geen formele of informele banden met politieke, religieuze of maatschappelijke organisaties. Waar is OpinieZ nou helemaal mee bezig? De onverzoenlijke strijd tegen de politieke correctheid.”

     Ah, nu komt de aap uit de mouw: OpinieZ strijdt tegen de politieke correctheid! En Kogeltje wordt als trol betaald om niets anders dan politiek correct te bazelen. Tragische sukkel die je bent.

     1. Sniper666

      @ IJscoman

      Kijk wat die debiel over de Tunesische kansenparel schrijft…

     2. Kogelbert

      ‘OpinieZ strijdt tegen de politieke correctheid! En Kogeltje wordt als trol betaald’

      🙂

     3. Guus Geluk

      Ik heb vorige week de inhoud van deze bron, Opiniez, met een fileermes doorgeprikt. Het is een nepnieuws-site, weinig waarde aan hechten.

     4. IJscoman

      Guus, jij en een fileermes? Je bent nog te stom om met een botte, roestige breinaald een stuk karton door te prikken. OpinieZ is een breed georienteerde nieuwssite met gedegen artikelen en heldere argumenten. Nepnieuws ben ik er nauwelijks tegengekomen en in ieder geval een stuk minder dan in de ‘kwaliteitsmedia’ en linkse rioolblaadjes Volkskrant en NRC die hun ‘nieuws’ rechtstreeks copypasten van de grote door de CIA aangestuurde persbureaus. Net als bij je afgod Kogelbert geldt ook voor jou: als de politiek correcte mening en zienswijze wordt aangevallen is het nepnieuws. Je bent een zwaar gehersenpoelde idioot, laten we het daar maar op houden.

     5. Guus Geluk

      IJscoman, vorige week werd ik op de hoogte gebracht van dit Opiniez-artikel:

      https://opiniez.com/2017/05/22/42347/

      Het verhaal van het memo van Comey is (volgens de New York Times) gebaseerd op “twee mensen die het memo hebben gelezen“. En verder “heeft een van dhr. Comey’s medewerkers delen ervan voorgelezen aan een Times-verslaggever“. En aan zijn hond. Het veronderstelde memo is in strijd met Comey’s eigen getuigenverklaring onder ede voor het Congres. De Times heeft het memo niet gezien. Niemand heeft het memo gezien, behalve de anonieme bronnen die al dan niet zouden bestaan. De nepnieuws-infrastructuur van de media vertrouwt in hoge mate op anonieme bronnen. En anonieme bronnen zijn de manier van de media om te zeggen: “vertrouw ons nou maar”.

      Wat Opiniez hier emmert, is fundamenteel onjuist. FBI-baas heeft zijn memo (over zijn ontmoetingen met Trump) gegeven aan zijn vriend. Het was de inhoud van de memo die zijn vriend heeft voorgelezen aan de New York Times. Comey heeft deze “lek” zelf toegegeven aan de onderzoekscommissie, daar hij geschokt was dat Trump hem per Twitter intimideerde.

      Volgens Comey bestond de anonieme bron van de New York Times, namelijk zijn hechte vriend, wel degelijk. Opiniez probeert dat hier glashard te ontkennen.

      Opiniez neemt een loopje met de waarheid en is derhalve onbetrouwbaar.

  2. Linkse mensen bestaan ook

   Nou… heel Nederland mag hem in ieder geval niet zo. In een peiling bleek dat ondanks Geert Wilders’ nogal uitgesproken mening over het onderwerp 30% van de PVV-kiezers op Clinton zouden stemmen, tegen 40% voor Trump. En dan heb je alle andere partijen nog…

   1. Sniper666

    @ Linkse mensen bestaan ook

    Foute reactie op bovenstaand artikel.

 7. Bes Tolen

  Verlaz…., u moet eerst de juiste getallen opzoeken als u het tenminste over nu wilt hebben.
  Trump is in ieder geval niet bang en zijn aanhang is er wat blij mee. De strijd om de volslagen hypocrisie in de Amerikaanse politiek te overwinnen, is per heden in ieder geval voor een deel geslaagd. Wel een klein deel. Je kunt (nog) niet anders verwachten. Trump is wel aan de winnende hand. Het blijft wel spannend.

 8. Linkse mensen bestaan ook

  Maarja… voor vermaak zorgen is natuurlijk niet echt zn taak. Je wil ook niet dat een buschauffeur midden in de bus een concert gaat geven… en daarnaast vind je altijd wel ergens gekken die maar al te graag dat soort ‘bevelen’ uitvoeren.

  1. Sniper666

   @ Linkse mensen bestaan ook

   Beweert u nu met droge ogen dat The Don niet terug moet meppen naar die valse linksche gutmensch media? Van mij mag-ie terug meppen tot ze gevloerd zijn.

 9. Gerard Boerma

  Visionaire leiders zoals Ikzelf en President Trump worden door het volk vaak verguisd en miskend. Ook ik Gerard Boerma heb de maatschappij reeds vele zegeningen geschonken. Ook de ondergeschikten van mijn sociëteit welke ik eenhandig uit de vergetelheid heb gehaald, laten “uitgezonderd een klein aantal baantjes jagers welke zich graag aan mijn succes spiegelen” verstek gaan wanneer ik deze als vrijwilligers aan het werk tracht te zetten, natuurlijk wordt dit parasitisch gedrag tbv. dossiervorming ordentelijk genoteerd. Hetzelfde maak President Trump nu door. Vandaar mijn sympathie. .

  1. Kogelbert

   “Visionaire leiders zoals Ikzelf en President Trump”

   Er valt hier vanochtend al weer veel te lachen.

   🙂

 10. Ritter

  De “nep nieuws media” probeert Trump te ondermijnen bij het uitvoeren van zijn agenda. Maar Trump laat zich niet stoppen door de “nep nieuws media”.

  https://twitter.com/realDonaldTrump/status/881604490041995271

 11. Guus Geluk

  Het is elke week wat met die populisten: nam Hiddema vorige week de Staten-Generaal niet serieus, nu knutselt de Amerikaanse clown weer een achterlijk filmpje in elkaar.

  Populisme is een vloek voor deze wereld en elke populist zou per direct moeten worden ontslagen. Het houdt nooit op, en zeker niet met deze vulgaire clown.

  Bovendien heeft hij zelf de medi-aandacht aangezwengeld en in de verkiezingscampagne mensen stelselmatig beledigd. Boontje komt om zijn loontje.

  1. IJscoman

   Populisme is een zegen voor deze wereld, domme Guus. En de enige kans om de definitieve ondergang die op volle snelheid op ons af dendert, te doen keren.

   1. Guus Geluk

    Haha.

  2. Kodi

   Guusje Gelul gaat voor beroepsverboden en andere broodchantage jegens andersdenkenden. Dit noteren we even.

 12. Two Ravens Black Kettle

  Fantastisch. Eindelijk iemand die terug mept en de charlatans die zich vals tooien met bespottelijke predicaten als journalist of ‘kritisch beschouwer’ keihard in hun hemd zet.
  Pek en veren, meer verdienen deze miezerige charlatans niet.
  Echte journalisten zitten te verrotten in Turkse kerkers of liggen zes voet onder de grond in een naamloos massagraf in Mexico.
  Het tuig dat zich in NL (of wat dat betreft Amerika) journalist noemt zijn in werkelijkheid de Orwelliaanse Bewakers van de Policor Orde.
  Hun opdracht is drieledig:
  1) Agit Prop. dag in, dag uit
  2) Doofpotten en desinformatie
  &
  3) ’t liquideren van dissidenten, in ’t geval van Fortuyn zelfs letterlijk.

  Maar Trump slaat terug.
  Magistraal
  Ben het soms met hem eens (Build the Wall ! Aanpakken criminelen ipv. slachtoffers etc) soms niet (maak me ernstig zorgen over Syria) maar zijn gevecht tegen de zeloten van de Gedanken-Gestapo en Policor Inquisitie is ‘a beauty to behold’

  En dag in, dag uit wordt ie in de diverse Nederlandse Indoctrinatie & Doofpot Centra (in NL de veelkleurige media genoemd (muv. veelkleurigheid van opinie) gekielhaalt.
  Maar Trump ploegt gewoon door ondanks de uurlijkse aanvallen van de Incestueuze ‘wat doen we het toch goed hè’ Cocon bewoners.
  De Deugers die wegkeken terwijl tienduizenden meisjes op industriele wijze verkracht werden in Rotherham, Malmo etc
  De Deugers die weigeren de olifant in de kamer te benoemen
  De Deugers die onze joods-christelijk-humanistisch erfgoed offeren voor kortstondige morele zelfpijperij.
  Liegen en de hals wegdraaien

  Maar op Trump krijgen ze maar geen vat.
  Onroerend en inspirerend om te zien.
  Voor het eerst worden de verrotte jakhalzen en hyena’s zelf opgejaagd.
  Hoe ze ook liegen, hoe schril ze ook gillen en krijsen
  Trumpie walst erover heen.

 13. Two Ravens Black Kettle

  Vandaag bij de Staatsradio (Media-Forum) mochten de Cocon Bewoners van de Doofpot/Kwaliteitsmedia weer hun hart luchten over onze deugniet Trumpie.
  Al die ‘duiders’ hebben allemaal exact dezelfde mening, het is 1 groot incestueus bad waar altijd dezelfde koppen met altijd dezelfde geluiden mogen foeteren op de stoute kiezer die maar niet wil deugen.
  In Amerika heb je tenminste nog Fox.
  In NL is het allemaal een exacte kopie.
  Dat noemt men in Hilversum; veelkleurig en divers.
  Elke dag dezelfde boodschap.
  Van ’s morgens vroeg tot ‘ s avonds laat.
  Geen wonder dat 90% van de bevolking is afgehaakt en geen hond meer naar de beeldbuis tuurt.

 14. sjun

  Dr. Sebastian Gorka van de Trumpadministratie doet het verbaal nog eens bewustmakend over: https://www.youtube.com/watch?v=F6eIRVEmnE4

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.