Tunesische kansenparel vermoordt Oostenrijks echtpaar omdat hij een “voorbeeld wilde stellen”

En meneer haat de FPÖ.

Een arme 87-jarige man en zijn 85-jarige echtgenote zijn afgelopen vrijdag op brute wijze vermoord in hun eigen huis in het Oostenrijkse Linz. Moeder de vrouw werd gewurgd, haar man werd eerst neergestoken en daarna letterlijk doodgeknuppeld. Na de tweevoudige moord stak de dader hun huis voor de volledigheid nog even in de fik.

En die dader, tja, daar is wel iets interessants mee aan de hand. Je verwacht het niet, maar hij blijkt dus een kansenparel uit Tunesië te zijn. Hij meldde zich vrijwillig bij de politie en meldde daar dat hij het echtpaar had afgeslacht omdat hij zo’n hekel heeft aan de FPÖ, de bekende rechtse politieke partij.

Dan nog iets schokkends: de dader was… een bekende van de autoriteiten. Zo werd hij eerder veroordeeld voor dierenmishandeling, wat maar al te vaak een eerste teken is dat iemand ook in staat is om mensen te doden (of in ieder geval aan te vallen). Die veroordeling kreeg hij aan zijn broek nadat een FPÖ-politicus aangifte tegen hem had gedaan.

De reden dat de kansenparel in kwestie de twee bejaarden om zeep hielp is dat hij ervan overtuigd was dat hun zoon lid is van de FPÖ. Hij werkt namelijk bij een Oostenrijkse deelstaat die geleid wordt door de partij van Heinz-Christian Strache. Op hoge toon eiste meneer de immigrant dat de zoon hem te woord zou staan. Toen die dat logischerwijze weigerde (ongetwijfeld omdat hij doorhad dat de Tunesiër knettergek was) besloot meneer de FPÖ-hater om dan de ouders van de man maar te vermoorden. We zullen het maar eerwraak noemen.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

104 reacties

 1. Nasrani

  Tja, vast een moslim. Er volgen nog wel meer de komende jaren.

  1. Kogelbert

   Nee hoor, een geesteszieke met krankzinnig waanideeen. Islamofoben menen dat die ideeen inherent zijn aan de islam. Dat is ook een vorm van geestesziekte.

   1. IJscoman

    Je zegt het goed Wim Hutten: die krankzinnige waanideeen zijn inderdaad inherent aan de islam. Voortschrijdend inzicht zullen we maar zeggen.

    1. Beukman

     En ja hoor: het was weer eens een man. Het zijn bijna altijd mannen die zulke dingen doen.
     Om een idee van Vabis te refurbisen: alle mannen interneren en hun ballen eraf snijden. Dat zal beslist helpen.

     1. Sniper666

      @ Beukman

      De overgrote kansenparel meerderheid die in Europa de vluchteling uit komt hangen is man. Ga je mond spoelen en neem afstand van deze verschrikkelijke islammer wandaad. Wees ook eens een man.

   2. Sniper666

    Is er nog iemand hier die twijfelt aan de zieke mentale staat van Kogelbert? Kom maarrrr, eerlijk zeggen? 🙁

    1. Kogelbert

     Waarom reageer je dan permanent en obsessief op mij, Snipper?
     Geesteszieken kun je toch beter negeren?

   3. sjun

    Witwassen van islamitische motieven haalt nog eens de DSM.
    http://bit.ly/2tqHTaT

 2. Erf

  Dit soort “eerwraak” toont maar weer eens de noodzaak van de FPÖ aan.
  Jammer voor die Tunesiëris en gelukkig voor Oostenrijk is er een goede kans dat de FPÖ over een paar maanden deel uit maakt van de regering.

  1. Kodi

   De EU gaat het dan druk krijgen met het excommuniceren van al hun opstandige graafschapjes welke zich niet klakkeloos en kritiekloos onderwerpen aan al die dictaten van Brussel. Verklaart dat wellicht waarom de EU een eigen leger wil? Om deze opstandige graafschapjes met geweld terug te kunnen brengen naar de staat van onderworpen, identiteitsloos, schatplichtig, verarmd, kortom monddood gemaakt?

 3. Pedrito

  Dit zal er toe leiden dat de FPÖ nog meer aanhang krijgt in Oostenrijk. Als ik moslim was nam ik atletiektraining, want al de FPÖ de meerderheid krijgt dan is het goed om heeeeeel hard te kunnen lopen!

 4. Bes Tolen

  Kogelbert. In de Oudheid waren Grieken en Romeinen en andere volken , die ten noorden van de Middellandse Zee woonden, van mening dat de allerbelangrijkste voorloper van de islam een wrede godsdienst was, die in Europa geen evenknie had wat kwalijke kenmerken betreft.

 5. nienke

  Wat een laffe daad om je te wreken op 2 oude mensen, wat een walgelijke mentaliteit.

 6. Marija

  AANKLACHT:
  Ik word er op aangekeken dat ik RECHTS ben.
  Ben ik rechts?
  Als ik mensen veroordeel die homo’s treiteren, uit hun leefomgeving verjagen en/of mishandelen? Ben ik dan rechts?
  Ben ik rechts als ik mensen veroordeel, die anderen naar het leven staan of zomaar vermoorden omdat zij christen zijn of geen moslim? Ben ik dan rechts?
  Ben ik rechts als ik mensen veroordeel die criminelen maar blijven pamperen en goed praten? Ben ik dan rechts?
  Ben ik rechts als ik mensen veroordeel die jonge meisjes genitaal verminken door besnijdenis? Ben ik dan rechts?
  Ben ik rechts als ik mensen veroordeel die ons land laten vollopen met niet-vluchtelingen? Ben ik dan rechts?
  Ben ik rechts als ik mensen veroordeel die hun geloof dwingend en dreigend willen opleggen aan hun GASTland? Ben ik dan rechts?
  Ben ik rechts als ik mensen veroordeel die vrouwen mishandelen omdat zij maar een vrouw zijn? Ben ik dan rechts?
  Ben ik rechts als ik mensen veroordeel die linkse wegkijkers maar blijven goedpraten?
  Ben ik dan rechts?
  Ben ik rechts als ik mensen veroordeel die mij verwijten rechts te zijn omdat ik opiniebladen lees en fora als DDS? Ben ik dan rechts?
  Ben ik rechts omdat ik begrijp hoe Wilders zich verbitterd moet voelen, omdat hij al jarenlang waarschuwt voor de islamisering van Nederland? Ben ik dan rechts?
  Ben ik rechts omdat ik mensen veroordeel die mij verwijten rechts te zijn, terwijl ik me al jarenlang in politiek verdiep en zij (en dat mag ik hen niet verwijten) met oogkleppen op, dus niet willen ZIEN, leven? Ben ik dan rechts?
  Ben ik rechts, als ook je vrienden dat zeggen?

  Misschien heet het dan toch REALISTISCH?

  1. corfo

   @ Marija.
   U bent “rechts”, ja inderdaad, en dat is een overtuiging waar u best trots op mag zijn !
   U behoort in ieder geval niet tot de troosteloze bende die zich ver verheven voelt boven échte Nederlanders die het échte Nederland willen behouden en niet willen laten verkwanselen aan een stelletje ongeletterden met hun weerzinwekkende “waarden en normen”. De troosteloze bende die álles bekwijlt wat niet-Nederlands is, de troosteloze bende die z’n eigen graaf aan ’t graven is. Weest trots dat u “rechts” denkt, ik ben dat in ieder geval wél !

   1. Ni28

    Je wordt door trollen rechts gemaakt als je niet links bent. Maar misschien bent je geen van beide. Misschien heb je gewoon gezond verstand. Gezond verstand is niet links of rechts. Dat maken de trollen van.

  2. Kodi

   Voordat ik je onderste zin kon lezen dacht ik al aan realistisch. Wat dat betreft: Twee realistische zielen; Eén gedachte.

 7. Guus Geluk

  Waarom is er hier geen verhaal verschenen over de autochtone Amerikaanse dokter die in het zirkenhuis mensen doodschoot? Waarom gaat het altijd over “kansenparels”?

  1. HW

   Guus,

   Je vraag je wanhopig af waarom die kanselparels.
   Weet je dat dan niet. Die idioten vermoorden zonder pardon onschuldige mensen en dat voor hun plezier. Ze kijken blijkbaar met zijn allen constant naar die koppensnellers van IS en doen het in onze contreien ook nog eens dunnetje overnieuw.
   Vergeet jij alle aanslagen in Europa, waar onschuldige kinderen, vrouwen en mannen gedood worden, omdat het de moslim belieft.
   Zeik niet tegen mensen die hier ook maar iets op tegen hebben, maar ga in jouw linkse omgeving aan het werk om die malloten duidelijk te maken, dat dit structureel in de moslimgemeenschap voorkomt en er geen afstand van genomen wordt.

   1. Guus Geluk

    HW schreef:

    Ze kijken blijkbaar met zijn allen constant naar die koppensnellers van IS en doen het in onze contreien ook nog eens dunnetje overnieuw.

    Je legt de vinger op de zere plek. Westerlingen met een migrantenachtergrond apen Islamitische Staat na. Daar ligt de kern van het probleem. En daarom moet IS worden uitgeroeid.

   2. Sniper666

    @ HW

    NEGEER DEZE HOLTROL. Hij past nu weer de omdraaitruc toe. “Je legt de vinger op de zere plek. Westerlingen met een migrantenachtergrond apen Islamitische Staat na. Daar ligt de kern van het probleem. En daarom moet IS worden uitgeroeid.”

    Dat is natuurlijk onzin. Je moet niet denken dat als IS ooit is uitgeroeid, de haat van booslims tegen onze cultuur ten einde komt.

    Prik, psssstttt, ballon leeg.

    1. Guus Geluk

     Veel moslims zijn voldoende geïntegreerd en hebben hier een goed bestaan opgebouwd, Sniper. De Syrische vluchtelingen in het bijzonder: zij vertrokken, nadat de bommen vielen.

     Aanslagen met een islamitisch motief, worden altijd aangestuurd vanuit de IS(-propaganda). Hak de kop eraf en het lijf beweegt niet meer.

     1. HW

      Ja hebt helemaal gelijk, Guus.
      Ze weten precies de weg naar de bijstand te vinden.
      Daarom juichen wij met z’n allen.

    2. Sniper666

     @ HW

     Kijk, nu tracht de HOLTROL weer verder te konkelen en te draaien. Zo rolt de gutmensch. Hij kan en wil met opzet maar niet begrijpen dat islam incompatibel is met onze cultuur.

 8. Tinneke

  Waarom is er hier geen verhaal verschenen over de autochtone Amerikaanse dokter die in het zirkenhuis mensen doodschoot? Waarom gaat het altijd over “kansenparels”?U geeft het antwoord zelf al…….. autochtoon, wat erger is we halen ook andere idioten binnen die hier niets te zoeken hebben dus is het dubbelop!

  1. Guus Geluk

   De alternatieve media vergroten elke daad van een allochtone randdebiel uit, Tinneke, maar laat het wangedrag van autochtone gekken in de regel achterwege. Waarom? Wel, misschien wil de autochtone Nederlander zijn eigen straatje schoonvegen.

  2. Sniper666

   @ Tinneke

   Ben er eens ingedoken en die ontslagen ‘arts’ schijnt Henry Bello te zijn, een ZWARTE Nigeriaan met een strafblad.

   –> http://www.nbcwashington.com/news/national-international/Henry-Bello-Bronx-Lebanon-Hospital-Shooting-New-York-City-Gunman-Injuries-431842373.html

 9. Two Ravens Black Kettle

  De Nanoseconde

  De Deugende Mens heeft al heel wat lijken op hun kerfstok. Baby’s, kinderen, oma’s,
  opa’s.
  Hun morele voortreffelijkheid wordt betaald in bloed, verminkingen, angst, tienduizenden verkrachtingen en wezen.
  Maar wat deugen ze toch allemaal.

  Is het U ook opgevallen
  Die misselijkmakende Nanoseconde
  De Nanoseconde die de Deugmens middels hun woordvoerders in de moreel corrupte Fake-MSM te berde heeft gebracht.
  Van
  Er is niks aan de hand, allemaal hysterie, allemaal hersenspinselen van racisten en nazi’s
  Naar
  We moeten er maar aan wennen.

  Het tuig dat decennialang alles ontkent hebben, alles in de doofpot gepropt, elke jongen en meisje die de bel durfde te luiden hebben gelynched en nu mompelen; ‘ach dit hoort bij het leven in de Grote Stad’.

  Het tuig dat zich in NL nog steeds schaamteloos journalist, mensenrechtadvocaat of professor durft te noemen.

  Iedereen heeft mensenrechten; groepsverkrachters, oorlogsbeulen, moordenaars
  Iedereen
  Behalve de Europeanen.
  Hun cultuur moet kapot.
  Hun geschiedenis moet kapot.

  Deze arme mensen zijn vermoord dankzij de Deugmens en ze zullen er geen seconde slechter van slapen.

 10. SlimK1nd

  Dit is *GEEN* Islamitische terreur. De FPO is namelijk “Islamofobisch”, dus dit is een “anti-Islamofobische terroristische aanslag”. De eerste in Europa. https://twitter.com/SlimK1nd/status/881720995689762817

 11. corfo

  @ Sniper666. (reactie 6)
  Juiste reactie op die idiote figuur; je kunt ook denken : “Als je zulke wartaal/onzin uitkraamt, bewijs je alleen maar dat je geestelijke vermogens zijn gedaald tot 0 (nul)”.

 12. Verlazques

  Ik heb de dikke van Dale er even op nageslagen en wat ik reeds vermoede, de merkwaardige kreet kansenparel staat er niet in. In het vervolg dus graag normaal Nederlands meneer de redacteur.

  1. Kodi

   Zo zal je in diezelfde Van Dale ook Wouter Bos’ gebruikte termen uitdagingswijk, kansenwijk, prachtwijk, krachtwijk als aanduiding voor Marokkanenwijk niet horen. Dus wat is je punt?

   1. corfo

    @ Kodi.
    U heeft uw punt duidelijk gescoord, want Verlazquez ligt nu te huilen in z’n bedje !!!

 13. Ni28

  LAAT DE TROLLEN GENIETEN VAN HUN EIGEN ECHO

 14. Ruud562

  @Marija,
  Helemaal top! Chapeau!!

 15. Ni28

  BESTE REDACTIE!
  DE REACTIE GEDEELTE VAN DE DDS LIJKT EEN TROLLENPARADIJS.
  IS DAT WAT JULLIE WILLEN?

  1. Guus Geluk

   Ik ken jou valse beschuldigingen, Ni28, en ik ben er niet van onder de indruk. Wat ik wel zag een week geleden, was een bedreiging aan mijn adres. Dát zijn de trollen en niet mensen die er toevallig een andere mening op nahouden (want jij scheen Beukman ook al onder trollen te scharen). Tjonge, wat zijn jullie naargeestig.

   1. Ni28

    Fijn dat de trollen zich zelf bekend maken het zou het opruimen makkelijker moeten maken.

    1. Ni28

     Heb het over MIJ en niet over JULLIE

    2. Guus Geluk

     Ik nam aan dat u mij bedoelde, omdat u me er al eerder van heeft beschuldigd. Het is duidelijk dat u geen tegenspraak duldt, want dan wordt je direct in het trollenhokje geplaatst. Dat geldt overigens niet alleen van u. En dan links van onverdraagzaamheid betichten.

  2. Kodi

   Zeg maar gerust een asielzoekerscentrum voor zieke linkse geesten (voor zover niet een dubbeltelling, want linkse geesten zijn per definitie ziek).
   Het is duidelijk te merken dat de bezuinigingen bij de GGZ hun tol hebben geëist. Want normaal gesproken dienen dit soort zieke linkse geesten hun waanideeën slechts binnen de muren van het gesticht te kunnen verspreiden, als ware het gesticht een soort maatschappelijke quarantaine. Er lijkt wel meer ziek links maatschappelijk zwerfvuil over DDS te zwerven dan dat er voor ’s lands veiligheid in het gesticht zit gehuisvest.

 16. Ni28

  Sniper@ laat je niet gaan, zwijgen is goud tenzij je met zilver genoegen neemt.

 17. Ni28

  Sniper@ Geesteszieken kun je toch beter negeren? Eindelijk een goed advies van een trol. Volg het!

  1. Ni28

   Correctie: Niet trol maar OPPERTROL

   1. Sniper666

    @ Ni28

    Merci, gezien allemaal. De OPPERTROL is toch niet goed in zijn bol? Compleet van het padje die figuur. En dan Guusje die zo lief zijn best doet om afstand te nemen van de oppertrol… Te triest voor woorden. Laat de oppertrol een scheet weet Guusje niet hoe snel hij in de hol van oppertrol moet kruipen. Echt een HOLTROL.

    Greetz, Sniper666

    1. Guus Geluk

     Ik zie dat de trollenbrigade al is gemobiliseerd. Dapper draven deze mensen met een vangnet aan achter mensen die het toevallig niet met hen eens zijn. Ironisch genoeg blijven de échte trollen, altijd buiten schot. Het is een verregaande hypocrisie.

 18. Ni28

  Sommigen hier denken nog steeds dat de DDS en soortgelijke blogs ontstaan zijn om de NPO e.d. te steunen. Tja, wat moet je daarop zeggen?

 19. Sniper666

  Mijn vermoeden is dat hier trollen actief zijn in opdracht van NPO.

  1. Kodi

   Handleiding voor overheidstrollen

   Zondag, 02 november 2014 13:51

   Overheden betalen mensen om op internet de publieke opinie te beïnvloeden en de waarheid zoveel mogelijk te frustreren.

   Ze gaan geraffineerd te werk met meerdere identiteiten en om ze te ontmaskeren is het handig als je weet hoe hun werkhandleiding eruit ziet.

   Wanneer de waarheid boven tafel komt over hoe overheden onder controle staan van geheime krachten in de vorm van megabedrijven, bankiers en geheime ordes dan zouden zij door een woedende bevolking met pek en veren overladen het land worden uitgeknikkerd en dat is het voor hen meest gunstige scenario.

   Zij zullen er dan ook alles aan doen wat in hun vermogen ligt om die waarheid te blokkeren of te frustreren.

   Eén van de middelen die zij hierbij inzetten zijn zogenaamde internettrollen. Dat zijn mensen die worden betaald door de overheid om via internet de publieke opinie te beïnvloeden.

   Zoals we in een eerder artikel (http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=7963:zo-wordt-internet-monddood-gemaakt&catid=22:internet&Itemid=35) schreven wordt dit gedaan door bijna alle landen en in Nederland verscheen zelfs eerder dit jaar een advertentie van de overheid waarbij men kon solliciteren naar de funktie van overheidstroll.

   Hieronder volgt een lijst met 15 punten die je in feite de handleiding van overheidstrollen kunt noemen. De 15 regels die ze moeten hanteren in commentaren onder artikelen of via publieke fora en/of sociale media.

   Het doelwit van hun acties is uiteraard de alternatieve berichtgeving die als geen ander de vinger op de zere plek weet te leggen.

   * Begin een verdeel en heers gevecht in de alternatieve gemeenschap.
   * Doe alsof het een hopeloze zaak is om tegen de gevestigde orde te vechten omdat ze ons dan keihard zullen aanpakken.
   * Wanneer er oplossingen worden aangedragen voor bepaalde problemen eis dan keihard en gegarandeerd bewijs dat ze het probleem zullen verhelpen.
   * Kom zelf met oplossingen die zo vergezocht zijn dat ze nooit kunnen werken en die meer schade toebrengen dan dat ze goed doen.
   * Verkondig dat de alternatieve media volledig onbetrouwbaar zijn en alleen maar hun activiteiten uitvoeren om veel geld te verdienen.
   * Overleg met anderen en probeer zoveel mogelijk redelijke commentaren te laten verwijderen/censureren.
   * Zorg dat je zoveel mogelijk kloonidentiteiten gebruikt, ook wel sokpop genoemd, waardoor je zelf in staat bent om een heel leger van trollen te maken.
   * Probeer zoveel mogelijk zaken op sociale media te laten censureren.
   * Wanneer overheden dingen doen die echt niet kunnen, bescherm ze dan door te doen voorkomen dat het in dit bepaalde geval echt niet anders kon.
   * Bescherm de rijken en de machtigen. Doe dit door iedere beschuldiging van criminele activiteiten af te doen als een complottheorie.
   * Vermijdt discussie over echt belangrijke zaken en concentreer zoveel mogelijk om minder belangrijke dingen.
   * Gebruik een stroman. Creëer hierdoor een bepaald argument waarvan je weet dat je deze onderuit kunt halen, waardoor jij punten scoort en de ander afgaat.
   * Gebruik de hit and run taktiek. Voer een snelle aanval uit op je tegenstander of de oppositie en zorg dat je daarna weg bent.
   * Trek motieven in twijfel. Verdraai of vergroot ieder detail waardoor je het laat lijken alsof je tegenstander handelt volgens een bepaalde agenda of motief.
   * Associëer stellingen van je tegenstander met oud nieuws. Dit is al lang “gedebunked.”

   Het bovenstaand is de taakomschrijving van een overheidstrol. Wanneer je eenmaal weet hoe ze werken, zijn ze uiteraard ook relatief gemakkelijk te ontmaskeren.

   Wanneer je een troll herkent is het een zaak om deze niet verder te “voeden”. Om hun taak goed te kunnen uitvoeren is het belangrijk dat mensen “happen”.

   Naast het inzetten van trollen op bovengenoemde manier, gaan ze nog een stap verder door trollen hun eigen blog of website te laten runnen. Alles gericht op het verdoezelen van de waarheid of deze zodanig te verwarren dat niemand door de bomen het bos meer ziet of afhaakt omdat er zoveel krankzinnige berichten de wereld in worden gestuurd.

   Van dat laatste zien we nu de laatste tijd in ons land voorbeelden opduiken. Websites die echte berichten mixen met volkomen krankzinnige en belachelijke onzin. Een efficiënte tactiek waardoor de alternatieve media als geheel in een min of meer belachelijk, maar zeker onbetrouwbaar daglicht wordt gesteld.

   De belangen worden groter, de Endgame is begonnen en in deze beslissende fase zullen alle middelen uit de kast worden getrokken om de bevolking in verwarring te brengen.
   Het enige dat je als waarheidszoeker dan ook kunt doen is je gevoel en logische verstand gebruiken. Geloof niet alles klakkeloos, maar onderzoek ook zelf dingen. Het internet biedt een schat aan informatie, maar soms moet je er wel wat moeite voor doen. Het helpt in ieder geval als je weet wat overheden doen en hoe om de waarheid tegen te houden.

   Bron: Prepare for Change

   1. Sniper666

    @ Kodi

    Goed werk, dank voor uitzoeken.

  2. Kogelbert

   Snipper is de snuggerste niet dus hij zal ook kunnen uitleggen waarom de NPO er belang bij zou kunnen hebben mensen te betalen om bijdragen te plaatsen op een marginaal rechts blog, laat staan dat hij die belachelijke bewering zou kunnen onderbouwen.

   Het is een simpel kereltje.

 20. Ni28

  4@ Sniper@ helaas moeten wij zwijgen maar het is toch de beste middel. En vergeet niet, ook als je zwijgt zult je nog voor alles uitgemaakt worden. Sommige van deze menstrollen denken nog steeds dat de DDS ontstaan is om de NPO te steunen. Hoe onnozel kunt je zijn?

 21. Ni28

  Hillarisch! Mensen die het met de DDS niet eens zijn blijven de DDS lezen. Dat moet toch een doel hebben? Of zij zijn zo onnozel?

  1. Sniper666

   @ Ni28

   Uiteraard heeft dat een doel. Het effect is echter compleet contra productief. De meeste mensen hier op DDS hebben een goed gevoel ontwikkeld voor realiteit gedurende hun bestaan. Dat domme linksche gutmensch getrol sterkt ze alleen maar in hun gelijk, en terecht.

   1. Guus Geluk

    De rechtse gutmensch denkt dat hij de patriot is en wil volksverraders de mond snoeren. Dat liedje ken ik.

   2. Ni28

    Realiteit versus utopie. De utopie poogt hier de realiteit te bestrijden.

  2. Kodi

   Ze kunnen in ieder geval iets opsteken van onverbloemd de harde waarheid, maar of dat aan door linkse indoctrinatie verziekte hersenpan ook besteed is is dan weer van een andere orde. Toch gebeurt het wel eens dat er voortschrijdend inzicht geschied en dat zieke linkse geesten door eigen schade en schande wijzer geworden tot voortschrijdend inzicht zijn gekomen. Deze worden door de linkse kerk dan ook als afvalligen wreed vervolgd, want die “afvalligen” kunnen als geen ander weten hoe een maatschappelijk gif die linkse kerk is.

  3. Guus Geluk

   Ik ben het niet altijd met De Dagelijkse Standaard eens, maar ik bekijk het nieuws wél van twee kanten. In tegenstelling tot velen, die chronisch in de krochten van Breitbart verblijven.

 22. Ni28

  Kansenparel is een nieuwe benaming ontstaan tijdens de immigratie van al die massa, volgens de NPO kans volle, hoogopgeleide mensen uit Syrië. Het staat nog niet in de van Dale en het komt er waarschijnlijk ook niet gezien de politieke ambities van het EU.

  1. Sniper666

   @ Ni28

   Laatst las ik een bericht dat er ook op Wikipedia linkse ‘verwijdertrollen’ actief zijn die feiten verwijderen die even niet zo goed passen in hun straatje.

   1. Ni28

    Dat doen toch de linkse media al lang. Zinnen uit context halen, woordjes vergeten of verdraaien zodat zij andere lading krijgen. Je moet ze nageven dat zij de taal goed beheersen. Voor de rest is het foei zoals zij mensen manipuleren.

 23. Ni28

  Als ik de DDS zo slecht vond zou ik de Joop lezen of naar Pauw kijken.

  1. Guus Geluk

   Ik vind De Dagelijkse Standaard niet slecht en linksmenschen die uitsluitend verblijven op Joop, blijven in hun eigen linkse bubbel zitten.

 24. Ni28

  Patriotisme is een vies woord in Nederland want het neigt naar nationalisme. Dan maar liever eigen cultuur weggeven ten gunste van de sprookje waar alle menschen werden brüder. Was maar waar.

  1. Guus Geluk

   Patriottisme wordt enkel een vies woord als je een ander als “landverrader” betitelt. Het neigt naar een vijandig klimaat.

   1. Kodi

    Heulen met de vijand heet toch landverraad?

    1. Guus Geluk

     Je onderstreept mijn punt. Patriottisme wordt akelig als men de samenleving gaat opdelen in groepen: invasiërs (= vluchtelingen), patriotten (= iedereen die meepraat met de grenzendicht-elite) en landverraders (= mensen die daar tegenin gaan). Dergelijke terminologie leidt tot een klimaat waarbij het geoorloofd is vijanden het land uit te jagen danwel volksverraders tegen de muur te zetten.

  2. Sniper666

   @ Ni28

   Correct, wat is en mis met een gezond portie patriottisme? Je bent hier geboren en getogen, en je ziet graag dat het je EIGEN land goed gaat. De linksche gutmensch machine doet er altijd alles aan om in wezen normale woorden te bezoedelen en een bepaalde onfrisse beladenheid mee te geven die de woorden zelf als het ware verkrachten. Voorbeelden? Populisme, zwart, racisme, discriminatie. Het zijn dus ook woorden waar ze naar grijpen als een discussie niet meer op argumenten gewonnen kan worden. Zo kleinzielig eigenlijk.

  3. Kogelbert

   Op dit blog heeft de meerderheid van de reaguurders een hogere achting voor de smerige dictator Putin dan voor de eigen democratisch gekozen bestuurders.

   Het is wonderlijk dat dezelfde figuren hier andersdenkenden voor landverrader uitschelden.

   1. Sniper666

    NEGEER de OPPERTROL. Hij is boos omdat hij geen poot aan de grond krijgt. Het cordon sanitrol helpt. Dank u allen.

 25. CheikhRedo

  Marija, 80% van de daders die homo’s treiteren zijn autochtoon en niet allochtoon!
  80% van de incidenten vinden plaats op het platte land. Conclussie? De dader lijkt meer op u dan op mij!

  1. HW

   ZeikRedo
   Jouw woorden betekenen, dat 20% van de treiteraars allochtoon zijn.
   Moet je er dan op wijzen, dat we geen 3,5 miljoen allochtonen in Nederland hebben, zelfs maar 1 miljoen moslims.
   Verhoudingsgewijs constateer jezelf, dat allochtonen veel meer treiteren.

 26. Two Ravens Black Kettle

  Er komt natuurlijk een moment dat een vader of moeder van een vermoord kind of een verkrachtte dochter het niet langer pikt.
  En wat zal hij of zij vervolgens keihard worden aangepakt door de D’66 magistratuur die willens en wetens en keer op keer de roofdieren op de weerlozen loslaat.
  Of om de hatelijke clown Geert ‘Geschiedenis in dienst van de PC-religie’ Mak te parafraseren; “Zij zijn de Handelaren in Leed”

 27. CheikhRedo

  Bes Tolen, leg mij nu eens uit wat de voorloper van de islam is? Dit kan alleen het jodendom en christendom zijn. Ik denk dat je dat bedoelt?

  1. HW

   Volgens moslims is hij de voltooier van het monotheïstische geloof dat volgens de islam is begonnen met Adam en daarna werd geherintroduceerd door Nuh (Noach), Ibrahim (Abraham), Musa (Mozes), Isa (Jezus) en de overige profeten.

   Mahammed was dus een jood.

 28. Sniper666

  Onze trol Guus had een klacht. DDS schijnt alleen aandacht te besteden aan criminele kansenparels. Kijk eens naar wat er in de USA gebeurde met een ‘Amerikaanse’ arts die in een hospitaal mensen neerschoot.

  Ben er eens ingedoken en die ontslagen ‘arts’ schijnt Henry Bello te zijn, een ZWARTE Nigeriaan met een lang strafblad. Afijn, bekijk het en oordeel zelf maar.

  –> http://www.nbcwashington.com/news/national-international/Henry-Bello-Bronx-Lebanon-Hospital-Shooting-New-York-City-Gunman-Injuries-431842373.html

  1. Kodi

   At your service

  2. Guus Geluk

   Ik ben geen trol, maar dat krijg ik je gewoon niet uit je hoofd gepraat.

 29. CheikhRedo

  Nee! mijn beste willem, 80% van de incidenten vindt plaats op het platte land heb ik gezegd. Dit betekent dat hier de dader autochtoon is. 20% gebeurt in de grote steden. Dat wil zeggen dat van die 20% er OOK nederlandse daders bij zitten. De verhouding tussen allochtoon en autochtoon in de grote steden is ongeveer 50%. Op het platte land weet ik niet precies wat die verhouding is. maar ik weet wel dat er bijna geen allochtonen wonen op het platte land. Hier zal het aandeel allochtoon echter niet meer zijn dan 5% schat ik. Komt daar nog bij dat er op het platte land minder aangiftes wordt gedaan door homo’s omdat ze in die gemeenschappen erinder voor uit durven te komen. Dus…….Good point!…..No sale!

  1. Two Ravens Black Kettle

   Beste CheikhRedo. De afgelopen 5 jaar werden in Oslo alle vrouwen verkracht door migranten.
   Zie ondermeer Oslo filmpje bij het Verkrachtingsfestival in Zweden

   1. Kogelbert

    Nee, Two Ravens, dat is totale onzin. Je zult ook geen enkele bron van ook maar beetje betrouwbaar allooi kunnen aanvoeren waaruit dit kan blijken.

    1. Two Ravens Black Kettle

     De Noorse Staatsmedia voldoende voor U

     https://www.youtube.com/watch?v=YiVVvJIM5UI

    2. Kogelbert

     Het ligt een beetje genuanceerder, Two Ravens.

     De cijfers worden hier (voorlopig) geanalyseerd. https://joop.vara.nl/nieuws/kwart-van-seksueel-geweldplegers-in-noorwegen-van-buitenlandse-afkomst

  2. HW

   Neen, ZeikRedo
   80% van de daders die homo’s treiteren zijn autochtoon en niet allochtoon!.
   Statistisch is 20 % dan geen autochtonen.
   Je kunt draaien wat je wilt, maar daardoor verandert jouw waarheid niet meer.

 30. CheikhRedo

  Sniper, en alle schietpartijen op scholen etc? Dat zijn blanke daders meestal.

  1. Sniper666

   @ CheikhRedo

   Kijk sjeik, het gaat er mij om dat GG de holtrol iets aanhaalt, dat bij nader inzien zijn argument eerder ontkracht dan benadrukt. GG heeft verzuimd het door hem aangehaalde nieuwsfeit goed te onderzoeken voor gebruik op dit blog. Zo rollen de trollen hier sjeik…

  2. Guus Geluk

   Cheikrhedo, Sniper kan het in discussies niet meer winnen, en speelt daarom de hele dag door, onophoudelijk op de man. Het is niet toevallig dat enkel de mensen met wie hij het niet eens is, slachtoffer zijn van zijn wangedrag. En passant schuwt hij doodsverwensingen niet en laat échte trollen, mensen die dreigen met fysiek geweld, hun gang gaan.

 31. CheikhRedo

  Beste willem, toch die joden dan weer he?

 32. CheikhRedo

  Het oude testament is erkend door de islam maar het nieuwe niet. We erkennen Jezus wel maar geloven niet dat hij aan het kruis gestorven is. Zo erkennen de Christenen ook het oude testament maar niet de heilige messias die volgens de joden nog moet komen? Dus wat is je punt?

 33. CheikhRedo

  Die 80% is bijna ZEKER allemaal autochtoon. terwijl in de grote steden dat dus niet het geval is. Of ik heb het verkeerd verwoord of jij hebt het verkeerd gelezen. In het eerste geval verontschuldig ik mij.

  1. Sniper666

   @ CheikhRedo

   Vraagje, waar haal je dat cijfer eigenlijk vandaan? Vallen bij die telling de buitenlanders met 2 paspoorten onder autochtoon?

   1. Kodi

    Buitenlanders met meerdere paspoorten zijn allochtoon. Alleen Nederlanders met een enkelvoudig, dus ondubbelzinnig paspoort zijn autochtoon.

  2. Sniper666

   @ CheikhRedo

   OK, ik heb het dus zelf maar even een beetje onderzocht. Er zijn wel wat cijfers over, geen idee of ze kloppen en representatief zijn voor de Nederlandse situatie.

   %%%%%%%%

   Cijfers voor Nederland

   Begin 2014 publiceerde de politie een rapport dat voor het eerst inzicht gaf in de omvang van antihomoseksueel geweld in geheel Nederland. Het bleek dat er tussen januari 2009 en september 2013 769 gevallen van geweld en dreiging met geweld geregistreerd werden, waarvan 60% betrekking had op Amsterdam, waar de registratie beter wordt bijgehouden dan elders in het land. Ook bij dit landelijke cijfer geldt dat veel slachtoffers geen melding of aangifte gedaan zullen hebben.

   Volgens dit landelijke onderzoek heeft 75% van de slachtoffers (alleen) de Nederlandse nationaliteit en is 84% man. Van de daders heeft 61,8% de Nederlandse, 16,6% de Marokkaanse (eventueel samen met de Nederlandse), 5,5% de Turkse, 2,5% de Roemeense en 11,5% een minder vaak voorkomende nationaliteit en is bijna 93% man. De meeste verdachten zijn tussen de 19 en 25 jaar oud.

   In augustus 2016 werd gemeld dat de politie in 2009 voor heel Nederland 428 gevallen van discriminatie en geweld tegen LHBT’ers registreerde, wat in 2014 was gestegen tot 1403. In 2015 waren er 1574 meldingen en aangiftes, waarbij het stijgende aantal waarschijnlijk hoofdzakelijk wordt veroorzaakt door een hogere aangiftebereidheid en niet zozeer doordat het voor homoseksuelen onveiliger is geworden. Blijkens een onderzoek uit 2016 wordt door hooguit 10% van de slachtoffers aangifte gedaan.

   %%%%%%%%

   Opvallend vind ik zelf, dat de daders zo relatief jong zijn, tussen de 19 en 25 jaar. De stad 020 scoort hoog. Evenals het percentage Marokkanen en in iets minder mate de Turken. De cijfers zeggen alleen iets over hetgeen is aangegeven bij de instanties. Verderop staat dat maar 10% aangifte doet. We weten dus helemaal niets over de werkelijke situatie. Maar met deze cijfers hierboven, kun je stellen dat hetgeen Stef Blok aangaf, te vaag was.

   Even iets verder inzoomen op de Marokkanen, waar jij deel van uitmaakt;

   –> “36% van de geweldsincidenten in Amsterdam werden door jongeren van Marokkaanse komaf gepleegd, terwijl zij in hun leeftijdscategorie slechts 16% van de bevolking uitmaken. Het genoemde onderzoek uit 2008 vond hier geen eenduidige verklaring voor, maar noemt factoren als relatief slechtere sociaal-economische omstandigheden, vaker dan andere jongeren in groepen op straat hangen en de stigmatisering van Marokkanen in het maatschappelijk debat, waarbij de acceptatie van homoseksualiteit als voorwaarde voor integratie wordt gesteld.”

   Je zou zeggen dat door goede voorlichting thuis en in het onderwijs de jongeren wel weten hoe het hoort? Het tegendeel is het geval:

   –> “In het begin van de 21e eeuw leek antihomoseksueel geweld in Nederland weer toe te nemen: veel jongeren staan uitermate negatief tegenover homoseksualiteit en leken vaker dan voorheen tot geweld over te gaan.”

   @ CheikhRedo, kom a.u.b. nooit meer aanzetten met iets dat de één- of andere minister zegt, u ziet dat het nergens op slaat. Onderzoek het eerst zelf i.p.v. uit de heup schieten op dit blog. Veel succes en groet van;

   Sniper666

 34. CheikhRedo

  Beste Sniper, ik vind GG een fatsoenlijke man die zijn eigen mening heeft. Je kan het ermee eens zijn of niet. Maar ik heb de brave man nooit kunnen betrappen op schelden! Zo ook Beukemans en Kogel. Ik vind persoonlijk hun manier van discussiëren wel fatsoenlijk. Dit in tegestelling tot meerderen die hier actief zijn.

  1. Sniper666

   @ CheikhRedo

   Ieder zijn meug zei de boer, en hij… Afijn, voor mij zijn Kogelbert, GG, Beukman en Mees trollen.

  2. Guus Geluk

   CheikRhedo, ik geef inderfaad mijn mening. Jij geeft ook je mening en die respecteer ik. Ik zou nooit achterlijk staan roepen om een cordon sanitair, of roepen dat je een trol bent. Wat da’s onfatsoenlijk.

 35. CheikhRedo

  Woorden van onze minister Stef Blok! En anders hoeft niemand hier nog cijfers te noemen of bronnen aan te halen. En ik weet dat cijfers verdraaid kunnen worden.

  1. Sniper666

   @ CheikhRedo

   Ahh woorden van Stef Blok. Graag bron vermelden. Merci.

 36. Kodi

  Nu is het duidelijk: Het is oorlog. Elimineer de Islam voordat de Moslims ons vermoorden!

  Haagse haatimam roept op tot het vermoorden van alle ongelovigen:
  https://www.youtube.com/watch?v=1Fm5q_gox70&ab_channel=ziekedingen

  1. Sniper666

   @ Kodi

   Zij (de islammeren) zijn wel duidelijk. Alles en iedereen moet onder de knoet van Allah. En al die wegkijkers die dat niet onder ogen wensen te zien zijn vieze zelf-islamiseerders die zichzelf en hun linksche mede gutmenschjes onder het mom van policor op de borst kloppen. Zij zullen het laffe deel der bevolking zijn dat netjes zal buigen voor de islammeren en zichzelf laat converteren tot moslim. Walgelijke figuren zoals Kogelbert, GG, Beukman en Mees. Vuile islam-NSBer’s.

 37. Bes Tolen

  Trol G houdt zich m.i. bezig tot zijn sadistisch genoegen en ongenoegen met een niet- islamistische vorm van groepsverkrachting.

 38. Hetzalwelweer

  Door een te kort aan Politieke/politie inzet zullen er altijd “trollen” zijn. Maar wat is een troll?? De NPO heeft een goede eigenschap aan deze personen verbonden. Een Troll is een verward persoon welke geen aandacht krijgt maar deze wel nodig heeft. Een troll is vaak een verward iemand die meerdere persoonlijkheden heeft. In de kamer zitten vaak verveelde personen die niet weten wat ze moeten met al die vrije tijd. Ze maken vaak een “Troll” account aan om iemand anders te zijn maar toch om hun vaak zieke en bedorven mening door te zetten. Dus herkent u een Troll stuur dan een sms aan….ikbeneentrollenikheblol/0800….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.