Vlog Jan Roos: ‘NGO veerdienst brengt massaal nepvluchtelingen naar Europa’

NGO’s zijn hard bezig om Europa om zeep te helpen.

Kijk eens aan! Viktor Orbán is bepaald niet de enige die het helemaal gehad heeft met al die NGO’s — vaak gesteund door George Soros — die en masse nepvluchtelingen naar Europa halen. Ook Jan Roos is er klaar mee.

“Op het moment liggen er meer dan 20 boten voor de kust van Libië van de NGO-veerdienst,” zegt Jan. “Onder het mom van vluchtelingen redden doen ze dienst als pendeldienst van Afrika naar Europa. Maar dat is dan ook hun business case.”

Vervolgens volgt er een videoclip van de NOS, die net doet alsof die brave NGO’s alleen maar boten hebben om zielige, arme vluchtelingetjes te redden. Jan:

“Dat klopt technisch, maar de waarheid is dat ze met hun bootjes alleen maar de haven hoeven uit te varen, en daar ligt de cruise richting bijstand en gratis huis.”

“Nou Jan, overdrijf je niet een beetje met die cruise,” zegt Roos alsof hij zichzelf bekritiseert. “Het is niet zo dat die mensen een gratis trainingspak en een rugzak met eten krijgen hoor.”

Oh wacht, dat krijgen ze natuurlijk wél.

Screen Shot 2017-07-11 at 12.51.18

Jawel, de NGO’s in kwestie, legt een meneer van Save The Children uit, een organisatie die zich vooral bezig lijkt te houden met het ‘redden’ van iedereen die 18-plus is en graag naar Europa wil komen, geven dat soort dingen namelijk wel degelijk weg. Een rugzakje. Water erin. Een warme deken. Oh ja, en een trainingspak. Vervolgens gaan ze lekker op de boot zitten; met zijn 350’en.

“350 mensen in één keer, nou dat is nogal wat,” zegt Jan terecht. “Maar laten we eerlijk zijn: je wordt aan boord beter geholpen dan in een all-inclusive hotel aan de Turkse riviera. Het zal dan ook wel storm lopen met deze gratis vaartocht richting ons continent.”

En dat klopt. De meneer van Save The Children zegt namelijk dat zijn boot op één dagje maar liefst 1.000 migranten ophaalt. Ja, dat lees je goed. Duizend.

“Zo, zo, duizend man op één dagje opgepikt. Poeh! Het NOS Journaal doet net alsof dit een hele knappe prestatie is. Ik bedoel, de NGO’s bieden een veilige overtocht naar gratis geld aan. En het dan heel flink vinden dat je je boot met gratis trainingspakken vol krijgt,” reageert Jan terecht.

En dat is nog niet eens het ergste. Italië heeft namelijk een deal gesloten met Libië dat ‘vluchtelingen’ uit dat land linea recta teruggestuurd worden. Maar er is één probleem: organisaties als Save The Children en andere NGO’s werken daar helemaal niet aan mee.

“Ah, je haalt die mensen op,” vat Jan samen, “en weigert ze dan als ze niet welkom zijn terug te brengen! Het heeft er dus alle schijn van dat deze NGO’s bezig zijn half Afrika over te varen, meestal onder het mom van het redden van kindjes.”

Want ja, zoals Jan geheel correct zegt is de boot in kwestie van Save The Children “terwijl er eigenlijk alleen maar volwassen mannen op stappen. “Maar dat verkoopt nou eenmaal lekker,” die verhalen over zielige kinderen, “want zo verdienen ze hun geld.”

Gek genoeg zegt de NOS daar helemaal niets over. Daarom zit Jan na het zien van de propaganda van de staatsomroep “met één vraag: waarom laat het Journaal zien dat het heel erg knap is van al die schepen dat ze met hun missie Europa in gevaar brengen? Ik durf het bijna niet te zeggen, maar het lijkt wel alsof de NOS een politieke agenda heeft. Want anders zou je toch aan die joggingpakken-uitdeler vragen waar hij in hemelsnaam mee bezig is.”

En dan extragratis voor de fans, hier ook nog even een vlogje van DDS zelf over Anne Fleur Dekker en ANTIFA:

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

13 reacties

 1. Vabis

  Europa graaft zijn eigen graf om massaal dat ongedierte binnen te halen!

  1. Ritter

   Vabis

   De tijd is niet ver weg dat we alleen maar veilig op vakantie kunnen gaan in Oost Europa waar ze geen last hebben van islamitische terreur omdat ze in die landen zo wijs zijn geweest de grenzen voor de massa immigratie uit de islamitische landen te sluiten.

   Wat we in Noord/West Europa zien gebeuren is een gevolg van de (vaak illegale) massa immigratie waarmee een politiek/religieus systeem is geïmporteerd die vijandig staat tegenover onze westerse normen/waarden en westerse levenswijze.

   Deze zeer agressieve ideologie rukt op en zelfs de politie bezwijkt daaronder( zie de hoofddoek affaire met de Amsterdamse politie waar de hoofdcommissaris zijn advies krijgt van een hoofddoek dragende moslima)

   En het gaat niet alleen om islamitische terreur. We zien een sterke toename van andere dingen die de islam met zich meebrengt. O.a meer eerwraak, meer kinderhuwelijken; meer vrouwenbesnijdenis.

   1. Vabis

    Ik ga al jaren bij voorkeur op vakantie naar plaatsen waar absoluut geen moslim is te bekennen, dat er in mijn vaderland de catastrofale fout is gemaakt om dat geteisem binnen te laten is tot daar aan toe, maar om dan ook mijn vakantie door te brengen omringd door die reli nazi’s is mij een brug te ver.

  2. sjun

   Er zijn gelukkig ook betere initiatieven te melden:
   https://www.youtube.com/watch?v=DyfgB5aTCUk

 2. Ni28

  Het naam Soros wordt angstvallig verzwegen in de MSM van de EU landen op de Visegrad landen na. Trump zou een gerechtelijk onderzoek naar deze man moeten instellen. De NGO veerdienstenzijn in wezen het verlengde van de smokkelaars. Onder de mom van menselijkheid brengen zij Europa in gevaar. Europa kan deze volksverhuizing niet aan en zal ook aan kapot gaan. eenerzijds door overbevolking en cultuurvernietiging en anderzijds aan de verdeeldheid tussen de landen. Dit gaat maar een richting in en het betekent oorlog in Europa. De kwestie is niet of maar wanneer.

 3. Ritter

  Waarom worden deze asielzoekers toch door de media “vluchtelingen” genoemd?

  Verreweg de meeste asielzoekers zijn geen echte “vluchtelingen” die veiligheid zoeken maar illegale immigranten die om economische redenen naar Noord/West Europa vertrekken en daarbij de asielprocedure misbruikten op kosten van de belastingbetaler.

  Zelfs de Syriërs die oorspronkelijk uit oorlogsgebied komen vertrekken vanuit veilge landen in de regio ( Turkije , Libanon, etc) naar Noord/West Europa om economische redenen (lees gratis huizen en ruime uitkeringen)

  De (illegale) massa immigratie vanuit de islamitische landen is een van de grootste gevaren voor Noord/West Europa.

  Omdat door de demografische veranderingen die deze illegale massa immigratie met zich meebrengt Noord/West Europa als vanzelf zal islamiseren.

  De meeste moslims integreren niet maar nemen hun islam en bijbehorend gedrag mee naar Europa en houden daaraan vast. Ook de tweede en derde generatie.

  Dus er zullen steeds meer wijken ontstaat waar de autochtone bevolking in die wijken is “vervangen” door de migranten. En later zelfs complete steden.

  Vluchtelingenpolitiek is ‘het grootste bedrog van de 21e eeuw’
  https://wnl.tv/2017/04/02/vluchtelingenpolitiek-is-grootste-oplichterij-21e-eeuw/

 4. Sniper666

  Uit jaarverslag Save the Children;

  – Baten van subsidies en overheden 18.203.920 17.100.000
  – Som van de baten 26.158.380 27.306.545

  Conclusie: plmin. 2/3 komt van de overheid.

  Wie heeft de overheid het recht gegeven om mijn belastingcenten aan deze organisatie over te hevelen?

  1. Ritter

   Sniper666

   Goed interview over activisme, subsidiestromen en politiek.

   Ra-Ra wie trekken aan de touwtjes binnen GroenLinks?; Joost Niemöller met Peter Siebelt
   https://youtu.be/UzThUnvQTm8

   1. Sniper666

    @ Ritter

    Ja had het al gezien. Dat MinBuZa is uiterst verdacht. Daar komen subsidiestromen uit daar krijgt een paard de hik van.

 5. Ritter

  Zelfs het zeer politieke correcte BNR is ongeveer tot deze conclusie gekomen. En BNR is nog meer politiek correct dan de NOS. Dus dat wil wat zeggen.

  ‘Frontex is soort taxidienst voor migranten geworden’

  “Schepen van Frontex halen migranten al direct vlak aan de Libische kust af, vertelt correspondent Rob Savelberg. ‘Daarmee is Frontex eigenlijk een soort van taxidienst, of veerbootachtige organisatie geworden.

  De directeur van Frontex zei tegen me dat smokkelaars gewoon in Rome het crisiscentrum opbellen, dat ze enkele kilometers varen, de migranten met 150 man in bootjes proppen en ze dan aan hun lot overlaten en dan zeggen tegen de kustwacht in Rome: kom ze maar halen. ”

  https://www.bnr.nl/nieuws/internationale-politiek/10307699/frontex-lijkt-taxidienst-voor-migranten

 6. joost2

  We zullen binnenkort ervaren, dat die zgn. meevaller voor de Nederlandse belasting betaler is vervallen, was bluf van Dijsselbloem, omdat de kosten van immigranten onbeheersbaar is geworden.
  Ons geld gaat naar die club.
  We hebben fout gestemd, dus eigen schuld dikke bult.

  Het is toch van de gekke, dat ik deze week op TV zag, hoe 2 mannen uit Syrië hun echtgenotes en 10 ( tien) kinderen zich in Nederland konden vestigen.
  Ineens 14 mensen erbij.
  Weet U wat dat ons kost?

  Stuur alle Syriërs nu maar terug, want de IS is daar verslagen. toch?

  Maar nee de overijverige uitvoerenden- de vluchtelingen industrie verdieners -de 5e pvda colonne, die nog in alle geledingen van onze maatschappij de dienst uitmaken,
  die aan onze belangen geen boodschap hebben, zorgen wel voor, dat we móeten betalen.

  De Nederlandse overheid, blinkt uit in het regelen van zaken en dingen doen, die de meerderheid van het Nederlandse volk niet wil. Dat is de huidige links elitaire kliek die ons bestuurd.
  De huidige politici gokken bijna allemaal op een top betaald baantje in Europa.

  Daarom ging die Nederlandse regering akkoord met de Fransen , om boetes in Frankrijk aan Nederlanders, direct maar door de Fransen te laten innen door hen
  aan te sluiten op ons kenteken registratie systeem. Heeft u daarvóór gestemd?
  Jaarlijks gaan bijna 1 miljoen Nederlanders, o.a. met vakantie , door Frankrijk rijden.
  Vele boetes, dus kassa voor de Fransen. die lachen zich rot, want naar Nederland komen jaarlijks wellicht 10 Fransen met hun auto hier op bezoek.
  Dat is onze “” slimme” overheid. Amateurs zijn het.

 7. Duckday

  Deze man moet men aanklagen wegen het in gevaar brengen van gelukszoekers En STOP de subsidie en als deze boot onder NL vlag vaart moet men ook de NL staat aanklagen voor medewerking aan het in gevaar brengen van mensen

 8. sjun

  Welke politieke partij gaat het in zijn programma opnemen om het aantal NGO’s stevig terug te dringen, in kaart te brengen welke NGO precies wat financiert en waar die centen vandaan komen?

  Het tij van buitenparlementaire politiek via de NGO’s kan gekeerd worden door er veel meer voorlichting over te verzorgen aan de massa die steevast de cumulerende sociale, culturele, psychische, curatieve, juridische en financiële rekeningen daarvan krijgt doorgeschoven.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.