Als vermist opgegeven Julian Cadman (7) toch niet vermist na aanslag in Barcelona

De hele wereld nam kennis van de vermissing van Julian Cadman, een 7-jarig jongentje dat op de plek van de aanslag in Barcelona was. 

De Telegraaf schreef vanmiddag over de vermissing dat deze op een misverstand berust: Julian was niet vermist, hij lag gewoon naast zijn moeder in een ziekenhuis.
Het kind en zijn moeder waren voor een bruiloft in Barcelona en liepen over de Ramblas toen de moslimterrorist zijn voertuig als moordwapen dwars door de mensenmassa liet slingeren.

De vader van het kind bleef achter in Australië. De Catalaanse politie zou de vader vanmorgen in kennis hebben gesteld van het feit dat Julian samen met zijn moeder in het ziekenhuis is opgenomen. De familie kreeg dat bericht echter niet mee en verspreidde een opsporingsfoto.

Via Facebook werd het bericht, waarin de familie in Australië smeekt om mee te helpen zoeken naar het kind, massaal gedeeld. Eerst alleen in Australië, later ook in Europa.

Gelukkig is het niet meer nodig. Wel is het ontroerend om te zien dat zo ontzettend veel mensen wereldwijd zich zorgen maken en zich inzetten voor het lot van een onbekend kind.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

3 reacties

  1. van Urk

    Vrolijk nieuws om te horen. 🙂

  2. poison

    Toch positief nieuws op deze zwarte dag.

  3. Kodi

    Laatste bericht is dat hij toch dood is gevonden. Met dank aan de collaborateurs met de Islam.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.