Anne Fleur gaat op vakantie naar kapitalisme paradijs Monaco en drinkt koffie in uber-kapitalistisch Starbucks

En ze geniet met volle teugen.

Anne Fleur Dekker is Neerlands bekendste jonge anti-kapitalist. Ze komt regelmatig in het nieuws met aanvallen op alles wat het Westen het vrij, veilig en welvarend maakt. Mevrouw is namelijk een marxist. En die haten het kapitalisme en de vrije markt.

Daarom is het nogal opvallend dat mevrouw de kapitalisme-hater op vakantie is gegaan naar… Monaco: toch bepaald geen vakantiebestemming die geregeerd wordt door een stel communisten.

Ja, dat zie je goed: ze was ook meteen even van een kopje koffie aan het genieten in de lokale Starbucks. Dat is dus die kapitalistische Amerikaanse organisatie die bakken met geld verdiend door boeren in derdewereldlanden koffie te laten verbouwen, waarna één kop koffie voor een enorm bedrag verkocht wordt in Europa en Amerika.

Het blijft hilarisch om te zien hoe ongelooflijk hypocriet ANTIFA-tuig is. Kapitalisme is Het Grote Kwaad, vervolgens gaan ze op vakantie naar kapitalistische paradijsjes als Monaco, drinken ze koffie in het uber-kapitalistische Starbucks, en, oh ja, maken ze selfies met hun gloednieuwe, kapitalistische iPhone.

Zouden ze de ironie zelf ook zien?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

14 reacties

 1. Punt50

  Weer dat kind? Het is een beetje drukkend warm vandaag. Bij jullie ook?

 2. Marija

  De schaamte voorbij…………..

 3. Gordito

  *verdient. Met je HAVO.

 4. Ni28

  Het dubbele moraal van de linkse idealistische schreeuwers.

  1. corfo

   @ Ni28.
   Ik mis “reacties” van de ons bekende linkse wegkijkers en andere al dan niet lichtelijk gestoorden.

 5. corfo

  Dat kind is niet de enige extreem linkse figuur die zulk walgelijk gedrag vertoont.
  Als zij idd. enig geld zou bezitten, zou ’t haar sieren als zij daarmede arme gezinnen, bijv. die afhankelijk zijn van de Voedselbank, zou helpen. Maar, nee hoor, ben je gek, lekker egoïstisch gedrag vertonen en maar schelden op haar “geldschieters”.
  Wat is dát wijf “arm van geest”.

 6. meijer61200

  Ze laat zich wel kennen deze hypocriete fascist! Maar dat hoort bij de cultuur waar ze uit komt gekropen. Ga je kijken of daar wat te rellen valt? Pas maar op hoor, ze hebben daar agenten die er echt op los slaan bij het minste geringste. En moet je niet werken? Of is je uitkering net binnen? Vragen….vragen…. Erg voor je ouders dat ze zoiets hebben verwekt. Dat moet echt een trauma zijn voor die mensen.

 7. Ben Zine

  Verwend Gooisch bekakt hockeymeisje met dubbele voornaam doet links… Echt een beetje zielig, dit… Wat zou haar grote held Karl Marx vinden van al die decadentie daar in Monte Carlo ?

 8. A3aan

  ‘T heeft geregend vannacht, heeft de boel lekker opgefrist.

 9. Nederlandse_Patriot

  Hypocriet is het zeker, typisch gauche caviar. Monaco is trouwens wel een erg mooi klein landje, zou er graag eens naartoe gaan. Prachtige architectuur (denk aan het Opera de Monte Carlo en aan het Musée de Océanographique), mooie wagens en (meestal) een goed gevoel voor stijl. Dat je dan in Monte Carlo koffie gaat drinken bij een Starbucks…man, man, man…

 10. HaZ

  *Zucht*

 11. fusilier

  Misschien slaat ze daar wel een rijke vent aan de haak, met een jacht van 50 meter en komt ze nooit meer terug. Dat is pas erg.

 12. fusilier

  Misschien slaat ze daar wel een rijke vent aan de haak met een jacht van 50 meter en zie je haar nooit meer terug. Dat zou erg zijn.

 13. fusilier

  Wat een lief onnozel meiske. Waar is haar vent?

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.