Anne Fleur gaat op vakantie naar kapitalisme paradijs Monaco en drinkt koffie in uber-kapitalistisch Starbucks

Geen categorieaug 29 2017, 13:00
En ze geniet met volle teugen.
Anne Fleur Dekker is Neerlands bekendste jonge anti-kapitalist. Ze komt regelmatig in het nieuws met aanvallen op alles wat het Westen het vrij, veilig en welvarend maakt. Mevrouw is namelijk een marxist. En die haten het kapitalisme en de vrije markt.
Daarom is het nogal opvallend dat mevrouw de kapitalisme-hater op vakantie is gegaan naar... Monaco: toch bepaald geen vakantiebestemming die geregeerd wordt door een stel communisten.
https://www.instagram.com/p/BYXvFwfBy_m/
https://www.instagram.com/p/BYWZ_vMhKm8/
Ja, dat zie je goed: ze was ook meteen even van een kopje koffie aan het genieten in de lokale Starbucks. Dat is dus die kapitalistische Amerikaanse organisatie die bakken met geld verdiend door boeren in derdewereldlanden koffie te laten verbouwen, waarna één kop koffie voor een enorm bedrag verkocht wordt in Europa en Amerika.
https://www.instagram.com/p/BYQin6gh2vb/?taken-by=annefleurdd
Het blijft hilarisch om te zien hoe ongelooflijk hypocriet ANTIFA-tuig is. Kapitalisme is Het Grote Kwaad, vervolgens gaan ze op vakantie naar kapitalistische paradijsjes als Monaco, drinken ze koffie in het uber-kapitalistische Starbucks, en, oh ja, maken ze selfies met hun gloednieuwe, kapitalistische iPhone.
Zouden ze de ironie zelf ook zien?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten