Boem! FVD wil belastinghervorming: de eerste 20.000 euro helemaal BELASTINGVRIJ

Geen categorieaug 14 2017, 11:00
Thierry Baudet for president!
Nou ja, die hebben we niet in Nederland, but you get my point. Anders dan alle andere partijen in de Tweede Kamer heeft Forum voor Democratie namelijk zowaar goede ideeën om het belastingstelsel te hervormen. Het belangrijkste aspect? De eerste 20.000 euro moet wat Baudet en Theo Hiddema betreft geheel belastingvrij zijn.
Lees maar mee wat de heren precies willen:
Dit zijn stuk voor stuk ongelooflijk goede plannen, niet in de laatste plaats omdat de belastingschijven op deze manier natuurlijk fors verlaagd worden. 35 procent als hoogste schijf is hemels voor de meeste mensen; nu worden we voor de helft van ons geld bestolen. In het belastingstelsel van FVD is dat nog maar voor 1/3e zo. Dat is wat mij betreft nog altijd te veel, maar het is zeker een begin om uiteindelijk op een goed tarief uit te komen (niet meer dan 25%).
Het mooiste aan dit plan is natuurlijk de belastingvrije voet van 20.000 euro. Daar profiteert immers iedereen van. Er kunnen geen verhalen zijn van radicaal-linkse hooligans die zeuren en zeiken dat "alleen de rijken erop vooruit gaan." Onzin, juist mensen die het minder breed hebben, hebben baat bij dit stelsel.
Reden nummer zoveel dus om de komst van FVD in het parlement toe te juichen... en om te hopen dat deze partij met name de VVD helemaal gaat leegvreten!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten