"Geen sporen van geweld op lichaam Joey Hoffmann"

Geen categorieaug 15 2017, 12:00
"Een natuurlijke dood."
Volgens hondengeleiders werden er bij het lichaam van Joey Hoffmann in Turkije geen sporen gevonden die op een misdaad duiden. De jonge Nederlander lijkt een "natuurlijke dood" te zijn gestorven:

Volgens de hondengeleiders lijkt het erop dat Joey een natuurlijke dood is gestorven, meldt verslaggever Peter Winterman vanuit Turkije. Het lichaam van Joey is volgens een agent ter plaatse in 'zeer goede staat' aangetroffen: er zijn geen zichtbare sporen van messteken of een schotwond. Sectie op het lichaam moet echter nog volgen. Hieruit zal de doodsoorzaak moeten blijken.

Joey werd sinds 8 juli vermist. Eén van de redenen dat mensen de situatie buitengewoon "verdacht" vonden is dat Joey op de dag van zijn verdwijning ruzie had met reisgenoot Derya Breukers. Samen met haar man Björn en Joey kampeerde Derya in de buurt van Silifke, waar Joey het stel zou helpen een huis te bouwen.
Natuurlijk is het nu zaak om uit te zoeken wat er precies gebeurd is. Is Joey gevallen? Gestorven van de honger? Dorst? Is hij geduwd? De politie gaat zijn best nu doen om die vragen te beantwoorden. Helaas voor zijn familie weten we maar al te goed dat dit soort onderzoeken tijdenlang kunnen duren, niet in de laatste plaats omdat veel afhangt van de medewerking van Björn en Derya.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten