Haha! Linkse Baudet-haters worden helemaal gek: “De bevolking slikt Baudets ‘gewauwel’ als zoete koek!”

Thierry Baudet in de Tweede Kamer tijdens een debat over de gifgasaanvallen in Syrië. Bron: Tweede Kamer.
Foto: Thierry Baudet in de Tweede Kamer tijdens een debat over de gifgasaanvallen in Syrië. Bron: Tweede Kamer.

Ach jongens, wat vreselijk he?

De zelfverklaarde liberaal Lex Backer (haha!) is hartstikke boos. En bezorgd. De reden? Thierry Baudets Forum voor Democratie blijft maar stijgen in de peilingen. Deze ‘liberaal’ (kuch) heeft daar een enorm probleem mee; Baudet doorbreekt het partijkartel immers, en dat mag niet. Nooit!

Om zijn aanval op Baudet kracht bij te zetten vergelijkt Backertje de FVD-leider met Donald Trump die, zoals iedereen weet, bepaald niet populair is in Nederland (hoewel ook weer niet zo impopulair als radicaal-link ons wil doen geloven):

Enkele maanden geleden was Geert Wilders nog de Nederlandse Trump, maar nu links ziet dat FVD in opkomst is, is hij opeens onze versie van de kersverse Amerikaanse president. Je zou erom lachen als het niet tegelijkertijd zo ontzettend triest was.

Maar goed, natuurlijk zijn dit soort aanvallen bijzonder goed nieuws voor Baudet en Forum. Het betekent immers dat zelfs aanhangers van het partijkartel begrijpen dat Baudets partij echt een gevaar voor hun hegemonie vormt.

Ga zo door Thierry! En onthoud: gewoon met gestrekt been erin gaan werkt het best!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

21 reacties

 1.   

  Ik zie weinig verband tussen Trump en Baudet. Misschien alleen “Holland First” en “Make Holland Great Again”??

 2.   

  Baudet is vast blij met de gratis reclame van Backer

  1.   

   Linkse zoete koek smaakt wel beter zeker? Smaken verschillen nou eenmaal. En niet iedereen hoeft Linkse zoete koek altijd lekker te vinden.

   1.   

    Als ik kijk hoeveel mensen in de smoesjes van Rutte, Pechtold en Klaver trappen, dan schijnt die linkse zoete koek inderdaad goed te smaken, ook al moeten ze er voor naar de voedselbank.

 3.   

  Uiterst zwak van zijn tegenstanders is dat zij niet verder komen dan verbastering van zijn naam. Wie dat doet is een zwakke tokkie persoon.

 4.   

  De zelfverklaarde liberaal Lex Backer=een linkse Baudet-hater
  .
  Oh, tegen baudet? Dan ben je automatisch een linkse hater.

  1.   

   O, en ben je het eens met Baudet, ben je dan een vriendje van Trump en Wilders en een racist en een feminist?

   1.   

    @Blank en niet Wit
    Eerste twee ja, derde wordt een hard boehoeh. Omdat Baudet een roman heeft geschreven schijnt hij een vrouwenhater te zijn geworden. Mja, volgens de Anne Fleur certe althans.
    Inzake feminisme; ik heb het dan over die huiltantes zoals mevrouw Dekker, want echte feministes hebben totaal geen boodschap aan deze antifa schreeuwster.

    @Artikel
    Boze Han vd Horst heeft er weer een artikel uitgeperst. Blijkbaar is de man zo bang voor de waarheid dat hij de olifant maar negeert. Ik vrees dat hij de aanwezigheid van dat zwaargewicht gewaar wordt als hij verbrijzeld wordt.

 5.   

  Zielige linkse losers veel mensen gaan inzien dat juist links het kwaad is, in Europa en in Nederland, veel mensen zien nu dat Links geen kritiek duldt en zo nodig geweld gebruikt om dit kenbaar te maken , nee Links laat zien dat het een kwaad gezwel is en tot iedere prijs zal vechten om samen met rechts een gezond nederland gaan op te bouwen.Triest maar waar.

  1.   

   Links en rechts samen vechten voor een gezond Nederland.
   Gebeurt dus al jaren..

   1.   

    Rechts wil een gezonder aandeel.

    Vooral in onderwijs, media, burgemeesterschap, rechtelijke macht en politietop.

 6.   

  Een politieke nitwit met een halve meter baard blijft toch een onbeduidend persoon

  1.   

   Demoniseren is het enige wat u kan doen als het om onze Thierry gaat.
   Zeer doorzichtig.

 7.   

  Vreemd als je de waarheid zegt Ben je voor links een racist en met nog meer onzin
  Je merkt het aan de berichten die sommige kranten met steeds de zelfde herhalen weer geven Als men nu eens alle subsidies en toelagen eens stop gingen zetten dan zou het wat rustige kunnen worden Hoe zijn we belogen met dit kabinet VVD en PVDA leugens bedrog hoogmoed Kijk eens wat we zouden krijgen wat nu weken lang aan het overleggen zijn over een volkslied is er niet iets belangrijker We worden gek gemaakt dat het zo goed gaat Maar de voedsel banken vieren hoogtij Een halve zachte in de EU koopt alle schulden op hoe wil de eu dat straks gaan betalen Het instorten is nabij

 8.   

  Het is maar een mening maar die haat komt meestal van links.

 9.   

  [email protected] Beschrijft u zichzelf soms? Of bedoeld u een ander?

 10.   

  Links is de pan ingehakt met de laatste verkiezingen, Trump heeft van Hillery gewonnen en dat zint ze helemaal niet dat onsportieve tuig.
  Dus gaan ze nu in de aanval om iedereen die anders denkt dan links gaan we lekker uitschelden en dwars zitten en dag in dag uit demoniseren Trump, Wilders, Baudet.
  Wat een onsportief laf zooitje zeg, wordt eens volwassen!!

  1.   

   Het is niet algemeen bekend maar Hillary kreeg 2 miljoen meer stemmen dan Trump. In de pan gehakt lijkt me dus geen adequate omschrijving.

 11.   

  Het meeste plezier verschaffen mij de reacties van de linkse gekkies, die, sinds ze merken dat hun aantal krimpt, niets anders meer kunnen doen als schelden, razen, tieren en demoniseren. Ze zouden hun energie ook kunnen steken in de linkse politici die NL naar de kl.ten hebben geholpen, probeer die linkse leeghoofden aan hun minieme verstand te peuteren, dat zij verantwoordelijk zijn voor de totale teloorgang van dit z.g. “rijke” landje. Ze lopen als blinde koeien achter hun “leiders” aan en verheerlijken ze óók nog, alsof ze in de voormalige DDR leven.

 12.   

  Backer heeft natuurlijk volledig gelijk. Het geklets van Thierry Baudet is al tig keer doorgeprikt: het fabeltje van het partijkartel, het fabeltje van de elite, het fabeltje van het baantjescaroussel. Baudets aanhangers laten zich zo gemakkelijk door hem misleiden.

  Tijd dat rechts de rechtspopulisten laat vallen. Trump is een malloot. Wilders is extreemrechts. Baudet is een clown.

  Ik doe dat in elk geval wel.

 13.   

  Dat is schrikken voor Trump, Baudet en Wilders, Guus laat ze vallen.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!