Thierry Baudet haalt keihard uit naar migratie-industrie: "Totaal pervers. Stop deze waanzin!"

Geen categorieaug 11 2017, 20:15
FVD-voorman Baudet heeft het helemaal gehad met de migratie-industrie die Europa teistert. Het is hoog tijd om een einde te maken aan het waanzinnige opengrenzenbeleid, waarschuwt hij. De hele industrie deugt namelijk van geen kanten.
Het opengrenzenbeleid van Rutte en Merkel is een ramp. Niet alleen voor Europa, maar ook voor veel asielzoekers zelf. Ze wagen hun leven door de Middellandse Zee op gammele bootjes over te steken, en worden daarbij vaak op grove wijze opgelicht door mensensmokkelaars. Eerder deze week werd bekend dat sommige mensensmokkelaars de migranten zelfs vermoorden, om daarna weer nieuwe op te halen.
Voor Thierry Baudet, leider van Forum voor Democratie, is de maat vol. Er moet een einde komen aan de perverse migratie-industrie, schrijft hij.
https://twitter.com/thierrybaudet/status/896061820938498049
Hij haalt niet alleen uit naar de mensensmokkelaars, maar ook naar de linkse 'deugmensen' in Europa die deze migratiestroom mede mogelijk maken. Politici als Rutte en Merkel weigeren om serieuze maatregelen te nemen om de migratiestroom in te dammen. Zo willen ze nog steeds niet tornen aan de open grenzen binnen de Europese Unie, terwijl al lang en breed bekend is dat migranten zich hierdoor vrijuit bewegen door heel Europa en zo in de illegaliteit verdwijnen.
De bondgenoten van Rutte en Merkel in de linkse media zijn geen haar beter: ze besteden nauwelijks aandacht aan de negatieve gevolgen van de migrantenstroom, zoals de kosten voor de belastingbetaler of de stijging in criminaliteit. Bovendien blijven ze consequent schrijven over "vluchtelingen", terwijl de overgrote meerderheid van de migranten helemaal niet uit een oorlogsgebied komt. We worden dus opgelicht.
Gelukkig zien steeds meer mensen in dat het zo niet door kan gaan. Ze laten de VVD en het CDA links liggen, en kiezen voor het realistische geluid van Forum voor Democratie: de waanzin moet stoppen, de migratie-industrie moet worden beëindigd.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten