Thierry Baudet haalt keihard uit naar migratie-industrie: “Totaal pervers. Stop deze waanzin!”

FVD-voorman Baudet heeft het helemaal gehad met de migratie-industrie die Europa teistert. Het is hoog tijd om een einde te maken aan het waanzinnige opengrenzenbeleid, waarschuwt hij. De hele industrie deugt namelijk van geen kanten.

Het opengrenzenbeleid van Rutte en Merkel is een ramp. Niet alleen voor Europa, maar ook voor veel asielzoekers zelf. Ze wagen hun leven door de Middellandse Zee op gammele bootjes over te steken, en worden daarbij vaak op grove wijze opgelicht door mensensmokkelaars. Eerder deze week werd bekend dat sommige mensensmokkelaars de migranten zelfs vermoorden, om daarna weer nieuwe op te halen.

Voor Thierry Baudet, leider van Forum voor Democratie, is de maat vol. Er moet een einde komen aan de perverse migratie-industrie, schrijft hij.

Hij haalt niet alleen uit naar de mensensmokkelaars, maar ook naar de linkse ‘deugmensen’ in Europa die deze migratiestroom mede mogelijk maken. Politici als Rutte en Merkel weigeren om serieuze maatregelen te nemen om de migratiestroom in te dammen. Zo willen ze nog steeds niet tornen aan de open grenzen binnen de Europese Unie, terwijl al lang en breed bekend is dat migranten zich hierdoor vrijuit bewegen door heel Europa en zo in de illegaliteit verdwijnen.

De bondgenoten van Rutte en Merkel in de linkse media zijn geen haar beter: ze besteden nauwelijks aandacht aan de negatieve gevolgen van de migrantenstroom, zoals de kosten voor de belastingbetaler of de stijging in criminaliteit. Bovendien blijven ze consequent schrijven over “vluchtelingen”, terwijl de overgrote meerderheid van de migranten helemaal niet uit een oorlogsgebied komt. We worden dus opgelicht.

Gelukkig zien steeds meer mensen in dat het zo niet door kan gaan. Ze laten de VVD en het CDA links liggen, en kiezen voor het realistische geluid van Forum voor Democratie: de waanzin moet stoppen, de migratie-industrie moet worden beëindigd.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

20 reacties

 1. Neworder

  Je blijft lachen, Thierry The Selfkicker

  1. poison

   @Neworder

   Domoor.

  2. K.Dopper

   Ja, Boudoir is geestig.

   1. Blank en niet Wit

    Ja, de werkelijkheid is om te huilen grappig ;()

  3. Telex

   Ook zelfkikkers kunnen gelijk hebben, het wordt ze helaas niet altijd gegund!
   Zijn gelijk is z’n sterkste punt door zijn narcisme sloopt hij zijn eigen levenswerk.
   Spijtig dat niemand hem binnen eigen gelederen in bescherming neemt en van de wolk haalt. Alleen meeliften op succes, maar als het moeilijk wordt ……

 2. poison

  Thierry: Ook mijn mening!

 3. Ritter

  Thierry Baudet heeft groot gelijk.

  De meeste asielzoekers zijn geen echte “vluchtelingen’ maar worden aangetrokken door de ruime voorzieningen die hier (Noord/West Europa) te krijgen zijn. Ze maken dus misbruik van de asielprocedure op kosten van de belastingbetaler.

  Zolang deze illegale immigranten worden “beloond” met deze voorzieningen zullen ze blijven komen.

  Vluchtelingenpolitiek is ‘het grootste bedrog van de 21e eeuw’
  https://wnl.tv/2017/04/02/vluchtelingenpolitiek-is-grootste-oplichterij-21e-eeuw/

 4. Ritter

  Merkel doet er nog een paar schepjes bovenop; ze wil nog meer illegale migranten naar Europa halen. Ze heeft Europa al enorme schade toegebracht met haar “uitnodiging” in 2015 aan de asielzoekers naar Europa te komen maar ze maakt het nog erger.
  ————-
  Bondskanselier Angela Merkel: ‘opvang en permanent verblijf aantal vluchtelingen verdubbelen’. De Duitse bondskanselier Angela Merkel (CDU) ondersteunt het voorstel om meer vluchtelingen dan eerder afgesproken permanent in de Europese Unie op te nemen.

 5. Ben Zine

  Waar blijft de reactie van de rooie tokkie proleten ? Moet er niet worden gedemoniseerd ? Flik dat Marcel van Dam kunstje nog eens (u bent een minderwaardig mens), dat hebben jullie toch tot specialiteit verheven ? Je moet wat hè, als je het niet op inhoudelijke argumenten kunt winnen. Dan schakel je lekker makkelijk over op ontmenselijking van je tegenstander, ben je ook meteen van de discussie af ! Gelukkig krijgen steeds meer mensen dit gore trucje van links door.

  1. K.Dopper

   Heb je gedronken, Benzine?

   1. Ben Zine

    @Dopper
    Inderdaad, een glas vers geperste sinaasappelsap.

    1. K.Dopper

     Dat is spijtig, overmatig alcoholgebruik had je kunnen excuseren.

     1. Ben Zine

      @Dopper
      1-0 voor jou, ik moet er wel om lachen. Overigens valt er niks te excuseren, demonisering is een vuil spelletje. Destijds was het een nieuw fenomeen, nu weten we wat we van de linkse schreeuwers kunnen verwachten.

   2. Janna47

    Nou ja zeg…dat is nou precies wat Benzine bedoelt….je geeft het prachtig weer!
    Bravo…

 6. Nasrani

  En of hij weer gelijk heeft! Dit rechtse geluid zal steeds vaker worden gehoord. Gelukkig.

 7. Ruud562

  Thierry heeft in navolging van wijlen Jan Maat, Pim Fortuin en huidig Geert Wilders geheel het gelijk aan zijn zijde! En uiteindelijk zal Thierry c.s. de lachende derde zijn, een aantal reaguurders hier ten spijt!

 8. Tinneke

  @ Neworder……u bedoeld mooie knappe slimme man toch?

 9. BuijsMr

  Het wordt eens tijd dat er uitgerekend wordt wat een asielzoeker ons kost, uitkering medische zorg en overheadkosten. Voor een Somalische asiel zoeker zal dat minimaal 1 miljoen euro zijn Uiteraard dient er geholpen te worden. Maar dat kan met deze bedragen in het achterhoofd beter op een andere manier. Een ander neveneffect is het feit dat hele regios in Afrika onstabiel raken omdat de de werkzame manlijke bevolking in Europa zit.

 10. K.Dopper

 11. jmpschoonbroodt

  Dit zegt GOD : Zie, IK ken de harten van de leiders van de EU en ken hun belangen. IK weet om hun globalistische visie en weet om hun ijver voor hun idealen, waarbij zij vaak niet het totaal van hun keuzen overzien noch hun gevolgen. Tevens weten zij ook niet al het werk der Luciferianen en hun doelstellingen die via allerlei geheime organisaties hun worden toegespeeld. IK BEN. Maar zie, IK bewerk heil en onheil naar Mijn raad. Want zie, vele volkeren houden geen rekening meer met Mij. Zij zijn van Mij, de Almachtige, weggegaan… en velen dienen de satan meer dan MIJ. Daarom zal IK onheil brengen over allen die Mij verlaten hebben of van Mij afgevallen zijn. Want zie, men wil discussiëren en redeneren en politiek bedrijven, maar men is gestopt met te luisteren naar Mijn stem/woord. IK BEN.

  Profetie d.d. 17.08.2017.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.