Tuurlijk: ‘Anti-nazi’ ANTIFA zette ook tijdens Barcelona gewoon antisemitische demonstratie door

Een bloedbad in Barcelona, waarschijnlijk door het politiek correcte wegkijkgedrag dat ANTIFA voorstaat? Och, dat is toch geen reden om een kansje om te rellen af te zeggen!

Terwijl in Barcelona meer dan honderd mensen gedood werden of gewond raakten bij een islamistische aanslag die inmiddels door ISIS is opgeëist, trokken linkse relschoppers – waaronder Anne Fleur Dekker, zo kondigde ze aan – uit alle krochten van Nederland naar Amsterdam om daar even Oost-Indisch doof te gaan demonstreren tegen al die nazi’s in Amerika. Even solidair rellen met Charlottesville enzo.

Officieel was men dus gekomen uit ‘anti-nazistische’ redenen. Dat zou wat mij betreft nog wel door de beugel kunnen, als het zou kloppen: in Charlottesville liepen inderdaad onder andere idioten rond die dingen als “Joden zullen ons niet vervangen” riepen en dus prima als nazi’s gekwalificeerd zouden kunnen worden, en die vent die inreed op een demonstratie is natuurlijk ook niet goed snik. Helaas is dat, zoals eigenlijk altijd bij ANTIFA en andere ultralinkse relclubjes, slechts een slap excuus. Dit zijn namelijk mensen die elke mogelijkheid aangrijpen om onrust te stoken – zie Hamburg – en als dat in onze hoofdstad kan is dat natuurlijk al helemaal mooi denken ze daar. Maar goed, zelfs van een groep hooligans als ANTIFA zou je tenminste moeten kunnen verwachten dat ze dan tenminste wel consequent zijn bij hun demonstraties. Als je tegen nazi’s protesteert, zou het natuurlijk nergens op slaan om met antisemitische leuzen te komen. Oh wacht:

Inderdaad: deze linkse gekkies weten het gewoon voor elkaar te krijgen Zionisme en fascisme aan elkaar te linken! Gekker kan het niet worden… zou je denken. Maar dan ken je ANTIFA nog niet! Die lui brachten namelijk – hoe kan het ook anders – vlaggen van het vermeende ‘Palestina’ mee. Inderdaad, het land dat Palestijnen nastreven, een volkje dat niet onderdoet voor nazi’s wat betreft haar enthousiasme en doorzettingsvermogen bij het uitroeien van joden. Echt een geweldige combinatie weer!

Laat het dus voor ééns en voor altijd duidelijk zijn: ANTIFA is alles behalve een groep die protesteert tegen onrecht in de wereld. Waren ze er als de kippen bij om de aanslag in Charlottesville (gepleegd door extreem-rechts, één dode) te veroordelen, bij de aanslag in Barcelona (gepleegd door islamisten, dertien doden en honderd gewonden) blijft het akelig stil bij deze lui. Hypocriet tot op het bot.


Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel
   

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. Laaghlandt

  Sybren… Hoe krijg je het allemaal bij elkaar bedacht..

 2. Rust

  Vies links volk.

  1. K.Dopper

   Troll alert!

   1. Bloem

    Kom op zeg, dit is middelbare school pest niveau

    1. Rust

     Nee gewoon vies links volk, heb geen zin om er meer woorden vuil aan te maken.

 3. DolleDries

  Deze idioten prachtig omschreven door Hiddema Geestelijk lompenproletariaat.

 4. Ritter

  Bizar.

  Europa word geteisterd door islamitische terrorisme wat ieder jaar meer lijkt te worden.

  De islam ,die een grote inspiratiebron is voor de Jihadisten, is een gevaar voor de waarden/normen/levenswijze van Europa.

  Trump pleegt geen aanslagen in Europa; de islam wel.

  Maar kennelijk blijven dit soort linkse actiegroepen blind voor de feiten.

  1. Blue monday

   Ik ben geen linkse actiegroep, maar Trump heeft met Europa ook weinig op als ik zijn “America first” agenda goed begrepen heb.

   We zijn de USA van nature als een vriend van het vrije westen, daar is in een half jaartje Trump nog maar weinig van over.

   1. PMG

    Ja, dat zouden we in NL ook eens wat meer moeten roepen, NEDERLAND EERST, niks mis mee. O ja, vriendschap met de USA? profiteren van de USA zult u bedoelen, echte vrienden doen dat niet, die begrijpen dat je samen dingen doet en niet eentje voor alle kosten op laat draaien!

 5. Ritter

  ANTIFA beweert tegen antisemitisme te zijn maar promoot het juist door zich te identificeren met islamitische Jodenhaters.

  Juist zien we bij extreem links en bij veel moslims een sterke Jodenhaat waarbij extreem links contacten heeft met organisaties als Hamas.

  Dus ze doen zelf waarvan ze anderen beschuldigen.

  Het zijn niet de Joden (of extreem rechts) die aanslagen plegen in Europa; het zijn moslims die verreweg de meeste aanslagen plegen in Europa.

  1. Kodi

   Anti-Semitisme bij die Antifaatjes weer eens volop in beeld:

   http://www.maartenbrante.com/data/uploads/article/1503004062-MB_20170817_AFA_2017_003.jpg

 6. Blue monday

  Is het niet vreemd om een islamitische terreurdaad nu te verwarren met Charlottesville?
  Andere discussie, ander onderwerp en een demonstratie tussen 2 groepen van volidioten is niet te vergelijken met een regelrechte aanslag.

  Natuurlijk dat Antifa blijft hangen bij Charlottesville (die stok pakken ze en daar slaan ze natuurlijk mee terug) en de schrijver pakt een stok uit Barcelona om ze daar mee terug te slaan.

  lekker volwassen dus. laten we ons in Nederland vooral richten op het europese islamterreur. veel belangrijker!

  1. K.Dopper

   “Is het niet vreemd om een islamitische terreurdaad nu te verwarren met Charlottesville?”

   Het zijn in elk geval beide terreurdaden.

   Het grote verschil lijkt me dat Charlottesville het resultaat is van racisme van Amerikaanse bodem en Barcelona een terroristische handeling in de context van een oorlog die het Westen voert met islamitische landen.

   1. swetsnek

    Idioot

    1. Blue monday

     Ben het wel met Swets eens…volstrekt idioot.

     Natuurlijk heeft het stoken op vreemde bodem en de onmacht druipt ook op die zielige terroristen af.

     Probleem is alleen dat ze zichzelf niet zielig vinden en zich alleen beroepen op hun uitleg van een sprookjesboek van lang geleden.

     In ieder geval geen wereld waar jij en ik in willen leven en daar kun je je maar het beste tegen verzetten.

     1. Feit

      U moet weten dat Dopper wel graag in een terroristische facistische islamitische samenleving wil wonen. Hij gaat daar niet voor naar het MO. Hij wil dat NL graag zo wordt. En u kan hem niks schelen. U bent nu al een racist in zijn ogen. Hij is ook het groepsmongooltje hier. U zult zich vermaken met zijn totaalidioterie.

 7. Ruud562

  De burgemeester Van der Laan had uitgevaardigd dat er geen gezichtsbelemmerende kledij, stokken e.d. meegevoerd mochten worden.

  Maar wat konden wij allen aanschouwen?

  Juist ja! Ja, ‘prima’ burgemeester, zegt het een en laat het ander na!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.