Tuurlijk: 'Anti-nazi' ANTIFA zette ook tijdens Barcelona gewoon antisemitische demonstratie door

Geen categorieaug 18 2017, 11:00
Een bloedbad in Barcelona, waarschijnlijk door het politiek correcte wegkijkgedrag dat ANTIFA voorstaat? Och, dat is toch geen reden om een kansje om te rellen af te zeggen!
Terwijl in Barcelona meer dan honderd mensen gedood werden of gewond raakten bij een islamistische aanslag die inmiddels door ISIS is opgeëist, trokken linkse relschoppers - waaronder Anne Fleur Dekker, zo kondigde ze aan - uit alle krochten van Nederland naar Amsterdam om daar even Oost-Indisch doof te gaan demonstreren tegen al die nazi's in Amerika. Even solidair rellen met Charlottesville enzo.
Officieel was men dus gekomen uit 'anti-nazistische' redenen. Dat zou wat mij betreft nog wel door de beugel kunnen, als het zou kloppen: in Charlottesville liepen inderdaad onder andere idioten rond die dingen als "Joden zullen ons niet vervangen" riepen en dus prima als nazi's gekwalificeerd zouden kunnen worden, en die vent die inreed op een demonstratie is natuurlijk ook niet goed snik. Helaas is dat, zoals eigenlijk altijd bij ANTIFA en andere ultralinkse relclubjes, slechts een slap excuus. Dit zijn namelijk mensen die elke mogelijkheid aangrijpen om onrust te stoken - zie Hamburg - en als dat in onze hoofdstad kan is dat natuurlijk al helemaal mooi denken ze daar. Maar goed, zelfs van een groep hooligans als ANTIFA zou je tenminste moeten kunnen verwachten dat ze dan tenminste wel consequent zijn bij hun demonstraties. Als je tegen nazi's protesteert, zou het natuurlijk nergens op slaan om met antisemitische leuzen te komen. Oh wacht:
Inderdaad: deze linkse gekkies weten het gewoon voor elkaar te krijgen Zionisme en fascisme aan elkaar te linken! Gekker kan het niet worden... zou je denken. Maar dan ken je ANTIFA nog niet! Die lui brachten namelijk - hoe kan het ook anders - vlaggen van het vermeende 'Palestina' mee. Inderdaad, het land dat Palestijnen nastreven, een volkje dat niet onderdoet voor nazi's wat betreft haar enthousiasme en doorzettingsvermogen bij het uitroeien van joden. Echt een geweldige combinatie weer!
Laat het dus voor ééns en voor altijd duidelijk zijn: ANTIFA is alles behalve een groep die protesteert tegen onrecht in de wereld. Waren ze er als de kippen bij om de aanslag in Charlottesville (gepleegd door extreem-rechts, één dode) te veroordelen, bij de aanslag in Barcelona (gepleegd door islamisten, dertien doden en honderd gewonden) blijft het akelig stil bij deze lui. Hypocriet tot op het bot.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten