VIDEO Jan Roos over gemaskerde Antifa: ‘Waarom hunkeren ze naar anonimiteit? Omdat het criminelen zijn!’

Jan Roos gaat in zijn laatste video in op de gemaskerde Antifa. Waarom dragen ze maskers en willen ze onherkenbaar zijn? Ze vinden toch dat ze gelijk hebben?

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en word lid van onze spiksplinternieuwe Facebookgroep!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

9 reacties

 1. HaZ

  Dat vroeg ik me dus ook al af…….
  Ik kan geen reden bedenken waarom het linkse radicale gespuis iedere keer hun gezicht wil bedekken. Zijn ze soms bang om herkend te worden van eerdere subversieve activiteiten, of gewoon mensenschuw ? Die relmarrokanen en turken hebben daar ook al zo’n handje van…..verband wellicht ?

 2. Ritter

  In de onderstaande video word een journalist aangevallen door ANTIFA. Ondanks dit geweld blijft een groot deel van de media ANTIFA verdedigen. Vooral CNN , NBC en aanverwante media. Deze omroepen blijven het linkse geweld goedpraten.
  https://twitter.com/lizziejohnsonnn/status/901918372438220800

 3. Ni28

  Gezicht bedekken doen alleen criminelen en slechte mensen die incognito willen blijven. Als je voor de waarheid opkomt hoef je je dus niet te bedekken. Tenzij je liegt.

 4. poison

  Gemaskerd???? Omdat het uitvreters zijn die niet herkend willen worden. Demonstreren is oke. Iedereen die zich onherkenbaar kleed gelijk oppakken, geen pardon.

 5. corfo

  Het is bijna alleen het linkse gespuis dat de aanvallen opent, omdat er bijv. een demonstratie van rechts is. Daar is dat linkse rapaille volkomen allergisch voor.
  Het bedekken van het gezicht is in zo’n situatie wel uitzonderlijk laf, maar weet u, dat is een kenmerk van smerig links gedrag : zónder straf proberen weg te komen en laat de gemeenschap de schade maar betalen ! Werken doen ze niet want dan is er geen tijd voor demonstraties of vechtpartijen. Links is zóveel gewelddadiger als rechts, u kunt het dagelijks aanschouwen in de media, de échte, onbevooroordeelde media.

  1. buitenbeentje

   Ik wacht op een, inmiddels gerimpelde, doperwt die zijn lanspeelplaat komt afdraaien over rechts geweld.

   Varkensmutsjes zijn volgens de politie gevaarlijker dan maskers. Politie treedt liever op tegen vredelievende demonstranten als tegen georganiseerde misdadigers, maakt niet uit of maffia of antifa.

 6. Peter Loosduinen

  Geweldige video van Jan Roos.
  Op een trefzekere wijze veegt hij de vloer aan met dit gemaskerde tuig.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.