Bam! In 1 tweet gaat Geert Wilders los op Amsterdam en fopburgemeester Van der Laan

Van der Laan maakte zich persoonlijk hard voor Bilal B.

Deze week werd bekend dat de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan zich persoonlijk hard had gemaakt voor Bilal L. Jawel, dat lees je goed: de burgemeester zorgde ervoor dat oud-Hofstadgroeplid Bilal aan de slag kon als jongerenwerker. Hij gebruikte die functie vervolgens om de jihad te propageren.

Schokkend, ik weet het.

Nou, Geert Wilders is helemaal klaar met Amsterdam én Van der Laan:

Amsterdam is werkelijk de ziekste stad van Nederland. En ja, dat komt voor een groot deel door de gekkies van de PvdA die die stad de afgelopen decennia om zeep hebben geholpen. Een gekkere stad dan Amsterdam is er niet… en dat komt doordat het een afspiegeling is van de PvdA, verreweg de meest gestoorde partij van het land. Dat laatste zegt natuurlijk alles over die partij aangezien GroenLinks en D66 ook behoorlijk invloedrijk zijn in de hoofdstad.

Kunnen we Amsterdam niet gewoon afzagen en in zee laten drijven? Het enige nominaal goede aan die stad is Ajax… en die club kan net zo goed naar een andere stad verhuizen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

23 reacties

 1. marco1

  Leuk artikel maar wat is er precies goed aan ajax dan?

 2. brabantguy

  Hmmm Amsterdam is ook de mooiste stad van Nederland…

 3. Obiwokekenobie

  D66 Amsterdam had laatst het plan onafhankelijkheid af te roepen… zo zie je maar weer. D66 zit vol goede ideeen.

  1. van Urk

   Amsterdam bestaat grotendeels uit islamitisch import. Als Burgemeester en stad ga je daar ook naar leven om niet bekritiseerd te willen gaan worden door deze gemeenschap en wordt er dan ook alles aan gedaan om ze tevreden te houden zoals het bieden van een baan aan dit soort moslim jongeren. Nadeel is dat Van der Laan te goedgelovig is en wel heel erg vertrouwen heeft in de islamitische geest en net als de politie met hun corrupte allochtone wetsdienaren , achter zijn rug gewoon bedondert wordt.

 4. Bloem

  Beste heer van der Galien,
  Dit is helaas niet een probleem dat zich alleen in Amsterdam voordoet, doch in de gehele Nederlandse samenleving zijn vergelijkbare misstanden aan de orde van de dag. Het vervelende is dat het gewoon open en bloot voor het oog van de samenleving kan gebeuren en diezelfde samenleving het gelaten lijkt te accepteren. Getuige het beperkte aantal zetels dat agerende partijen in de tweede kamer hebben weten te behalen bij de laatste verkiezingen. Zelfs op dit forum zijn er krachten die dit soort zaken verdedigen, goedpraten en deze berichtgeving gebruiken om los te gaan op de agerende partijen in de tweede kamer. Mijn conclusie is, dat de Nederlandse samenleving in zijn totaliteit ziek is en niet alleen de mainstream media en de politiek. Het probleem zit veel dieper in onze samenleving geworteld.

  1. corfo

   @ Bloem.
   Goed stuk !
   U heeft volkomen gelijk.

  2. K.Dopper

   Wat een onzin, Bloem. Dit land behoort tot de rijkste, veiligste en sociaal zekere landen van de wereld waarvan de inwoners aangeven gelukkig te zijn
   Mogelijk hebt u uw leven niet op orde en voelt u zich ongelukkig maar aan dit prachtige land kan dat niet liggen.

   1. sonar

    Dopper als jij met oogkleppen en oordoppen rond loopt dan mis jij de werkelijkheid wat er afspeelt.
    Maar als jij gelooft wat je denkt ,ja dan is voor jou utopie werkelijkheid.

   2. Bloem

    Beste heer Dopper, natuurlijk vind u dat. U maakt deel uit van de samenleving die ik schetste. Uw reactie was voorspelbaar en te verwachten.

  3. Kees

   Goed gezien!

 5. DolleDries

  Als burgervader heb je de taak om te waken over de veiligheid van je burgers.
  Daar heeft deze man gruwelijk in gefaald en zijn burgers omgetoverd tot proefkonijnen voor zijn eigen linkse experiment victorie.
  Dit is crimineel , deze man zou eigenlijk voor het gerecht moeten en is staatsgevaarlijk.

  1. Kodi

   Eigenlijk zijn de linkse Gutmenschen die hun maatschappelije experimenten toepassen op hun eigen burgers als proefkonijn gewoon een soort maatschappelijke Mengeles.

 6. Lex

  Ik woon in deze stad het is in en in triest om te zien hoe geld over de balk word gesmeten aan projecten die nauwelijks of geen toegevoegde waarden hebben.

  Aan de andere kant op de verkeerde dingen bezuinigt.

  Mede door het mislukte project de NOORD ZUID LIJN worden de Amsterdammer steeds zwaarder belast moeten de inwoners van Amsterdam steeds meer en meer betalen voor allerlei gemeentelijke belastingen en heffingen.

  De pleziervaart is is voor veel Amsterdammer onbetaalbaar geworden, veel boten staan te koop of zijn al verkocht.

  Kortom Amsterdam is goed bezig.

 7. J.C.

  Wat draagt de Nederlandse belastingbetaler eigenlijk bij voor de instandhouding van de stad Amsterdam?

  1. corfo

   @ J.C.
   Veel te veel !!!

 8. Pedrito

  Hoeveel Ras-Amsterdammers zitten er nog in de gemeenteraad ? Veel politiek-bestuurlijke praatjesmakers zijn niet geboren in Amsterdam, maar gewoon provinciaaltjes. Bij voorbeeld de doorgedraaide GroenLinkser die zo graag wethouder wil worden en luistert naar de naam Groot-Wassink. Een provinciaaltjes naam die veel voorkomt in Twente en de Achterhoek. De echte Amsterdammer is gevlucht naar Hoorn, Lelystad, Purmerend of Almere.

 9. corfo

  Ik lees dat sommigen Amsterdam een mooie stad vinden.
  Dat vind ik ook, maar dan moet je alleen naar de geveltjes kijken en niet naar wat er rondloopt.

 10. Nasrani

  Ieder normaal mens met kanker en een kort perspectief zal zal stoppen met werken als dat kan. Alleen de arrogante kwal van der Laan waant zich onmisbaar. DezevdA politicus heeft veel schade aangericht. Het is goed als aan zijn functioneren als burgemeester zo snel mogelijk een einde komt.

 11. rujoleki

  Ook de meeste Amsterdammers verraden hun eigen volk. Zij stemmen op partijen die voor meer islam en meer zielige vluchtelingen zijn.Snappen die mensen nou niet dat hun kinderen en kleinkinderen straks moeten buigen voor de islam. Ik gun die Amsterdammers zes afganen als buren die de hele dag naar uw blonde vrouw en dochtertje loeren.

 12. stangetz123

  Is het niet diep en diep treurig dat een burgemeester,met achtergrond van een bijna geelimineerde partij,deze stad willens en wetens naar de afgrond heeft geholpen ?

 13. nassigny

  Heer of mevrouw Bloem ik kan mij helemaal vinden in hetgeen u schrijft, complimenten.

  Ten aanzien van Dopper valt het ook nu weer op dat deze persoon commentaar geeft op anderen op basis van aannames. Hij/zij geeft aan dat de inwoners aangeven gelukkig te zijn. Welke inwoners? Alle inwoners? Zijn er ook inwoners die niet gelukkig zijn? Wat is geluk?
  Volgende aanname:Mogelijk hebt u uw leven niet op orde en voelt u zich ongelukkig maar aan dit prachtige land kan dat niet liggen. Waar baseert hij/zij dit op? Nostradamus? Of Yomanda?

 14. Homo erectus

  Best jammer dat Amsterdam is wat het nu is. Een linksche gutmensch stad geleid en verkozen door het buitenlandse stemvee

 15. Ruud562

  Beste Bloem, goed geschreven!

  En ach, ten aanzien van die Dopper, of die zit in een gesloten inrichting of vertoeft onder een heel groot hunnebed. Heeft in ieder geval totaal geen idee van de wereld waarin we nu leven! Ronduit zielig dus!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.