Belachelijk DENK-Kamerlid Farid Azarkan: “Geert Wilders is wat mij betreft geen politicus”

Azarkan is niet gediend van afwijkende meningen – wat hem betreft is de PVV-voorman “geen politicus”. 

Gisteren gaf Geert Wilders een groot interview in de Telegraaf. De kop boven het artikel: “Islam is wat mij betreft geen religie”. De PVV-voorman herhaalt wat hij al jaren zegt: de islam is een politieke ideologie, geen geloof als andere geloven. Niets nieuws onder de zon dus, Wilders vindt dit al jaren en heeft van zijn mening nooit een geheim gemaakt.

Toch is DENK-Kamerlid Farid Azarkan er als de kippen bij om zijn gal te spuwen over de uitspraak van Wilders. Want waar de islam kritiek krijgt, staat DENK als eerste op de barricaden om er wat van te zeggen. Azarkan meent dat Wilders geen politicus is, schrijft hij op Twitter:

Een buitengewoon kinderachtige parodie op het artikel. In plaats van serieus de discussie aan te gaan en te vertellen wat er dan wél zo mooi is aan de islam, zet Azarkan Wilders zonder pardon weg als iemand die geen politicus is. Ben je het niet met de DENK-moslimbroeders eens, dan hoor je eigenlijk niet thuis in de Tweede Kamer, lijkt Azarkan te zeggen.

Je kunt veel zeggen over DENK en Azarkan, maar lef hebben ze wel. Hoe haal je het immers in je hoofd om te beweren dat Wilders geen politicus is, wanneer je zelf consequent de belangen van minderheidsgroeperingen boven het belang van Nederland stelt? Farid Azarkan mag zich eerst gaan bewijzen als Kamerlid voordat hij zo’n grote mond heeft over andere politici.

Gelukkig trekt Wilders zich helemaal niets aan van de trieste opmerkingen van Azarkan. Hij wordt dagelijks met de dood bedreigd door allerlei islamitische terreurbewegingen. Zo’n tweetje van een DENK-Kamerlid maakt dus nul komma nul indruk op de PVV’er.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

90 reacties

 1. marco1

  Die azarkan is wat mij betreft ook geen politicus. Helaas hebben allochtonen in ons land ook stemrecht.

  1. brabantguy

   Iedereen met een Nederlands paspoort heeft stemrecht marco. Zoals het hoort!

   1. Punt50

    @ brabantguy

    An sich correct. Alleen de dubbele paspoorten moeten enorm ingeperkt worden. Die mensen moeten kiezen, vlees of vis, hom of kuit.

 2. K.Dopper

  Ik vind de bewering dat de islam geen religie is uiterst stompzinnig (en bovendien kwaadaardig) en in dat licht kan ik de reactie van Azarkan wel waarderen.
  We noemen dit lik op stuk en Wilders vraagt er om.

  1. Floris

   Het is even stompzinnig als de bewering dat de islam een gewone religie is, net als bijvoorbeeld het christendom.

  2. Punt50

   Het boeit hier werkelijk niemand wat jij denkt kogelbert steuntrekker. Flikker nou eens op naar Joop! Of mis je dan centjes?

   1. K.Dopper

    Natuurlijk, lieverd, ik word voor mijn bijdragen hier met grof geld betaald en Joop betaalt geen stuiver. Dat weet je toch?

    🙂

  3. marco1

   Het is ook een religie , alleen de sektarische gedeeltes ervan zouden een beetje bijgeschaafd mogen worden naar de tijd waarin we nu leven.

  4. Nasrani

   Ha ha , voorspelbaar. Narcistich gedrag. Of, zoals we het vroeger ook wel noemden, je bent een psychopaat.

 3. HaZ

  Waar de turkse peppi en kokki van denk voor staan weten we nu wel: zij beheren het erdogan filiaal in nederland, maar waar deze marokkaanse trekaap voor staat in die grijze wolvenclub is iedereen een raadsel.Alles wat pro-nederlands is, is voor deze rukker vanzelfsprekend anti-marokkaans en anti islam, zeg maar de Rif uitvoering van Simons.
  Enkeltje Rif voor deze kweetnietwaarikthuishoorkankerpit.

 4. Obiwokekenobie

  De islam is weldegelijk een religie… als de islam geen religie is dan is het jodendom dat ook niet. Het is namelijk het zelfde.

  1. Floris

   Nee, het is helemaal niet hetzelfde. Wel heeft de islam flink wat dingen gejat van het jodendom. Maar waar het jodendom een exclusieve godsdienst is (het is bijna ondoenlijk om jood te worden) is de islam een universele religie met sterk politieke trekken en een openlijk streven naar werelddominantie.

   1. Ali Yas

    Gejat van het jodendom? Misschien een beetje, maar dan is het gejat én verdraaid. De Koran staat bijna overal haaks op de Tenach.

    1. Floris

     Er is nogal wat overgenomen uit het OT, ook al is dat zeker niet foutloos gebeurd. De stichter(s) van de islam hebben duidelijk leentjebuur gespeeld bij het jodendom. Denk ook aan rituelen zoals de slacht, de besnijdenis, geen varkensvlees, etc.

   2. HaZ

    Tsja , als beginnend praktizerend sekteleider (Mohammed) moet je natuurlijk wel een programma hebben om aan je eventuele volgelingen voor te liegen. Mohammed zal zich een bult hebben gelachen, dat diens volgelingen uiteindelijk zo naief waren. Helaas plukken wij daar nu de zure vruchten van.

  2. K.Dopper

   Je hebt volkomen gelijk, Obiwokekenobie, geen serieuze godsdienstwetenschapper zal de islam anders definiëren dan als een van de drie, onderling nauw verwante, monotheïstische wereldgodsdiensten.
   De retorische en demagogische truc om de islam te herdefiniëren tot een politieke ideologie (een absurd anachronisme en een leugenachtige negatie van de feiten) is bedacht door islamofoben die daarmee hoopten een paar vliegen in één klap te slaan: men verschoonde zich daarmee van het verwijt precies zo te redeneren als de antisemieten en men kan de islam behandelen en bejegenen als het nazisme (wat men in deze liederlijke demagogie ook schaamteloos doet).
   Een wonderlijke inconsistentie in deze redenering is dat moslims enerzijds worden gezien als politieke activisten die een politiek doel nastreven en tegelijkertijd als religieuze fanatici die de leringen van Mohammed volgen. In het racistische narratief, de werkelijke aard van deze haat, maakt het niet uit: de nazi’s schakelden ook net zo makkelijk van politiek (internationale Jodendom) naar religie (Talmoed en de moordenaars van Christus) en naar ras. Joden deugden niet voor de antisemieten en moslims niet voor de islamofoben en je neemt het voorhanden zijnde argument om je haat te rechtvaardigen.

   1. Floris

    “Je hebt volkomen gelijk, Obiwokekenobie, geen serieuze godsdienstwetenschapper zal de islam anders definiëren dan als een van de drie, onderling nauw verwante, monotheïstische wereldgodsdiensten.”
    ————————————————————————
    Herstel: In het tijdperk van de naakte keizer en het politiek correctisme zijn er veel linkse godsdienstwetenschappers die dergelijke onzin debiteren. Er zijn zelfs dwalende godsdienstwetenschappers die een krankzinnige zweefteef een eredoctoraat geven.

    Ja, velen zijn flink de weg kwijt. Links en christen is een giftige cocktail.

    Gelukkig heeft iedereen tegenwoordig de middelen om de islam in al z’n facetten te bestuderen en z’n eigen conclusies te trekken.

    1. K.Dopper

     Floris beseft waarschijnlijk zelf niet dat zijn reactie feit noch argument bevat.

     Niet dat ik hem daartoe in staat acht, maar ik noteer het toch maar even.

     1. Floris

      Dopper hoort al 10 jaar feiten en argumenten van mij, maar hij is niet in staat deze een plaats te geven in zijn verwarde zweefbrein.

     2. Ali Yas

      Dopper weet drommels goed dat zijn reactie uitsluitend leugens bevat. De beter geïnformeerden trappen daar niet in, maar voor de anderen noteer ik het toch maar even.

     3. K.Dopper

      Ook Ali Yas komt niet verder dan een scheldpartij. Wellicht ziet hij het als oplossing voor zijn mond vol tanden.

     4. buitenbeentje

      Ik wacht nog steeds op argumenten voor dit:

      Doperwt:
      “Nee, het structurele herstel kan pas komen als ………..afscheid van de babyboom-generatie”

   2. IJscoman

    Godsdienstwetenschappers kijken alleen naar het religieuze aspect, wat de islam natuurlijk ook heeft. Ze zullen geen oordeel geven over de andere onverbrekelijk met de islam verbonden onderdelen zoals de sharia.

    Ook het godsdienstige deel in de islam is geperverteerd, intolerant, oorlogszuchtig, imperialistisch, onderdrukkend en gericht op werelddominantie. Ja, dat is een waardeoordeel. En tevens de basis waarop 87% van de Nederlanders overtuigd is dat integratie nooit zal slagen. Dus, fuck up met je wereldgodsdienst Dopper.

    1. K.Dopper

     Alle kenmerken die je aan de islam toeschrijft, IJsco, kun je met net zoveel recht aan het christendom en het Jodendom toeschrijven. Godsdiensten hebben altijd ook een politiek aspect en godsdiensten hebben ook altijd de neiging hun invloedsfeer te vergroten. Daarmee zijn godsdiensten niet in hun kern getypeerd maar dat aspect is er altijd ook.

     Het Kabinet dat nu in de steigers staat steunt op twee politieke partijen die Christus in hun vaandel voeren. Denk daar maar eens over na.

     1. IJscoman

      Het christendom noch het jodendom hebben een inherente wetgeving analoog aan de sharia, die bepalend is voor de inrichting van hun ideale woonplaats en land.

      De twee christelijke partijen die in ons land straks deelnemen aan de regeringscoalitie hanteren de Bijbel hooguit als richtsnoer, niet als allesoverheersend handvest waar alles dwingend op afgestemd moet worden.

     2. Floris

      Je benoemt een belangrijk verschil, IJscoman, maar je vergeet iets nog veel belangrijkers: de doctrine van de jihad. Islam is een zuivere oorlogsreligie, geweven door arabieren die geen ENKELE binding hadden met joden- en christendom. En zelfs deze godsdiensten wilden vernietigen danwel marginaliseren.

      Om dan te beweren dat deze godsdiensten verwanten zijn is te bezopen voor woorden. Dat is je reinste wensdenken door wegkijkende zweefteven a la Dopper en Armstrong.

     3. K.Dopper

      Als de feiten niet overeenstemmen met de islamofobe theorie is dat natuurlijk alleen maar vervelend voor de feiten.

      https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Abrahamitische_religies

   3. Bloem

    Na de kruistochten en de inquisitie hadden we eigenlijk gehoopt van het religieus geweld in Europa verlost te zijn. Helaas was dat ijdele hoop. Hoeveel mensen moeten er nog lijden onder ideologien geïnspireerd op religie. De oorsprong van het christendom en de Islam liggen in het jodendom.

   4. J.C.

    @ K. Dopper (of is het stiekem toch Mohammed?)

    “geen serieuze godsdienstwetenschapper zal de islam anders definiëren dan als een van de drie, onderling nauw verwante, monotheïstische wereldgodsdiensten”.

    Je kent ongetwijfeld de wet van God (van Israël) ofwel de 10 geboden: Uit het eerste gebod van de 10 geboden blijkt al dat jij met bovenvermelde tekst degene bent, die een retorische en demagogische truc probeert uit te halen. Hier komt het eerste gebod:

    Ik ben de Heere Uw God, Die u uit Egypteland, uit het diensthuis, uitgeleid heb.

    Gij zult geen andere goden voor Mijn aangezicht hebben.

    Ofwel Allah is een andere god (door Mohammed verzonnen), dan de God van Israël (de enige God van de Joden en de christenen).

    Het feit dat godsdienstwetenschappers iets in jouw opinie zouden stellen wil nog niet zeggen dat dat iets waar zou zijn. Met de bijzin “onderling nauw verwante” probeer je te suggereren dat de islam dus een godsdienst is. Hoezo retorische en demagogische truc?

 5. A3aan

  Ach ja, Farid Azarkan in zo’n typische houding, hoofd ietwat naar achteren, vingertje wijzen…

  Figuren, zoals die van “denk” horen niet in het politieke klimaat thuis. Niet in de eerste/tweede kamer, niet in de gemeente raden, niet bij politie leger etc. Je kunt nu eenmaal geen twee meesters dienen, helemaal geen marionetten van Erdogan of die uit het rif gebergte ontsnapte marokkaan.

  1. Floris

   Een typische, hondsbrutale marokkaan. Het druipt er aan alle kanten van af. Dat soort mensen zijn geen verrijking en zullen dat ook nooit worden.

   1. K.Dopper

    “hondsbrutale Marokkaan”

    Zo klinkt racisme.

    1. HaZ

     Floris drukt zich hier nog politiek correct uit…….

     1. marco1

      Idd zo zie je maar hoe groot de macht is van een eventuele ban.Mensen maken een punt met weloverwogen woorden.

    2. Floris

     Zo klinkt realisme.

    3. buitenbeentje

     De man is hondsbrutaal en hij heeft een Marokkaans paspoort.

     Beste links geïndoctrineerde rubberen tegel kleuter, leg me nu even precies uit wat er racistisch aan is hem hondsbrutaal en Marokkaan te noemen. Met de “toon van het debat” kom je er echt niet. Een echte doperwt, geeft alleen maar wind.

     1. K.Dopper

      Als Marokkaanse Nederlanders het wagen de waarheid te spreken worden ze ‘hondsbrutaal’ genoemd, die koelies kennen hun plaats niet.
      Toch?

     2. marco1

      Nounounou heertje dopper u bent er alweer vroeg bij met ue feitjes en weetjes.

     3. buitenbeentje

      @doperwt
      Dat maak jij er van en is pure interpretatie.
      Voorbeelden: Ik vind Jan Roos een hondsbrutale Nederlander, ik vind Trump een hondsbrutale Amerikaan, Ik vind Erdogan een hondsbrutale Turk. Ben ik nu een racist.

      O ja, in het geval van Erdogan natuurlijk wel.

      Koelies waren ongeschoolde arbeiders voor zwaar handwerk afkomstig uit Azië en is hier daarom volkomen misplaatst, verder heeft, behalve jij, niemand het woord koelie gebruikt voor deze Marokkaanse Nederlander, een behoorlijk racistische vergelijking, wat heb je tegen Aziaten?

      Nou ja veel plaats voor verstand zit er niet in een doperwt.

    4. Bloem

     Marokkaan is geen ras, doch een nationaliteit. Wanneer men bijvoorbeeld zegt fascistische Duitser of corrupte Grieken wordt ook nier als racisme aangeduidt. Het zou racisme zijn wanneer men bijvoorbeeld zou spreken over inferieure blanken of alle blanken zij racisten. Wat overigen ook algemeen geaccepteerd wordt in de huidige samenleving.

     1. K.Dopper

      Mensenrassen bestaan niet, Bloem, het begrip racisme heeft dus geen betrekking op ras maar op de verwerpelijke gewoonte minderheidsgroepen generaliserend te stigmatiseren, te discrimineren en te diskwalificeren.

      Het is tragisch dat dit hier steeds weer moet worden uitgelegd.

     2. J.C.

      @K. Dopper

      “het begrip racisme heeft dus geen betrekking op ras maar op de verwerpelijke gewoonte minderheidsgroepen generaliserend te stigmatiseren, te discrimineren en te diskwalificeren”.

      Dus iedereen, die 1,5 miljoen PVV stemmers wegzet als dom, tokkie, fascistisch enz. is bezig met de gewoonte om generaliserend te stigmatiseren, te discrimineren en te diskwalificeren. Mee eens.

     3. Bloem

      Beste heer Dopper u draait weer om de hete brei heen. Hier nog even de definitie van Racisme uit Wikipedia: “Racisme is het exceptionalistische idee dat rassen gerangschikt kunnen worden als superieur en inferieur ten opzichte van elkaar.”
      Verschillende rassen zijn een feit, daar kunnen we niet omheen. Volgens uw huidige uitspraak kunt u dan ook nooit meer achter uitspraken van mw. Simons en haar geestverwanten staan. Haar zogenaamde blanke superioriteit is daarmee voorgoed naar het rijk de fabelen verwezen. Tevens blijkt dat u tot nu toe standpunten verdedigd heeft waar u zelf niet achter kunt staan.

     4. K.Dopper

      @Bloem, de Wikepedia is er heel duidelijk over: Biologisch gezien bestaan er naar hedendaagse inzichten binnen de soort Homo sapiens echter geen rassen en algemeen gelden dergelijke indelingen in de wetenschap als verouderd.”

      Racisme bestaat echter wel maar dat heeft de ruimere betekenis van het generaliserend stigmatiseren, diskwalificeren en discrimineren van minderheidsgroepen op grond van kenmerken die er op worden geprojecteerd, dat kan geloof, etniciteit, nationaliteit of huidskleur zijn. Dat zijn toegeschreven kwalificerende kenmerken die geen empirische basis hebben. Daar spreekt onder meer Sylvana Simons over.

     5. Bloem

      Beste heer Dopper wanneer u ontkend dat rassen bestaan, ontkend u tevens het bestaan van racisme. Wat u doet is selectief shoppen in Wikipedia.

     6. Bloem

      Beste heer Dopper, wikipedia geeft aan dat het sinds de 2e wereldoorlog niet meer gangbaar is om onder te verdelen in ras. Ook wordt duidelijk gemaakt met het woordje “officieel”dat het hie om politieke correctheid gaat. Bovendien wanneer u ontkent dat rassen bestaan, ontkent u tevens het bestaan van racisme. Wat u doet is selectief shoppen in Wikipedia.

    5. HW

     He Dopje, ik kijk regelmatig naar opsporing verzocht en moet constateren, dat het merendeel “licht getinte” criminelen zijn. Dan neem ik de statistieken erbij en wat blijkt, dat Marokkanen de eerste positie innemen qua omvang t.o.v. het aantal in Nederland wonende Marokkanen.
     Dan mag je toch zeker stellen, dat hondsbrutale Marokkanen geen rasistische uitdrukking is, maar een realistische kijk op onze maatschappij.
     Farid mag dan wel nog geen crimineel zijn, maar als gast zich wel eens realiseren, dat ook hij alleen maar profiteert van onze maatschappij en als hij dat beschouwt als discriminatie hij ook een andere weg kan kiezen. Bijvoorbeeld terug naar het RIF gebergte. Niemand die hem tegenhoudt.

 6. Yato

  De Tweede Kamer telt 147 zetels.

 7. fusilier

  Mohammed was gewoon een mens en meer niet.

  1. HaZ

   Correctie fusilier: Mohammed was gewoon een naam en meer niet.

   1. K.Dopper

    Ja, het was een legendarische figuur en hoogstwaarschijnlijk meer verbeelding dan historisch feit.

    1. Top

     Bablabla!

  2. Floris

   Mohammed, als hij überhaupt heeft bestaan, was een oplichter en plagiator.

   Wat net zo goed kan, en mogelijk is dat zelfs waarschijnlijker, is dat arabische leiders de figuur Mohammed (warlord) hebben bedacht en er een oorlogsreligie omheen hebben geweven. Er is namelijk niets waarmee je mensen zo effectief kunt knechten als religie (in ieder geval in die tijd) en als je ze dan ook nog eens eens worst voorhoudt in de vorm van grote beloningen in het hiernamaals dan kweek je daarmee soldaten die niet bang zijn voor de dood.

   1. marco1

    Dat klinkt als de valseprofeet waar Jezus het weleens over heeft gehad , alleen die zou uit Rome komen.

    1. corfo

     @ Floris/marco1.
     Was mohammed ook niet pedofiel ?

 8. fusilier

  Mohammed was gewoon een mens en verder niks.

 9. nienke

  De agressie straalt altijd van zijn smoelwerk af vind ik.
  Iemand uit laten praten heeft hij ook nooit geleerd klets je oren van je kop en alleen zijn zienswijze is altijd oke.
  Gevaarlijk mannetje dit.

 10. DolleDries

  Ach religies het is best wel leuk het maakt die mensen die er in geloven heel gelukkig en zolang ze ander met rust laten prima.
  Maar dat is de islam niet ,de islam is kwaadaardig,onderdrukkend en gewelddadig .

  1. Floris

   Zo is het. Iedereen kan dat zien. En hoe meer je ervan leert kennen, hoe vaster deze feiten komen te staan.

   Maar er speelt in deze tijd een vreemd en levensgevaarlijk fenomeen: politiek correct wegkijken.

   Kennelijk hopen deze naïeve mensen dat je langs de weg van ontkenning en bagatellisering problemen kan oplossen. Maar met het opzetten van de roze bril los je niets op, het belemmert slechts adequate waarneming.

 11. Chauvinist

  Islam is idd geen religie. Noem het een sekte, een totalitaire ideologie, de grootste deathcult ter wereld maar islam is zeker zeker geen religie.

  Wat betreft het wanschepsel Farid Azarkan, dat is wat mij betreft geen mens maar een moslim.
  Hij kan zich beter niet met mensenzaken bemoeien want als hij zijn smoel lostrekt hoor ik alleen maar ‘blaat blaat blaat’.

  1. Floris

   Zodra er sprake is van een (gefingeerd) opperwezen, waar de mensjes naar bidden, is het een religie.

   Alleen is de islam veel méér dan dat. Daar gaat het om. Het is een religie met sterk wereldlijke aspiraties. Het gaat om het onder islamitische dominantie brengen van grondgebied. Net zolang tot ze de hele wereld in handen hebben. Daarbij is geweld toegestaan.

   https://www.trouw.nl/home/de-feiten-ontkennen-zal-ze-niet-veranderen~ae1f4a0d/

   1. Chauvinist

    Het probleem is dat er geen opperwezen bestaat. Iemand ooit bewijs gezien? Dus bidden vanwege iets wat er niet is, iets ontastbaars, iets fictiefs, dat maakt iets een religie? Hoe vreemd is dat als je erover nadenkt? Laten we dus die nep-allah buiten beschouwing laten en dan eens zien wat de islam nog meer te bieden heeft… ellende, agressie, bloedvergieten, sektarische trekjes, als doel totale wereldheerschappij, oproepen tot het vermoorden van ongelovigen enz. Hm, klinkt toch best ernstig, zelfs strafbaar volgens onze grondwet! Oh wacht, omdat het een ‘religie’ schijnt te zijn vanwege een of ander zelfbedacht opperwezen moeten we islam beschouwen als religie en kan dit kwaadaardige islamitische gezwel, middels moslims, zichzelf vestigen en verspreiden in de vrije Westerse wereld om ons vervolgens hun achterlijke denkbeelden op te dringen, enkel omdat we vasthouden aan de achterhaalde godsdienstvrijheid… heel snel afschaffen die godsdienstvrijheid en ook de voorwaarden om als ‘religie’ beschouwd te mogen worden flink aanscherpen!

  2. K.Dopper

   ” Wat betreft het wanschepsel Farid Azarkan, dat is wat mij betreft geen mens maar een moslim.”

   Dit geeft een pijnlijk inkijkje in de racistische denktrant van Chauvinist. Het is het narratief van Der Ewige Jude, maar deze keer toegepast op mensen met een ander geloof.

   1. Punt50

    Bullshit doperwt…

    “Dit geeft een pijnlijk inkijkje in de racistische denktrant”

    Moslims zijn geen ras.

    1. K.Dopper

     Dat is correct, mensenrassen bestaan ook niet. Racisme bestaat daarentegen wel degelijk.

 12. Roughwood

  Azarkan d’r he-le-maal NIKS van!!

 13. Bennie49

  Die azarkan beweerde ook dat er in Gouda geen kutmarokkanen zijn,wat een lamlul

 14. J.C.

  Na zijn argumentloze en op schreeuwen gebaseerde discussie destijds met Johan Derksen kan ik Farid Azarkan niet serieus meer nemen.

 15. toetssteen

  Islam is een politiek systheem. Jezus schopte in zijn tijd tegen het toenmalige systeem. Wat hem het leven kostte.
  Katholicisme en islam gaan dan weer wel hand in hand. Guess why…

 16. LieverKipsLeverworst

  Azarkan is gek. Gewoon debiel. Hij spoort niet helemaal. #sneu

 17. buitenbeentje

  Ik ben totaal niet geinteresseerd in wat een Denk malloot over Wilders vindt. Deze figuur is samen met zijn bazen bijna net zo gestoord als doperwt.

  1. corfo

   @ buitenbeentje.
   ++++

 18. nienke

  @Chauvinist.
  Helemaal met je eens, rusten niet voordat ze de hele wereld hebben veroverd.

 19. Guus Geluk

  Als Wilders hier de koran wil verbieden, zal er een reactie van Nederlandse moslims komen. Laten we daar niet zo dom verbaasd over doen.

 20. Fred Schuit

  Beste mensen, ik snap niet dat jullie nog reageren op K.Dopper. Hoogstwaarschijnlijk gaat hij steeds harder masturberen naargelang hij jullie kwader kan krijgen met zijn reacties. Mijn advies, NEGEER hem!

 21. RobertMarsman

  Islam heeft meer overeenkomsten met fascisme en communisme als met welke religie dan ook. Het is totalitair en de staat controleert alles. Het is expansionistisch wat in nazi Duitsland lebensraum werd genoemd. Het zoekt altijd naar mogelijkheden om groter te worden, zijn grenzen te verleggen en meer mensen onder hun controle te krijgen zoals dat ook gemeengoed is onder het fascisme, communisme en nazisme. Ook schuwt het geen geweld om hun doelen te verwezenlijken.

  Ook is islam net zoals de drie ideologieën anti democratisch en tegen vrijheid. Tegen westerse normen en waardes. Ook wijst islam het westerse principe van scheiding tussen kerk en staat af. En legitimeert het een staatsbestuur die alleen maar functioneert volgens de wetten van de islam, namelijk de sharia. In tegenstelling tot het westen.

  Islam is niet verenigen met welke religie dan ook omdat het zich superieur voelt tov van andere religies en culturen. In nazi Duitsland hadden ze daar de term übermensch voor. De islam heeft eigenlijk alleen maar overeenkomsten tussen het fascisme, nazisme en communisme. Maar we mogen het geen ideologie noemen.

  Ze zeggen wel eens als het er uit ziet als een eend en het kwaakt als een eend dan is het waarschijnlijk een eend.

 22. corfo

  Ik verdenk die Turk er van dat hij zélf helemaal geen “politicus” is. Deze figuur is uit de Turkse bergen gehaald omdat hij z’n eigen naam foutloos kon schrijven, naar NL gestuurd om hier het politiek klimaat te bewegen in de richting van het islamisme; gezien de “reactie” van ons aller Dopje, is hij hierin al gedeeltelijk geslaagd.
  De islam is nl. absoluut géén geloof en al helemaal niet van vrede, het is een zeer wrede ideologie van intolerantie en geweld, zowel tegen vrouwen (Marseille) als tegen andersdenkenden. Om genoemde redenen zou deze onzin in óns landje verboden moeten worden.

 23. joost2

  Azarkan is het grootste anti Nederland 2e kamerlid die er bestaat.
  Schande voor ons land dat zo’n man in het parlement zit.
  Hij heeft helemaal geen affiniteit met Nederland.

  Hij is voorzitter geweest van een of ander Marokkaans genootschap, die van onze regering € 700.000,– subsidie kreeg, waarover nooit enige controle en verantwoording werd afgelegd. Nu heeft hij zich met zijn grote mond weer in de politieke partij Denk gewrongen .
  ( Denk een partij met de gestolen zetels van een andere partij begonnen en zichzelf alszodanig democratisch benoemd.. Ook een fascistisch moslim partijtje, waar we nog veel last van zullen onder vinden, met dank aan de PvdA, die nooit wist en weet wie en wat zij in huis haalden ).
  Farid Azarkan is een brutale schreeuwlelijk, heeft alleen uit de staatsruif gevreten en is HET voorbeeld is van het feit, hoe fout het van ons is geweest om mensen met een dubbel paspoort overheidsbestuurders te laten worden.
  En er komen er steeds meer!
  Wat hebben we Nederland weggegeven aan dit soort minkukels.

  1. K.Dopper

   Joost je had even kunnen googelen om vast te stellen dat je bewering dat deze man uitsluitend uit de staatsruif at nergens op slaat.

   Azarkan begon zijn carrière in Maastricht als intercedent bij Randstad. Daarna verruilde hij Maastricht voor Gouda en trad hij in dienst bij Start Holding als manager. In 2000 trad hij toe tot de directie van ABC Managementgroep, een facility – en bouwmanagement in Veenendaal. In de avonduren volgde hij de opleiding Real Estate aan de universiteit van Greenwich.

   Hierna begon zijn carrière in de ambtenarij als manager bij de gemeente Amersfoort. Hij verliet de gemeentelijke ambtenarij echter na drie jaar om aan de slag te gaan bij het ministerie van onderwijs, cultuur en wetenschap voor een functie als interim Sectorhoofd Bedrijfsvoering. Farid was daar verantwoordelijk voor de rijksmonumenten. In de tussentijd trad hij ook toe tot de landelijke organisatie Samenwerkingsverband Marokkaanse Nederlanders en was daar uiteindelijk ook de voorzitter van. Vanaf mei 2010 bekleedde hij verschillende directie posten bij de Rijksgebouwendienst waaronder voor directe vastgoed en transactie, en vergoeding.

   Naast deze activiteiten heeft Azarkan ook bestuursfuncties bij verschillende organisaties en stichtingen bekleed. Zo was hij bestuurslid bij BOOR Rotterdam dat het onderwijs verzorgt voor 130 scholen in de regio Rotterdam en lid van het curatorium De Baak, een opleidingsinstituut voor ondernemers en professionals.

   Eind 2015 beëindigde hij zijn carrière bij de overheid om zijn eigen Vastgoed adviesbureau Clever Stone op te richten.”

   Ik heb het donkerbruine vermoeden dat Joost een minder indrukwekkende carrière had.

   1. Punt50

    En natuurlijk springt onze pavlov moslim weer voor DENK in de bres. Wat kun je anders verwachten van onze huistrolpsychopaat.

 24. Jantje

  De islam is een religie waarin men een van de slechtste mensen ooit (zie zijn daden) op zijn woord geloofd.
  Ja, ik heb het over de “profeet”.

 25. Blue monday

  Wat een mafketel en het erge is dat we er alleen van verlost raken als we de kiesdrempel
  op gaan hogen.

  De partij die zo stoer is dat voor te stellen, kan op mijn warme sympathie rekenen.

 26. Domtoren52

  Als ik Farid z’n kop zie, krijg ik spontaan buikloop

 27. joost2

  @ K. Dropper;

  Als Azarkan het in uw ogen dan zo goed gedaan heeft, waarom neemt hij dan nu een baantje in de 2e kamer waarvoor je een vergoeding van zo’n € 7.000,–bruto krijgt.?

  Een bedrag waar ik niet eens het licht voor aan zou doen.

  U maakt het voor meneer Azarkan nog erger, ik wist n.l. niet dat het een man was met 12 ambachten en 13 ongelukken !!

  Tevens zou ik DDS willen adviseren om uw vaak vele structurele onsmakelijke en ook ongenuanceerde reacties eens wat meer te modereren.

  1. K.Dopper

   Joost, het lidmaatschap van een Tweede Kamer is eervol en een mogelijkheid idealen te realiseren.

 28. eRik2017

  Rustig, rustig, rustig!
  Een tweet de wereld insturen dat een Politicus die vier keer tot Politicus van het Jaar werd verkozen volgens jou geen Politicus is, dat vind ik niet echt sterk, Azarkan.

 29. rahovener@multiweb.nl

  De agressie straalt altijd van zijn houding af vind ik.
  Iemand uit laten praten heeft hij ook nooit geleerd laat de anders denkende niet uitpraten en alleen zijn zienswijze is altijd oké.

  De partij Denk hoort niet in het politieke klimaat thuis. Niet in de eerste/tweede kamer, niet in de gemeente raden, niet bij politie leger etc. Ik ben totaal niet geïnteresseerd in wat een Denk medewerker over de PVV vindt.

 30. R.K.

  Voor wat betreft misvatting en misbruik van “mensenrechten”:

  Bedenk dat die “rechten” bestaan omdat de mens zichzelf deze “rechten heeft toebedeeld! (wij van WC eend……) Mensen zijn NEMERS!
  Fora en fauna hebben nul rechten, dat zijn dingen, aldus de mens! Ondanks dat zij bijdragen, zelfs onmisbaar zijn voor alles wat leeft op aarde! (ons aller gemeenschappelijk erfgoed). Dit soort menselijke arrogantie blijft maar voortbestaan. Zo ook deze metafoor:

  Men neme een Deense Dog en een Teckel, en men simpelweg dat beide dieren tot het hondenras behoord! Echter elke nuance zegt dat beide dieren, maar ook tussen de Franse buldog, Hazewindhonden, Pitbull etc., verschillen zijn in fysieke en aangeboren eigenschappen / mogelijkheden. Immers elke hond heeft individuele behoeftes op basis van leeftijd, ras, grootte, levensstijl of specifieke gevoeligheden. En die discussie over mensen en mensenrechten wordt niet gevoerd! Dat om politiek correcte redenen!

  Mensen verschillen niet alleen in uiterlijk maar ook om cultuurtechnische, en geografische redenen. Echter die discussie daarover mag niet gevoerd worden. Alsof je zegt dat de Deense Dog of de Teckel er één superieur is dit is misbruik maken van het woord discriminatie!. Echter het benoemen van één van beide soorten is namelijk geen WAARDEOORDEEL! En dat omdat beide verschillende dieren honden (of mensen) zijn ! Dat is een grote misvatting!
  Dezelfde logische nuance midden we dus ook bij mensen:

  Een neger is een donker gekleurde mens, niet (automatisch) een minderwaardig mens.
  Een Engelsman is niet een Hongaar (bijv. cultureel).
  Een Aziaat is ook een andere mens, maar niet (automatisch) een mindere mens. En zo kan ik nog wel even doorgaan!

  Democratie afschaffen, neen democratie wordt misbruikt!

  De afkeer van de meerderheid neemt soms groteske vormen aan. Er zijn politici die al gelukzalig voorsorteren op de dag dat er helemaal geen meerderheid meer bestaat. Tot die tijd mag de meerderheid wennen aan de almaar kleinere rol die het krijgt toebedeeld.
  Maar is het billijk in een democratie dat een minderheid de meerderheid de wet voorschrijft? Nee, dat is het – op één geval na – nooit. We kunnen de democratie bij het vuilnis zetten als er voortaan wetgeving tot stand komt, afgedwongen door een minderheid in de Tweede Kamer. Volgens jurist Bastiaan Rijpkema bestaat er maar één uitzondering. Dat is als de democratie zelf gevaar loopt, in casu als een meerderheid een poging onderneemt de democratie af te schaffen.
  En dit is waarom de islam geen religie is, maar een gevaar voor de democratie door de massaal opgelegde ideologie, echter vanuit een ander continent! Een ideologie die bovendien niet door de land-grenzen worden beperkt, en die onze cultuur en via misbruik van onze seculiere en democratische rechtsstaten zich wil laten onderwerpen op een manier die vergelijkbaar is en via indoctrinatie te bewerkstelligen met wat er o.a. in N.Korea plaatsvind of het nastreven van de voorkeuren van A. Hitler….
  Ik de koran staat ook dat elke anders gelovige zich moet onderwerpen aan de islam op straffe van uitroeien! Er is geen enkel respect voor seculiere en democratische gevormde andere landen! Dus ook daarom wil de moslim stemrecht krijgen, om via deze weg onze westerse cultuur van de kaart te vegen…… En Adolfina Merkel (de EU) helpt wel een handje…… waarom?

  Algemeen:
  Christenen en Joden = Geen Probleem
  Boeddhisten en Hindoes = Geen Probleem
  Hindoes en Christenen = Geen Probleem
  Hindoes en Joden = Geen Probleem
  Christenen en Shinto’s = Geen Probleem
  Bahá’s en Joden = Geen Probleem
  Shinto en Confucianen = Geen Probleem
  Confucianen en Bahá’s = Geen Probleem
  Joden en Atheïsten = Geen Probleem
  Atheïsten en Boeddhisten = Geen Probleem
  Boeddhisten en Sikhs = Geen Probleem
  Sikhs en Hindoes = Geen Probleem
  Hindoes en Bahá’s = Geen Probleem
  Bahá’s en Christenen = Geen Probleem
  Joden en Boeddhisten = Geen Probleem
  Boeddhisten en Shinto’s = Geen Probleem
  Shinto’s en Atheïsten = Geen Probleem
  Atheïsten en Confucianen = Geen Probleem
  Confusians en Hindoes = Geen Probleem
  Moslims en Hindoes = Probleem
  Moslims en Boeddhisten = Probleem
  Moslims en Christenen = Probleem
  Moslims en katholieken = Probleem
  Moslims en Joden = Probleem
  Moslims en Sikhs = Probleem
  Moslims en Bahá’s = Probleem
  Moslims en Shinto’s = Probleem
  Moslims en Atheïsten = Probleem
  Moslims en homo’s = Probleem
  Moslims en (meerdere doch andere islam) Moslims = probleem…….

  Tot voor decennia geleden: NL en alle anders gelovigen binnen het Europese continent: Er waren onderling geen noemenswaardige problemen van religieuze aard… , nu de moslim “oprukt”, zijn er ineens problemen met een cultuur-technische achtergrond……
  Slachtoffers van deze partijen zijn alle (westerse) burgers, wellicht ook tot militair gemaakt! Niet de veroorzakers, aanstichters, politiek of religieus verantwoordelijke, die mijden de (vecht) arena als persoon als de pest en gaan vanuit een ongenaakbare toren hun ideologie trachten in te voeren, gelijk DENK waaronder Farid Azarkan !!

  Democratie afschaffen:
  http://www.nieuwamsterdam.nl/boeken/weerbare-democratie-bastiaan-rijpkema-9789046820049

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.