Belachelijk DENK-Kamerlid Farid Azarkan: "Geert Wilders is wat mij betreft geen politicus"

Geen categoriesep 17 2017, 18:00
Azarkan is niet gediend van afwijkende meningen – wat hem betreft is de PVV-voorman "geen politicus".
Gisteren gaf Geert Wilders een groot interview in de Telegraaf. De kop boven het artikel: "Islam is wat mij betreft geen religie". De PVV-voorman herhaalt wat hij al jaren zegt: de islam is een politieke ideologie, geen geloof als andere geloven. Niets nieuws onder de zon dus, Wilders vindt dit al jaren en heeft van zijn mening nooit een geheim gemaakt.
Toch is DENK-Kamerlid Farid Azarkan er als de kippen bij om zijn gal te spuwen over de uitspraak van Wilders. Want waar de islam kritiek krijgt, staat DENK als eerste op de barricaden om er wat van te zeggen. Azarkan meent dat Wilders geen politicus is, schrijft hij op Twitter:
https://twitter.com/F_azarkan/status/908976423519563776
Een buitengewoon kinderachtige parodie op het artikel. In plaats van serieus de discussie aan te gaan en te vertellen wat er dan wél zo mooi is aan de islam, zet Azarkan Wilders zonder pardon weg als iemand die geen politicus is. Ben je het niet met de DENK-moslimbroeders eens, dan hoor je eigenlijk niet thuis in de Tweede Kamer, lijkt Azarkan te zeggen.
Je kunt veel zeggen over DENK en Azarkan, maar lef hebben ze wel. Hoe haal je het immers in je hoofd om te beweren dat Wilders geen politicus is, wanneer je zelf consequent de belangen van minderheidsgroeperingen boven het belang van Nederland stelt? Farid Azarkan mag zich eerst gaan bewijzen als Kamerlid voordat hij zo'n grote mond heeft over andere politici.
Gelukkig trekt Wilders zich helemaal niets aan van de trieste opmerkingen van Azarkan. Hij wordt dagelijks met de dood bedreigd door allerlei islamitische terreurbewegingen. Zo'n tweetje van een DENK-Kamerlid maakt dus nul komma nul indruk op de PVV'er.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten