DENK mengt zich geheel ongevraagd in formatie: ‘We willen geen Minister van Integratie maar Acceptatie!’

Tunahan Kuzu en zijn migratie-liefhebbende partijgenoten halen weer eens een vreselijk idee uit de oude doos.

Vraag de gemiddelde Nederlander naar de grootse problemen van Nederland anno 2017, en je zult ongetwijfeld vele malen “teveel migratie en barre integratie” horen, in meer of minder nette bewoordingen. Gek is dat niet: er lijkt nog lang geen einde te komen aan de migrantencrisis – en voor je het weet staat de volgende alweer letterlijk voor de deur – en de integratie van met name migranten met een zeker geloof verloopt nou niet echt van een leien dakje. Vandaar ook dat het beoogde Rutte III er goed aan doet een Minister van Immigratie en Integratie op te nemen in het kabinet: dat is wel het minste wat je kunt doen tegenwoordig.

Stel dezelfde vraag echter aan de DENK’ers, en je krijgt een heel ander antwoord dat nogal sterk verraadt waarvoor ze ook alweer echt in de politiek zitten. DENK dat dit te melden over het bericht dat er zo’n integratieminister zou komen:

Jawel: de de-facto islampartij van Nederland, DENK, wil een Minister van Acceptatie. Dat is geen nieuw idee: ze hebben het al eerder voorgesteld, maar het feit dat dat idee uit de oude doos nu weer tevoorschijn komt geeft wel aan dat ze het zeker niet zullen laten varen. Gek is dat ook niet echt, als je er zo over nadenkt. DENK leeft immers in een omgekeerde wereld: niet migranten moeten zich aanpassen aan hun nieuwe land, maar dat land aan de migranten.

Dat is uiteraard een volstrekt krankzinnige gedachte, maar een onmiskenbaar deel van de strategie van deze gevaarlijke partij. Kuzu, Öztürk en Azarkan hebben er immers alles voor over om de toch al rappe islamisering van Nederland in een stroomversnelling te brengen, en hoe doe je dat beter dan door die racistische, inheemse bevolking er nog eens op te wijzen dat ze alles maar moeten slikken wat hierheen komt?

Natuurlijk verwacht men daar op het partijkantoor niet dat Rutte en Buma opeens “wat een geweldig idee, doen we!” schreeuwen. Voor die minister zal er in ieder geval in het volgende kabinet nog geen ruimte zijn, maar alleen al weer even reclame maken voor het idee an sich is al gevaarlijk genoeg. Ook zonder feitelijke macht heeft DENK immers veel middelen om haar doelen te verwezenlijken.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

42 reacties

 1. Ni28

  Als je integreert wordt je geaccepteerd. Acceptatie kunt je niet afdwingen die moet je verdienen.

  1. poison

   Ni28

   Als dit niet begrepen word dan weet ik het ook niet meer.

   1. Ni28

    Voor sommige grotere minderheden is het veel makkelijker om dingen proberen af te dwingen. Zij als buitenlanders(met Nederlandse paspoort) eisen van de inheemse volk een volledig begrip voor hun situatie inclusief hun culturele bagage maar zelf willen zij plaatselijke gebruiken niet accepteren. Daar kan geen minister iets aan doen. De Nederlandse paspoort maakt je enkel juridisch gelijk. Het gevoel van aarden moet je zorgvuldig kweken.

 2. joost2

  Er komt een moment, dat wij als autochtone Nederlanders een einde maken aan al die anti Nederlanders, zijnde een aanzienlijkke minderheid, een klein clubje zoals het linkse fascisten tuig, foute figuren met hun misselijk makende verhalen waarvoor ze op TV de gelegenheid krijgen die te spuien, die linkse feministen, het tuig dat onze cultuur , geschiedenis en identiteit wil afnemen zoals sinterklaas en zwarte pietenfeest,
  christelijke feestdagen zoals kerstmis afkraken, die de slaventijd van 500 jaar
  geleden (!! ) geschiedenis, waar niemand anno 2017 niks meer aan kan doen of schuldig is, maar men verzint maar wat om de Nederlander dwars te zitten en te beledigen.
  Nu weer onze geschiedenis proberen te vernietigen om over Witte de With en Michiel de Ruyter etc. te beginnen. Men wil een soort beeldenstorm van onze geschiedenis forceren.
  We hebben honderden jaren geen last gehad van al die linkse fascisten die er nu rond lopen en de kwaliteit van ons leven wensen te bepalen .

  Het is begonnen met de moord op Fortuyn, met taart gooien, demoniseren, pvda leiders die hem schandalig met de nazi’s vergeleken en een pvda minister van justitie Klaas de Vries die hem niet bewaken liet, hem uiteindelijk vermoorden

  Maar het is de verdorven tolerantie geweest van de regeringen Rutte, die weg kijkt en niks durft, rechters en politie die niet durven, laffe bestuurders alom.
  Mede omdat zij eigenlijk ook links tuig zijn geworden.

  En o wee, als je er tegen bent of anders denkt.
  Dan komen de ratten op je af.
  Denk roept nu maar iets, wat ze in de 2e kamer nooit zullen bereiken. Dus dat zijn nihilisten.

  Hoelang pikken wij het nog?
  We moeten maar beginnen om die linkse propaganda machine die de Nederlandse Publieke Omroep ( NPO)is te ontbinden. Die stoken het linkse vuur telkens aan n.l.
  Want binnenkort begint huichelaar Pauw weer over zwarte piet, let maar op !

  Over 4 jaar pas verkiezingen, dus 4 jaar lang deze terreur maar ondergaan?

  1. Henk-Jansen

   Die ‘autochtone Nederlanders’ die jij noemt zijn alleen de 1,5 miljoen mensen die op de pvv en fvd hebben gestemd zeker…

   1. Blue monday

    tjonge Joost 2….het zou me echt verbazen als jij überhaupt iets over geschiedenis weet.

   2. trampoline

    dat zijn er altijd nog stukken meer dan het kleine groepje links tuig en moslimfundamentalisten. De rest van Nederland wacht gewoon af en doet helemaal niets.

    1. Blue monday

     Ben trots op jou dat jij de daad bij het woord voegt en af en toe je mening bij DDS laat horen.

     Een ware patriot!

  2. Ecoshaarlem

   Ik kan het niet beter verwoorden, word kotsmisselijk van die linkse kliek en die gelukzoekers,

 3. fusilier

  Wat Denk die denk eigenlijk wel niet .Laat hem lekker sultan erdogan bekritiseren , kijken hoever hij komt.Laten zij in Turkije maar een minister van Acceptatie aanstellen , daar moet hij zich hard voor maken .

 4. HaZ

  Geen minister van Integratie en ook niet van Acceptatie, maar van Remigratie, met als hoofdtaak het al dan niet onder dwang verzorgen van de terugkeer naar het eigen land van herkomst, van criminele buitenlanders en uitgeprocedeerde asielzoekers en illegale “vluchtelingen”.

 5. Marija

  “Niet migranten moeten zich aanpassen aan hun nieuwe land, maar dat land aan de migranten”.

  In feite verkondigt DENK precies dát wat is afgesproken met de Arabische landen in ruil voor olie.
  Het zal zo langzamerhand toch iedere blinde wel duidelijk zijn, Europa en bevolking moeten verdwijnen en, islam binnen gehaald met vlagvertoon en bevoordeling.
  Dit gaat al jaren zo en gaat steeds sneller omdat moslims grote gezinnen hebben en al die nakomelingen ook weer. Daar is niet tegen te vechten.
  Nu mag de groep moslims in Europa nog vrij klein zijn maar hoe ziet het er over 10 of 20 jaar uit?

 6. Punt50

  Hou op ze willen zich niet eens aanpassen, wij (originele bewoners) moeten dat maar doen.. Genoeg = genoeg.

  1. trampoline

   Kuzu bedoelt natuurlijk dat nieuwkomers onze manier van leven moeten accepteren (hahahahaha). Al lijkt me dat nagenoeg onmogelijk.

   1. Blue monday

    @Punt 50

    Ik heb me nog nooit aangepast als originele bewoner in mijn eigen land.

    Hoewel, na een bak nasi zeg ik ook wel eens genoeg = genoeg

    1. swetsnek

     Nee dat was ons nog niet opgevallen dombo hahahahahaah

 7. trampoline

  Ik moet dus ongevraagd lieden accepteren waar ik niets mee te maken wil hebben?
  Hoe stel je dat voor? Verplicht 1x per week contact met mensen die ik niet moet?
  Ik maak nog altijd zelf uit met wie ik omga en met wie ik niets te maken wil hebben. Daar zal geen minister iets aan veranderen.

  1. K.Dopper

   Alleen accepteren is voorlopig genoeg, trampoline.

   1. trampoline

    En dat ga ik dus niet doen. Negeren des te meer.

 8. trampoline

  Tja, voor mijn mening uitkomen is mijn goed recht en ik beschouw het zelfs als mijn plicht.
  Dat sommige mensen het niet met me eens zijn zal me worst wezen.

 9. K.Dopper

  DENK maakt hier wel een essentieel punt: acceptatie is de noodzakelijke voorwaarde voor integratie en de problemen die we met de integratie hebben worden in belangrijke mate veroorzaakt door het ontbreken ervan.

  1. IJscoman

   Dropper heeft blijkbaar nog niet de perfecte samenvatting van Ni28 gelezen. Vandaar dat ik die hier nog even herhaal: “Als je integreert wordt je geaccepteerd. Acceptatie kunt je niet afdwingen dat moet je verdienen.”

   En zo is het precies ouwe rukker. De bedoeling is dat immigranten integreren en dat wij vervolgens die geintegreerden accepteren. Snappu?

   1. K.Dopper

    Nee, als je als immigrant niet wordt geaccepteerd in het gastland zul je er nooit en te nimmer in integreren.

    Deze denkfout van Ni28 en IJscoman is kern van de integratieproblematiek.

    1. IJscoman

     Als wandelende denkfout draai je de boel weer eens om, minkukel. Eerst wordt er geintegreerd door de nieuwkomers en dan volgt automatisch de acceptatie door de autochtone bevolking. Dat is de natuurlijke volgorde. Een ander pad is kunstmatig en tot mislukken gedoemd. Kijk naar hoe het nu gaat. Als je tenminste je zombie-ogen open kunt krijgen.

     1. K.Dopper

      Het is niet een kwestie van kip en ei, IJscoman, het betreft hier een onontkoombare causaliteit. Als IJscoman en Ni28 in een ander land gaan wonen en ze merken dat ze er niet welkom zijn zullen ze er never nooit gaan integreren.
      Dit is ook de reden waarom in dit land de integratie sedert de vandalen Fortuyn en Wilders ernstig is vertraagd.
      Het is een wonder dat het nog relatief goed gaat en dat verklaar ik uit het feit dat xenofobe dombo’s in dit land, Gode zij geloofd, een minderheid vormen.

     2. IJscoman

      Zoals je weet Dopper, woont IJscoman in een ander land. Ik ben dus een ervaringsdeskundige. Van het begin af aan deed ik aan alles mee. Aan lokale feesten waarvan ik de aard en bedoeling niet geheel begreep. Ik ging naar trouwerijen en begrafenissen. Ik ging op clubs en verenigingen. Ik discussieerde met de burgemeester die tegenover me woont over politiek. Ik ze iedereen gedag en interesseerde me in buren en dorpsleven. Dat namen ze me allemaal in dank af. Gevolg: ik ben volledig geintegreerd EN geaccepteerd.

    2. Ni28

     U begaat zelf dezelfde fatale fout die onze overheid maakt. Integreren is door de stappen van de overheid juist niet nodig omdat wij een andere cultuur voorrang moeten geven door deze alvast te accepteren. Dat werkt niet eens op papier laat staan werkelijkheid. Nergens is deze wereld werkt het zo dus hier ook niet. Denkt u dat u elders zomaar geaccepteerd wordt? Linkse Utopia!

  2. van Urk

   Als je migranten alleen maar accepteert dan denken zij automatisch dat zij aan zichzelf niet meer hoeven te gaan veranderen. Radicale moslims blijven dan radicaal omdat ze door het Nederlandse volk zo geaccepteerd worden. Een radicale moslim die zal integreren als seculiere moslim verdient in dit land juist een meer gewaardeerd plekje. Omdat de meeste moslims bijvoorbeeld niet openlijk verzetten tegen het islamitisch terreur zullen zij nooit in dit land echt als betrouwbaar worden gezien en daarom ook niet helemaal geaccepteerd gaan worden.

 10. Guus Geluk

  Integratie is het kernprincipe van de multiculturele samenleving. Het is daarom een goede zaak dat deze ministerspost (kennelijk zonder portefeuille) nieuw leven wordt in geblazen.

  Naar ik meen bestaat de post sedert Balkenende niet meer.

  1. Ni28

   Geen minister kan integratie bevorderen hoogstens verplicht stellen. Dit gaat tussen de mensen zelf en het zijn maar enkelingen die zich van hun culturele banden los trekken wat hun door eigen mensen niet in dank afgenomen wordt. In de gunstigste geval moeten generaties overheen gaan tenzij men daarvoor elkaar al niet vermoord. Als gastland hoef je niet alles te accepteren dat moeten immigranten van andere culturen begrijpen en vooral onze overheid die in deze sterk contraproductief is en elke inburgering tegenhoudt door hun knievallen naar hun toe.

   1. Guus Geluk

    Niet enkelen, Ni28. Een groot deel van de migranten integreert prima binnen de Nederlandse samenleving. Een minister kan altijd beleid voeren om de integratie te bevorderen. Naar ik meen ligt de post van immigratie en integratie heden in de handen van de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie, een tamelijk disfunctioneel “superministerie”.

    Ik zeg niet dat een land alles moet accepteren. Ik zeg wel dát een land moet accepteren.

    1. Floris

     “Een groot deel van de migranten integreert prima binnen de Nederlandse samenleving.”
     ————————————————————–
     Guus heeft daar onderzoek naar gedaan.

  2. van Urk

   Om van hun slechte imago af te komen hebben veel migranten (Joden, Italianen, Ieren, Chinezen enz.) in de VS zelf de grote stap genomen om te gaan integreren waardoor zij uiteindelijk tot volwaardige Amerikanen werden gezien.

   1. Guus Geluk

    Veel Syriërs ook, van Urk.

   2. Mart

    Kàn als men zich migrant of vluchteling voeld en gedraagd… maar deze ”aanwinsten” voelen zich meer in de rol van ”bezetter”…niet aanpassen dus,mag ook niet van het thuisfront.

 11. Ni28

  Trampoline maakt zich onnodige zorgen. Geen minderheidsgroep zal hem opzoeken zij hebben genoeg eigen mensen om zich heen. En daar zijn zij automatisch geaccepteerd en geïntegreerd. De parallelle samenleving.

 12. Nasrani

  Ik wil de islam niet accepteren. Ik blijf dat een dwaze, liefdeloze en gevaarlijke ideologie vinden. Volgers van de islam, moslims, kunnen niet op mijn steun rekenen om hier hun leven op te bouwen. Wanneer de mogelijkheid komt wil ik, en met mij velen, de islam uit Nederland en Europa knikkeren. En de moslims zullen dan waarschijnlijk zelf graag weg willen. Op naar een islamvrij Nederland!

  1. corfo

   @ Nasrani.
   Volkomen met u eens.
   Ik zal geen enkele moslim accepteren en zéker niet na alle ellende die zij al hebben veroorzaakt in Nice, Barcelona, Berlijn, Amsterdam (bijna) enz.
   Nederland moslimvrij en wel z.s.m.

   1. swetsnek

    zo is het einde oefening dan maar

  2. Floris

   En de islam accepteert onze cultuur niet.

   Het wordt dus per definitie nooit wat.

 13. fusilier

  De islam is net een koekoek .

 14. Christina

  En hier zie je weer hoe stom het is geweest om die gasten met dubbele paspoorten de politiek in te laten!!
  Het zijn paarden van Troje, niks meer en niks minder!!
  Eruit met die lui, we hebben zelf al genoeg van die zwetsnekken!!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.