Geert Wilders is witheet om de bekladding van Baudet’s huis: ‘Snel oppakken die feministen!’

wildershand
Foto: Geert Wilders. Bron: Screenshot Tweede Kamer.

Geert Wilders heeft voor de camera gereageerd op het vandaliseren van Thierry Baudet`s huis door wat halve feministen, en de boodschap van de poezenliefhebber was – jawel – niet voor de poes.

Het was gisteren allesbehalve een fijne dag voor Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet. Hij werd `s ochtends fijn ‘verrast’ met een feministisch én anarchistisch teken op zijn voordeur, een bende verf over zijn trap en een uiterst ranzige ‘traktatie’ in zijn brievenbus. Deze aanslag op de huiselijke vrede waar toch echt zelfs politici recht op hebben is opgeëist door ene ‘Radicaal Anarchistisch Feministisch Front’, een groep boze, extreemlinkse feministen met teveel ideologieën en een afkeer van iedereen die nare dingen over vrouwen durft te zeggen in een fictief boek.

Baudet zelf wil er, begrijpelijk, niet al teveel aandacht aan geven: hij is een rechtse politicus, wat betekent dat je dit soort dingen er helaas standaard bijkrijgt in de Nederlandse samenleving. Hij is al voor racist, fascist en vrouwenhater uitgemaakt, dus dan kan dit er ook nog wel bij, denkt hij misschien. Het siert hem in ieder geval dat hij er zo rustig onder blijft.

Anderen hadden echter wél wat hierover te zeggen. Zo ook de knetterlinkse en knettergestoorde D66’er Stijn Wenders, die de straatterreuractie afkeurde maar toch net weer helemaal niet, want tegen een rechtse politicus natuurlijk hè:

Gelukkig waren er ook mensen die dit alles wél in de meest scherpe bewoordingen afkeuren, zoals Geert Wilders. Desgevraagd had hij er dit over te zeggen:

Dat is verschrikkelijk. Mensen moeten met hun poten van de huizen van politici afblijven. Wat je ook van de standpunten van de heer Baudet vindt: spuitbussen op zijn huis, dat is totaal verwerpelijk.

Ja, dat lijkt mij nou ook. Eén van de belangrijkste grondrechten is het recht op eigendom, maar extreemlinkse gekkies lijken het daar niet altijd even nauw mee te nemen helaas. Geert Wilders weet natuurlijk als geen anders hoe het is om bedreigd te worden met de schending van je rechten (zeg maar het recht om te blijven ademen) en heeft dan ook alle sympathie voor Baudet:

Dus veel sympathie voor de heer Baudet. Ik hoop ook dat ze de daders hiervan, wat ik begreep die uit feministische hoek schijnen te komen, dat ze die snel oppakken en vervolgen!

Nou Geert, dat hoop ik ook. Elke greep naar geweld, vernieling of vandalisme is er één teveel, maar links zet de afgelopen tijd wel erg vaak in op dat soort taktieken. Tijd dus om de verantwoordelijken bij de haren het gerecht binnen te slepen om een stevig voorbeeld te stellen!

Waardeer jij de artikelen op DagelijkseStandaard.nl? Volg ons dan op Twitter!

In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reageer

78 reacties

 1.   

  Eens met Wilders, dit tuig moet snel worden opgepakt en en een afschrikwekkende straf krijgen.

  1.   

   Hier sluit ik me bij aan. Het bekladden van een huis is uitermate onbeschoft.

   1.   

    Wat goed van Baudet dat hij er niet teveel aandacht aan wil schenken….proest

   2.   

    @Dopper & GG
    Op een of andere manier heb ik het gevoel dat deze uitspraak niet helemaal uit jullie hart komt. Dat jullie eigenlijk wel een beetje sympathiseren met deze dames, maar daar uiteraard niet voor uit willen of kunnen komen. Het lijkt een beetje op de krokodillentranen van Wim Kok nadat Fortuyn was vermoord. Hopelijk heb ik het mis. Maar toch vreemd dat ik dat gevoel heb… Als je zuiver in de socialistische / communistische / Maoïstische / Stalinistische / Marxistische / Leninistische (net hoe je het wil noemen) leer wil zijn, dan moet je je tegenstander “kaltstellen”. Toch ?

    1.   

     Ben Zine, ik heb herhaaldelijk afstand genomen van deze verwerpelijke actie. Het is tuig van de richel. Mensen die het spoor volkomen bijster zijn. Van andermans spullen blijf je af en aan bedreigen doen we hier niet.

     Het bedreigen en besmeuren van de politici is echter wel het nieuwe normaal. Wilders wordt al jaar en dag beveiligd. Rutte werd per Facebook bedreigd, Pechtold via de e-mail. Halbe Zijlstra kreeg, naar ik meen, een kogelbrief. Ook oud-premier Balkenende en SGP-leider Van der Staaij konden op een bepaald moment louter, vergezeld door een bodyguard, de deur uit. Deze zorgwekkende ontwikkeling moet worden gestopt.

 2.   

  Is Geert Wilders ook verontwaardigt over het bekladden en/of bezetten van een gebedshuis, de intimidatie van kinderen op een islamitische school of behoort dat tot zijn oproep in verzet te komen?

  1.   

   Op dat punt is er bij Wilders altijd sprake van eenzijdige verontwaardiging, zoals dat bij veel reaguurders op dit blog ook het geval is.

   1.   

    @Guusje en @Doppertje kunnen hun anti-Wilders Pavlov reacties maar niet laten.
    De voorspelbare reacties van onze weerzinwekkende trollen.

   2.   

    Hier kletst u weer. Niemand hier steunt deze acties op een enkeling na. Bovendien is er enige verschil tussen een instantie of persoon. Als u het verschil niet aanvoelt heb ik met u te doen.

    1.   

     Uit het parlementair populistenkartel heb ik op geen enkele wijze een afkeurend geluid vernomen bij de bezetting van een moskee, Ni28, en slechts enkelen in deze commentsectie namen afstand van de moslee-bezetting ofwel het afsluiten van een islamitische school met een fietsenslot.

     1.   

      Nou nou zeg. Een school afsluiten met een fietsenslot is ook echt te vergelijken met een aanlag met verf stront en kost op het adres van Baudet. Vergeleken met dat zijn die rechtse achtievoerders lieverdjes .

     2.   

      Het is allebei afkeurenswaardig. Het is echter triest dat louter een zaak op veel afkeurig kan rekenen, terwijl het ander zelfs op een heel klein beetje sympathie kan bouwen.

     3.   

      Blijkbaar begrijpt Guus niet dat de ene actie op de persoon is gericht en de ander op de instelling. Er staan dan twee mensen op de dak van een moskee met een spandoekje actie te voeren tegen een moskee en dat wordt dan vergeleken met de actie tegen Baudet. Zie je het verschil?

      Bij de eerste actie is geen mens bedreigd. Bij de tweede actie is het een bedreiging tegen Baudet. Of denk jij soms dat de actie gericht was tegen zijn woning? Als ik hem was zou ik even goed opletten alvorens ik mijn voordeur uit wandel. Want misschien staat er wel ergens een gestoorde feminist op de hoek te wachten.

      En gestoord zijn ze. Want alleen al als je op het idee komt om bij iemand kots en stront achter te laten in de brievenbus ben je rijp voor de psychiatrie. Compleet gestoord.

   3.   

    Precies, K.Dopper. Ik wed dat als de voordeur van Rutte was bekladt, er in de commentsectie ofwel bij Geert Wilders geen afkeurende geluiden te horen zouden zijn.

    Overigens: de bekladders van Baudets voordeel is tuig van de richel.

  2.   

   Dit bedoel ik dan met wat ik schrijf, die ongepaste vergelijkingen.

  3.   

   Helemaal correct geformuleerd Guus. Onderscheid moet er zijn.

   1.   

    De bezettingsactie van een moskee, en de daarbij behorende spandoeken, zijn ongetwijfeld een daad van verzet tegen de mosliminvasie en testosteronbommen. Verzet in tijden van oorlog is uiteraard toegestaan, want we moeten ons land terugveroveren.

    Zo rederneerde dat tuig ook. Baudet was een racist, fascist, seksist en dit was een dappere actie om het racisme in deze samenleving uit te bannen.

    Er lopen paralellen tussen de extreemrechtse manier van denken als de extreemlinkse manier van denken.

    1.   

     Guus, het ene is de aanval op een Nederlandse politicus, op een persoon, om zijn politieke ideeen; het andere is het geweldloze verzet tegen een buitenlandse, intolerante en fascistische ideologie die ons door de strot wordt geduwd en ons land overneemt. Daar lijkt me een verschil in te zitten.

     1.   

      Ultra-links zou nu ongetwijfeld beargumenteren dat het bekladden van Baudets woning het geweldloze verzet zou zijn tegen een persoon met fascistische en seksistische ideeën, die een zeteltje in de Tweede Kamer heeft bemachtigd.

      De kern is dat in het huidige politieke debat de stap naar wangedrag vlug is gezet. Vindt men het terecht een moskee te bezetten (welke voor veel moslims vergelijkbaar is met pak ‘m beet een synagoge), dan doet men dat. Vindt men het terecht een woning te bekliederen, dan doet men dat.

      Het is allemaal debiel en het moet allemaal worden afgekeurd. Helaas heb ik niemand van het islamkritische elite haar afkeuring horen uitspreken wat die bezette moskee betreft. Van de

 3.   

  Stelletje schijnheilige Dopper en G.G . Voelen de bui hangen . En moeten ook even reageren .

  1.   

   Waarom is dit schijnheilig? Ik heb deze misselijke actie hier gisteren ook al veroordeeld.

   1.   

    Is dat dezelfde Dopper die van de week een hele bevolkingsgroep wenste uit te roeien? (afscheid nemen van babyboomers)

 4.   

  Met de eventuele straf zal het meevallen. Ik verwacht van het rechtbank een symbolische geste want deze groep vecht voor een nobele doel. Zoals het voorbeeld van die D66 figuur, mensen veroordelen het maar stiekem genieten ervan. Zo ziek is het nu ook weer hier wel.

 5.   

  “Het is steeds hetzelfde patroon. Fortuyn werd in de media afgeschilderd als racist, fascist en nazi. Zijn moordenaar loopt alweer vrij rond. Geert Wilders werd in de media afgeschilderd als racist, fascist en nazi. Hij leidt het leven van een gevangene. Thierry Baudet werd in de media afgeschilderd als racist, fascist en nazi. Vannacht is zijn huis beklad en is er viezigheid door zijn brievenbus gepropt. Dat laatste aldus de website IndyMedia, die zich met schaamteloos cynisme ‘Vrij Media Centrum Nederland’ noemt. Ook is zijn adres bekend gemaakt. Met als onuitgesproken boodschap: Het is nu vrij schieten op Thierry Baudet. Voor iedere antifascistische fascist in Nederland.”…….. Joost Niemöller

 6.   

  R. Dopper………..en ook voor je vriend G.G. ik dacht al daar zit een addertje onder het gras☺

 7.   

  Pim Fortuyn werd door (extreem) linkse activisten bekogeld met een taart met poep. Een tijdje daarna werd hij doodgeschoten door een linkse activist.

  Laten we hopen dat Baudet goede beveiliging heeft want de demonisering van Baudet zal nog veel erger worden.

  Pim Fortuyn bekogeld met taart
  https://youtu.be/etrbmmPrr6g

  1.   

   Het begon met taarten en het eindigde met kogels. Hoezo geen bloed aan de handen van hen die hem gedemoniseerd hebben?

   Pim Fortuyn: “Als mij iets overkomt, dan zijn zij medeverantwoordelijk. …
   … Ze hebben het klimaat geschapen.”
   https://www.youtube.com/watch?v=YyB-w1V6C8I

 8.   

  Wat vaak vergeten word is de aanslag door links extremisten tegen Janmaat. Zijn vrouw heeft daarbij haar been verloren. (zie onderstaande video over de aanslag)

  Hetzelfde patroon zien we nu weer. Extreem linkse activisten die met geweld en intimidatie hun politieke tegenstanders de mond willen snoeren.

  Achtentwintig jaar nadat ze bij een politieke aanslag haar been verloor.
  https://youtu.be/NBdlf6MnVI8

 9.   

  Ik zie hier van de waterdragers en voedingsbodem voor dit soort uitwassen krokodillen tranen.
  Is met name gelovige Guus al door de duivel bezeten en zou uitdrijving op zijn plaats zijn.
  De oproep van de stenigen van Wilders door een trut werd nogal met liefde ontvangen door Guus, Beukman en Dopper en de NPO natuurlijk.
  Maar ik zie dat Dopper even 2 minuten moest wachten op Guus voor dat hij op het toetsenbord kon.
  Ik snap niet dat zich zo druk maken Baudet en Wilders zijn toch in hun visie fascisten en racisten en die kun je niet hard genoeg aanpakken.

  1.   

   (quote)Ik snap niet dat zich zo druk maken Baudet en Wilders zijn toch in hun visie fascisten en racisten en die kun je niet hard genoeg aanpakken.(end quote)
   .
   Vanuit deze logica kunt u zelf 90% van uw comments achterwege laten.

  2.   

   Hoe kom je daar nu bij? De tweets van Anne Fleur Dekker, zij wist drommels goed dat zij over de schreef ging, zijn algemeen afgekeurd. De bedreigingen aan haar adres eveneens.

 10.   

  1.een flesje bier tegen een moskee : het land in rep en roer.
  2. een aanval met verf tegen een volksvertegenwoordiger : het krijgt niet zoveel aandacht.
  Gek als je bedenkt dat de politicus gekozen is………..

 11.   

  Dit heet op links een “ludieke actie”, meestal het startsein voor de meer uitgebreidere versie van het linkse facisme.

 12.   

  Straf voor de “dames” ?
  In roze overall 2 weken de hondenpoep in Amsterdamse winkelstraten verwijderen.
  Het moet eens en vooral afgelopen zijn met dit anarchistische tuig dat zich niet neerlegt bij onze rechtstaat.

 13.   

  Wat doet die V. v.d graaf eigenlijk de hele dag . Word deze moordenaar nog weleens gecontroleerd op verboden wapenbezit.

 14.   

  Thierry Baudet werd in de media en ook hier door Guus, Beukman, Dopper afgeschilderd als racist, fascist en nazi.
  Zij zijn de ophitsers en mede verantwoordelijk. Hun schaamteloze z.g. afwijzing is dan ook droevig. Want in mijn ogen kun je racisten, Nazi’s en fascisten niet zwaar genoeg bestrijden toch, daar is geen genade voor toch Guus, Beukman en Dopper.

  1.   

   U vervalt in herhaling, totaal overbodige posting.
   Een ieder kent reeds uw totaal ontspoorde hersenspinsels.

   1.   

    O jeetje dat is ook wat. Goed dat jij mij daar op attent maakt. Heb je verder nog een mening over het geheel ,best leuk om te weten op welk spoor jij zit. Dan kan ik daar ook op reageren
    Of moet het zijn, ook maar geen mening.

    1.   

     DolleDries, de reaguurder ‘ookmaareenmening’ is de zoveelste nick waaronder K.Dopper zijn haat spuwt. Herken je de overeenkomst in formulering en woordgebruik niet?

    2.   

     Mijn mening?
     Baudet heeft er nauwelijks iets over gezegd maar GW en zijn apostelen schreeuwen als verongelijkten met de meest idiote vergelijkingen.
     Reageerders welke er niets mee te maken hebben worden door de hier aanwezige idioten er verantwoordelijk voor gehouden.
     Een aardige verzameling mafklappers wat hier ronddwaalt.
     Achter hun toetsenbord helden, buiten waarschijnlijk angsthazen.

     1.   

      Nu ik dit gelezen neem ik je niet meer serieus.
      Maak er maar van, ook maar een niets zeggende mening.

  2.   

   Ik ben dit met ookmaareenmening eens, dit wordt een beetje sleets. In de eerste plaats had dat tuig de media waarschijnlijk helemaal niet nodig om het huis van Baudet te bekliederen. In de tweede plaats is Baudet hier nooit voor nazi uitgemaakt, in elk geval niet voor mij. Wel heb ik zijn holle populistische geframe als zijnde het “partijkartel”, “baantjescaroussel” en “baardchallenfpge” fiks gebrandt. Anderen hebben op hun beurt politici als Rutte, Segers of Buma verbaal afgemaakt.

   Het begint steeds meer op een soort politiek-correctisme te lijken. Je mag niets over Baudet of Wilders zeggen, want dan maak je deel uit van zijn demoniseerders. Ik ben bereid dat politiekcorrectisme te breken.

   1.   

    Guus, je weet van jezelf dat je een nat washandje bent. Jij bent helemaal niet in staat om wat dan ook te breken. Laat staan het ‘politiekcorrectisme’.

    1.   

     Ik breek politiekcorrect-rechts met elke kritische noot op Baudet. Immers, zoals kritiek op de multiculturele samenleving notdone is in de elite van GroenLinks, kritiek op Baudet is evenmin toegestaan in de elite van de PVV. Je wordt uitgemaakt voor NSB-ende (nazivergelijking-alarm) landverrader ofwel een demoniseerder.

     Ik zeg niet dat iedereen dit politiekcorrect-rechts nastreeft, maar veel FvD-ers en PVV-ers wel.

     1.   

      NieuwRechts is de progressieve, moderne tegencultuur; socialisme en cultuurmarxisme is de benepen conservatieve landverraderskliek. Daar heb je helemaal gelijk in Guus.

     2.   

      Dat lijkt me een correcte benaming, de NieuwRechtse stroming. NieuwRechts wordt aangevoerd door een NieuwRechtse politiek partijkartel en geregeerd door een NieuwRechts-politiekcorrecte dictatuur.

      Nee, dat is niet waar. NieuwRechts is een conservatieve stroming in onze samenleving, wordt electoraal vertegenwoordigd door twee partijen. Deze partijen behoren niet tot een kartel, want qua standpunten staan ze ver uiteen.

 15.   

  Het is inderdaad merkwaardig zoals Poldi schrijft, de Pavlov reactie van onze Linkse denkers. Direct zoekend naar iets wat zij tegenover kunnen stellen. Nu gaat deze vlieger niet op want het vergelijken van persoonlijke aanval is iets totaal anders als een actie tegen een instelling of idee. Men is de islamisering zat en niet gehoord als men is gaan sommigen tot waanhoopacties over. Mij zult u niet tussen vinden en ook niet bij gewaardeerde linkse vandalen maar ergens gaat zich dat uiten. Het is erg dat het zover moet komen. Persoonlijk aanval zoals op Baudet weegt veel zwaarder. Stel u voor G.G. en Dopper, vandaag is het uw voordeur en morgen jullie zelf. En blijft het bij verf? Wanneer gebeurt het weer. Je moet maar mee leven. Dat begrip mis ik bij jullie volledig door vergelijkingen te zoeken waardoor u een ander kunt aanvallen. En geef toe, beetje leedvermaak hebben jullie vast beleefd.

  1.   

   Laten we niet vergeten dat in het verleden dit de eerste aanzet was tot moord.
   Dat hier Beukman, Dopper en Guus nog betwijfelen of de beveiliging van Wilders gerechtvaardigd is. Want ook in hun ogen is dat een Nazi, racist en een fascist

  2.   

   Ni28, ik hou je een spiegel voor en dat is niet leuk. De islamisering is in feite de toename van moslims en de aanval op de islam is een regelrechte aanval op moslims. Ontploft het internet zowat nu Baudets voordeur wordt bekliederd, was er weinig verontwaardiging toen er een varkenskop voor de voordeur van een islamitisch gezin werd gelegd. Schreeuwt men nu over demonisering waaraan zowat iedereen schuld is (critici incluis), was het volkomen terecht een menigte op te hitsen tegen Ahmed Marcouch. Is men nu verontwaardigd over het geklieder op Baudets voordeur, was men over de bezetting van de moskee – een gebedshuis voor moslims – helemaal niet zo rouwig. Was het bij de tokkiebedreiging van Rutte enigszins vergoelijkende praat, nu is het aantal comments niet aan te slepen.

   Ik toon de selectieve verontwaardiging aan. Dat is niet leuk, maar ik doe het wel.

   1.   

    Ik begrijp u helemaal, de meesten zitten in zo’n gesloten bubble, die kunnen u niet eens meer begrijpen.

    Een vaste formule is ongeveer:
    Links is de schuld van alles, rechts is altijd goed.
    Rechts heeft het recht om met nazi cq. NSB-vlaggen te zwaaien, het zijn onze broeders.

    1.   

     Rechts en links hebben zich beiden verschanst in de bunkers en vuren de beschuldigingen op elkaar af. Er wordt geen middel, Blue Monday, geschuwd om het punt te maken. Moskee bezetten? Volksmennerij? Geen probleem. Deur kliederen? Bedreigingen? Eveneens geen punt. Het gaat van kwaad tot erger.

    2.   

     hou de spiegel er maar voor kletsmajoor wat jij daar opnoemt komt toch echt van dat linkse zootje

 16.   

  Goedpraten van links geweld krijgt een podium bij Pauw.

  Ondertussen bij Pauw – Acteur Waldemar Torenstra: Bekladding is eigen schuld van Thierry Baudet

  ‘Hij doet stevige uitspraken, dan kun je ook reactie verwachten’

  07-09-2017, 23:37 Tags: Pauw, Thierry Baudet, waldemar torenstra

  De bekladding van het huis (en poep in de brievenbus) van Forum voor Democratie-fractievoorzitter Thierry Baudet door anarchistische feministen kwam donderdagavond ook ter sprake aan de talkshowtafel van Pauw. Acteur Waldemar Torenstra vindt dat het incident de eigen schuld van Baudet is.

   1.   

    Meer over Waldema Torenstra die gisteren in Pauw deze terroristische daad goedpraatte: https://pbs.twimg.com/media/DJLSINWVYAEy9gV.jpg

    1.   

     @Kodi
     Torenstra dacht even te scoren met een policor opmerking, maar lulde zich vervolgens volkomen vast. Wat een sukkel zeg, werkelijk te dom om te poepen.
     Zo’n ijdele actreutel die een beetje links en intelligent wil overkomen bij Pauw… Hij moet hebben gedacht: Met zo’n opmerking kan ik hier, in dit Vara milieu niet meer stuk. Zielig mannetje.

 17.   

  Kortom. Dopper en GG, niemand neemt jullie serieus. Misschien een goed moment om na te denken, waarom?
  Ik hoor het al, iedereen is onredelijk op jullie na.

  1.   

   Kortom. Dopper en GG, niemand neemt jullie serieus.
   .
   Spreek vrijmoedig namens uzelf maar laat mij er even buiten.
   Ik neem beide heren wel serieus, ondanks dat ik het niet altijd met ze eens ben.

   1.   

    Ik neem ze ook zeer serieus, NI28 tot voor kort ook, maar niet met deze domme opmerkingen.

    1.   

     Zeer verdacht die Blue monday. Een verse dopperbeuktrol?

     1.   

      U heeft het ook door.
      Allemaal dik verdienende zzp`ers( boven Balkenende norm), in opdracht van Grondlijn.

 18.   

  Straks bij Pauw wordt het beetje lacherig veroordeelt. Ik adviseer Dopper en GG om het bij te wonen.

  1.   

   Hahaha, dat had je gedacht! Niet dus!

 19.   

  Baudet heeft binnenkort – net als Wilders – een kogelvrij vest en beschermers nodig, wedden? Dit wordt vast alleen maar erger. https://twitter.com/SlimK1nd/status/906073774138765312

 20.   

  We gaan het een beetje gewoon vinden dat democratisch gekozen politici gedemoniseerd
  on te pas en te onpas “verrast” worden met de meest ongure troep en zelfs Bekend Nederland vind het eigenlijk allemaal niet zo erg…..
  http://www.telegraaf.nl/tv/29176219/___Dit_had_Baudet_kunnen_verwachten___.html

 21.   

  Men weet toch precies wie die NH3-gleuven waren? Of stonden de camera’s toevallig weer uit?

  1.   

   Onder de aankondiging van ‘Radicaal Anarchistisch Feministisch Front’, ( als die organisatie al bestaat) zijn er natuurlijk veel meer mogelijkheden. Laten we het op een X houden.

 22.   

  [email protected] GG(knop beantwoorden werkt niet). De islamisering is niet alleen de toestroom van moslims naar Europa maar vooral de huidige politiek die aan zelfislamisering doet. Islam is foutloos en onbespreekbaar, alle wat je tegen inbrengt wordt van de tafel geveegd en zelf wordt je voor fascist bestempeld. Onze cultuur moet een stapje terug doen voor de islamitische want kwetsbaar. Politici doen dat, instanties die niet in kwade licht willen komen doen dat en de kruideniers ook zoals weer recent gebeurd is. Dat is de ware islamisering, u hoort het Kuzu roepen: geen integratie, wel acceptatie. Eenrichtingsverkeer typisch voor bezetters en niet vluchtelingen. Daar reageren driftige mensen op hun manier tegen en niet tegen een persoon want daar gaat het hier om. Ik keur de roze kleur en varkenskoppen beide af maar maak onderscheid in een ontwikkeling en personen. Dat doet u niet u zoekt hoogstens vergelijkingen die niet opgaan. Ik kijk tegen uw spiegel maar zie u zelf en niet mij. En gelooft u mij na al mijn leven kan ik nog steeds recht in de ogen van een ander kijken wat ik van velen niet kan beweren.

  1.   

   Ik maak inderdaad geen onderscheid tussen het lastigvallen van een islamitische school, het bezetten van een gebedshuis, het ophitsen van een menigte tegen een islamitische burgemeesterskandidaat en het bekliederen van Baudets woning. De aanval op een islamitische school of moskee is een regelrechte aanval op islamitische leerlingen of moslims die naar de moskee gaat. Als ik zie hoezeer men zulke zaken goedkeurt (en jij lijkt er bijna ook begrip voor te tonen, namelijk het “onderscheid”), en het internet ontploft als de deur van Baudet eens wordt bekliederd, kan ik niets anders concluderen dan een verregaande selectieve verontwaardiging.

   Van andermans spullen blijf je af. Het gebedshuis was een gebouw van moslims, de islamitische school was een gebouw van moslims. Je hitst geen menigte tegen iemand op, zoals Geert Wilders plachtte te doen op het Arnhemmerplein. Dat geldt voor een moskee en dat geldt voor de woning van Baudet.

   1.   

    Ik schreef:

    “(en jij lijkt er bijna ook begrip voor te tonen, namelijk het “onderscheid”)”

    Excuus, ik had je commentaar niet goed gelezen. Deze ksn worden doorgehaald.

 23.   

  [email protected] Blue monday, graag toelichting want ik begrijp u niet echt helemaal en het is pas vrijdag. Ik wil u best te woord staan.

 24.   

  [email protected] ik baseerde mij op de meeste bijdragen op dat moment, die van u had ik nog niet gezien. U mag gerust vinden wat u wilt daar bent u vrij in.

  1.   

   Nu ik uw bijdrage gelezen heb merk ik dat u niet bepaald op de thee komt bij Wilders. Ik ook niet maar wat heeft die man toch vaak gelijk. Dat kan u niet ontgaan zijn tenzij u dat niet wilt zien. Jammer van zijn aanpak die helaas niet werkt wel laat zien hij dat ie ruggengraat heeft. Dat kunnen hem weinigen nadoen.

   1.   

    Wilders is een beroeps-politicus.
    Weet precies hoe hij zijn achterban, de media en zijn kiezers moet bespelen.
    Weet ook precies hoe hij buiten regeringsverantwoordelijkheid moet blijven.
    Heeft geen politieke vrienden door zijn botte, eigenlijk onaanvaardbare, gedrag.
    Heeft vaak gelijk maar van gelijk hebben stijgt geen enkele bankrekening.
    Over werkbare oplossingen zal ik maar zwijgen.
    .
    Zijn op internet aanwezige aanhang?
    Blindelings volgzaam, nog extremistischer en soms lachwekkend.
    Gillende Jutsin Bieber fans zijn realisten vergeleken met sommigen.

    1.   

     Perfecte nickname: hij poneert regelmatig ook maar een mening.

 25.   

  Klein citaat Elsevier:
  Vergeet hierbij ook niet de aanslag op Aad Kosto en de beenamputatie van de vrouw van Janmaat.
  Allemaal geweld uit dezelfde hoek waarbij aanslagplegers bijna allemaal vrijuit gingen en sommige zelfs als volksvertegenwoordiger in de 2e kamer actief waren.
  Echt een gaaf land! Tot mijn zeer grote verbazing……Anne Fleur Dekker vindt terreur tegen Thierry Baudet prima. Het is verbazingwekkend dat zij niet zien dat het gebruik van preventief geweld tegen iemand met een andere mening – een mening die volledig geoorloofd is – juist een fascistische methode is.
  Zelfde geldt voor dat lichtgewicht van een Torenstra die gisteren bij Pauw meende te moeten verkondigen dat de actie niet zo erg was omdat Baudet ook wel eens minder leuke dingen zegt. Dus dan mag dit…..Het positieve is echter dat eens temeer duidelijk wordt wat het morele en intellectuele niveau is van hen die dagelijks mogen opdraven bij de NPO.

Like nu onze nieuwe pagina voor nieuws en opinie!